Publicerad 2010-01-13 01:26:52 i Mina tankar,

Peter Lemarc..


   

Sitter här ute i soffan, takfönstret är fortfarande överöst med snö. Det är så himla mysigt! nerkurad i täcket, och en svag lampa som står och lyser upp hörnet. Simon sover, och här sitter jag med bebis i magen som inte sover om nätterna.. Första gången på så länge så sitter jag faktiskt och lyssnar på musik.. Nu strömmar: Peter Lemarc ut här, och jag bara drömmer mig bort! den mannen kan få mig att känna så mycket! kan bli ledsen, lycklig, glad, känslosam, bara vara lixom.. Och just nu har jag bara kopplat bort just allt, för ett ögonblick så vill jag inte tänka.
Vill bara få vara här i nuet och njuta.. Inte tänka på imorgon, vad som händer då, alla problem runt omkring. Utan bara känna lycka över det jag har! för jag har allt man kan önska, och på det sättet så är jag den rikaste tjejen i hela världen. Jag har min största kärlek, jag har simon, jag har en pojkvän.. Han är pappan till vårat barn! bara det säger väl mycket? jag har gåvan i magen, en liten flicka som kommer att komma snart.. Jag lever för er, jag kämpar för er! och det kommer jag alltid att göra. Sålänge jag kan, sålänge jag orkar! sålänge jag lever.

Postat av: Linda

Publicerad 2010-01-13 09:17:07

Älskade, älskade Peter LeMarc! jag trodde inte att det fanns någon mer i min ålder som tyckte om honom men nu ser det ut som att jag hittat en :)

måste bara säga grattis till det lilla miraklet i magen! jag har en son på sex månader så jag förstår din lycka. Jag kommer ihåg mina sömnlösa nätter för att han sparkade och hade sig, då kunde man ibland tycka att det var jobbigt, man behöver ju trots allt få sova ut ibland men nu saknar jag det jättemycket. Jag längtar redan efter en liten bebis till. jag har inte hunnit läsa så mycket av din blogg än (men jag lovar att jag härefter kommer följa den) så jag har ju ingen koll, hur långt gången är du? vilket datum öär den lilla prinsessan beräknad till?

Postat av: Sanne - bloggdesigner

Publicerad 2010-01-13 13:15:28

Åh, tack så jättemycket gumman! Jag hade en helt fantastisk dag :)

Kramar

Postat av: fanny

Publicerad 2010-01-13 13:31:54

åh vad fint skrivet.. din pojkvän och ert kommande barn har verkligen tur att de har dig. du verkar verkligen vara en mysig person och otroligt omtänksam. lycka till med allt! kommer fortfarande att läsa din blogg, då jag tycker den är helt perfekt. du skriver aldrig tråkigt, alltid lika intressant. du varierar dig liksom. som sagt, keep up! du är underbar. Kraamkram

Postat av: emma

Publicerad 2010-01-13 15:42:12

jag älskar peter lemarc! fick biljetter till hans konsert i julklapp men då kommer min bebbe vara någon månad gammal så det är frågan om jag kan gå..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela