Publicerad 2010-04-26 14:49:25 i Livet i Gnesta,

JAG BANTAR INTE FÖR SISTA JÄVLA GÅNGEN!


Allvarligt? är folk så dumma i huvudet på ALLVAR? När jag skriver ett inlägg om att jag INTE bantar och äter som ett djur så får jag höra de YTTLIGARE ännu en gång? shit! vadå ren och skär jävla avundsjuka för ni sitter med era 15 kgs övervikt!

JAG KAN INTE RÅ FÖR ATT JAG GÅR NER I VIKT EN GÅNG FÖR ALLA! OCH NI SOM KÄNNER MIG OCH TRÄFFAR MIG DAGLIGEN VET ATT JAG ÄTER SOM EN HÄST, OCH ALLA ONYTTIGHETER SOM FINNS JUST NU! FAN GE UPP.

OCH SKRIV INTE ANONYMA OCH FEGA KOMMENTARER!

Det som jag blir förbannad över är inte att folk undrar varsegod och kom och fråga! men när jag skriver ett inlägg där jag förklarar till ALLA att jag inte bantar, så hör man det igen? blir jag förbannad.

Postat av: karro

Publicerad 2010-04-26 15:11:27

Dom som skriver sån bullshit e ju avundsjuka, dom vet att du taggar upp drf fortsätter dom skriva sådär. Som du skriver allas kroppar funkar olika, vissa går aldrig ner dom graviditetskilona dom gått upp och vissa går ner dom kilona på få ynka dagar. OCh Grattis till dig som har gått ner dom :)



Lyssna inte på idioter!!

Du är lyckligt lottad :)

Postat av: Sara

Publicerad 2010-04-26 15:25:27

Jag förstår att du blir irriterad på folk som hela tiden tjatar om att du "bantar" jag vill bara säga att jag skulle vara glad om jag fick ha en kropp som dig (kanske låter psyko men menar inte så) Jag är en av dem som sitter med typ 15kg över vikt, eller sambo kilo som jag så fint kallar det, hihi ;) Och är inte det minsta stolt över det. Samtidigt som jag vet att jag får faktist skylla mig själv eftersom att jag egentligen inte gör någonting åt det.



Och speciellt inte nu när jag är gravid och gått upp yttligare 15kg, jaja men nu kan jag inte göra så mycket känner jag, men försöker tänka på vad jag stoppar i mig, vilket gjort att jag ändå inte gått upp överdrivet mycket under själva graviditeten. Men iallafall dit jag ville komma var att du ger min insperation (stavas?) till att gå ner i vikt. Och jag önskar att jag kunde ha det lika lätt som dig. Men tillbaka till insperationen (stavas?) så känner jag nu att jag kommer ge gärnet för att gå ner min +30kg som jag lagt på mig under graviditeten + mitt sambo liv, hehe..



Så skit i vad andra säger, dem vill bara att du ska reagera och ge dem tid. Istället tycker jag att du lägger energin på oss som faktist gillar dig för den du är. Så kämpa på och strunta i dem andra.



Förästen ett stort grattis till er super söta lilla Wilja =) Kramar från Sara

Postat av: Natty

Publicerad 2010-04-26 17:41:42

Jag tror att anledningen till att folk frågar, fegar ut att inte säga ens namn osv. Kan vara för att du väldigt ofta lägger upp bilder på din mage över Före och efter bilder, att det kan känns som om du tycker det är otroligt jobbigt att kroppen har förändrats och att du rusar in i att gå ner i vikt. För vissa kan detta även kännas som att du gör ett dumt val - kanske till och med tror att du ångrar dig med Wilja.

Det enda jag har att säga till dig är att ta det lugnt med att gå ner i vikt så fort, din kropp behöver återhämta sig efter graviditeten fortfarande även om jag tycker det är otroligt fascinerande hur fin din mage och kropp fortfarande är. - Fortsätt med det du gör men ta det lugnt och låt kroppen få vila.

Men som sagt det kan missuppfattas med att allting verkar kretsa för dig att gå ner i vikt men oavsett vad.. Orka bry sig om vad andra tror? Du vet väl bäst själv? :)

Postat av: Angelica. k

Publicerad 2010-04-26 18:01:53

Förstår inte att folk ska lägga sig i andras människors liv hela tiden, & ha så ont utav allt!!? Herre gud! Om man har så ont utav att en person blit smal snabbt efter en graviditet, eller något annat man stör sig på för den delen, gå då inte in å läs på bloggen! Valet e ju enkelt! Fattar inte va problemet e för folk! Jag börja läsa en del mamma bloggar,då jag själv blev mamma i unga år i september, å jag tycker det e ofta folk "ger sig på" personerna som bloggar, å säger hur dom ska göra å inte göra i sina liv...! Fan lägga av! Sköt er själva, å skit i andra! Har dom så ont utav vad som skrivs,så läs INTE bloggen då! Jag tycker du ska fullständigt SKITA I vad folk anser om dig & ditt liv, när det e sånna här dumma kommentarer!

Jag vet att man blir fruktansvärt arg å irriterad,för jag gick oxå ner väldigt snabbt, å blev nästan smalare än innan, fast jag äter godis å MASSER med mat HELA TIDEN TYP ;), å även för mig så blev ju folk "avundsjuka" å skulle kommentera hela tiden att "du äter väl tillräckligt" å, "De va väldigt va du e smal nu då". Men tyvärr kan man ju inte ändra på alla dessa personer... De måste dom själva göra... Så bry dig inte om dom! Du e skit snygg, å va sålt över det! De e DOM som har problem! INTE DU!

Postat av: Jonna

Publicerad 2010-04-26 19:10:01

Jag tycker du är så vacker! Jätte vacker kropp och skit i de andra, det är korkade...



Men vad var det för brun utan sol du använde? Luktar den gott efteråt? Kan du inte lägga upp en bild och hur mycket den kostar på ett ungefär? :) Nu vill man ju ha lite färg på kroppen och inte se ut som ett spöke!

Postat av: Helena

Publicerad 2010-04-26 20:14:59

synd att de inte att hålla sina åsikter för sig själv=(

Postat av: Ida

Publicerad 2010-04-26 21:04:02

Det sticker i ögonen på folk när man har bra ämnesomsättning och är glad över det ;-) Det krävs en graviditet för att få en att uppskatta sin kropp, och det ska man få. Du gör det bra!

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-04-26 23:10:26

Du vet ju bättre själv och jag har sett dig äta mcdonalds mat;) Så du bantar verkligen inte! :)



Har du kollat din mejl btw? Tänkte bara kolla för just nu så sitter jag liksom fast och vet inte om jag ska göra en ny eller om jag ska fortsätta på den som jag har börjat med. Har lite idéer nämligen :)

Hör gärna av dig

Kram!

Postat av: tittie

Publicerad 2010-04-27 12:46:47

fick barn 3 dagar efter dig och jag gick upp 14 kg! och nu ser min mage ungefär ut som innan jag blev gravid. har två kg kvar till inskrivningsvikten. folk är helt enkelt bara avundsjuka :) och vissa har ju lättare för att gå ner än andra. jag har långt ifrån bantat och ammningen gör ju en sugen på en massa sötsaker och det är man inte sen med att stoppa i sig. ;) så alla ni som kommenterar att patricia bantar, precis som vissa har svårt för att gå ner har andra väldigt lätt för det. betyder ju inte att man bantar. och självklart är man väl glad om man går ner och får tillbaka sin vanliga kropp igen? betyder ju inte att man ångrar att man skaffa barn!

Postat av: sara - gravid

Publicerad 2010-04-27 15:30:24

håller med vad alla andra skrivit, skit i de andra! Du ska inte behöva förklara dig alls!



Gillar din blogg:)

Postat av: Frida

Publicerad 2010-04-27 18:33:46

Äsch du borde helt enkelt sluta lägga ner tid på de konstiga kommentarerna, för de människorna kan ju uppenbarligen inte läsa eller förstå en text. Jag vet inte, men tycker det är onödigt att du ska behöva skriva så många inlägg angående dem, ge de inte mer uppmärksamhet nu. Bara skit i det! Ta på dig en "sköld" när du läser dem så studsar de bort och finns inte mer. Du är superfin & grattis igen till lilla Wilja :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela