Publicerad 2010-02-17 14:17:12 i Livet i Gnesta,

Jag är fan kär i er!




Kärlek till er alla, ni får mig att bli så lycklig när jag kommer in och läser här.
Att ni verkligen bryr er om mig och lillan, det känns verkligen! vill bara säga att jag uppskatter er så otroligt.

Då sitter man här igen! pressbyrån al'a Gnesta! och vet ni? ja ska våga mig ta mig upp till Stockholm idag. Ska möta upp kära storebror på medis för en fika och bio, känns verkligen som jag behöver det! prata av mig lite.
Gud de e så mycket som händer nu runt allting.. Och vill bara få ordning på allt, men tålamod! de som behövs.

Idag jobbar älskling 12 ht, likaså imorgon... stackarn! "/ men som sagt, kafferaster regelbundet så han klagar inte. Han gör ju lixom nada! kollar tv och får betalt. De gillar vi! Och nu den 1:a Mars så kommer han eventuellt att börja som hjälplärare här på Frejaskolan i Gnesta! få in lite extratider där med när han kan. Helt super! :)

Allt löser sig... de gäller bara att hålla ut tillsammans! :)

Annars så har verkligen bricanylet hjälpt, dock känner jag mig som ett cp efter! skakig och illamående. Men tar ja de inte så kommer sammandragningarna.. Så de är bara att mosa i sig så liten kan växa sig stooor & stark!
Vill inte få ut henne nu och ändå inte få hem henne på någon vecka! *aj i mitt mamma hjärta!*
Så hellre att ja mår illa och har de kämpigt än att ja inte får snosa med henne på nätterna.

Ja kommer UPPDATERA så ofta ja kan! LOVAR er.

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-02-17 16:25:02

Kärlek TILLBAKA! Du har en helt underbar blogg och verkar dessutom vara en helt underbar människa!



Vi har redan hunnit åka och komma tillbaka! Varit hemma en vecka nu, hade det helt underbart med 35 graders värme! Försökte kommentera och skicka en massa varma Thailandkramar men det verkade tyvärr inte funka :( Lycka till med bebis!!!



KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela