Publicerad 2009-10-08 11:23:42 i Livet i Gnesta,

Soolsken! <3




Idag, så TRO mig! De första ja gjorde va att inte sätta mig vid bloggen, så jag missade det min älskling hade skrivit till mig på bloggen! <3, och sitter här, nyss hemkommen med ett leénde som är större än störst! Jag som redan va superlycklig innan? TACK!

Ni som vet och följt denna blogg, vet att min syster är väldigt duktig på att väcka mig om mornarna? Nu kom hon inramlades innanför dörren innan 9. Så drar täcket över huvudet, och låtsas om att ja drömmer! Men... tillslut hör ja henne komma mot dörren, skriker att ja kommer. Och hon skrattar!
Kom ut i köket, där min bästa syster har dukat fram frukost hon har haft med sig, och fikabröd! Så på med kaffet, satte oss ute på balkongen och myste i solen. En bra start!
Sen tog vi oss i kragarna, tog en promenad ner på Gnesta, inhandla örhängen till henne från Pilgrim.

Sen la vi oss i solarieöarna! och jag hade världens tur idag, ja som vill vara ekonomisk!!!
Istället för vanliga 10 kr per minut, fick jag betala EN krona MINUT! Fatta! =) Dom har någon kampanj nere på kristallen.
Sen såklart vill ja smörja in mig med en 'tingle' innan, så la i 30 kr i automaten. Och POFF så fick ja ut 3 istället för en?

Sitter här med Per Gessle i öronen - Solsken!

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-10-08 11:28:39

10 kr per minut?? vart fan solar du? Haha :P

Postat av: Cassie

Publicerad 2009-10-08 11:30:59

sv:



nä de är bara de att en viss person nära oss är som en tickande bomb och du kan absolut inte avläsa den här personen så när det väl smäller så mår alla dåligt och de är precis vad personen vill :/ tråkigt men vissa är ju så.



ja , jag vet det blir ju ett litet dilemma för man vill men sen vet man inte hur det skulle påverka bebisen? och man har läst och hört om dom som fått influensan vars har varit gravida ligger på sjukhus och får andas med en konstgjord lugna.. dessutom har det varit ett fler fall i usa som dött och varit gravida med pga influensan.. så hur ska man igentligen göra det är ju så svårt.. :/



kram

Postat av: Patricia Lindh Nielsén

Publicerad 2009-10-08 12:06:32

Solkristallen, Gnestas BÄSTA! ;) Men oj, inte 10 kr minut. Skrev fel!! 10 kr på fem minuter, två kr per minut! nu va de rätt :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela