Publicerad 2009-10-28 15:00:10 i Livet i Gnesta,

Välkommen min vän!


Här kommer ett litet tillskott i familjen, en viktig del i våran nya vardag! Barn och utan maskin, jag får inte ihop det. Stackars alla som springer upp och ner till tvättstugan, aldrig tider! högar me kläder som samlas.
Nä har vart där, och vill inte tillbaka! Speciellt inte med en liten minigris hemma! :)
Så en vit, vanlig hederlig tvättmaskin från Samsung köpte vi idag. + ett Torkställ! torktumlare får vi lägga ut för själva. Och våran ekonomi för denna månad är inte den bästa, så de får vänta!

Sitter och tänker på vad som ska inhandlas till nya boningen! Har kommit fram att det faktiskt är en del så att säga. Och jag får inte bokhyllan såld, någon som har ett tips om man kan lämna in den på myrorna, något magasin? Visst att dom tar en del för den... Men bättre några kronor än att den samlar damm! Den är ju fin.


x Bord och stolar, snyggt och stilrent ska det vara.
x En lägre längre och snygg byrå på ena långsidan av väggen, få in kläder, och dyl.
x TV-bänk (eftersom hyllan vägrar..)
x Ny soffa kommer att komma på tal, men vi får nöja oss med den vi har sålänge!
x Tavlor, ramar, prydnadssaker.
x Mattor
x Blommor

Postat av: Emelie

Publicerad 2009-11-02 19:16:33

Hej, vart har du köpt tvättmaskinen? :)



Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela