Publicerad 2009-08-25 12:35:13 i ,

Frågestund del 1


Kommer du att föda "ensam" eller kommer du ha någon med dig i rummet?
Många kramar!

Svar: Simon och min mamma kommer att följa med på förlossningen har hon lovat! :)

Hur du märkte att du var gravid. Var det de typiska att mensen inte kom eller märkte du det på något annat sätt?

Svar: Det första var att mensen uteblev och den är i vanliga fall alltid regelbunden. Sen så hade jag de "vanliga" symptomerna så som ont i magen, ömma bröst osv. Men jag tänkte inte så mycket på det, utan gjorde ett test lite mer för att Simon och jag hade 'pratat' lite om det! :)


Kommer du att kunna uppdatera när tiden är inne? och är du inte rädd att ngt ska gå fel?

Svar: Förhoppningsvis så kommer jag att kunna uppdatera såfort som möjligt, annars så kommer Simon få sätta sig vid datan och uppdatera det som händer så att ni får vara delaktiga i det hela. Jo klart att jag är rädd för att nånting ska gå fel, men så kan man inte tänka. Hoppas på att det är en frisk liten bebis här inne!


1.Bor du fortfarande hemma?
2.Kommer Simon stå vid din sida när lillen kommer?

3.Kommer du såsmåning om att vilja skaffa ett syskon till din lilla?

Svar:
1.Nej vi bor inte hemma, har fått ett förstahandskontrakt på en 3.a just nu!

2.Ja det kommer han att göra, i alla lägen.

3.Ja det kommer vi att vilja men det lär dröja ett par år, jag måste studera klart först och främst och därefter kan man börja planera ett syskon.



Vart var du när du fick reda på att du var gravid och var du själv eller med någon, i såfall vem och hur reagerade du/ni ?:)

Svar: Jag tog tåget ner hem till min Pappa i Gnesta för att hälsa på, Simon hade åkt iväg på jobb i Eskilstuna, så gick förbi apoteket, gick in och köpte ett test egentligen bara för 'att'. Kissade direkt när jag kom hem, la testet i badrummet, gick ut och pratade en stund med pappa, trodde egentligen att det inte skulle plussa. 
Gick tillbaka in, och i PANIK så skrek jag att han skulle läsa alla papper innan, trodde det va fel.
Sprang ner till ICA och köpte ett till, och poff så visade det sig ett +, och jag har aldrig varit lyckligare! min underbara bästa vän Mimmi fanns vid min sida en kort sekund efter, och va lika glad hon. 


 

Ska du göra ett faderskaps test?
Svar: Ja jag kommer göra ett faderskapstest, oavsett om jag vet att det bara är Simons, han måste stå som pappa i papprena också, och det är skönt att ha det där.

1. Bor du i villa, radhus eller lägenhet?

2. Hur många syskon har du?

3.Vad ska du plugga till senare?

4.Tror du Simon kommer ta något ansvar för ert lilla mirakel? 

Svar:

1. Just nu bor vi i en 2:a vid Globen i Stockholm.

2. Jag har 7 äldre syskon, halv. Både på Mammas och Pappas! men har kontakt med alla i stort sätt.

3. Som ni kanske vet så skulle jag börja på Björn axen nu till årsskiftet, men jag kommer att flytta fram dom studierna. För givetvist kommer jag inte att släppa min dröm! det är allt jag strävat efter, men om jag gör den just nu eller om två år spelar inte mig någon större roll. 
4. Oavsettt vad som händer mellan oss i framtiden så vet jag att han alltid, oavsett under vilka omständigheter kommer att finnas till för sitt barn, det är hans allt, och likaså mitt.

Postat av: Lina Forsbäck

Publicerad 2009-08-25 19:49:54

Hej Hej!



Du behöver inte göra nåt faderskap test på simon för att ha honom som pappa på papperna, ni går till familje rätten före eller efter bebisen har kommit.



Mvh LiNA

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela