Publicerad 2010-12-19 01:01:44 i Bara Patricia,

När natten kommer blir de som värst.


Jag vill tacka alla mina underbara vänner och bekanta som verkligen stöttar mig i detta! bryr sig verkligen om mig och Wilja, kan inte få er att förstå hur mycket de uppskattas! utan er så hade jag varit totalt nergräven under jorden. Så de känns de just nu, och vore de inte för min dotter så hade jag inte velat ta mig upp på morgonen!
Oavsett hur sjuk & trött jag är, oavsett hur lite jag har sovit de sista dagarna, så när hon borrar in sina fötter i sidan på mig på morgonen som hon alltid gör, kryper fram och lägger sitt lilla huvud på sin mammas bröst för o få mig vakna, de är DÅ jag ser anledningen till att gå upp! Jag lever för henne.

Och jag ska göra ALLT i min makt för att du ska få de så bra som möjligt älskling!
Mamma är en kämpe, och har alltid varit.
Jag är bara så GLAD över att hon inte FÖRSTÅR nånting ännu, och att hon är så liten! Att se sin Pappa bara ta en väska och gå? de är ju fan mardrömmen! Och jag är så GLAD.... att jag inte behöver trösta henne varje kväll när hon gråter efter honom, för hon är alldeles för liten för det!

Jag är förbannad, ja är så jävla sviken! och de har jag ALL rätt i världen att vara!
Varför gav du mig ingen chans, varför PRATADE du aldrig om de DU tyckte var jobbigt? Du har fört mig så förbannat bakom ljuset! hur FAN har man mage om att prata SYSKON på Måndagen och STICKA på Onsdagen? Hur fan kan DU tro att JAG kan lita på ett ORD vad du har att säga till mig? 

Jag har varit så naiv, och trodde att allt skulle ordna sig. För de har de, vi har klarat allt TILLSAMMANS!
Man kan inte vara lycklig förns man är olycklig har jag kommit fram till! vi har helt enkelt gått igenom för mkt skit, och när väl räddningen kommer, så blir du så rädd och sticker med svansen mellan bena!

Men inga onda ord, du är den du är, och jag är den jag är. Vi är helt enkelt inte skapta för varandra! - Dina ord.
Men de gör förjävla ont!

Postat av: Amanda

Publicerad 2010-12-19 01:31:30

Hej Patricia! Jag blir verkligen ledsen för din skull när jag läser detta. Jag hoppas verkligen du kan komma på benen igen så fort som möjligt och försöka ge Wilja en positiv bild av hennes första jul.

Nu är det iaf slut mellan er och det innebär att du är ett steg närmare att hitta den perfekta mannen för dig. Du kommer hitta någon som älskar dig och som älskar Wilja lika mycket!

Tänk på att det är han som valt bort något fantastiskt. Wilja kommer få höra hur mycket du kämpade för att få henne att må bra!

Du har gjort ditt bästa men det var han som gav upp alldeles för lätt. Han borde ha kämpat över huvudtaget om han nu pratade syskon åt wilja på måndagen och på onsdagen så bröt han upp. För mig är inte det att kämpa. Inte för fem öre.



Vi stöttar dig Patricia. Tänk bara på att fira julen nu med din underbara dotter! Försök njuta så mycket du kan och tänk bara på det positiva.



Kram på dig!!!

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2010-12-19 01:33:10

Tycker synd om er och lider med dig och Wilja =/



Vet inte vad jag mer ska skriva. Man blir ledsen för er skull.



En sak är iaf säker. Jag tycker att Simon's "Vi är helt enkelt inte skapta för varandra!" är ren dålig bortförklaring?

Ni träffades, blev kära och fick det finaste man kan få. Ett barn. En underbart fin liten tjej.

Ni kanske inte är skapta för varandra (vad vet jag?) men någonstans var det ju ändå menat att ni skulle bli ni, någonstans måste ni ju ändå varit skapta för varandra på ett eller annat sätt. Beviset på det är ju trots allt er lilla Wilja.



Fortsätt kämpa!



Jag håller tummarna för er alla 3, er som familj, er som mamma, pappa, Wilja!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-12-19 08:30:51

Du fixar alltihop, för wiljas skull. Vill inte ens tänka mig in i hur det skulle kännas. Lycka till! =)

Postat av: camilla

Publicerad 2010-12-19 08:36:37

Skär i mitt hjärta att höra detta och förstår att du mår ärlig talat skit... Men i bland tar livet en radikal vändning men förändringarna som kommer kan faktiskt bli bättre än vad man trodde. När jag var gravid i åttonde månaden dog min mamma hon fick aldrig träffa sitt barnbarn aldrig hålla sitt första barnabrn och jag trodde inte jag skulle klara av det hela planera begravning, hålla i allt det som ar med döden att göra. Men oj vad detta har gett mig mkt livet blev så betydlse fullt och speciellt min lilla Minea det är mitt liv. Så jag hoppas att detta kanske var vettigt för er med.. Du och wilja kommer få det kanon ge det tid så du får komma på fötter så kommer allt bara flyta på sen.. Massa kärlek till dig och lillan <3 Och ha nu en god jul och njut av att vara mamma för frösta gg på jul

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-12-19 10:15:42

Du är stark kvinna, du klarar detta :) Du och Wilja finns i mina tankar varje dag. Jag önskar er en superjul. Förstår att du känner dig sviken, och det han gjorde va fel av honom, helt klart.!

Vi får hoppas han inser vad han gjort, att det kanske bara behövs en paus för att ni ska hitta tillbaka till varandra.

Krya på er nu vännen och krama lilltjejen från mig :)

Postat av: Madde

Publicerad 2010-12-19 13:14:04

Blir så ledsen för er skull!

Vet hur det känns när världen ändras från en dag till en annan utan att man hade ens en misstanke om det:(

På ett sätt vill jag säga hoppas ni en dag reder ut det hela, men inser att det kan bli svårt.

Istället säger jag tänk på din fina dotter och försök se framåt, NI kommer ha det bra och även om det låter klyschigt så är det HANS förlust!

Hoppas du o Wilja får en bra jul trotts allt det här! Kram

Postat av: Emeli

Publicerad 2010-12-19 14:01:06

Är verkligen ledsen för er skull, men du är stark och du kommer ta dig igenom detta tillsammans med Wilja!



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela