Publicerad 2010-04-27 16:26:44 i Wilja 0-3 månader,

Fyra veckor gammal är du lilla idag! <3




Min lilla stora prinsessa är fyra veckor gammal idag! <3
Hur fort kan tiden gå? gud.. snart springer du omkring här hemma och gömmer stringtrosor, tar pengar ur mammas plånbok och snor allt mitt smink! ;) herrejesus.

Min lilla fjompa! japp, nu skiljer vi verkligen på fjompskriket, hungerskriket & tröttskriket! låter olika varje gång. och alla dessa underbara miner en sån liten kan göra? darrar på läppen såfort hon inte är nöjd. Ger man henne de hon vill ha så ser hon ut att ha hamnat i himlen!

Idag så vakna vi för tidigt, ville sova läänge.. Men febern va borta, men somnade om från 10-12 då Pappa ringde och va utanför. Åkte till förrådet och hämtade våran bokhylla som vi haft där sen i september. Sen har det blivit att agera byggarebob här hemma! ;D duktiga som få! åkte och storhandlade också, OCH kastade av ett lass på återvinningsgården. Nu tänkte ja passa på att stooooorstäda för en gångs skull! känns som man inte riktigt haft tid eller ork till att fixa ALLT på en och samma gång tidigare. Men nu så!

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-04-27 16:37:50

gud va fort tiden går. Helt sjukt!

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2010-04-27 17:44:14

Visst är det sjukt vad tiden går fort när man fått barn! Tänk om den gått lika fort när man var gravid :P



Gratiis till lilltjejen på 4-veckorsdagen :)

Postat av: Plutten

Publicerad 2010-04-30 21:00:47

Grattis till den lilla prinsessan, och er :)

Postat av: En chicmamma med sin Ajdin

Publicerad 2010-05-05 23:29:32

Åhh vilken söt liten tös :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela