Publicerad 2009-09-28 11:55:48 i Blandade bilder 08-09,

Gamla minnen ur Mimmis blogg, LÄSVÄRDA!! =)


2009-04-27

Såhär såg Patricia ut i lördags morse,
kvinnan har spikrakt hår, helt från ingenstans är det krulligt. Asså korkskruvar i hela håret?! Men det är snyggt Patricia, vi tycker om dig iaf ;)

 

2009-04-26

Här kommer en sen uppdatering från i onsdags. Korten är ju som ett litet bevis på när saker och ting spårar. Som det alltid gör för oss sötnosar. Får ta och tacka Malin för spelet som jag fick i födelsedagspresent, det var riktigt nice!





Xoxo

Igår var det hockeyfest i Gnesta. Började KANON verkligen!! Hade inget att dricka, inget att äta, inget att ha på mig. Ingenting hade jag. Lyckas kirra en flaska langsprit (får flashback från K-D). Vart bjuden på grillat hos Emma och körde väldigt casual med chinos och ett linne..

Vi åt mat, Drack öl och sen kom Patricia som var lite sådär lagom bitter. Men det gick över fort, lucky you. Sen tog vi fram the liquor, drack grogg på langsprit/shweppes caribreze (den är RÖD). Vi körde ölspel och Patricia skulle "bara sträcka sig över bordet lite......." Mina chinos fick en otroligt stark nyans av RÖD. Inte så jävla nice faktiskt, var bara till att dra av brallorna och låna ett par leggings av Emma. Så jag gick runt med ett alldeles för kort linne hela kvällen. Kändes ju inte helt okey faktiskt. Täckte precis med milimetern NAJS!

In i en taxi mot ishallen, jag, Patricia, Emma och hennes pappa. Vi kom dit och träffa en massa folk. Jag hade lite Deeptalk där på kvällen (SKRÄLL att Mimmi har deeptalk på fyllan!). Iaf så var det kanske inte det bästa draget men jag hade skit trevligt. Kvällen bjöd inte på så mycket dans för min del, till skillnad från många andra. Men det blev iaf en dans med Eddie. Kvällen började lida mot sitt slut... MEN ICKE! Efterfest på paradise. Så vi klämde ihop oss "några stycken" i bilen som Kim så snällt körde. En sisådär 10-11 personer var ni nog iaf, Ida fick klastrofobi i bakluckan och Sigge bara gnällde över att han var lång och fick ligga i bagaget? Hallååå! Du får åka bil, var glad. Kom ner dit och det kändes ju aningen konstigt i kroppen på mig att vara där måste jag få lov att säga, ganska rejäla flashbacks från sommaren 2008..

Efterfest till en sådär 4 på morgonen då jag fick åka med i en taxi heeeeeela vägen till Gnesta (5 min promenad men vafan?). Sen sov jag på en sjukt smal soffa, med alla kläder på mig och jag vaknade i samma position som jag somnade i.. 

Ah kvällen var Kaos, jag hade ont i magen från början till slut av nervositet. Sen träffar man Peter och Pernilla?! Ser ju inte allt för bra ut kanske, här sitter ängla ungen och pimplar vin med nån random en sådär 3-4 ¨på natten. Och inte kom det någon taxi till ishallen vid 1 heller? ;) Känner mig sådär häärligt dissad som bara jag kan vara. Men det är nice, och ser det ut som om jag bryr mig? Ne. 

Nu ska jag sova är tanken, kommer ju gå som vanligt, as dåligt. Imorgon är det måndag och jag ska jobba och har ingenstans att sova. Undrar vems soffa jag ska våldgästa? Hmmm ;)

Postat av: Emma Jakobsson

Publicerad 2009-09-29 12:01:58

hahahah alltså herreguud vilken sommar vi hade! så sjukt kul när man tänker efter.. alla fester och våra minnen. pappa som var så full så han ramlade av stolen, hahahah fyfan säger jag! Bilderna där uppe ger en extremt mycket minnen också, ååh vad jag saknar det! :) Saknar dig också bruden!

Puss och kram Emma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela