Publicerad 2009-08-22 00:32:22 i ,

Gamlastan, bio & skräck!








Vaknar upp av att pappa ringer och terroriserar mig, tillslut så svarar jag. Och fick höra ett mindre kul samtal, men tar det en annan dag. Känner inte för att säga nått om jag inte vet till hundra.
Iallafall, på det kassa humöret som jag är på så ringer min bror, så hoppar in i duschen snabbt som satan, in till gamlastan och mysa till lite frukost med mamma och bror.
Så sitter kvar i solen, blåser orkaner hemma hos mig men STEKER i stan, såå.. kilar vidare, traskar runt! och bestämmer oss för en bio. Så blev inglourious bastards, vet inte hur den stavas, men tja! 2½ timma med samma sak. Skulle dom kortat ner den så skulle den va mer än bra! men för lång.

Inhandla nya tights, och en t-shirt. Simon kom in och älsklingen bytte mina skor! så nu har jag vääärldens finaste skor och i rätt storlek! ;) Sen så skulle Anton ha nycklarna till saltis, så gjorde ett litet stop vid stan.

Sen hem och iväg och hyra film! blev Blown apart och sen Martyrs. Kan säga det, jag har ont i magen. Vill ni se en hemsk film och inte kunna sova så säger jag det, spring till närmsta videobutiiilque.
Imorgon tänkte jag bege mig ner till gnesta och hälsa på, hoppas på fik på kannan och mys hemma hos pappa.

Nä, nu ger ja upp! ingen social dag för min del, nu blir de kvalitetstiiiid med hjärtat! <3
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela