Publicerad 2010-02-28 12:13:26 i Bara Patricia,

Mamma..




       

Mamma.

Jag kan bli så arg på dig, jag kan bli så besviken på dig! Jag kan hopppas och önska, men varje gång jag gör det så blir jag bara ledsen! Gud.. Vill bara spola tillbaka alla år, starta om från början! men det kommer aldrig att gå. Jag litar inte på dig, och jag kommer aldrig att göra det. Tyvärr, hur hemskt det än är!
Gång på gång ställer vi alla upp.. Men vad får man tillbaka? ett slag i ansiktet! ont i magen. Så många tårar, så mkt hat & så mkt skrik. Men ändå är det dig vi tycker synd om?

Nu när min lilla tjej kommer.. Så kan jag inte ens tänka mig tanken hur man kan göra sitt barn så illa?
Hon kommer alltid att prioriteras. Hon är hela mitt liv, och det är redan! Hur kan man skjuta bort något man själv satt till världen? hur kan man inte vara den föräldern ett barn kräver?

Fan!
Jag är trött nu. På riktigt, så matt av dig! du tar all min energi... Du suger ut mig!
Jag tänker på dig hela tiden, önskar och ber att du kommer att ändras. Men det kommer du aldrig att göra?
Du är viktigast, så har det alltid varit & så kommer det alltid att förbli.

Postat av: Smsa Låna

Publicerad 2012-01-12 23:08:53

Intressant sida! Det märks att du gillar att skriva!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela