Publicerad 2010-12-22 15:39:10 i Livet i Gnesta,

Gå upp i vikt, tips?




Sitter och kollar igenom massa kort på mig själv, fan hur många olika stilar jag har haft!
Men jag har nog aldrig varit lika missnöjd med mig själv som jag är nu.

På de här kortet över va jag 'smal' med former, och SJU KG TYNGRE! Och då tyckte ja att jag va smal....
Förstår ni att ja håller på o tynar bort?
Och jag vet inte HUR jag ska bära mig åt för att öka i vikt! jag äter BRA mat, jag äter bullar och kakor varenda dag. Men ändå så händer de ingenting!

Jag har inte vägt så lite som ja gör nu, sen ja kanske va 11-12 år? De är fan skrämmande!
Inga tuttar och NADA rumpa! är helt rak. FYYYY!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-12-22 17:27:48

Jag har alltid haft problem med att gå upp i vikt.. Har alltid legat under normalvikt..Försökte verkligen allt kändes det som men de var först när tiderna på dygnet blev förskjutna och vi började äta lagad middag mellan 8-10 på kvällen som jag började gå upp lite i vikt.

Postat av: Annelie

Publicerad 2010-12-22 18:23:45

Hej jag följer din blogg sedan länge och hamnade här genom Sandra vår dotters länkar.

Jag tycker att du verkar vara en sån helylletjej och tror på dig själv. En jättefin mamma till Wilja det märker man när man läst dig ett tag.

Det som nu händer är säkert att han känner sig instängd det är vanligt att så unga killar gör det efter ett tag. De tror att tjejen är som vanligt efter man fått barn men så är ju inte fallet

Barnet tar mycket tid och han känner sig svartsjuk

ni får väl prata ut och hoppas att ingen sårar den andra för svårt bara för kontakt måste ni ha i minst 18 år ju

Hämtningar och lämningar måste gå smidigt och lätt med tanke på lilla gumman, jättebra att du inte tänker prata skit om honom om ni inte blir ett par igen. Det är ett bra tecken på mognad hos dig.

Jag fortsätter att följa dig om det är ok?

Ha det så bra iallafall

önskar Annelie Alexander, Theodores mormor

thibia.blogg.se

Postat av: Linda - Mamma till Joline

Publicerad 2010-12-22 19:43:55

Jag har samma problem efter att jag fick Joline och ammade. Jag har aldrig haft problem förut med att vara underviktig, jag har snarare haft lätt att gå upp i vikt.



Nu den senaste månaden har jag lyckats gå upp 1.5 kg. Jag har för det första slutat amma vilket jag tror gör stor skillnad, men det har väl du med? Och sen har jag försökt att äta mer under dagarna, min riktlinje är att jag äter varje gång Joline äter. Hon äter 5 gånger om dagen så då får jag garanterat i mig det jag behöver. Utöver det har jag ätit en jäkla massa godis, bullar osv.. men det är ju inget bra sätt att gå upp även om det fungerar!



Lycka till! Det känns som det inte är någon som tar viktproblem på allvar när man pratar om att man vill gå UPP i vikt. "Men vadå, du som är så smal och fin?" får man höra. Eller bara några onda blickar för att folk tror att man inte menar allvar.. Men det är INTE kul att se ut som ett vandrade skelett helt utan former, jag skulle vilja gå upp till det jag vägde innan graviditeten, då var jag nöjd!

Postat av: Malin, mamma till Jamie!

Publicerad 2010-12-22 19:55:11

är mycket kolhydrater och mycket mat senare på kvällen!

Postat av: jennie

Publicerad 2010-12-23 11:26:32

ät mycket riktigt fett. äkta grädde, äkta smör (80%), feta ostar..Ja massa gott sålänge det inte är transfett (typ chips, pommes) :)

Postat av: Sofia

Publicerad 2010-12-31 12:44:49

Kolla upp din sköldkörtel - då kan man rasa i vikt utan anledning. Ganska vanligt efter graviditet...

Postat av: Tova

Publicerad 2011-01-01 23:45:03

Hihi, tror mååånga är avundsjuka på dig som har lätt att gå ned i vikt ;P

¨

Ammar du fortfarande? För då kan man ju lätt rasa i vikt (har själv märkt det...)

ELLER så kan det faktiskt vara så att du har en rubbning i sköldkörteln/ämnesomsättningen. Då tappar man mycket i vikt utan anledning, andra symptom är att man är väldigt "överpigg" och har svårt att koncentrera sig m.m. Kan vara värt att kolla upp med ett enkelt blodprov iaf :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela