Publicerad 2010-01-01 16:24:15 i Livet i Gnesta,

NU förstår jag varför vi fick granen....


Japp! som jag sa, fick ju en stor och fin julgran alldeles gratis från Bengtås, och det tackar vi för! Men kunde dom inte ha meddelat att granen hade PESTEN? alltså allvarligt! igår så ramlade en julkula, och ALLA barr bara rasade av! Kom då också ihåg att vi har vattnat skitgranen? Jesus! så den höll alltså i knappt två veckor. Hurra! Så idag hade jag och Simon jordens projekt, samlade upp flera kassar barr! Och ut med granen genom fönstret. Tror ni inte att den då fastnade mellan husen?!!! hahaha! inte skrattat så mkt på länge, men efter mkt kämpande så fick vi loss den. Snacka om pinsamt! aja. Så nu är vi julgransfria.

Har stooorstädat hela dagen, kastat kartonger, papper, skit och massa saker. Kändes skönt, behövs verkligen rensningar. Så efter en sen lunch nu så ska jag strax hoppa in i duschen, sen bege oss ut för en låång och skön promenad. Kan behövas känner jag! pannkakorna igår har satt sig på låren känner jag. Ut och rör på mig NU! :)

Är så otroligt nöjd efter gårdagen, var verkligen jätte mysigt att faktiskt inte göra så mkt! inge drickande, inte ståhej bara att vara och njuta. Helt enkelt värt allt! Så till nästa år lär det bli liiite mera röj, kan iallafall unna mig ett par glas vin!^^ GUD så jag saknar att bara mysa, ta ett bad.. mysa ner och korka upp!
Inte supa, men bara de här att 'koppla av i soffan och mysa med ett gott vin' . ÅH! såfort mamma Patricia har ammat klart, då jäklar! :)

Har också undrat över har ni nånsin pumpat mjölk, och fryst in? sen så vid nått tillfälle om man vill ta ett glas vin så är det bara att ge barnet via flaska istället? Om dom tar de såklart! :) Svara är ni snälla!

Postat av: sissela

Publicerad 2010-01-01 19:33:05

Det är verkligen ngt jag saknar också, ett glad gott vin o ost *mums!

Pumpa och frysa in (alt ställa i kylen ngra timmar) säger dom funkar jätte bra, om bebis tar flaska.Mjölk i frys håller i 3 månader!

Jag har även hört att det inte alls är så farligt att ta ett el två glas vin när du ammar, det är inget som påverkar din mjölk. Känns de inte ok så kan man ju hoppa att amma på natten efter isåf o ge flaska istället!

Nu är det nära för er,all lycka till er!

Och vagnen var btw jätte fin, har själv kollat på den sidan så beställer nog också därifrån om jag hittar ngn billigare !

Kram

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-01-01 20:09:51

Jag fick mycket mjölk där första dagarna och de fryste jag in.. om man får jättemycket, typ extremt mycket är det ju bra att frysa in för senare tillfällen och ev. kan man donera.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela