Publicerad 2010-01-08 22:41:55 i Mina tankar,

SEX del 2.


Tack alla ni snälla som svarade på mitt inlägg ang sex.. Det har hjälpt mig OTROLIGT mycket, och jag förstår att jag verkligen inte är ensam om detta. Och att det inte är 'mitt' fel som man ofta känner. De här med att man är otillräcklig osv osv, man bråkar ju med demoner i huvudet när huvudet vill, men kroppen strejkar!


Och som de flesta säger, att de kommer igång när man oftast ammat klart.. Så det är bara att hålla ut, för jag har ett vilddjur inom mig kan jag lova! tänker på sex, då blir jag skit kåt. Men såfort man kommer till 'det' så försvinner det ut i tomma intet, helt värdelöst.

Det roliga är på bloggen är att de som kommenterat om att sexlusten minskat är MER mammor som väntat flickor, och dom som har pojkar, har det varit tvärtom, - vill ha HELA tiden!!
Tror ni de kan ligga nått i det?

Eller handlar det om rena rama turen? man hoppas ju att nästa graviditet inte är likadan på den fronten iallafall! ;) vill aldrig mer känna dessa hemska känslor.

TACK igen för era svar och råd, tips och kommentarer. Helt guld värt!

Postat av: Sandra-isabellesmamma+gravid

Publicerad 2010-01-08 22:52:19

Det känns underbart att få uppleva det underbara som en graviditet faktiskt är ännu en gång. .att få en sådan gåva som förgyller ens dag. LYCKA



Men det är stor skillnad på denna graviditeten och första.. Med Isabelle blev jag inte alls stor.. magen syndes inte alls tidigt. jag gick inte upp mkt . var inte sugen på något speciellt osv..

nu syns mage n redan. VÄLDIGT MKT också;) jag har mått illa till och från haft problem med migrän, sugen på citroner ;)

men hoppas de blir bättre nu snart . jag är ju inte mindre lycklig för de =) . har fortfarande inte gått upp något utan gått ner 0.7 kg (konstigt nog så mkt som magen växt) .



Hur känns det nu när dte inte är så långt kvar? . spännande? nervös för förlossningen=)?



Kram

Postat av: Mamma till Adam & Gravid

Publicerad 2010-01-08 23:39:22

hehe jo det kanske är ett litet tecken på pojke eller flicka :) Sked var det som funkade lättast haha, det blir ju rätt enformigt eftersom man inte är så jätte vig, speciellt inte i slutet haha..

Man får helt enkelt ta det lugnare, sen beror det väl mycket på om man har foglossning och sånt.

Sex kan ju göra att man får mycket sammandragningar har jag hört så det kan ju bli jobbigt så också..



Jag tror nästan fler blir lite rädda efteråt, man vet likom inte hur det kommer vara och är rädd för att det ska göra ont haha..

Postat av: Love Oliwers mamma <3

Publicerad 2010-01-08 23:40:53

BULLSHIIIIIIITT

Jag väntade och har en pojke..och jag kände som du!! No sex for me thank you men nu 4 månader efter FL så kan jag faktiskt ha jävligt mycket sex hahhhaha de är kul haha

kram Love

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela