Publicerad 2009-08-08 10:23:19 i ,

Mini kräftskiva al'a familja!




Nu är dagen äntligen här, den man har gått och suktat efter i ett HELT år, iallafall jag? Dags för att äta goda saftiga kräftor med en MASSA krondill
Gud jag har haft sånna cravings på kräftor, men har hållt mig.. Så idag! blir de Patricias njutar dag!
Synd att älsklingen inte kan följa med idag, skulle vara jätte mysigt. Men han ska slava och tjäna massvis med pengar idag! Haha.

Sömn inatt, knappt någon alls som jag hoppades på igår. Sover lika dåligt, somna vid tolv, de gjorde jag. Sen upp igen vid 6, va kissnödig så ja trodde ja skulle spricka! sen dess hare vart kört för min del.
UAAAH!
Så nu ska jag ta en liten promenad till Gullmars, och fuska med solen, till solarieöarna ska jag bege mig!
Skriver sen om dagen, soo long.

Vill säga Grattis till Anton som fyller år idag, ett perfekt väder bara för din dag! tänker på dig idag.

Mammas lilla mirakel ligger där inne och gror, längtar efter dig!<3



Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela