Publicerad 2010-04-04 12:08:51 i Livet i Gnesta,

Helvetes grannjävlar va arg jag är!


Nu förstår jag verkligen småbarnsföräldrar! att barnen inte kan sova om nätterna när det DUNKAR i lägenheten brevid.

JAG HATAR GRANNAR! Bor i ett hus med pappväggar så jag hör om nån lägger en smygis på toaletten. Kunde lika gärna haft ett helt ZOO fyllt med djur i sovrummet! lillan har skrikit och blivit rädd 550 gånger inatt och sket ner sig totalt. Varje gång nån spola kranen eller BANKA i väggen så flög hon rätt upp! Hade jag haft en pistol hade jag gått in och skjutit huvudet av folket.

Tillslut fick vi henne lugn när folket drog, men sen tillbaka på efterkrök vid 4, sen upp klockan sex med henne och la oss i soffan. Tacka gudarna att hon sover och är lugn nu! :)

Så idag kommer moooormor på besök! ska äta lite påskmat, ut och gå och bara mysa. Sen kommer min bror ikväll också! så ska bli hur mysigt som helst. Passade på att sova en timma när hon lagt sig, så ett par ägg senare så känner jag mig iallafall mänsklig inatt.

Och GUD så trött hon va... Men blev så rädd hela tiden, bara flög upp när dom rota i badrumsskåpen och 'deeptalk' på toaletterna. Hörde fan va alla sa! BRUDJÄVLAR! :O

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-04-04 12:20:56

Ni kan ju sätta upp en lapp och skriva att ni har en liten nyfödd sötnos som behöver sova och bara be till gudarna att dom visar respekt. Finns det inga regler att det ska vara tyst efter en viss tidpunkt? Tryck upp reglerna i ansiktet på dom då, haha! :D Hoppas det blir bättre! ha en kanondag! :) KRAM!

Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Publicerad 2010-04-04 15:19:21

Haha. Förlåt att jag skrattar men jag vet precis hur det är vi bodde också i lgh förut vägg i vägg med världens dunka dunka folk. Man kunde bli galen, många gånger om. Men det var inte dunka dunka folket som störde mest utan grannarna ovanför som lät sina ungar trampa trampcykel över golvet klockan 2 på natten!



Hoppas ni får ordning på grannarna. De som Caroline skrev ovan är ju ett bra tips. Jag gick faktiskt över till dunka dunka folket engång och sa att min dotter behöver få sova kan ni sänka volymen? Och det gjorde dom EN KVART! ; )

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela