Publicerad 2010-01-18 10:44:57 i Livet i Gnesta,

Magsjuka som plåster på såret!


Grattis Patricia, varför inte åka på magsjuka på samma gång när du redan mår som sämst?
Nä, verkligen inte min vecka... Har inte varit ute sen i Fredags, å kommer inte va de förns nästa vecka heller. Inatt började de, illamående, illamåående. Tillslut vid 4 sprang jag upp och kräktes! och så har de hållt på nu hela morgonen, ja ORKAR inte! :(

Är det farligt att få kräksjukan i slutet av grav? lite orolig för liten!

Postat av: Carolina

Publicerad 2010-01-18 11:37:01

Det är ingen fara så länge du får i dig vätska :-) Jag fick vinterkräksjukan när jag väntade sonen och ringde oroligt till förlossningen, men de sa att det inte var någon fara - få i dig rikligt med vätska (så mycket du kan) och vila ordentligt! Krya på dig!

Postat av: Jennifer

Publicerad 2010-01-18 12:47:29

Tack för tipset. Nu när jag läste lite om det på internet så är det nog troligen nässelutslag. Tänkte bara fråga om du gick till vårdcentralen eller om det försvann efter ett par dagar för dig? Jag har haft det sen i torsdag.



Kram

Postat av: Carrow

Publicerad 2010-01-18 12:48:19

Krya på dig!!

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-01-18 14:12:12

men vännen, lider verkligen med dig! hoppas du kryar på dig :) <3

Postat av: Johanna

Publicerad 2010-01-18 15:29:59

Det är inte farligare än i vanliga fall om man säger som så:) Barnet tar vad de behöver, det är du som kan bli uttorkad så se till att dricka ordentligt, och kan du inte behålla det så drick vätskeersättning.

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-01-18 17:02:45

åh tycker så synd om dig gumman! alla är verkligen sjuk nu. jag börjar bli lite och min sambo är sjuk. inge kul alls :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela