Publicerad 2009-09-15 00:44:12 i Livet i Gnesta,

En dans på roosor idag!


Å inte bättre blev de med bloggskrivandet denna dag heller!
Har helt enkelt haft en alldeles för mysig dag för att orka sätta mig här framför datan, men nu.. Efter flera koppar te, två filmer, massa kärlek och ett gäng med Yatzi-ronder, där ja för övrigt suger och min man briljerar. Inte alltid kan man va bäst, som man säger! den som inte har tur i spel, har de dock i kärlek! å de tror jag allt, kunde inte ha önskat mig nått nått nååått annat i hela världen.

Kollade på kocken idag, vet... (dumma mig!) flera år senare, men överskattad film? visst hade den sina stunder, men kunde kortas ner med 1 timme minst. Inte okej!
Sen blev det 9 månader! Å VA JA KÄNDE IGEN SIMON! ;), nä nu ljög jag. Efter denna film så uppskattar jag honom upp till tusen, så mycket han ställer upp och bryr sig om oss! varje dag, hela tiden.

Nu ligger söto brevid mig och är sjuk, då är det allvarligt! under täcket, ända jag ser är två små söta ögon. Då menas de med DUNDERSJUK! alldeles för lite kärlek idag.

Imorgon ska jag bums ner till arbetsförmedlingen, måste skriva in mig. Ifall de dyker upp nått annat än säljande, är så trött på det. Måste för ekonomin, men spyr på det! vill inte ringa igen, ush! känner mig äcklig och oren. Ljuger för stackars människor, så vill ni skaffa nått, gör de SJÄLVA! och låt inte er luras och ta en massa skit på telefon. Helt och hållet värdelöst! Och rena rama skitmänniskor, allt är insest.

Har känt mig arg sista dagarna, eller lättare sagt besviken! man tror man känner någon, men visar sig motsatsen, allt man gör, men får inget tillbaka, nej är trött på det! kommer ett inlägg om det också, imorgon! inte idag.

För nu är de att leka Mrs Phil åt min lilla J <3

Postat av: joi

Publicerad 2009-09-15 19:02:56

och jAG ÄLSKAR DIG FÖR DET! UNDERBAARA! hälsa mofasa!haha!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela