Publicerad 2010-01-09 12:55:14 i Livet i Gnesta,

HOCKEYDAGS!


GOMORGON!

Nu blir det hockey för min del, så havregrynsgröt i magen och kroppen duschad! Pappa kommer och hämtar mig om en liten stund. Sen blir det att träffa Camilla (äldsta syster) och Simon å William spelar! SKÅ mot GNESTA... ;) och gissa vilka ja hejar vilt på? jo! för en gångsskull så EKERÖ såklart! :D

Igår TÄNKTE jag ha min 'own' time i duschen, ja ni vet.. försöka ge sig in på ämnet RAKA sig utan att någon är hemma, eftersom det blir lixom svårare och svårare.. och du bara skär dig! varje gång så blöder jag halvt ihjäl. Och hittar ingen bra ställning att stå på överhuvudtaget! "/ Hur har ni gjort?
MEN... Jag fick hem en jätte full pojkvän som stank alkohol mer än någonsin. Antar att det bara är jag som är känslig när man är gravid! alkoholdoft känner jag på miiiiiiil.. ;)
Så.. De blev att ta hand om honom istället.

Tänkte lägga upp lite bilder här sen! Va ska ni göra ikväääll?

Postat av: Matilda -90a & Snart 2barns mamma!

Publicerad 2010-01-09 13:36:37

hehe ne men jag hade tänkt gå till bf så det är ingen risk ;)

ställningar - haha ja du, man får pröva sig fram det är nog rätt olika vad som är bekvämt - jag kan tex inte ligga på rygg alls för då får jag ingen luft men så var det inte förra graviditeten, alltså är det väldigt inviduellt.



Du har skrivit fel bloggadress när du skickar kommentarer - det står mammansangel.blogg.se bara så att du vet ;)

Postat av: hanna olsson

Publicerad 2010-01-09 13:49:10

Kul att se på hockey. :) haha, ja, du var nog inte den enda flickvännen som fick ta hand om en full pojkvän :O åååh. jag vart så irriterad. haha.. menmen. sånt är livet :P



Jaaaa, lägg upp mera bilder. ser fram emot det. riktigt fina babykläder du fått. kul att se på :)



KRAM

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-01-09 14:13:48

Ha en trelig dag! :)

Postat av: Mian

Publicerad 2010-01-09 21:04:53

Åh du ska ha barn på samma dag som min bonusdotter fyller år :)

Postat av: Ebba's mamma (Angelica)

Publicerad 2010-01-09 21:21:05

Var lika dant för mig när jag var gravid, klarade INTE doften av alkohol och fylla... (Har svårt för det nu med) Lycka till med magen...

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-01-10 10:01:36

Haha va tvungen att kommentera för har samma problem med denna rakning jag kan inte finna nått bra sätt att raka på mig. Magen börar ju änna vara i vägen haha :P.. Men jag ska låta min sambo få testa att raka mig o se hur resultatet blir haha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela