Publicerad 2010-01-23 23:22:55 i Livet i Gnesta,

Göteborg nästa då!


Jajjemen, på Fredag så bär det av mot Göteborg för min & Simons del! Kommer åka hem till tessan, steffis storasyster. Ska bli så himla mysigt, kul och skönt att komma bort lite. Så det blir jag, simon, steffi, zander, emma och markus som åker! Stannar fredag-sön. Eventuellt stannar jag kvar med Steffi fram tills på Onsdag! vi får se hur de blir med plats i bilen å så, annars tar vi tåget hem på ons istället. Ska bli skönt att få ventilera med en annan gravid och mamma till tre små rara. Så vi kör på nyktert och tar hand om resten på fredag! ;D utgång i gbg nalkas. Sen tänkte jag och simon ha en heldag på stan, strosa omkring, mysa! kanske en film, in på liseberg. Ja ni vet, njuta lite av egentid innan lillan kommer.

Sitter här hemma nu, pratat med mimmi i telefon en stund och skrattat sönder mig! min stackars pojkvän kommer bli våldtagen utan tvekan ikväll, nemas problemas lixom! han kommer inte ha nått att säga till om! ;) ska bli kul å höra vad han säger om allt när han kommer hem.
ÅH vad jag älskar mitt hjärta! hoppas han blir riktigt full & go, han blir så söt då! :D

Nä, dags för nästa film! en dusch efter det, sen krypa ner i en stoooooor säng alldeles själv. Första gången i denna lägenhet! men som med allt, nått måste bli den första. Sängens oskuld! NAJS.

 

 

 

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-01-23 23:55:12

Bra val av stad! :D Behöver ni tips på nåt så fråga bara, jag fick ju Thailandtips så jag är änna skyldig det nu känner jag, haha.. :)

Postat av: Alexandra- Mamma till Ebba

Publicerad 2010-01-27 16:42:34

Åh tack så mycket! =)



Nej det skall verkligen inte vara lätt alla gånger! Men så himla typiskt att det skall hända nu när ja går hemma och är mammaledig.. Man blir ju inte direkt rik av att gå hemma =/ Man får helt enkelt se det som en prövning och klarar vi av den så klarar vi allt ihop! :)



Njae han söker på nästan allt som finns som inte kräver särskild utbildning, men helst så skulle han vilja köra lasbil eller dumper igen som han gjorde innan lågkonjukturen börja.. Men vi får se! Bara han får ett jobb så är jag nöjd!



Håller mina tummar för er med! Är ni ute efter något speciellt jobb då? =)



Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela