Publicerad 2010-02-16 17:21:33 i Gravid med Wilja <3,

In till förlossningen i nyköping!


Nu hoppas jag inte att ja skrämmer er allt för mycket med mina inlägg, och sen är de ingen som skriver på evigheter.

Vi åkte in till förlossningen efter många om och men, Markus, jag och Simon hoppade in i bilen och tog oss till Nyköping! jordens läskigaste väg, + den hemska dimman. Nä, kunde allt klarat mig utan de!

Kom iallafall fram, blev insläppta efter 10 minuter?! bara de säger väl va de e för ställe. Iallafall.. Kommer in, dom sätter en CTG kring magen! och de vi får reda på att de är jäkligt livat i magen!
Sammandragningar hela tiden, och dom håller i sig mer regelbundet. Fick göra ett vaginalt ultraljud också, tappen har mjuknats nästan helt. Utplåånad... Men fick bicanyl som ska stoppa allting! så fick de direkt, och fick med mig tabletter hem som ja ska ta fram tills förlossningen! :)

Så lillan får allt stanna i mammas mage ett litet tag till, där har hon det bäst än sålänge! men hon mådde iallafall super under mina SD, så inget att oroa sig över. Och pulsen låg mellan 140-150 under hela tiden.
PHU!

Så hem med hjärtklappning och somnade som en stock! UTAN sammandragningar, kors i taket! de har ja längtat efter.

Tack till alla era kommentarer, de värmer att gå in här och kolla! <3

Postat av: Emelie

Publicerad 2010-02-16 17:58:13

Hejsan! Vilken mysig och fin blogg du har :) Kommer absolut att fortsätta läsa varje dag =)

Lycka till med lilla bebisen i magen.

Kram Em

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-02-16 18:18:17

skönt att ni åkte in och kollade! Jag har hört att Nyköping har världens sämsta förlossningsavdelning, kanppt några som vart nöjda med den. Hoppas dock att dom har bättrat sig nu när det är din tur!

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-02-16 19:26:23

Vad bra att du kom in :P... Det händer ju grejjer nu får vi hoppas att det avtar lite då så förlossningen väntar ett tag til :D Lycka till Kram kram

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-02-16 19:44:08

Oj hon vill komma ut ;) hur långt kvar är det nu för dig? kram

Postat av: Madde

Publicerad 2010-02-16 20:28:47

Tur att det gick o stoppa, jag födde min tjej i vecka 35+0 efter tidig vattenavgång så det gick inte o stoppa men hon va ju stor o frisk ändå som tur var! Hoppas iaf allt går bra! Kram

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-02-16 20:39:52

Konstigt att du får bricanyl nu när du nästan är fullgången... Fick ju också det fast i vecka 34. Men visst mår man pyton av dom? jag skakade heela natten och kunde inte sova en blund :P

Pröva att drick mängder med vatten, det kan vara pga vätskebrist som man får sammandragningar. Hade ju själv en massa problem med det under min graviditet och jag provade allt, men vatten var nog det som hjälpte mest. Typ 4 STORA(tänker på typ ölglas) glas varje dag :)

Snart så har ni er lilla flicka hos er ska du se :)

Kram

Postat av: Alexsandra

Publicerad 2010-02-16 21:38:43

Va skönt att lillan mådde bra! Hoppas att de håller i sig ett par veckor till nu! Läser din blogg varje dag, men inte ofta jag lämnar kommentarer men jag vet ju själv att man vill veta vilka som läser då & då ;) Hoppas allt är bra med er för övrigt! Kram!

Postat av: Emelie walfridsson

Publicerad 2010-02-17 00:24:34

åå vad spännande ändå :) men helt klart att hon ska stanna i magen ett tag till :) det är helt underbart sen när det är dags för det att sätta igång, vilken upplevelse. Jag längtar tills nästa gång det är dags för förlossning <3 :) Lycka till Patricia och hoppas vi kan ses när jag kommer till Gnesta nästa gång, så lilltöserna kan träffas :) kram kram

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-02-17 09:40:17

Jag som hade hoppas att hon skulle komma nu ;D <3

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-02-17 10:46:44

Jag undra just om ni hade åkt in =)

Vad skönt att det lugnat sig nu med hjälp av tabletterna och hoppas hon stannar inne några veckor till. Inge kul att ligga på NEO, en kompis fick sin son 5v förtidigt och först fick hon ligga inne 2 månader innan han kom för att något var konstigt sen 5v extra eftersom han kom för tidigt. blä

Sjukhus är ingen höjdare!



Hoppas ni mår bra

Trist att vi missa varann hos Pernilla o Nellie =)

KRAM KRAM

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-02-17 11:07:07

MASSA lyckoönskningar till er!!! :)

Postat av: Martina Taengh

Publicerad 2010-02-17 13:48:48

Hahaha! Jag har blivit som besatt av den där ungen! Kan du inte föda ut den snart? Spänningen är olidlig. Jag tycker det är kul att du personlig och vågar öppna dig så pass mycket. Jag själv är en liten fegis. Lycka till med allt! Kram Martina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela