Publicerad 2010-04-18 18:44:53 i Livet i Gnesta,

Dagen i kort!




  

  

  

Här kommer det lite bilder från idag! SYNS det att jag är helt tokigt förkyld? ögonen bara glänser! SHIT va ont det gör i dom. Hoppas de inte är bihålerna? har den turen... att 50% av alla gånger jag blir förkyld så sätter de sig på bihålorna! så ja är van. Men nej nej nej, inte nu!

Som ni vet så va Wilja snuvig förra veckan, och är de nu med. Lite lätt! Men kan de vara HON som smittat mig? För jag har verkligen inte umgåtts med en enda sjuk människa sen hon kom. Vi har varit supernoga med att inte gå till folk om dom är småsjuka eller förkylda. Sen åker man på de iallafall!

Jag klarar mig lixom, nemas problemas! men vill inte att hon blir meer förkyld. Att ha en sjuk bebis har nog varit de läskigaste jag varit med om! :( första natten sov jag och Simon i skift för hon lät så läskigt. Va uppe till 4:a, å han från fyra till 8:a. Dagen efter så va vi på vårdcentralen! men inga problem med lillan. Hon lät så fint å såg så bra ut? meh! hon låter ju som en traktor när hon andas. Men fick då koksaltsdroppar som skulle droppas i, och våran kära NÄSSUG! BÄSTA inköpet, de LOVAR jag! har varit räddaren om nätterna.

Men efter nån dag så lät hon som vanligt.. vad händer då? jo JAG blir sjuk! :( eller sjuk å sjuk, förkyld. Fårse hur de känns imorgon. Annars blir det inte träffen på Tisdag! jag som sett fram emot de så sjukt mkt.

Kunde inte träffa Jessica och barnen, love med oliver eller cassandra förra tisdagen då ja va lite orolig för lillan! men inte nu. Vill ju inte smitta alla andra! men om vi ska va ute? behöver lixom inte vara nära någon! ÄH, fårse hur jag känner mig imorgon helt enkelt.

Idag har jag snor upp i huvudet iallafall! för bööööövelen.

Vilka roliga och intressanta frågor ni ställt! FORTSÄTT fråga så ska ja svara på alla imorgon med ett videoinlägg. Låter som jag pratar med helium i käften nu! ;D ska bli jäkla spännande!

Postat av: Sofia - mamma till Levi

Publicerad 2010-04-18 18:48:14

Så låter våran lille jämt om nätterna. Inte jämt, men i perioder till och från. Nu är han mer än fyra månader o vi sover nästan alltid i skift. Jobbigt!!

Postat av: Carolina

Publicerad 2010-04-18 19:32:08

Krya på er! kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela