Publicerad 2009-10-01 14:02:30 i Livet i Gnesta,

Finslipning!


Syster och barnen kom, moster sätter på vattentatueringar, torkar snor, torkar socker över HELA golvet som alva hitta och tyckte de va spännande å leka med! Sen blev de matlagning, pasta och basilikasås, majs och bacon, å lite creame frech, uppskattades inte av simon! och alva gluffsa i sig, å resultatet sluta i mat över hela golvet.
Och fortfarande är de lika underbart med barn. Gee mig mitt! :)

Sen så blev de en tur ner till Gnesta! märkte att Alva är LIVRÄDD för katter, men inte för deras Månsan. Så efter att katten attakerade porten så skrev alva och hoppade upp i min famn! 5 steg längre bort sa hon: Nu är alva inte rädd längre.

Kikade in i butiken, köpte ögonbrynsfärg + noppare (försvunnit i flytten!) Så nu ska mina obefintliga ögonbryn sättas på plats igen. Finslipa naglar, lacka å fixa! ansiktsmask är på G.
Bli fin fin tills älskling kommer hem! =)

Härlig förmiddag me andra ord. Och fyra stycken ansökningar skickade, NÅTT måste snart nappa?

Postat av: elin leijon - makeup, skönhet, bloggdesign & foto

Publicerad 2009-10-01 16:03:49

Du svarar inte.. =(

Postat av: elin leijon - makeup, skönhet, bloggdesign & foto

Publicerad 2009-10-01 16:47:48

Jaha okej jag har inte fått något mail eller liknande. Okej du har mina konto nr så skicka över pengar igen för jag har inte fått några pengar..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela