Publicerad 2010-04-22 15:58:41 i Livet i Gnesta,

En heeelt vanlig Torsdag!




Idag har jag och Wilja hittat på hur mkt som helst att göra! Det började med ren & skär stress. Klockan 08.45 frågade storesyster om jag ville komma in till Södertälje och fika med henne och mina syskonbarn. ABSOLUT ville jag det! men eftersom hela barnbidraget drogs, har autogiro och va sen med en räkning så POFF sa allt och pengarna va borta. Så va vi lika luspanka igen! ringde dock pappa, så han kom med 200. De tackar vi för! Barnet på ena armen och in i duschen snabbt, de gick fasiken bra! hann till tåget med GOOOD marginal. Mamma Patricia är snabb i svängarna och sminka sig på tåget! :D

Lill kusin Simon fick också träffa Wilja för första gången idag! som syster sa, nu ritar dom Wiljor, byter blöjor på Wilja, pratar om henne hemma. Och ALLA alvas dockor heter nu Wilja. Deras kusin är iallafall omtyckt kan man säga. Blev en fika i Södertälje, gick runt lite. RENT jäkla SKITVÄDER! fan tog våren vägen?

Sen kom jag till Gnesta med halvett tåget.
Gick hem en snabbis och bytte om, ner till Thekannan så steffi fick frukost i sig, sen hem till hennes Mormor och packade ner massa saker. Och sen iväg till BVC med lillan! SHIT va hon växer nu :O de bara sprakar i brallan.
Så nu har vi verkligen en liten jaaabbbbbbbadehut här hemma!

Simon kom till Rut också efter jobbet, men nu blir de bara mys. Sånt hemskt väder! funtar på att springa iväg och sola en 15 minuter när lillan sover. Skulle va sååå skönt att koppla av en stund och få lite sol på sig. Vi fårse hur de går. Hon verkar iallafall vara en nöjd bebis denna dag! :D *pepparpepppaaaar*.

Kollade lönen denna månad också, Simon fick ju inte sin OB förra månaden. Och den har inte lags på denna heller:( Fasiken! detta ska ordnas. Ta tag med hårdhandskar annars, haha! :D skämt åt sido.

Postat av: Louise

Publicerad 2010-04-22 19:16:24

tycker hennes ögon är jätte lik simons :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela