Publicerad 2010-02-28 12:40:42 i Livet i Gnesta,

Söndagsmyyys!


Slasket är här, välkommen! eller vad säger man? gudarnas! ja HATAR det här. Det bara droppar, rinner, regnar och äcklar sig, fyfan! gillart verkligen inte.

Vad hände med Mars? solen som lyser, kylan släpper! man går med skinnjackan med lager på lager kläder, höga snygga stövlar och strosar på stan? nä! iår blir det att ha på sig regnkappan!
Gick mina 200 meter till pressbyrån, och mina stövlar är redan blöta! det suger. De kan jag lova er!

Söndag idag, å snaaart slutar älskling. Försöker driva lite tid, sitta och läsa igenom alla era bloggar och förbanna telenor att internet inte har kommit igång ännu. Hur lång tid ska det TA?

Sover kasst gör jag nu på nätterna också, dagdrömmer hela tiden! släpper inte tanken på våran lilla tjej. Helt ofattbart att hon faktiskt snart kommer att komma till oss?
Men va händer då? ingen graviditet å följa.. vilket läskigt steg! och vi närmar oss med stormsteg.
Min syster är nog 10 gånger otåligare än mig just nu. Men hon får allt håålla sig tills hon blir Moster! :D

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-02-28 17:18:35

ja snart är hon här! Tiden har gått så fort. har inte så lång tid kvar jag heller (tycker jag) tre månader kvar idag! Tiden går så fort.



KRAM

Postat av: Sanne - bloggdesigner

Publicerad 2010-02-28 20:09:21

Jodå, det är helt okej med mig... Det knallar väl på i alla fall.

Men hur är det själv?! Spännande nu när det är så nära till liten kommer kan jag tro? :) Jag är SÅ spänd inför ankomsten att jag spricker snart!

Hoppas ni har det bra :)

Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela