Publicerad 2009-08-16 00:22:06 i Gravid med Wilja <3,

Dåålig med att uppdatera!




Förlåt för att jag e världens sämsta bloggerska! men har verkligen haft miljoner bollar i luften.

Torsdag: Började med att ja vakna klockan 7, skulle iväg till jobbet! FÖRSTA dan! så gör mig iordning, väcker mimmi och siri, och går ner mot tunnelbanan. Utanför så skulle ja ta upp SL-Kortet! borta?! och likaså bankomatkort och pass.
Så springer hem i panik, vänder hela jäla lägenheten, och mina hormoner som sprutar skriker jag åt simon och är jätte elak, skäms verkligen, förlåt baby, och tack för du står ut! Iallafall, utan resultat. Så ja ringer till jobbet å förklarar, så jag stannar hemma. Och utan pass är jag ingen?! ingen identitet. Allt bara rusar och åångest.
15 min senare efter samtal till chef så ringer Mimmi och säger att passet ligger i hennes väska!! och i städningen på eftermiddan hittar jag bankomatkortet i hallen på byrån under ett papper. Så jävla jag!
Så förlora en hel dag för det, skiit. Min otur!

Ska trösta mig lite med mimmi, så ska ut och gå ner till ICA med Siri på promenad, de dugga lite. Ingen panik! men väl ute  så blir de ORKAN! skoja inte, regnar så de haglar, in med lillhunden under ponchon, (fransar på den) hon va så blöt och titta fram under den, en liten zigienarhund! helt toookig.
Och ja lyckas ta den allra längs ta vägen, in å handlar dum som ja är tar ja papperskassar!!!! går sönder båda två, mat och nektariner rullar överallt, mimmis handtag är sönder, en donken påse, hår och maskara bara rinner... å en cigg i munnen!! hahaha, mycket roligare när man såg de! ;) men tänk er mimmi också.

Fredag: Vaknade uber lycklig!! INSKRIVNING på MVC :) tar mig till östermalm och ska hitta rätt, tog mig 40 min att hitta, dock så va ja på rätt ställe efter 2 min, men en promenad fick jag iallafall. Fick en underbar barnmorska som heter Susanne. Kändes jätte tryggt med henne, vi beräknade lillens dag! den 18-03-10. Vi ser fram emot den dan så mycket!
Iallafall, kolla järnvärden som hon blev imponerad av. 126! tydligen jätte bra, men dock så hade ja högt blodsocker, så ska tillbaka på Onsdag och testa en gång till, för att försäkra om att de inte är graviditetsdiabetes.
Fick tid för CUB-test också, så ska dit den 8/9 vid liljeholmen. Ska till karolinska och göra blodprover också.
Men i det stora hela så såg allt bra ut!

Sen kom ja hem, på dååligt humör, förlåt igen. Somnade en stund, å vakna pigg som aldrig förr! in emot stan och träffa upp bror, kolla lite i affärerna. Mysigt! Köpte mina höststööövlar också!^^, äntligen. Skitsnygga!
Hem och duscha, sen kom Jennifer också! <3
In till snaps för att socialisera mig med Mimmi, Johan, Madde och sen Jennifer å Simon! va där ett tag å drack en alkoholfri drink å lite vatten, simon kasta i sig ölen fortaaare än ja.. fortast!! :)
Men vi börja röra oss hemåt runt 00.00 med Lilla siri i släptåg! fick va hundvakt, medans alla gick uut.
Så halv fem imorse börja hon yla, ut å kissa..

Fick sova lite till iallafall, sen va de mot Saltis. Städa ur lägenheten ordentligt, nu är det bara möbler som ska in. Hur kan en liten jäkla etta ta 6 timmar att städa? helt absurt!! Så blev kvar runt sex, hem å städa nästa.
Sen kom Jennifer, har bara vart slappt, tända ljus under filtar ååå bakat cocosbollar!! :)
Hur mysigt som helst.

Så nu ligger jag i sängen och skriver lite, tänker på miljooner saker.
Saknar Simon som en tok också, han är och serverar och honom ser ja inte förns jag slår upp ögonen imorgon.
Hovmästare för kungen och allt på slottet ikväll! imponerad av dig hjärtat, du är bäst helt enkelt!! <3

Ni är min kärlek, ni är mitt allt, ni är allt jag någonsin önskat mig.

Postat av: linda

Publicerad 2009-08-16 00:49:21

GRATTIS SÖTUNGE :D

Postat av: Patricia

Publicerad 2009-08-16 10:36:12

TACK Linda, och Grattis själv!!! :) såg att Bf är den 31! de är verkligen inte långt kvar, börjar du bli stor nu? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela