Publicerad 2010-01-10 20:13:29 i Mina tankar,

Våran egna lilla dag.


Och inte ett ord i världen kan förklara min kärlek till dig! Våran dag idag, den 10:e<3
Att man kan ha en alldeles egen dag... De tycker jag iallafall är jätte speciellt! nått man alltid kommer att minnas. Lixom, man har en dag då man är lite mer kärleksfull, kramas lite extra.. Pussas lite mera! säga lite mer fina saker.
Ja, ni förstår vad jag menar! Eller hur? Efter alla månader med dig, så blir dom ännu bara bättre och bättre! Undrar hur detta kommer att sluta. Hur kan man lägga ett lock på alla känslor? dom bara växer utan att man gör nått alls!
JAG HAR INGEN KONTROLL, kärlekstok.

Iallafall... Gick ner och handlade på G hem från Pappa! och tror ni inte jag fastnade vid disken där det fanns SEMLOR! Tror att jag kommer få cravings på skiten nu sista veckorna. GAH så gott det va?
Förra vintern så åt jag EN semla.. EN semla på hela vintern! pga att jag räkna kalorier i allt jag åt, tränade som en tok. Så sånt fanns inte ens.. Och nu? shit! de va ju så förbaskat gott.

Så får slå mig på fingrarna nu när ja går och handlar, annars kommer jag rulla fram om 9 veckor! Och man kan äta MÅNGA semlor under denna tid, jävla vinter. Då kommer allt gott fram!

Nä hit med sommarn, rosé, sallader, frukter i mängder och VATTEN.
Ingen fet mat för de är burrigt ute och man vill 'mysa', inge mera chips för de är 'gott' för de är det inte ens! flottigt ända ner i magsäcken.. Läsk, varmchoklad, ja.. Name it! Längtar tills lillan är ute, då blir det att se på andra bullar!

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-01-10 20:40:18

Ah okej då förstår jag :D haha, de sulle jag inte klara av, har sån kort subin :P elelr hur de nu stavas :D hahaha!



De ska röntga den, men doktorn trodde inte den va bruten, de är ju tur iallfall :) Nopp inte än :( Sitter här i min ensamhet :P hahah! Vad gör du då? :)



Imorn får vi se vad som händer, skulle vilja åka in till stan, men får se vad som händer :D hihi!



Japp jag såg kommentaren ;) Du får lära dig vänta på du skivit klart tills du skcikar ;D skoja bara emd dig :D



Ne de kan vekligen inte jag heller! Tänk att hon blivit så himla stor :D

Kramar

Postat av: fanny

Publicerad 2010-01-11 07:17:30

åh. grattis till er dag :) hoppas ni hade en underbar kväll.. PUSS

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-01-11 17:25:24

Härligt. Vår dag är den 20e .. firas ibland och ibland inte, haha.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela