Publicerad 2010-02-12 13:26:42 i Livet i Gnesta,

En helvetes natt! "/




Hit vill jag flyga väg till nu, till värmen, till att bli mänsklig igen! Sitter som sagt ÅTER igen på pressbyrån, för vårt internet vill fortfarande inte som jag vill. Kan lova er att jag har riiiktigt händelserika dagar hemma, NOT! Sjukt tråkigt.

Inatt va det hemskt, har inte haft så ont under hela graviditeten. Inte en enda gång, va vaken när Simon gick upp kring 6 imorse. Hade ingen aning om vad klockan va, och har inte haft nån koll på nått inatt! försökt att sova, ta de lugnt, andas och bara ligga still. Men fan, blev jätte orolig ett tag och ville ringa in. Men sen avtog allt såklart! Så gick upp med Simon och tog mig en kopp té och åt en macka, somnade om gott efter det. Så några timmar har jag fått sova allt!

Idag är min lilla tjej EN vecka större än förra! och allt går frammåt, hon börjar växa till sig nu. Men hon får stanna i två veckor till minst, minst minst minst. Sen får hon gärna komma och gosa med oss! :) men inte än, då du fortfarande är liten och ömtålig.

Igår så åkte jag till södertälje för att möta underbara Lindah! tog bussen hem till Millan och kollade på deras nya och fina lägenhet. Mela va där också, jätte kul att träffa henne också.
Va kvar, drack lite kaffe! hem till Lindah där de bjöds på riiiiktig husmanskost! ;D Falukorv, stuvad spenat och potatis. Så förbannat gott, enkelt och ja.. fet och härlig mat! vi gillart.

Va hemma klockan 22.15 sen, så de blev ganska sent. Kom hem, och där hade Simon städat så fint, tänt massa ljus, dragit ut täcke och kuddar på soffan och han låg och snosa, precis somnat. Satt och bara kolla på honom en stund, och bara insåg hur otroligt stolt jag är över att kalla honom för min.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela