Publicerad 2010-01-07 20:09:15 i Gravid med Wilja <3,

Föräldraträff nummer 2, SÅ kul! Love är bäst.


Nu kör vi igång nästa träff för våran nya föräldragrupp. Vi träffades igår den 6 Januari och nu tänkte vi träffas igen redan på tisdag den 12 Januari, på Andys lekland i Sickla köpkvarter klockan 12.
Och det är stort och luftigt och man får plats med många barnvagnar. Jag rekomenderar att man tar med sig något att käka med det finns Waynes coffe där och även Willys precis nedanför

EDT: JAG VET ATT MAN EGENTLIGEN INTE FÅR TA MED SIG EGEN MAT IN DÄR SOM ATT JAG HAR JOBBAT DÄR TIDIGARE HEHE MEN DE ÄR SVINDYRT MAN FÅR VÄLL GÅ UTAN FÖR INGÅNGEN OCH ÄTA I VÄRSTA FALL

Hur du läst kommer dig söker du på sl.se och då ska du gå av vid Sickla köpkvarter. Eller åker till Nacka station med bussarna från Slussen eller saltsjöbanan också nacka station. Några frågor så är de bara att fråga mig.

Barn under 1 år kommer in gratis med vuxen men de är ju bara att säga att barnen är under ett år. Det gjort vi sist hehe. Det finns chans för barnen att leka av sig och för oss "vuxna" ;) att snacka och socialsera med varandra. Toppen kul.
Och vi tänkte köra träffarna var tisdag från och med nu.

Så nu är de bara att säga till om ni vill komma eller inte.

Föräldragruppsträff den 12 Januari klockan 12.00 på Andys lekland


Kommer

Jessica+ barnen Nellie och Oliwer
Denise & Staffan+barnet Wilgot
Cassandra+ Josefin
Patricia (gravid)
Matilda + Mercedes och bebisen i magen
Marie + Elsa(familjeliv)
Johanna + Majken och ev Svea(familjeliv)
Anna+ Isabel och  ev Antonio
(familjeliv)
Therese(gravid)
Miku & Sara-Li (familjeliv)

Ska bli så otroligt kul, och härligt att någon faktiskt styr detta nu! Som sagt, skriver ut detta på min blogg också, så är ni gravida, eller mammor som vill ha nått att göra, snacka skit så tveka inte! Bara att skriva till så kontaktar jag Love så skriver hon in er.
Trodde jag skulle vara ensam gravid, men icke! är verkligen värt det.

Postat av: Linda Mark

Publicerad 2010-01-07 22:11:06

Uhh andys lekland, ingen luuuft! hahah barnen springer ju så mycket och lämnar inget kvar!

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-01-07 22:45:23

hade oxå velat varit med. men lite långt från Gävle

Postat av: Therese

Publicerad 2010-01-07 23:36:34

Hehe, det gör jag :) Nej, vi blev inte kvar så länge efter att ni hade gått, alla började röra på sig ett tag efter. Så det blev ingen lång stund efter, var så himla trött så jag hade inte orkat heller, hehe. Ser fram emot nästa vecka, ska bli roligt =) Tack detsamma!

Kramar!



GRRR!! ;) Va kul att hitta dig här, visste inte att du bloggade. Fasiken! va gjorde ni igår, blev ni kvar länge? See u next week! tack för igår föresten.



Supermysigt!

Kram Patricia!



Postat av: Therese

Publicerad 2010-01-07 23:38:26

Haha, jag råkade kommentera med din kommentar där under! Se så det går när man har bra minne och glömmer vad det står. Fyskäms, hehe. Ses nästa vecka iaf! Kram!

Postat av: Marie & Elsa

Publicerad 2010-01-08 13:49:17

Då syns vi där =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela