Publicerad 2009-08-29 17:17:26 i Bara Patricia,

Måste få mitt sagt.




Vart ska man möjligen börja?

P a t iiLnhi e l é n  <3  S mnrn d én

En kärlek mellan två människor där all tillit i världen finns, en människa man litar på i alla lägen, oavsett vad det handlar om. Två människor som tar ett beslut i tidig ålder, två människor som alltid kommer att vara bundna till varandra. Länkade med det vackraste jorden kan ge.

När vi fick reda på att det växte en liten ängel i oss fanns det knappt nånting att överväga, oavsett vad så ville ingen av oss tabort barnet, tvivlade aldrig på vårat beslut. Har många tankar kring att bli förälder i tidig ålder, kanske inte är rätt, man kanske inte får vara 'barn' själv.
Hur länge man har varit tillsammans eller inte hör inte hit, de förändrar inte vårat beslut, det får oss bara att bli kärare i varandra för varje dag, han är inget som går på rutin! Han är hela mitt liv, har gjort många misstag tidigare. Och kommer inte göra om dom!

Jag har redan haft dom 'viktiga' åren man behöver i livet. Jag har flängt runt, dykning nere i thailand, asien runt, rest till grekland och öluffat, vart överallt i hela vida världen känns det som. Åkt utomlands 3 gånger om året sedan ja va bebis, ja har fått nog. Och vill jag ut och resa gör jag det MED min familj. Jag har gjort mer än vad folk strävar efter under 40 år! och när vi kom till detta beslut, fanns det ingen tvekan.
Vi har ett förstahandskontrakt på en trea, vi har heltidstjänster båda två, vi har gymnasieutbildning bakom oss, vi har trygghet från våra familjer.
Folk säger att man slutar leva när man skaffar barn, men min åsikt är att man börjar LEVA!

Så varför ska vi då 'unga föräldrar' behöva bli nerklankade?
vem säger att man måste ha 'levt' sitt liv innan, alla individer väljer själva hur man vill ha sin framtid.

Säg inte: Vad vill ni med varandra om två år?

Det är någonting man inte kan veta, det finns inga svar, likaså kan ni inte ge dom svaren som är gifta, har hus, barn, bil osv. Det händer att man inte längre trivs med varandra. Och vara tillsammans för barnets skull tycker jag också är fel, man lider själv, och utsätter sitt barn för stress/konflikter mellan mamma & pappa, vem vill det?

Va bara tvungen att få ut mig lite, läst runt i bloggarna, och då har dom här frågorna ständigt dykt upp, elaka kommentarer från människor. Varför välja att läsa en blogg när man bara kastar galla över den?
SKÄRP ER!

Postat av: Fanny

Publicerad 2009-08-31 07:56:11

Jag tycker att ni verkar vara hur vettiga som helst och tror att ni kommer klara allt galant! Jag vet vad du menar när du säger att även om ni inte har känt varandra så länge så vet man bara att det är rätt. Jag önskar er all lycka! /Fanny

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela