Publicerad 2010-04-16 19:46:23 i Livet i Gnesta,

Max Arehn?


Nu har vi kommit till skott. Max AREHN som han påstår sig heta FINNS inte!

Har pratat med hans 'ex' och hon säger samma sak. Hon vågar inte tala om sanningen om att dom aldrig sätts för hon skämms så mkt. Han har manipulerat och hotat henne i två år, och hon har inte vågat tala om sanningen. Allt är bara så sjukt! tre olika namn och personnr har dykt upp.
Det blir en polisanmälan på den här personen om det ens är någon som existerar? helt jävla sjukt & absurt!

Har bara pratat med honom på nätet lite då och då, pratat mer med hans såkallade 'bror'. Att man kan hålla på såhär länge UTAN att ha åkt dit tidigare? HELT OTROLIGT!

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2010-04-16 20:01:36

Haha, jag menar det. Eko, ekoooo! Till och med min kille tyckte att din röst lät precis som min. Läskigt!

Det är en öppen förskola för unga föräldrar och unga gravida. Brukar vara massa trevligt folk där. Det är stadsmissionen som har det så allt är Helt gratis :)

Skickar en länk till dig om du är intresserad ;)

http://www.stadsmissionen.se/Barnochunga/Unga-foraldrar/Oppen-forskola/

Postat av: Natalie

Publicerad 2010-04-16 20:16:47

Say what? :S är det sant???

Postat av: emma

Publicerad 2010-04-17 16:49:18

han + några av hans polare har lagt till mig på facebook, såg att dom var kompis med dig och har inte riktigt förstått vilka det är :p men då vet jag att det är bluffar

Postat av: Maria

Publicerad 2010-04-20 20:02:02

Är det verkligen sant? Kan man på något sett finna bevis på att han är en bluff? Helt galet i sånna fall.. Vore väldigt tacksam för svar..

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-05-03 00:12:02

Om dom aldrig har träffats,hur kan dom då har varit på samma bild tillsammans på flera kort!? Skulle dom klippt dit varandra på alla bilder på olika ställen osv då eller?

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-06-06 18:37:33

Alltså jag måste fråga om det är samma person vars facebook är mystiskt försvunnen? Och skulle nyligen ha varit på sjukhus för nåt hjärtfel? Med den här bilden http://sv.netlog.com/arehn ?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela