Publicerad 2010-01-25 10:38:21 i Livet i Gnesta,

Då har vi måndag ännu en gång!


Inte är man fullständigt normal i ALLA lägen! Men, här bjuder vi på oss själva.
Kass uppdatering, men har verkligen haft NOLL lust att skriva de senaste dagarna, har hamnat i en liten bubbla. Och vill inte riktigt dela med mig av den! finns inte så mkt att säga, förutom att när ena problemet är löst, så dyker det andra upp glatt! och jag är förbannat trött på det, riktigt extremt trött på det faktiskt.

Igår va det Söndag iallafall! Konstigt nog så va hjärtat inte allt för bakis igår! så han kunde leka med mig utan problem. Blev dock att lägga sig i soffan med täcket över huvudet och kolla på en massa filmer, helt chill. Lagade lite god mat och bara hade det bra också! :)

Har varit vaken nu sen innan klockan SEX, har inte kunnat somna om. Så sitter och kollar på: efter tio med Malou.. Det är faktiskt ganska bra! sitter och försöker prata med Simon lite då och då när han kommer in, frågan är vad som händer nu. Min mening är att han ska dra från jobbet, peka finger och be dom sätta sig på de!
TRÖTT på det här nu.

 

Postat av: Daniel

Publicerad 2010-01-25 14:48:33

heja Malou! ;)

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-01-25 17:05:36

:)

Postat av: emma

Publicerad 2010-01-26 11:10:30

sv; det var bara något jag fått för mig :) inget illa menat. såg nån gång att du skrev att simon kanske fått ett deltidsjobb men då menade du såklart utöver hans nuvarande jobb :p

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-01-26 11:40:58

Hej gumman!



Hur mås det??

Jag vet hur det är med problem.. Mattan rycks bort hela tiden så fort man lyckats resa sig.

Men allt går över, i know =)



Är det problem på Simons jobb??



Ha det bäst!!

KRAM KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela