Publicerad 2010-12-21 09:47:12 i Livet i Gnesta,

En sånhär Tisdag!


Vaknade alldeles nys! och fy, somnade i all sin vanliga form efter kl tre. Vet inte vad ja ska göra åt sömnen, sover ju inte! Skitjobbigt, och sen gå upp på morgonen och vara pigg. Känns som jag har ludd i hela huvudet!
Nu väntar jag dock på att min hyresvärd ska dyka upp! Jag har ju haft vattenläcka i takfönstret sedan förra vintern och då sa dom: Vi reparerar de till våren . Har dom gjort de ännu? ONEJ! och nu är både tapeten helt förstörd, OCH VÄGGEN! Svartmögel har bildats i hörnet, och ja... Jag har barn här hemma! Känns inte riktigt BRA måste jag säga.

Men så vi har snabbat på dom, och nu är dom på G hit.
Pappa är ju timmerman, så han blev förbannad när dom gnällde på att: De e ju vinter!
Ja, men hur i helvete många takjobb gör man inte under den tiden iaf? så dum bortförklaring!

Så nu ska jag brygga lite kaffe och äta lite frukost, sen är de bara dags o se va denna dag har att erbjuda! Köpa mera pyssel, FAN så duktig ja e! Blir så otroooligt fint.

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-12-21 10:57:13

Åh du är ju som superwoman! Orkar och står på dig! Skitsamma om du gråter nätterna igenom! Att du orkar ta hand om ett barn samtidigt som du går igenom ett avslut, fixa ny lägenhet och ta hand om allt mellan himmel och jord! Cred till dig Patricia!

Postat av: carro

Publicerad 2010-12-21 10:58:13

Hej kan du inte lägga upp lite bilder på wiljas fina bok sen...jag behöver lite inspiration!

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela