Publicerad 2009-10-08 10:15:53 i ,

Till mitt hjärta<3 Simon skriver


jag sitter här på jobbet och har tänkt lite, patricia har skivit så mycket fina och bra saker om mig men jag har inte riktigt tagit mig tid att göra detsamma!...

Till patricia

det jag egentligen vill säga är att innna jag träffade dig min prinsessa var jag som du så fint har beskrivit mig ett söderslägg som drack bira, chilla och kollade bajen, jag hade varken jobb eller ork till något.
det jag gick och väntade på var att få rycka in i lumpen och sen ta nån utlandstjänst för att sen kanske få en karriär inom det militära.
vissta har jag tänkt på vad jag skulle vara nu i livet om jag inte hade träffat dig eller om jag hade gått hem dagen efter att vi sågs, troligen hade jag varit på väg till lumpen och kanske gjort bra ifrån mig för att sen ha ett jobb där som bara skulle göra mig mer iskall och hjärtlös som jag var innan vi sågs... allt jag egentligen vill säga är att tack för att du lär mig vad riktig kärlek är! det finns ingen så underbar, god och vacker som du e min ängel e det någon som jag har att tacka för allt jag har utvecklats under dessa fyra månader så e det du och bara du!... eller ja lite lillknoddas men mest du... 90% du:).
TACK! jag e så jävla tacksam för att du ställer upp för mig bara rent ekonomiskt och kärleksmässigt och bara allt stöd som du ger mig i vått och torrt även fast jag kan vara envis och grinig ibland för att jag oroar mig för mycket, det finns inga andra i mitt liv en ni två, ni gör min dag och bara mitt liv så mycket ljusare!

Jag älskar dig Patricia Lind<3




Postat av: Linda

Publicerad 2009-11-14 13:33:33

Åhhhh!!! Vilken goding..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela