Publicerad 2009-08-18 20:04:45 i Gravid med Wilja <3,

Svar på kommentar! :)


Anonym: Fysiskt omöjligt att ha så stor mage i så tidig graviditet. det är antagligen bara ditt fett som putar ut :)

Svar: Jo man kan tycka det, tro mig! tänkt på det, och frågat mycket i bloggen. Men ang fettet, så är det bara bra att ha lite för mkt än för lite, har för mig att bebisen får tillräckligt med näring om jag skulle bli sjuk? så det finns lite extra att ta på!
Och en annan sak, kommer aldrig banta under min graviditet, så kilon på vågen skiter jag fullständigt i. Sålänge jag och bebisen mår bra, så är det bra! :)

Postat av: Blivande gudmor

Publicerad 2009-08-18 20:18:45

dessutom så underbara Patricia var du inte fet innan och magen är inte fet eftersom den inte är ett endaste dugg dallrig. Synd att en del människor är avundsjuka bara :P Älskar dig vet du gullan! Du och Simon kommer bli bärldens finaste och bästa föräldrar!:) <3<3

Postat av: Patricia

Publicerad 2009-08-18 20:29:17

Och jag har världens bästa vän! <3, all kärlek i hela vida världen, å vet du vad? den är ganska stor!

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2009-08-18 20:53:43

Man ska aldrig banta eller tycka det är coolt att gå upp så lite som möjligt under en graviditet. De som gör de är totala mongon.

15kg mer eller mindre är median.. det är bara att fråga på MVC

Postat av: ...

Publicerad 2009-08-19 11:58:07

Ja ååh vad avundsjuk jag är på dig som får barn i 19årsåldern med din en, två månader nya kille! ;D

haha nej tack inte för mig, men alla vill leva olika liv :)

Postat av: Patricia

Publicerad 2009-08-19 12:20:20

Har väl aldrig påstått att någon ska tycka att jag gör rätt, eller att någon ska bli avundsjuk?

Så hur vi har valt att göra, är inget som rör andra! :) Och nä, förstår att du kanske vill ha ett annat liv, men för oss är det här helt underbart!

Postat av: Tror på dig!

Publicerad 2009-08-20 10:10:03

Jag tycker du ska skita i vad folk säger, Jag känner inte dig men vet vem du är lite flyktigt och tycker att du är stark som tar ett sånt här beslut och jag tror absolut att du kommer klara det galant att bli mamma.. Det kommer alltid finnas dom som mår bra av att trycka ner andra..

Jag tror inte ddu bett om att få höra elaka saker om din mage eller bett om att få höra vad en person som inte ens kan stå för vem HON är (Jag antar att det är en hon eftersom det bara är tjejer som är så elaka mot varandra) tycker om dig.

Så lycka till tjejen! Jag har en väldigt nära som blev mamma när hon va yngre än dig och idag har hon världens finaste familj, hus, jobb och rubbet. så att alla är så dömande mot unga är fel !

Kramar!

Postat av: Sofia - Snart ung mamma

Publicerad 2009-10-05 11:57:15

Grattis till magen! :) Vilken vecka är du i nu? Jag håller helt och fullt med dig. Finns ingen anledning att få ångest över den vikt man lägger på sig under graviditeten. För vissa går upp 25 kg utan att ha ätit sig till ett enda utav dem kilona. Och så rasar näst intill allt av efter graviditeten. Man ska vara hälsosam och givetvis äta nyttigt så att plutt i magen får allt den kan tänkas behöva, men kilona? De skiter jag fullständigt i! :)



Svarar lite sent här, men brukar alltid kolla runt lite när det är första gången jag besöker en blogg :) Hoppas du får en bra dag! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela