Publicerad 2010-01-11 21:49:12 i Livet i Gnesta,

Hela långa dagen, i smärta! min rygg"/


Här sitter jag efter en hel dag! och ni kan inte ana hur otroligt trött jag är idag! ont totalt överallt, känns som kroppen har gått sönder bit för bit idag. Har inte alls känt mig på topp! redan imorse visste jag att det inte va den bästa dagen i hela mitt liv så att säga. Men bara att bita ihop!

Kom till Södertälje, och va hemma hos Millan kl 12 idag! myste, fikade, gosade små barn! Nellie och Cevin. Satt i flera timmar och bara va, ett och annat samtalsämne!^^, intressant.
Kändes som alla inte va på tiptop idag och va lite låga! vi gnäller på att det är Måndag! Men har haft jäkla ont i ryggen, sen ligger lilltjejen och trycker upp mot revbenen.

Känns som hon har placerat sig där för gott, trångt och mysigt och mamma har hur ont som helst.
Hon är smart den här ungen! vet vart hon ska trycka nånstans! ;)

Åkte in till centrum sen där älskling mötte upp mig vid tåget med vääääärldens blåsa på läppen! klanten brände sig med tändaren (?!) hur det gick till är en annan femma, men ont har han. Vilket är alldeles förståligt!
Kom hem, lagade lite middag, hoppade in och duschade tillsammans, nu ligger vi här i soffan och längtar tills vi får somna. Dock blir det paradisehotel innan de e dags för annat mys! ;) prio ett en måndag lixom.

Imorgon så är det även mammaträffen del 2 för min del i sickla! Ska bli skitkul. Inte hört nått annat, hoppas det fortfarande blir av? ska in och dubbelkolla det tänkte jag! lite halvtrist och åka upp, sen visar det sig att inte är så?
SÄG till om ni läser de här, ni som ska dit.

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-01-11 23:14:57

DE BLIR AV :D hihi, skickade sms till dig så du vet om de också :D hihi! kramar

Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

Publicerad 2010-01-12 00:04:40

klart det blir av. jag och cassandra är alltid där iaf :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela