Publicerad 2010-02-04 12:27:34 i Gravid med Wilja <3,

HAT ÅT MVC!


Nu är jag jätte arg! Allvarligt? Är det FLER som haft så mkt problem med mvc? alltså, dom är ju efterblivna! Är det någon som inte får tag på sin bm?

Imorse ringde jag mellan 8-9 som man ska, man kan bara få tag på dom på morgonen EN timma, tis-tors. Annars får man kontakta förlossningen om man har frågor tex om nässleutslag som jag fick. Bara där, hur fel är inte det?
Ringde, men fick inge svar. Ringde minst 8 gånger! Sen ringde jag till vårdcentralen för att be dom koppla mig till någon, men icke. Så lämnade nummer och dom sa att dom skulle ringa 09.30 så höll mig vaken! HAR NÅGON RINGT? NEJ!

Så nu ska jag ringa klockan ett igen till receptionen för att försöka fråga när FAN ja ska komma! dom är ju helt idiotiska?
Jag ska ju på KOLL idag, men får inte TAG på dom!

Sedan inskrivningen har jag varit där TRE gånger, är inte det konstigt, och jag är i vecka 35 imorgon!

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-02-04 13:05:10

Tycker det låter jätte knepigt för sedan v28 ska du ha möte varannan vecka jue

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-02-04 13:05:41

Som jag skrev på FB så hade ju jag världens bästa MVC. Var där typ 10gr och fick alltid svar på allt om det var någonting jag undrade över.

Också telefontider men de ringde alltid upp under dagen och man kunde maila ev. frågor.

Postat av: Anna

Publicerad 2010-02-04 13:52:31

jo jag tycker också det är konstigt är i v22 och har bara varit på inskrvningen.trodde man skulle kommer mer

Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Publicerad 2010-02-04 14:00:41

Vad arg jag skulle bli! Väldigt dåligt tycker jag. Vadå bara 3 gånger? I slutet som du är ska man dit varje vecka ju. Jag skrev in mig sent men fick komma dit ofta under hela graviditeten. Det tyckte jag var dåligt!

Hoppas du får tag i dom iaf!

Kram

Postat av: Emelie

Publicerad 2010-02-04 16:28:16

Det låter som på mitt första MVC som jag gick till. Min barnmorska där var riktigt dum i huvudet. Brydde sig inte om mig när jag ringde och var orolig och sa en gång när jag var orolig för missfall (hade fått små blödningar i vecka 12) att dom ändå inte kunde kolla om det var ett missfall eller inte utan jag fick bara vänta och se om det skulle börja blöda mer. Bytte då till Mamamia och där var dom/är dom helt underbara! Kan starkt rekomendera dom!

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-02-05 08:47:21

Hej gumman!

Vart går du??

Jag gick nere på luna här i södertälje och dom är hur underbara som helst.

Fick alltid tag i någon trots att telefontiden var slut, bara lämna medelande så ringde min bm upp.

Jag var där varannan vecka från och med v25 tror jag det va..



KRAM

Postat av: linda

Publicerad 2010-02-05 08:52:55

skäll ut dem ordentligt, för du kan inte ha varit på alla kontroller som du borde varit på och har de sagt att de ska ringa, då ska de banne mig ringa!

Postat av: Amanda. mamma till lilla Isabella

Publicerad 2010-02-05 11:21:42

Vad konstigt, som Camilla skrev; efter v.28 ska man dit varannan vecka.. Ta ett snack med dom och fråga vad dom håller på med, det är ju viktigt att dom kollar mycket i slutet på hjärtslag och sf mått, att allt ser bra ut.

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-02-05 16:56:12

Vissa mvc har ganska så få möten om jag har förstått det rätt. Min kompis var bara kanske hos dom en gång i månaden medan jag var där typ var tredje vecka och varje vecka efter vecka 35... Men jag gick på mvc på danderyds sjukhus och dom är lite speciella där :P

Men det låter ganska så konstigt att du inte varit där mer faktiskt..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela