Publicerad 2010-01-13 19:29:41 i Livet i Gnesta,

Hemkommen!


Efter en heldag på stan så är jag helt slut, är så himla trött så jag knappt kan uttala mitt egna namn!
Började med att jag försov mig att duga, så BUMS in i duschen, på med kläder, på med ansiktet (sminket!), föna håret, försöka äta, gick inte... Så i med en frukt i mu! kolla klockan och 5 minuter innan tågfan går.
Så kastar i alla pengar i väskan, på med skor och KUTAR ner för trapporna, in på tåget där dörrarna stängs för att ta mig till stockholm, PHU. Jag hann, med dock ingen marginal! ;)

Men en snabb morgon, fick mig allt att vakna till.
Mötte Cassandra och Jessica + barn vid bögringen, myyys. Tog en promenad bort till Åhléns, väntade på kära Love och Olliwer som va en och en halvtimma sen! ;) hungriga som hyenor stod vi och väntade. GUD va hungrig jag va!

Sen blev det iallafall mot kebaben, kasta i mig mat! sen iväg mot akademibokhandeln där C ska bli ett snille och köpte en mattebok, duktiga dig! iväg till waynes och fikade, myste.

Blev en ganska kort dag, eller kort och kort.. Skönt, va så förbannat trött! mötte älskling vid tåget, åkte hem och nu sitter vi här. Med en virusbombad data, och denna som inte ens funkar! TRÖTT ja blir.

Postat av: Love Oliwers mamma <3

Publicerad 2010-01-13 19:37:24

Vad är din facebook? Vi kan ju chatta där :P kram Love

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-01-13 19:53:01

Sv: Va?! Nu tappade jag också hakan. Hur kan hon ens tänka tanken?? Jag tycker lika illa om alkohol när man är gravid som när man står och röker. Har en "bekant" som stod på stan och rökte för fullt när hon var höggravid.. Ser inte alls bra ut!

Det är inget för mig...



Hur mår du/magen annars då?

Vilken vagn har ni köpt? (om ni köpt ännu)

När är du beräknad?



Kramar



Postat av: Charlotte - Gravid

Publicerad 2010-01-13 20:21:02

Sv: Jag har köpt det på life, för endast 30 :- Men man blir beroende av smaken, jag blev det iaf :)



Okej, usch vad hemsk, stackars bebis. Tycker såna inte borde få ha barn, eller ens bli gravida! Jag tänker ofta på det dom som dricker och sånt under graviditeten, dom borde inte få bli gravida, så finns det dom som skulle äta nyttigt och absolut inte röra alkohol, men dom kan inte bli gravida.

Men 24 år o så oansvarsfull, trodde faktiskt bara det var unga som drack under graviditeten isf.

Kram

Postat av: Love Oliwers mamma <3

Publicerad 2010-01-13 20:28:58

Hej :) hahah ja okej :) så var jag i början men efter 2 år så pallade jag inte längre..men Daniel han låser dörren om sig när han kissar och bajsar hahah jag är helt tvärtom..måste lära mig :)

Nu har jag addat dig på facebook..skriv till mig på chatten ;)

kram Love

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-01-13 20:39:45

När kom ni hem egentligen :P Var tåget försenat idag också lr? :P hihi



Om du får igång msn så adda mig så kan vi ju diskutera hur du vill ha din design :) Hihi! Jag hjälper dig gärna så kan vi betsämma tillsammans elelr så gör jag något så säger du om du är nöjd eller inte och så :D hihi



tack för idag gumman! Pusspuss <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela