Publicerad 2010-01-14 19:58:21 i Recept, mat & bakelser,

BUDGET mat.


Det serveras ingen gourmémiddag hemma hos oss just nu! ^^, men här har ni ett tips ifall kassan arbetar MOT er.

Fullkorns bulgur
Bacon
Broccoli
Morot
Selleri
Rotfrukter
Majs
Ärtor

Creiméfresh
Lite grädde
Pesto
Krossad tomat


Postat av: Marie & Elsa

Publicerad 2010-01-14 21:59:08

Det ser ju jättegott ut!

Postat av: Ord och inga visor

Publicerad 2010-01-16 21:18:58

NU har jag läst hela din blogg och jag blir inte klok på dig! Du skriver hela tiden hur fattig du är och vad synd det är om er och att ni inte har några pengar. Men du får ju megahjälp från dina föräldrar och har svindyra kläder, din kille har en IPHONE, ni har platt-tv, ni har köpt en ny svindyr vagn och du köper nya bebiskläder hela tiden. Var tacksam och gnäll inte över att du måste göra budgetmat som fullkornsbulgur, dettta är ett hån mot alla som är fattiga på riktigt.



Jag o min man är några år äldre än ni och är gravida i samma vecka och vi har båda läst på universitet i mer än fyra år och har fasta jobb. Jag kan säga att vi knappt kan ha samma levnadsstandard som ni har, vi har inga föräldrar som ger oss grejer, det är livet på riktigt. Väx upp och sluta gnäll över din låtsasfattigdom.

Postat av: Emma Jakobsson

Publicerad 2010-01-18 13:42:52

Ehs... vadå budget mat? bulgur är skitbra och de är en ganska bra & nyttig måltid :)Skit i puckot ovan som skriver, vem bryr sig om vad fan dom har pluggat & hur dm lever? Jag förstår dig helt och hållet patricia, dock gör inte puckot ovan det..man vill skriva om saker och ting, men gillar folk de inte behöver man inte läsa.. Man kan ha det super fint hemma, sen hur man betalar de är väl en annan sak? avbetalning eller ej, spelar ingen större roll? får saker av familj och vänner är hur normalt som helst!

Lev ditt och ta inte åt dig skit vännen :)

Puss och kram. Hoppas allt går bra. / Emma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela