Publicerad 2009-12-08 15:27:43 i Gravid med Wilja <3,

MVC-Kontroll nr 3, vecka 26.


Mammas och Pappas lilla kära O <3, vi älskar längtar efter dig.

SF Mått: 25,5
Hjärtljud: 154/minut! Tog ett tag innan vi hittade det, va SÅ orolig!! Du skrämmer mamma... :(
Vikt: 64,2 Så ökat totalt 4,2 kilo ännu i Graviditeten. Inte ett kilo på tre veckor! bra där.
Järnvärden: 124, så dom har gått upp och va hur bra som helst! tacka gud, tabletter hjälper.

Skulle egentligen inte ha varit på kontroll idag, men gick in och prata med henne en snabbis! och hon sa att hon hade tid, och de såg dåligt ut framöver! så fick komma in på en gång. 3 veckor sedan sist nu! :)
Så, plötsligt och från ingenstans! Ush, tog jätte lång tid innan vi hörde nått alls.. Hon ville verkligen inte att jag skulle höra henne idag! men tillslut hittade vi de, någon konstig vinkel.

Va lite rädd över vågfan.. Men när ja väl ställde mig så va de inte så farligt! trodde ja gått upp betydligt mer de senaste veckorna. Känner mig som en liten bulle nu! Men några hekto sen sist. No big deal! Så, vi får hoppas på att de inte blir mer än 15 denna grav. Är ju på 4,5 nu, och de e tre månader kvar. De KAN gååå fort!! :)

Gud, när jag hörde dig tjejen.. hela jag blir lugn! även om jag känner dina små sparkar, så känns de så skönt och ännu verkligare när jag hör ditt hjärta slå i mig! <3 Gud vad jag älskar dig!

Postat av: linda

Publicerad 2009-12-08 20:46:38

Jag tror inte du uppnår några 15 kg inte, :p

Själv står jag kvar på 0 i uppgång, det är väl det enda som är bra i min grav, resten är piss, piss.. men snart så.. Lova att komma å hälsa på när han kommit ut å ja kommit hem??



Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela