Publicerad 2012-05-05 16:46:48 i De bästa av Bålsta! <3,

Tivolimys!Wilja bland sin nya fångst!! ♥
Idag så har våran lilla familj varit på tiivoli till Wiljas stora förtjusniing! Första gången hon åkte, och mer mer mer mer ville hon! Sen till de r o l i g a! Ni vet att de alltid finns automater med en 'krok' så fångar man små nallar som enbart är en stor bluff! Gripen är ju alltid så kass. Men på första försöket så fångade Linus en STOR jätte fin nalle! På första försöket fångade JAG en nalle :D Sen en sjörövar skalman, två hello kitty fick åka med hem :D sen en liten fisk! Fattar ni hur wilja JUBLADE? Överlyckliga lilla flicka!
Åt lunch nere i centrum, haft det lugnt och mysigt.

Nu blir det kurering här hemma för fulla muggar!

Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Publicerad 2012-05-05 17:22:39

Men gud vad roligt för henne, julafton ju :-)

Postat av: Emma - mamma till två

Publicerad 2012-05-05 23:05:07

Kul att kunna fånga något i en sån apparat! Jag tror aldrig att jag har lyckats med det faktiskt....Fick du någon respons från tjejen som snott headern??

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela