Postat av: Caroline

Publicerad 2010-01-21 16:14:41

Okej! Ja det va ju en otrolig skillnad i pris! Antar att det va din blomma du gjorde? :) Den är SUPERSNYGG! Jag funderar på om jag ska ta och göra en tatuering i Bangkok jag med, då vi ändå är där sista 3 dagarna innan hemresa :) Det blir första tatueringen och jag har varit sugen såå länge.. Kul att kunna säga att den är Made in thailand också ;) Haha. Jaja vi får se om jag vågar :D Brorsan försöker övertala mig att göra en såndär bambu tatuering, men jag har hört att det ska göra otroligt ont. Du hade också gjort nån sån va? Är det mycket smärtskillnad? ;D

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-01-21 16:35:58

sa till Staffan de där om legget osv och han visste precis vem du var :) Han garvade bara :P

Postat av: Sophie

Publicerad 2010-01-21 18:50:18

Jo men din mage är jätte fin. :) Jo jag har sett, men det är alltid kul att se igen och igen hur folk har det hemma. :D



Jo, har tänkt själv att lägga upp men är mitt uppe i en flytt så tänkte ta det när man fått iodrning i nya lägenheten först. :)

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-01-21 19:04:00

Åh, alltid bra med tips!!! :D Tipsa på du!!

Jag åker på tisdag och stannar i 2 veckor, Koh samui ska vi till och är i Bangkok de 3 sista dagarna! :) Har varit i thai en gång innan i Phuket, året innan tsunamin. Har du varit på Koh samui? Eller finns det något roligt i Bangkok som man bara inte får missa?



Ja thailändare (asiater överhuvudtaget) målar ju helt galet bra, och jag kan tänka mig att de tatuerar minst lika bra med! :) Skulle vara häftigt att testa bambu men kanske inte något stort då nej ^^ Första tatueringen brukar väl bli nåt litet för att testa på känslan, men det är la lika bra att få en SNYGG lite större tatuering gjord när man ändå är i thailand då jag ändå tänkt göra en. (och dessutom blir det ju billigare) Får se vad jag vågar, haha! Hur lång tid tog det att göra din?



KRAM

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-01-21 19:45:21

Mjo jag har hört att koh samui är en "familjeÖ" med massa småbarnsfamiljer osv, men bara det är varmt och man blir brun så är jag lycklig!! :D Haha, behöver det nu efter denna långa och kalla vintern.. = blek!!



Vi har redan bokat hotell, men det är ju absolut inte sista gången jag är i thailand inte så mer ska ses! :D Phi phi har vi sett då vi va i Phuket, helt otroligt fint! Railey får vi nog ta nästa gång! :D Grymt tips iaf!



Haha ja gud jag fick panik när vi va inne i Patong. Varmt, tuk-tukar och människor överallt, trångt som attan och luktade mat vart man än gick.. Jag kan ju bara tänka mig att Bangkok är VÄRRE :P Får passa på att ligga och pressa i solen innan bangkok då, och sen blir det bara SHOPPING SHOPPING SHOPPING! Vet du om man kan få tag i en iphone billigt där? Eller är det mesta kopior?



12 timmar, shit.. Men det va det väl värt, för den är helt gaaalet snygg :) (tror jag sagt det några gånger nu, hihi)



Kram kram kram

Postat av: js

Publicerad 2010-01-23 17:16:14

Varför skriver du alltid "Patricia och bebis" när du bara tar från brösten och uppåt?? whats the deal?

Räcker det inte med bara Patricia?

du är väl inte gravid i ansiktet.......

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela