Publicerad 2010-01-07 11:47:25 i Gravid med Wilja <3,

Vagnen står nu fint hemma hos oss.


Våran nya lilla skatt har kommit äntligen! <3


Dåligt uppdaterat, och från djupet av mitt hjärta så är jag extremt ledsen över det! men har lixom inte funnits tid, sen att datan laggar. De är ännu värre, blir ju bara arg på den! kasta den åt fanders, långt åt helvete. Sen kan jag vara nöjd! Aja, vi börjar projektet med den förbannade vagnen. Det gick ju inte riktigt som vi ville att de skulle gå!

Får ett SMS-avi och gick ner till ICA för att hämta ut den, lycka! ringde S och bad om hjälp, så hon mötte upp mig. När vi väl kommer fram, så icke! fungerat inte med bara mitt leg även om jag har jobbat där tidigare och dom känner pappa mer än någonsin! iallafall, dumt. Så jag får GÅ upp till Pappa i -40 jäkla hundra grader! Hämta hans körkort, och gå ner igen! Simon skulle möta mig från tåget, eftersom jag ALDRIG skulle orka bära med mig den själv! MEN.. Ingen pojkvän^^,

Så jag börjar att dra upp vagnen ur kartongen, tar mig 30 år innan jag fattar hur jag ska få upp den! så vi börjar där, två hjul på som inte ens sitter så lägger jag allt över sittdelen, med plast å hela skiten. Tror ni inte att julen faller av så allt ramlar på gatan? skämdes ju ihjäl alltså! och ingen pojkvän.. SÅ kommer jag HEM! och älsk står och viker tvätt av alla saker? ÅH va glad ja hade vart en annan dag, men inte den dagen!

Iallafall, vi börjar fixa och trixa.. tre timmar senare utan instruktionsbok, så står vagnen färdig och finare än någonsin! jag är så himla nöjd. Och för dessa pengar! :) har gått runt med den här hemma och känt lite. Som Simon sa, vi lägger i en docka och går ut och går!

Åh, så vi saknar vår lilla tjej.<3 mer och mer för varje dag!

 

Postat av: Sanna Gustavsson

Publicerad 2010-01-07 12:06:03

hej lilla du :)



hittade din blogg sent igårkväll, har nu läst igenom rubbet. åh vilken rolig blogg :) vill bara läsa mera. vad fint med ett litet underverk! kan du inte lägga ut flera bilder? det är så himla roligt att se på. du har underbart fin mage.. riktigt sött. kanske kan du lägga upp bilder på babysaker du har hemma? mera på magen, hemmet/ pappan osv.? :)



längtar tills eran skatt kommer. ska bli roligt att se vem hon är lik :) P.s. du är en stark kvinna. du klarar av detta! du kommer bli en jäättebra mor. det tror jag alldeles säkert. massa styrkekramar till dig.

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-01-07 12:18:26

Superb

Postat av: Matilda -90a & Snart 2barns mamma!

Publicerad 2010-01-07 12:45:26

Åh så fin! =) Tur att du fick hem den iallfall, även fast det tog lite kraft hehe :)

Postat av: sabbe

Publicerad 2010-01-08 12:18:59

hej =)

fin vagn, va e det för märke? o vad kostade den?

Postat av: Rebecca

Publicerad 2010-01-19 22:02:24

är det en bugaboo? =)



Kramar Rebecca

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela