Publicerad 2010-01-27 00:24:07 i Livet i Gnesta,

Ändring på alla vanor.




Har precis kommit ut ur duschen, sitter här helt insmooorad och freschlyshaved!^^, Det går lite sisådär när man är i vecka 34 snart kan ja säga. Börjar bli SVÅRT, och att bli heeeeeltfin utan att ta till några andra medel är starkt. Jag ser ju faktiskt ingenting! hoppas ni inte är känsliga, men antar att det bara är mammor som läser denna blogg, och ni hänger med. Ni förstår vad jag menar! När slutade ni kunna raka er utan problem?

Igår fick jag för mig att köpa schampot och balsamet: Just glow, det luktar helt fantastiskt! men frågan är hur bra skiten är för håret? känner mig redan sträv! Har alltid annars använt dessa från Loreal, deras 1500 ML flaskor. Där efter så kostar dom en del, och har INTE den budgeten längre. Men otroligt bra schampo, likaså den stora flaskan balsam + inpackning. Vårdar verkligen håret!
Min kära vän Alex introducerade det för mig, när han kom hem till mig och överasska mig med bamseflaskor! han är frisör, så han tyckte att jag skulle ha det. Och VÄRLDENS bästa schampo är det fan.

Har tänkt lite.
Har ni några saker ni bara MÅSTE göra?

Smörja in mig MINST två gånger per dag gör jag, med dove eller med vad som. Den härliga känslan av att man är alldeles mjuk över hela kroppen är nog de bästa som finns! speciellt nu under vintern. Förstår inte folk som INTE smörjer in sig efter dusch och allt?
Min mammas fel. Tyckte alltid min mamma va så MJUK, så sedan jag va liten så har ja hört: vill man va mjuk och fin så får man smörja in sig också, så här i detta hushåll förbrukas det FÖR mkt lotion av alla slag.

Frisören...
Tidigare va jag och fixade håret minst en gång i månaden, slingade, gjorde lite småbehandlingar, klippte till. Bara för att lyxa sig lite, och känna sig fin och fräsh. Håret är så sjukt viktigt, och GÖR så mycket!
Dock sitter jag här nu med en gammal toning i håret sen förra månaden, en fin utväxt och gräsligt hår.
SE så det kan ändras!



Postat av: Sarah

Publicerad 2010-01-27 11:05:11

JAg måste också smörja in mig efter varje dusch, minst! Man blir ju så len och härlig! Ni ska se attr det löser sig för er snart, efter regn kommer solsken!

Kram

Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Publicerad 2010-01-27 13:36:51

Ja det är skitjobbigt att raka sig med den där magen. Jag tror jag va i vecka 20-24 någon gång när jag inte lyckades längre. Sen när magen är borta ser man hur mycket man missade :)

(Jag gillar verkligen ärligheten i din blogg, du kan fråga om saker som är väldigt känsliga för dom flesta :))

Kram

Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Publicerad 2010-01-27 14:39:24

Tyckte väl jag kände igen bilden till höger :P Haha, är ju jag som har fotat den : )

Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Publicerad 2010-01-27 15:09:41

Svar: Klart jag inte tar illa upp : )

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela