Publicerad 2010-02-17 22:06:26 i Livet i Gnesta,

Precious


http://thing-studio.com/blog/wp-content/uploads/precious-movie.jpg

Kom hem för ett tag sen, och vet ni? min älskling hade tänt alla ljus, plockat fram skorpor och ost, satt på tévatten och sussade i soffan! <3 återigen så får jag komma hem till min skatt som gjort det så fint. Obeskrivlig kärlek!

Tog en sen lunch när jag kom till medis med storebror, tack för det! <3, blev pasta med fläskfilé och en latte. Det satt som en smäck! sen blev jag även bjuden på bio, bortskämda lillasyster! massa popcorn senare så satt vi i biosalen och skulle kolla på 'Precious'. Har läst om den, och även fått höra all bra kritik från Malou på 4:an! så tänkte att den skulle va helt grym.
Men fasiken va besvikna vi blev? Och Mariah gjorde ju en scen som socionom på 5 minuter. Nä, alltså! den va ju bra, men inte alls som vi hade trott. Sen blev det en liten promenad till Slussen där vi skiljdes åt, va så underbart att gå på götgatan igen! shit, de va mitt hem... Nu va de hur längesen som helst man gick där! "/ De gillar vi iiiinte.

Och sen kom räddaren i nöden förbi. MARKUS! sen wips plötsligt så låg de ett bredband på boordet, THANK U! Så medans älsk jobbar heldag imorgon igen så kan jag iallafall socialisera mig.
Och tro mig, ska läsa ALLT som jag har missat och lägga in en massa nya bilder igen!

I'm back bitches.

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-02-17 22:51:25

Ja man mår riktigt dåligt av det. Jag fick en stor tablett och en spruta i låret, jag kunde inte sova en blund den natten.. Dels för att vi låg på eftervården och delade sal med en familj som fött riktigt för tidigt och dom bara grät och så :( Var lite hemskt.



Det kanske var för att dom inte har någon neo i nyköping? Kanske därför du fick det för dom inte har resurser för det... typ :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela