Publicerad 2009-08-18 19:31:13 i ,

skitsnack!




Hur ska jag börja? vart ska jag börja!

Din idiot, den fungerar. Och hoppas att du läser det här, förstår inte hur du har mage att komma och bete dig så som du gör just nu. Förstår du inte att de du gör bara blir värre? varför komma in och tro saker när jag säger att de är en omöjlighet att risken finns. Och ta kontakt med honom? hur patetisk är du! är de din önskan, och de du vill? eller vad är då problemet med att jag säger vänta tills dess. Sjuka människa! kontrollbehov, glädjedödare och rent utsagt IDIOT.
Är arg som ett bi redan, och du gör det i helvete inte lättare, så låt oss va och försvinn!

Och sen en till sak, hur kan det kosta 19.000 att lacka om ett golv och spackla väggar på en 1:a på 34:a kvadratmeter? Någon som förstår, och någon som kan komma med tips om vad det ska kosta, för så mycket pengar kan man göra om en hel jävla trea.
Orkar inte med det här, så nu skiter jag i allt som har med detta att göra, försvinner under jord ett tag.

Förlåt att jag är så himla arg! men allt bara forsar ut, telefonen terrar och jag orkar inte ha nått med någon att göra, och speciellt inte dig din lilla paraisit! lever på att krossa andras glädje din olyckliga själ.

Återkommer med bättre humör..
Just nu har jag lust att kasta ut alla mina tallrikar från balkongen, eller kasta in dom i en vägg!

Tröja: GINA TRICOT
Byxor: VILA
Stövlar: NILSONS
Poncho: LINDEX
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela