Publicerad 2010-01-31 23:41:34 i Livet i Gnesta,

NY DESIGN TACK VARE CASSANDRA!<3





Tack till KÄRA Cassandra som satt och fixade min blogg hela kvällen idag!
Är hur otroligt nöjd som helst, och jag ÄLSKAR verkligen den nya designen! :)
Vet inte HUR jag ska kunna tacka tillräckligt, nu ska de bli kuuul å börja skriva igen. In med lite nytt! de gillar vi.

Bilderna har hamnat på annan plats nu, de ser lite tokigt ut! men jag orkar inte fixa de just nu, men imorgon när jag får tid så ska de se normalt ut igen. Ja lovar! massa fix & trix bara.

Vad tycker ni, är denna bättre än min förra design?! :)


Publicerad 2010-01-31 20:18:42 i Livet i Gnesta,

Vecka 34?





Den lilla biten jag fick i mig va iallafall SUPERGOD!
Första gången vi lagade hemmagjord pizza, och de lär hända fler gånger.

Är det inte lite sent att bli sugen på allt som finns NU när jag är såhär långt gånget? ÅH! jag som har klarat mig från allt som har med cravings å göra.. Men nu? nu! jag vill ha allt, allt i affären.
Skulle gå och handla idag! och de jag fick med mig hem, kan jag inte LAGA nått alls med.. Ingen mat?

- cola
- frukt
- diskmedel
- tomatsås?
- majs
- glass, när det är 511 minusgrader
- nutella..... NU kommer jag bli fet på riktigt!
- köttbullar

Och vi skulle laga middag, på VAD är min fråga? jesus!
Jag är verkligen sugen på ALLT som inte innehåller mat. Blir mätt på ingenting dock... Av pizzan vi lagade, så åt jag en halvslize och Simon fick i sig resten! Men allt annat, nutella, cola... nä ja kommer rulla fram alltså! *panik..*

Publicerad 2010-01-31 16:45:42 i Magbilder med Wilja,

Dagens Foto: Patricia & Bebis vecka 34, 33+3.



Här kommer nya bilder på min såkallade FOTBOLL! Den är SÅ hård och spänd, förstår inte hur lillan får plats här inte. Och hur ska jag kunna gå fullt ut? De finns ingen plats! Helt tomt. Läskigt egentligen, jag kom ju för två veckor sen så att säga. När jag va pytte! och behövde inte ens hjälp med andningen :) 2 nätter i kuvös, och sen bara värmemadrass resterande 3 veckor!

Här kom iallafall VECKANS bilder på magen!<3
ÅÅÅÅÅÅÅÅ föresten! Jag fick grepp om lillans fot förut uppe vid revbenen! flyttade hela henne, ååååh min lilla skrutt.

Publicerad 2010-01-31 16:37:26 i Livet i Gnesta,

Söndagsmyyyys!



Inte en helt vanlig Söndag! Som tur är har Simon kameran i handen, och fångar mina allra bästa sidor.
Klockan är typ hur mkt som helst, och vi har fortfarande inte gått ut utanför dörrn? de som va SÅ fint väder idag! men de blev frukost kring 12 med älskling, mys och underbart! sen blev det att ställa sig i duschen, kramas vidare, STÄDA, tvätta, hänga tvätt.. laga lunch, och wips så är klockan halv fem?! Förstår inte vart tiden har tagit vägen.

Ska strax gå ner och handla massa go fruuuuukt! är så sugen på det, och Simon ska desperat ha sin Cola! så de får han väl... ^^, Sen blir det bara hem och mysa igen, & ha de bra! en helt vanlig Söndag med andra ord.
Imorgon är det en ny vecka! och jag har SÅ mkt planerat? eh nä!
Men blir premiär för mig på Tuben imorgon iallafall! träffa Cassandra & alla andra, sla bli kul. Blir att ta sig upp tidigt imorgon! fårse om Simon vill följa med eller inte. De lär visa sig!

Publicerad 2010-01-30 20:37:25 i Livet i Gnesta,

HATAR SL!!!!!



Att vi på nått sätt alltid lyckas bråka med SL. Helt sjukt! Imorse så kom Pappa över en sväng och myste medans vi käkade frukost. Lite besök sådär! in i duschen, sen iväg till tåget 12.30. Då är det FÖRST försening i Södertäljehamn så vi blir 20 minuter sena. Av i Älvsjö där vi skulle åka mot farsta, 20 minuter sena IGEN! sen till tunnelbanan som också är sen.

Träffa mamma, pratade lite. Och jag har en TELEFON! de ni, så fråååååga om nummer. Har inga på den, men iallafall, man KAN nå mig nu! är inte helt låst längre. *mkt skönt!*
Blev en kortis där, så iväg till farsta sen! handlade vantar me Mamma, och sen till tunnelbanan som KORS I TAKET gick!
Sätter oss på tåget mot södertäljecentrum - gnesta! kommer till RÖNNINGE där det är HELSTOPP! satt 30 minuter på tåget innan vi blev avslängda. (tåget skulle vidare till stockholm) och ersättningsbussar skulle komma, men NÄR visste dom inte. Så ut i -20 grader och vänta!

Tillslut fick vi reda på att all trafik söder om TUMBA va inställt! så antingen taxi eller att stanna tills tågen börjar gå?
Försökte ringa taxi... MEN NEJ! ingen svarar, fullt överallt. Ersättning mot 800 kr, men till gnesta skulle de bli betydligt mkt mera. Så, valet & kvalet!

Tillslut hittar vi en kille som skulle åka med en väns mamma hem, och tack GODE GUD att vi fick åka med! så snälla människor, de borde de finnas fler av. Fan va glada vi blev! skjuts utanför huset lixom.

Hur gör man i denna sits om man INTE har föräldrar som kan hämta, och inga pengar på sig kontant till att betala taxi? hur FAN agerar SL alltså? mitt på kvällen! och ungarna kommer inte hem. JÄVLAR va förbannad jag blir. Skulle vara hemma 18.20, men är hemma 20.30! JÄKLA skillnad.

Publicerad 2010-01-30 20:31:07 i Gravid med Wilja <3,

Till er alla! TACK.



TACK FÖR ALLA ERA KOMMENTARER OM SKÖTBORD/SÄNG OSV!!! Hur mkt hjälp som helst. De gillar jag!! Och jag som inte ens har varit inne här och skrivit idag. Nu blev jag hur glad som helst. Alla tips om hur jag kan göra, nä! hur glad som helst är jag. Tack ännu än gång! Vi kollar lite på blocket faktiskt, och leksvik finns! mer än va man tror. Så ska se om de finns några i riktigt bra skick så man sparar lite på det! :)

Och Malin, tack för tipset om bilderna. Att man inte får ha dom från IKEA!
Vill inte ha böter, och visste inte alls om det. Så veck med dom!

Och alla tips om vad liten behöver, fasiken va glad jag blir! hur mkt hjälp som helst. Inom sin tid så kommer allt falla på plats här hemma, det tar ett tag att bygga ett litet nytt bo bara! så tåålamod får jag ha.

Publicerad 2010-01-30 00:17:27 i Gravid med Wilja <3,

LEKSVIK, Ikea.




Detta har jag fastnat på helt! från ikea. DOCK osäker på färgen? men man kanske kan måla om? Jag vet inte! vill ha en fin sänghimmel över. Och älskar att de ger känslan av gammeldags med de vita till! fräscht och snyggt. Vad tycker ni? eller ska jag hitta en hederlig vanlig spjälsäng? bara de att allt blir SÅ vitt i hela lägenheten! "/

Publicerad 2010-01-29 19:04:59 i Livet i Gnesta,

Sömntutor..



Åhooo!! Tre timmars vilande senare så mår vi hur bra som helst. Jag sitter och kollar på familjeliv och Simon är helt galen i sitt spel. Idag ska vi testa nått vi ALDRIG gjort tidigare, iaf inte jag? haha! hemmagjordpizza! å inte 'köööööpes!'
Ack ack, fårse om hjärtat har sina kockskills kvar nu då! Upp till beviis.
Handlat hem lite gott till ikväll, de e ju trots allt Fredagsmyyyyyyys & lets dance! Så pizza & ostbågar kommer det serveras. Och frukt i massor för min del, MUMS! köpte Stooora fina apelsiner. Dom ska allt slinka i!

Pizzan kommer bestå av:

Skinka
Färska champijoner
Salami
Zuccini
Rödlök
Tomat
Basilika

Ost

Vad trrrroor ni om det? vet att ni blir sugna nu!^^, ska allt komma in ett bildbevis på miraklet vi gjort alldeles själva.

Publicerad 2010-01-29 12:21:13 i Livet i Gnesta,

Chaacha!



Klockan 9 så ringde klockan, och om ja va trött va bara förnamnet! HUA, men upp gick jag trots ögonen sved mer än nånsin. Så, tjuren vid horna så tog jag tag i alla samtal jag va tvungen att ringa. Och vilken lättnad? de kanske löser sig iallafall. Tillslut, och så småningom. Jobbigt på vägen dit bara! Men dont give up. Hoppet är de SISTA som lämnar en!^^,

Duschade, åt frukost med Baby! skickat ut yttligare 7 CV:n på förmiddan, så NÅTT måste ju nappa nu? fasiken!
Sen kom Pappa förbi, hämtade livlinan (hans tele) som vi lånade igår. Och nu väntar vi på Zander som ska komma för att klippa sig. Tänkte ut och promenera sen, ta en mysig promenad bort till kyrkan! SOLIGT väder, kan man önska nått mer? NÄE. Lycka säger jag bara! vi går mot våren så att säga, och det innebär att liten snart är här.

Vi har också kommit fram till lillans hela namn! <3, och vi är så kääääära i det.
Det blir inte det namn vi haft i tankarna innan, eller långt bak.. Men nu är vi säkra! Vårat hjärta.

Imorgon så ska jag till Farsta! Möta mamma, och få en TELEFON! *kors i taket* , så nu kan jag ringa! dock ett tillfälligt nr, men folk kan få tag på mig iallafall. Känner mig rätt så låst så att säga!

Systerdotter (som är 8 år)

Moster, vet du?
- Nä?
: Jag har gjort en kalender!
- Jaha, va har du då gjort för kalender, i skolan eller?
: Nä.. Jag har gjort en kalender åt *****...
- Men raring, va gullig du är!
: Ja, för varje fredag, då är det Lets Dance, och då prickar jag av! för då vet jag när hon kommer komma!!! <3

ÄR HON INTE VÄRLDENS GOASTE UNGE?

Publicerad 2010-01-29 12:13:47 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 34, 33+0.



Bebis:
Nu väger bebisen minst 2,2 kg och är lång minst 45 cm. Den fortsätter att lägga på sig underhudsfett, som sedan kommer att hjälpa den bibehålla sin kroppstemperatur och börjar se mer avrundad och ”normal” ut.

fetal development at 34 weeksOm du inte redan pratar med bebisen är det bra att börja nu – nästa vecka är hörseln fullt utvecklad. Det gör inget om du pratar bebisspråk – en del forskning pekar mot att nyföda föredrar ljusare röster.

Om du varit rädd att bebisen ska födas för tidigt, kan det vara lugnande att veta att 99 % av bebisar som föds i vecka 35 klarar sig bra och att de flesta inte får några allvarligare problem alls. Bebisens centrala nervsystem håller fortfarande på att mogna, men lungorna är nästan helt utvecklade nu.

Mamma:
Många kvinnor upplever att det pirrar eller domnar i bäckenet eller höfterna, bland annat när de är ute och går. Detta kan orsakas av att bäckenets ligament luckras upp inför förlossningen. Prata med din barnmorska om du besväras av det.

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer.

Egna tankar:
Den sista veckan har gått otroligt snabbt, och vi börjar verkligen närma oss förlossningen med stormsteg! Sex veckor kvar, +/-0 så att säga! Man vet ju aldrig när hon väljer att titta ut. Men det är verkligen inte så lång tid kvar nu!?
Jag har inte haft en tanke kring förlossningen, eller oroar mig inte alls heller för den delen. Vill att min syster ska vara med under förlossningen, vet ni om de tillåter det? Och sen självklart Simon! Har tänkt på att jag vill ha smärtlindring iallafall.. SÅ långt är jag med!
Annars så vill jag bara ha ut henne nu, trött på att vara gravid! men på samma gång så älskar jag att ha nått att längta så oerhört mkt efter. Magen har inte växt nått känns de som! och bland alla andra gravida så har jag en pyttemage.
- MEN VA LITEN DU ÄR! får ja höra när ja säger vilken vecka jag är i! Magen ser mkt större ut på kort än på riktigt.

Men vår lilla tjej ska veta hur mkt vi pratar om henne, längtar, planerar & drömmer! snart är du här hos oss.<3

Publicerad 2010-01-28 21:53:05 i Livet i Gnesta,

Sanning eller konsekvens!



Jag kommer vara HELT ärlig i 24 timmar...

Du kan fråga mig vad som helst här i bloggen. Vad det än handlar om så kommer jag svara med sanningen! Jag utmanar dig till att göra som mig och se vad du får för frågor! SERIÖST, Våga fråga:)

Publicerad 2010-01-28 20:29:57 i Livet i Gnesta,

Våran alldeles egna kärleksbebis.




Lilla Du därinne
Jag undrar så vem Du är!
Att jag vet så lite om dig
fast Du redan är här.

Är det Dina tår jag känner?
Är det Ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant att Du har ögon och naglar
och en mage att pussa på?

Jag vet så lite om Dig
fast Du redan är här
men jag älskar Dig som tokig
vem Du än är!♥

Publicerad 2010-01-28 20:20:31 i Gravid med Wilja <3,

TAACK!



Tack snälla 'Morfar' Pappa? Haha! Känns så konstigt å säga morfar nu..

Imorse så vaknade vi försent, runt klockan 12! tyckte ja hörde nån som plinga på dörren, men trodde ja drömde. Men de visade sig vara min Pappa när jag kom upp till honom ett par timmar senare.
ÅH SÅ BRUN & FIN HAN VA! blir så glad när han ser frisk ut, och när han bara sprudlar. Betyder så oändligt! Nog med all värk här hemma. Men resan hade varit helt fantastisk! hotellet hade varit hur fint som helst, stort & inte mkt barn. Skönt för han! Så dom hade gottat sig. Han hade gått en km till stranden och en hem, HURRA! Pappa = gå? händer inte!
Känns så skönt att värmen hjälper honom med smärtan.. Stackar! men han hade haft thea i vagnen framför sig ett tag, då hade det gått hur bra som helst. När han fick stödja sig lite så att säga, så när lillan kommer så ska jag försöka få honom att promenera en sväng då och då med mig. Bara att han får nånstans att sätta sig när det blir jobbigt.
Förstå att leva med kroniskvärk? ja gnäller på att ha ont i ryggen som kommer försvinna om nåra veckor medans han levt med detta i 16 år? nä fy i helvete!

Sen så fick jag också världens finaste pumadress till liten i strl: 74, HUR bra som helst! så hon har nått att växa i, helt supersöt. Pappa har smak också?! *hurraaaaaa!* Tack, tack tack.

Kom hem sen till en städad lägenhet, eller nästan... missat lite här & där, men lika mysigt ändå! Va skönt att inte komma hem och allt är en röra för en gångsskull. Vardagslyx för mig! Sen fick jag låna Pappas mobil också, för att kunna ringa alla samtal jag inte kunnat göra nu utan tele. Ringa och terra FK, ams osv. Fixa saker! dom ordnas inte av sig själv så att säga. Blev lite middag här hemma, nyduschade så ligger vi och spelar tv-spel.

Imorgon så blir det inte Göteborg för våran del, ekonomin tilltalar emot oss, som vanligt! är så glad över att jag har en sån positiv pojkvän så jag bara skrattar åt det, han får allt att bli så mkt enklare, tack älskling. Så, vi blir hemma! Syster försökte få över oss till henne för å kolla lite letsdance och äta lite god mat. Får se va herrn säger om den idén här!
Sen ska jag klippa zander på morgonen också, och RINGA!

Nä, ett för långt inlägg! men så blir det när man inte skriver på en hel dag, och inte finner ro när allt är pest eller kolera.

Publicerad 2010-01-28 20:05:52 i Gravid med Wilja <3,

Hjälp mig, bebissaker.





Här är en del av sakerna till lillan, men kolla här under! Vad måste införskaffas?

Setat och kollat igenom babykläderna nu, allt ska tvättas och så! Kollade lite storlekar som jag har, och kom på hur DÅLIGT vi har med olika storlekar, dåligt med kläder för den delen också! men de kommer väl med tiden. Men jag känner att alla i samma vecka som mig är färdiga med allt när vi knappt har börjat handla ens?! Behöver hjälp. Vad MÅSTE inhandlas innan hon kommer? som man bara MÅSTE ha i klädväg, eller saker att ha hemma? Napp etc.

Bodys:
50-56 : 7 stycken
62: 1 st


T-shirtar/tröjor:
50: 2
62: 4
68: 1
74: 3

Pyjamaser:
50: 3
62: 1
74-80: 2
86: 1

Byxor:
50 - 56: 8
62: 5
68: 1
74: 2

Strumpbyxor:
50-56: 4
62: 2

Newborn Overall med öron: strl 50-56
Overall vit strl: 68
Overall rosa: 68

Sen har jag strumpor i olika storlekar, mössor, vantar, tossor, SKOR och småsaker till henne. Filtar, haklappar.
Men inte mer än detta i klädesväg! :S Shit.

Publicerad 2010-01-27 21:18:32 i Livet i Gnesta,

The spy who shagged me!



Varma mackor BLEV serverat, på med film och trot eller ej! Jag SOMNADE. Haha, älskling har gnällt över att jag aldrig somnar tillsammans med honom när vi kollar på film, men nu har ja gjort det. Premiär så att säga! duktiga jag. Sen väcker han mig, tack för den! nu så har vi bäddat ner oss i soffan med täcke och mys. Sätta på Austin POWER och bara chillkolla!
Det är en lyx att ha pojken hemma med mig ska ni veta.
Frågan är bara den när vi väl slår ihjäl varandra? ger det en vecka till! ;) sen blir det katastrof! vad tror ni?!

Publicerad 2010-01-27 15:36:04 i Livet i Gnesta,

FAMILJEN ANNORLUNDA!









Ja, de kallas att bjuda på sig själv! Och de gör vi nog allt. Delar med oss av de värsta! ;) Ni ser också att min navel liknar mera en ailien. Snart kommer den ploppa ut helt, ut genom magen och rätt in i simons öga! Hur kommer den se ut SEN?
Livrädd över att den ska va lika vidrig sen som nu. HUA!

Nä kolla på topmodel, och kanske.... kanske, gå ner och handla allt till varmamackorna i ugn! ;D KANSKE.

Publicerad 2010-01-27 15:19:43 i Magbilder med Wilja,

Vecka 33.




Ja jag vet, har fortfarande VÄRLDENS smutsigaste spegel, och jag SKA köpa medelfan.
Men nu ser ni, ja ser ut som ett mongolajd i mitt vanliga jag, bara att tat.
Nu förstår jag inte hur jag ska kunna växa mer! Magen säger STOPP!!!! :D

Publicerad 2010-01-27 14:35:27 i Livet i Gnesta,

Jag är bitter, men jävligt kär!



BADA! ja vill BADA, jag vill SOLA, jag vill bli BRUN, jag vill SNORKLA, jag vill DYKA, jag vill bli SMAL, jag vill bli FIN, jag vill åka UTOMLANDS, jag vill få på mig alla KLÄDER, jag vill ha min PRINSESSA, jag vill ha PENGAR, jag vill ha KÖRKORT, jag vill handla KLÄDER, jag vill MÅLA om, jag vill en JÄKLA massa. Händer det nått? NEJ!

Neggo Patricia är i farten, se UUUPPP!!

Har ni sånna dagar då ni bara inte vill göra nått? eller alltså! en sån dag då man VILL göra saker, men ingenting lockar. Så man bara är helt neutral i allt? vill ingenting, orkar ingenting, har ingen lust med nånting.
Ingen film är bra nog, inget på tv, inte sugen på nån mat, eller jo! men man inte vet just vad.
En SÅN dag har jag med mig själv här hemma.

Publicerad 2010-01-27 14:13:59 i Livet i Gnesta,

Å juste! missat att tala om.



Som jag sa, DÅLIGT uppdaterat den sista veckan! Men i Måndags så tog jag mig upp till stan och mötte Simon. Vi bestämde oss för att gå och se på Its complicated på bio! deppa och fira på samma gång. Men fan vad ja garva, hur härlig film som helst. Dock va det vi och 40taggarna som satt och kollade på den! men ja, den va kul. Och ett slut man inte väntat sig! oväntat och spännande. Tre av fem ostbågar får den iallafall av mig! ;) Sen satt vi på waynes och fikade lite, pratade en massa strunt. Åh, de är så skönt att bara vara med dig, prata om allt mellan himmel & jord.. Lätta på hjärtat till den som förstår en till hundraprocent. Jag kan verkligen prata om ALLT med dig! allt.

Nu så sitter jag här, försov mig imorse och vaknade på tok försent! Drömde drömmar om postgubben och pappa, kul va? släpper inte ens mina tankar i sömnen. Då har det börjat spåra ur! iallafall, steg upp, städade undan och diskade. Sen kom hjärtat upp, fram med frukost och mysa framför tv:n. Dock så sitter han och spelar medans han kan! sen ska de tillbaka till lillebror, och ja har fått lite tid vid datan. Som att skicka ut 11 CV:N. Nått måste ju allt nappa? eller?

Känns så konstiiiigt att ha simon hemma med mig om dagarna? ja är SÅ glad över det, samtidigt så kommer han snart börja klättra på väggarna. HAH, nu vet han allt hur det känns.

Publicerad 2010-01-27 00:24:07 i Livet i Gnesta,

Ändring på alla vanor.





Har precis kommit ut ur duschen, sitter här helt insmooorad och freschlyshaved!^^, Det går lite sisådär när man är i vecka 34 snart kan ja säga. Börjar bli SVÅRT, och att bli heeeeeltfin utan att ta till några andra medel är starkt. Jag ser ju faktiskt ingenting! hoppas ni inte är känsliga, men antar att det bara är mammor som läser denna blogg, och ni hänger med. Ni förstår vad jag menar! När slutade ni kunna raka er utan problem?

Igår fick jag för mig att köpa schampot och balsamet: Just glow, det luktar helt fantastiskt! men frågan är hur bra skiten är för håret? känner mig redan sträv! Har alltid annars använt dessa från Loreal, deras 1500 ML flaskor. Där efter så kostar dom en del, och har INTE den budgeten längre. Men otroligt bra schampo, likaså den stora flaskan balsam + inpackning. Vårdar verkligen håret!
Min kära vän Alex introducerade det för mig, när han kom hem till mig och överasska mig med bamseflaskor! han är frisör, så han tyckte att jag skulle ha det. Och VÄRLDENS bästa schampo är det fan.

Har tänkt lite.
Har ni några saker ni bara MÅSTE göra?

Smörja in mig MINST två gånger per dag gör jag, med dove eller med vad som. Den härliga känslan av att man är alldeles mjuk över hela kroppen är nog de bästa som finns! speciellt nu under vintern. Förstår inte folk som INTE smörjer in sig efter dusch och allt?
Min mammas fel. Tyckte alltid min mamma va så MJUK, så sedan jag va liten så har ja hört: vill man va mjuk och fin så får man smörja in sig också, så här i detta hushåll förbrukas det FÖR mkt lotion av alla slag.

Frisören...
Tidigare va jag och fixade håret minst en gång i månaden, slingade, gjorde lite småbehandlingar, klippte till. Bara för att lyxa sig lite, och känna sig fin och fräsh. Håret är så sjukt viktigt, och GÖR så mycket!
Dock sitter jag här nu med en gammal toning i håret sen förra månaden, en fin utväxt och gräsligt hår.
SE så det kan ändras!



Publicerad 2010-01-26 22:50:16 i Livet i Gnesta,

Längtar!






Längtar så fruktansvärt mycket tills vi ska åka ner till Göteborg på Fredag!
Ska bli så himla skönt att få komma bort ett tag med ett gäng härliga människor och bara VARA med en massa ståhej om inte annat, tre härliga ungar, fulla människor och bra humör! Bara glömma vardan lite. Och ja, jag vill glömma den just nu.
Snosa bebis, de ska jag verkligen göra. Längta lite extra tills sessan kommer!

Idag har vi gjort ingenting mer eller mindre. Som sagt, va på arbetsförmedlingen och skrev in Simon. Skickat ut 10 nya ansökningar sen igår. Så, saken är den att de fick vara nog på hans jobb igår. Så han sa upp sig, helt förståligt! månad efter månad så har det bara varit mygel från cheferna, och han kan inte ta det. PUNKT! så han gjorde helt helt rätt. Nu så är det bara att hoppas på att han får nått så snabbt som möjligt. Får ju lön nästa månad också, men iallafall. Det är inte kul att gå hemma och INTE veta vad som händer, ångest & panik! men bättre det än att han går till jobbet varje dag med en klump i magen och ren panik, de vill jag inte att han ska stå ut med. Bara för oss, för vi klarar det på nått sätt. Viktigaste är att HAN mår bra! så löser vi detta tillsammans.
Så, de kanske är därför jag är lite deppad, eller vi är deppade som sagt.. Men upp på benen igen! cvn skickade, så det ska nog lösa sig. Sitter som en HÖK på platsbanken just nu kan ja lova!^^,

Någon som behöver personal? En grym säljare, har flera års erfarenhet av servering/hotellbranschen också. Hojta TILL!!

Publicerad 2010-01-26 22:40:59 i Livet i Gnesta,

Upp och hoppa, vakna ur min koma.



Ja, jag känner att min blogg har blivit lidande, riktigt lidande den senaste veckan. Eller hela helgen också för den delen, men jag känner att jag inte kan skriva ut allt jag vill här. Just nu vill jag bara sätta mig ner och skrika nånstans, högt också.
Virrvarr i huvudet på mig, och hur man än gör, hur mkt man än försöker så drar nått tillbaka mig såfort det börjar ljusna.

Men som sagt, rider vi ur denna storm så kommer man komma ut alldeles skinande på andra sidan!
Och gud vet vad, vad hade jag gjort utan liten och mitt hjärta att tänka på? ni är mitt allt! det som får mig att orka.

Och vill att du ska veta hur stark jag tycker du är, och hur mycket jag vet att du kämpar för oss alla, att vi ska må bra och vara lyckliga. Jag beundrar dig! älskling, du är min idol. Bara så du vet! <3, hand i hand så klarar vi oss. MEN... kan säga att det är som ett helvetes jäkla gap på vägen! ;) Men jaja! nångång så, NÅNGÅNG kanske nått går vägen för oss.

Som jag sa, bloggen blir helt liiidande. Går inge bra å skriva när man bara är ett neggo! i varje inlägg så kommer det fram om hur jobbigt allt jag tycker det är, hur kul är de att läsa om lixom? nä! skrivstopp för min del.

Publicerad 2010-01-25 10:38:21 i Livet i Gnesta,

Då har vi måndag ännu en gång!



Inte är man fullständigt normal i ALLA lägen! Men, här bjuder vi på oss själva.
Kass uppdatering, men har verkligen haft NOLL lust att skriva de senaste dagarna, har hamnat i en liten bubbla. Och vill inte riktigt dela med mig av den! finns inte så mkt att säga, förutom att när ena problemet är löst, så dyker det andra upp glatt! och jag är förbannat trött på det, riktigt extremt trött på det faktiskt.

Igår va det Söndag iallafall! Konstigt nog så va hjärtat inte allt för bakis igår! så han kunde leka med mig utan problem. Blev dock att lägga sig i soffan med täcket över huvudet och kolla på en massa filmer, helt chill. Lagade lite god mat och bara hade det bra också! :)

Har varit vaken nu sen innan klockan SEX, har inte kunnat somna om. Så sitter och kollar på: efter tio med Malou.. Det är faktiskt ganska bra! sitter och försöker prata med Simon lite då och då när han kommer in, frågan är vad som händer nu. Min mening är att han ska dra från jobbet, peka finger och be dom sätta sig på de!
TRÖTT på det här nu.

 

Publicerad 2010-01-24 02:41:40 i Livet i Gnesta,

Tack för denna dag, och gonatt! Innan Simon kommer hem...



Det är jag som är mästerfotograf av denna bild med migrän på Solidaritet!

Har precis setat och pratat massa gojs med Johanna på msn, ÅH vad jag saknar min snuff!<3
Va verkligen så jätte längesen vi träffades. En fika inne i stan sist, nä. Gillar detta inte! Hon är helt enkelt bäst i hela världen.

Nu så tänkte jag passa på att sova! Kommer som sagt inte få hem en MAN inatt, utan mer ett dregglande spädbarn med alldeles för mkt alkohol för sitt egna bästa i sig! så tänkte slänga huvudet på kudden och försöka samla på mig alla krafter jag bara kan. För sen lär ja hjälpa han av med byxor och rummet! men de är han värd.
Efter en öl så va stackarn redan påvärkad! och bad marcus att ta hand om honom ikväll, så ett gäng med shotttttts senare så lär han må som en dansande prins!


Jag ser SÅ mkt fram emot morgondagen då han ska vara PIGG tillsammans med mig! ;)

Publicerad 2010-01-23 23:44:38 i Livet i Gnesta,

Dagen som vaaaarit!



Föreeesten! min dag har annars varit helt toppen, precis så som en lördag ska vara! Mötte upp Emma, Marcus & steffi på konsum för att inhandla alla gosaker! skulle ta en fika, då sitter marcus redan här hemma med första biran knäppt! klockan tre.. middag nalkades i trosa för fotbollslaget, men marcus ÄLSKAR att hänga i våran soffa tydligen!^^, med en kille han känt i 48 timmar. Och säger sig vara stolt över Simon! manlig kärlek är nog den bästa sortens.

Vaniljlängd och digestive inhandlades! (lördag) då FÅR man gotta sig! på med tevatten, sen satt vi här uppe allihoppa, snacka massa gamla minnen och skratta ihjäl sig. Grabbarna satt mest och kände sig dumma! ;)

Sen blev det filmmys för oss alla, så hitta sin plats i soffan med pizza å diverse i knät! åt Gnestas goaste macka kan jag lova med kebab på. MMMMM! Sen på med G.I Jane, DEMI MOORE HAR NOG VÄRLDENS HETASTE KROPP EVER!
Stephie va en ängel och lämnade en massa filmer här till mig. De kommer ja behöva denna kväll! Simon har övergett mig med spöket. Men som sagt, snart kommer steffi igen och håller mig sällskap! underbara du.

Hur har eran lördagskväll varit?

Publicerad 2010-01-23 23:22:55 i Livet i Gnesta,

Göteborg nästa då!



Jajjemen, på Fredag så bär det av mot Göteborg för min & Simons del! Kommer åka hem till tessan, steffis storasyster. Ska bli så himla mysigt, kul och skönt att komma bort lite. Så det blir jag, simon, steffi, zander, emma och markus som åker! Stannar fredag-sön. Eventuellt stannar jag kvar med Steffi fram tills på Onsdag! vi får se hur de blir med plats i bilen å så, annars tar vi tåget hem på ons istället. Ska bli skönt att få ventilera med en annan gravid och mamma till tre små rara. Så vi kör på nyktert och tar hand om resten på fredag! ;D utgång i gbg nalkas. Sen tänkte jag och simon ha en heldag på stan, strosa omkring, mysa! kanske en film, in på liseberg. Ja ni vet, njuta lite av egentid innan lillan kommer.

Sitter här hemma nu, pratat med mimmi i telefon en stund och skrattat sönder mig! min stackars pojkvän kommer bli våldtagen utan tvekan ikväll, nemas problemas lixom! han kommer inte ha nått att säga till om! ;) ska bli kul å höra vad han säger om allt när han kommer hem.
ÅH vad jag älskar mitt hjärta! hoppas han blir riktigt full & go, han blir så söt då! :D

Nä, dags för nästa film! en dusch efter det, sen krypa ner i en stoooooor säng alldeles själv. Första gången i denna lägenhet! men som med allt, nått måste bli den första. Sängens oskuld! NAJS.

 

 

 

Publicerad 2010-01-23 23:08:00 i Livet i Gnesta,

Ensam en Lördag, de trodde jag inte! ;)



Kvällen va HÖGST märklig! började med pizzamys å semlor med hjärtat och Steffi! :D från ingenstans så kommer Marcus inklampandes i lägenheten, han va hemma hos Jarna och krökade lite! sätter sig på soffan och bjuder simon på massa öl. Han är på G! Marcus är en kille ja gått i samma skola med sen jag va liten, och han började på Simons jobb förra veckan konstigt nog! (världen är liten) och han bor ju också i Gnesta.

Iallafall, simon springer över till grannen där hela min gamla kompiskrets hängde!, så. 10 minuter senare va han på fuuuuullt språng, ut och röja i södertälje med alla grabbar & tjejer! ;)

Så jag har bunkrat upp mig här hemma med massa filmer och ska mysa med mig själv. Är så GLAD att han är ute, festar och röjer! min prins behöver det. Får dock ställa upp som mamma inatt när han kommer hem rund & go om fötterna.
Ska försöka ge mig in på att ta ett kort som fyllebevis också! antar att de blir mot 5 snåret. Å inga telefoner har vi också.

Hoppas bara att ett litet ***** håller fingrarna i styr, litar inte alls på den bruden. Som alla sa innan hon kom, nu ska hon försöka ligga! och jajjemen, blir inte så mkt närmre sanningen än så! ;)

Publicerad 2010-01-23 17:22:51 i Livet i Gnesta,

Kommentar..



Kommenta från JS:

Varför skriver du alltid "Patricia och bebis" när du bara tar från brösten och uppåt?? whats the deal?
Räcker det inte med bara Patricia?
du är väl inte gravid i ansiktet.......

Svar:

Har inte riktigt tänkt på de på det sättet! utan när jag tar kort så är vi två som fotar. Inte riktigt tanken på att jag har en unge i ansiktet? det är ju ganska logiskt.
Men jag skriver som jag skriver! stör det dig så mycket? ;) så... Kommer ja ändå inte ändra det.

Publicerad 2010-01-23 14:05:20 i Livet i Gnesta,

Morr!



Idag vaknade nog jag och Simon båda två på fel sida så att säga! ingen bra start på dagen, men nu sover han och jag sitter här och kollar på Haitigalan! Det började med att vi båda va lättretliga. Ja bad honom stoppa in bröd i ugnen (han spela tv-spel) blev arg å sa att jag kunde göra de! iallafall. Sen äter jag min macka, och då säger han: KAN DU SLUTA SMAKSKA! Å jag blev arg som ett troll, smaskar aldrig! sa att han bara ville jävlas o provocera mig. Sa det ena och de andra, de slutade med att han skulle åka! Så.... Han tog på sig allt, men till de roliga! 2 timmar tills tåget skulle gå^^, frustrerad så stängde han in sig i sovrummet, kollade på levande slottet.

Jag lika envis så, sitter kvar vid tv:n och tänker INTE gå in (för då vinner han) och han börja! ;D haha *pinsamt..*
Sen så efter en stund så smyger jag in iallafall.. vi båda skrattar, kramas, han somna å nu har jag duschat, ska möta steffi för att handla inför en filmkväll! :D Tror mitt hjärta är helt övertrött.. "/ så hoppas han vaknar på bättre humör! ÅH, hatar att tjaffsa såhär med honom. För det är ju ironiskt, tills de blir allvarligt. För ingen av oss ger sig! herre jesus.
Men de är exakt i sånna här tillfällen då jag förstår hur jävla mycket han betyder för mig! och att jag älskar honom över allt och annat, min alldeles egna surgubbe.

Tänkte laga lite god lax ikväll, med lime, citronpeppar, mynta.. MMM! kommer bli super. Sen en god gratäng i ugn!
SEMLOR kommer eventuellt stå på menyn, å lite naturgodis. Och en bra film!
Vad ska ni göra idag? :)

Publicerad 2010-01-23 10:43:34 i Blandade bilder 08-09,

Patricia liten tjej!



Hittade lite gamla bilder från sommarn 08 här, fasiken va ja längtar tillbaka ibland! Den här sommarn gav nog mig bland de bästa året jag varit med om. Förutom förra såklart, när liten valde att komma till oss.
Men med människor, min flytt ner till Linköping, när jag började jobba på Nilsons. När ja träffade så sjukt mycket folk, hade kul! när jag fyllde 18, ja.. Jag kan nog göra den här listan lång! Och efter min födelsedag i augusti, efter en kräftskiva så ändrades mitt liv. Och har ännu idag lika stor betydelse! för alltid.

Publicerad 2010-01-23 10:20:45 i Livet i Gnesta,

Suck!



Svar till anonym:
Jag svarar hemskt gärna på din fråga om jag kan besvara den nånstans? Har ingen mailadress eller nått. Och eftersom du kommer med ett sånt 'påstående' att jag förvränger allt! så vill jag veta varför och hur du fått den uppfattningen! Så vill du veta mer, så vill jag även också det.
Och jag valde att inte publicera den då jag vill veta mer, om det blivit en miss eller nått.

För jag tycker jag varit mer än ärlig i denna blogg, uppriktig och inte skymlar om nått! även om det är jobbigt, eller om det ser bra ut. Så, är det ett påhopp för att provecera så skiter jag i det! är det nått du verkligen står för, så varsegod! och då vill jag veta varför. Och om det handlade om mig för nått år sedan? så har jag nog ändrats radikalt som människa.

Svar nog? annars ge mig nått att svara på!

Publicerad 2010-01-22 21:54:10 i Livet i Gnesta,

Kontrollantfan, SL, hatart.



Trött, allt jag kan säga denna dag! en extrem trötthet verkligen. Bläh!
Och jag ska ALDRIG mer åka kommunalt utan SL-biljett, jävlar. Så nära att få böter & att inte komma hem.
Åkte iallafall till stan utan problem! där Cassandra hämtar upp mig i Älvsjö! in i bilen och påväg till Farsta. Blev bjuden på världens goaste sallad! ska bjudas igen nästa vecka! :D Sen strosa omkring lite i olika butiker. Måste säga att polarn & pyret har fått in otroligt fina saker! så när pengar kommer in, blir det att köpa en fleaceoverall till liten hon kan ha i vagnen. De kommer hon va väärd.

Blev inte så långvarigt i farsta, men ja tog mig hem till storebror där han & lotta satt och spelade lite tv-spel! så nallade lite godis, satt och pratade lite skit och sen skulle ja iväg igen för att möta Simon vid centralen 17.30, men ja gick i god tid! 16.30 till och med. Så.... Kommer till Farsta och SÅKLART står kontrollantfan där och kollar allas biljetter så de e korrekt.
Flera vände håll. Och jag är ingen som plankar, men just nu va ja verkligen tvungen att ta mig förbi då ja inte ens kan skicka iväg en SMSBILJETT!

Går och pratar med dom, men icke! dom kan inte se mig gå förbi, så 1200 i böter eller bara att stå där.
Börjar bli frustrerad när klockan är 17.20, kan inte ringa, ingenting! kommer inte förbi då ja inte har en krona på fickan. Så, tårarna börjar rinna för ja e förbannad och att det är SISTA gången ja åker utan biljett. Dom ser mig, och tillslut så tar tjejen tag i killen och släpar in honom i ett rum.. 'Då de inte kan se mig' och låter mig gå förbi! SÅ, ja kom fram till t-centralen tack gode gud! Paniken har fortfarande inte släppt, tror ja e förföljd fortfarande.

Sen väl vid tc så står de såklart 4 KONTROLLANTER vid samma ställe, och vi kommer återigen inte förbi! och tåget stod redan inne, så... antingen böter, eller chansa och springa fort som fan bakom någon! vilket vi också gjorde. Kände mig nu som världens sämsta människa!
Sthlms tåget va de ingenfara med, men... bytet mot Gnesta så kommer det TVÅ nya kontrollanter, men jag och Simon springer på utsidan runt dom och sätter oss längst bak igen. SHIT, vilken dag!

Och jag ska aldrig mer åka utan giltlig biljett/kort/sms! LOVAR. Era läskiga människor, fasiken va ja avskyrt. 

Nu ligger jag här i soffan och är såååå himla trött, kollat lite letsdance, men de känns att ja sovit dåligt! "/

Publicerad 2010-01-22 10:43:31 i Livet i Gnesta,

Godmorgon!



Jag sitter här just nu, trött som en liten bräckt fågel! Cassandra va pigg på att slå mitt telefonnummer imorse, gudarna ska veta lyckan att de inte va hon som väckte mig, utan min dröm! ;) trodde att någon ringde. Och JAVISST så gjorde den det!

Men nu är jag iallafall vaken efter 6 härliga timmars sömn, Simon tvingade mig att vara vaken med honom.
Han tvinga mig att sitta och titta PÅ när han spela till klockan 03.00, för han va rädd för gubben som blev mördad i lägenheten. Han hemsöker nämligen Simon! men inte mig.. Och inte någon annan! han tar på hans ben, och det är en hund i hallen som skäller. Läskigt va? ;)

Nu ska ja ta tag i mig själv, göra mig iordning! sen bums till Stockholm för att luncha med Cassandra, snäll som hon är så hämtar hon mig i Älvsjö. Så, BUMS på mig!

Publicerad 2010-01-22 10:36:06 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 33, 32+0.



Uträkning utgår från dagens datum: Fre 22 jan 2010.
Din graviditet startade Fre 12 jun 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 26 jun 2009 (ägglossningen)
Du är på dag 225 av 280. (80,4%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 0 fulla dagar (v32+0).

Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 18 mar 2010
Du har 55 dagar kvar till beräknad förlossning.

Mamma: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Bebis: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.

Egna tankar: 7 VECKOR, 7 JÄKLA VECKOR! ALLT JAG HAR ATT SÄGA.

Publicerad 2010-01-21 23:54:33 i Gravid med Wilja <3,

Om några år så..





Mamma + Pappa + Bebis = Totala lyckan, min alldeles egna lilla familj! Vårat lilla kärleksbarn<3

Fick en kommentar på bloggen, där jag skulle beskriva hur jag TROR livet kommer se ut när våran skatt har tittat ut, hur det kommer att bli. Och sen gå tillbaka och jämföra med hur de 'verkliga' livet är, och det som jag trodde.

Då börjar vi med att jag tror att våran lilla tjej kommer vilja stanna kvar i mammas mage sålänge hon bara kan, för härinne så är det varmt, trångt och mysigt! och hon älskar när mamma puttar och bökar med henne, stjäl mammas uppmärksamhet redan i magen såklart!
Så jag tror jag kommer få vänta iiivrigt i flera dagar innan hon kommer! förlossningen tänker ja inte gå in på, för den kan ja inte ens ana i min vildaste fantasi, även om det inte är så lång tid kvar nu.

Tror att första tiden med henne utanför min kropp kommer vara omtumlande.. Svår att förstå, så mkt känslor som man inte kommer kunna sätta på plats! att ha sitt hjärta utanför kroppen? Det man älskar mest i hela vida världen! Kommer leva som i ett töcken, och bara tro att allt är en fantasi och en lång dröm som aldrig tar slut.
Jag tror att det kommer vara påfrestande, och jobbigare än jag anat! men samtidigt lyckligare än ja nånsin kunnat föreställa mig! Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag och Simon kommer klara oss igenom det jobbiga som ställs framför oss, och kunna njuta till varje pris av våran prinsessa! Jag hoppas att vi inte kommer glömma bort varandra, glömma bort att ge uppskattning och kärlek, värme och passion till varandra. Och inte lever som 'vänner' och för att det blir ett måste att vara tillsammans pga våran lilla tjej.

Jag hoppas och tror också att saker och ting kommer falla på plats, jobb.. Ekonomin osv, att det blir bättre! bara att det har varit kämpigt till en början, men klarar vi det här! så kommer vi nog klara av allt tillsammans. Bara vi som sagt inte glömmer bort det viktiga i vardagen!

Jag hoppas på att våran liten kommer va en fullt frisk liten tjej! med humor, vilja, glädje & glöd! att hon är glad av sig.
Hur hon kommer se ut? oj! HÅRLÖS kommer hon definitivt att vara ett par år framöver! jag själv va en glödlampa tills jag va två år.. Och Simon hade nått strå! Så, om de inte hoppar av gener så kommer hon va ett skalligt litet barn! Hon kommer va liten & tjock som bebis, de lovar jag er. Och MATGLAD så de skriker om det!

Tror också att vi kommer bo kvar här ett tag framöver, tills vi hittar nått vi vill köpa och som vi verkligen vill bo!
Och jag hoppas även på att vår lilla tjej kommer få bli storasyster om något år! för om vi är tillsammans, så är det klart att vi vill ha en till liten. Så våran prinsessa kan bli stolt och skryta med att hennes syster/bror ligger i mammas mage.

Jag hoppas också att jag kommer att ta tag i min utbildning, och bli färdig med den! klara av mina mål. Som jag har haft innan graviditeten, och inte bara låta dom gå åt spillror.

Men mest av allt önskar jag och hoppas jag att våran lilla minifamilj kommer vara så stark och så full av kärlek. Att alla mår bra, och är lyckliga. För just nu, kan jag inte sätta ord på en enda känsla! <3

Nu blev det JÄTTE långt här, läs eller inte! Upp till er. Men de här tror jag, & HOPPAS framförallt. Hoppet är det sista som lämnar en som man brukar säga. Och sålänge man kämpar, så övervinner man allt!

Publicerad 2010-01-21 19:59:30 i Livet i Gnesta,

<3



Om jag kunde nominera någon till åretsvän, så skulle det bli Stephanie! Det finns inte nått ord som kan beskriva min tacksamhet till henne just nu, så mycket hon ställer upp när det gäller allt just nu!

Ner till Konsum gick vi, för min kära tant ville bjuda på middag, så ner i korgen med lövbiff, potatiskroketter, paprika, sallad, baguetter, vitlökssmör, cola, godis, ja... Allt menar jag då verkligen! Hem, och lagade världens goaste middag.

Hon göder mig just nu, åh! KÖTTSMAK, du ska veta hur mkt det uppskattades i magen just nu, gott är bara förnamnet.
Tack för att du ställt upp allt från ekonomiskt till att bara finnas där, även om vi setat i samma sits. En tanke, en gest.. Det ger så mycket, och det betyder verkligen oerhört mkt för både mig och Simon.

Vi är lyckliga över att ha dig som vår vän.

En tjej som alltid kommer betyda mkt kring hjärtat, jag älskar dig! varenda år tillsammans med dig.. Å de blir bara bättre.

Publicerad 2010-01-21 19:23:46 i Livet i Gnesta,

Till er alla läsare! gamla som nya.





Jajjemen! För FÖRSTA gången i denna blogg, som en liten 'PREMIÄR' så tänkte ja ha en frågestund till er alla!
Eftersom jag fått många nya läsare, så är det många jag inte har en susning om vilka det är!

Så har ni några frågor, om VAD som helst, må så dumma dom än vara så kommer jag svara.
Skriv anonymt, eller nått annat så ska ja svara!

Allt mellan himmel och jord, sex, vänner, graviditet, ALLT!

Lycka till, så svarar jag redan ikväll! ;)

Publicerad 2010-01-21 15:39:13 i Magbilder med Wilja,

Dagens Foto: Patricia & Bebis vecka 32, (31+6).







Jag får ursäkta för den HEMSKT smutsiga spegeln! (den ska tvättas) måste bara pränta in i huvudet att inte glömma spegeltvätten nästa gång jag handlar. Lyckas alltid! så den e dammig och kladdig.

Nu är magen STOR! och jag har inte en aning om hur de ska kunna bakas i 7 veckor till... Kommer spricka inifrån! säger ju det. Den är KOLOSAL jus nu! fasiken.
Men *peppar,peppar* än sålänge har jag klarat mig från bristningar! konstigt... min mage har aldrig någonsin varit i närheten av fet tidigare, och nu är den bamsing! så tycker ja borde ha överallt och ingenstans.

Publicerad 2010-01-21 15:29:16 i Livet i Gnesta,

Nytt!



Så, badrummet är klart nu! eller, bytte ut de randiga och hemska draperiet. Nu ser det iallafall bättre ut! :D Sen kommer det in ett skötbord också, men inte än. De väntar vi lite med! Vet inte varför ja delar med mig bilder på en toalett, ganska äckligt faktiskt! men iallafall, så HÄR gör vi oss rena & fina! intressant va?

Publicerad 2010-01-21 12:52:58 i Livet i Gnesta,

Kanske, kaanske.



Många bollar i luften just nu! Precis pratat i telefon med Mamma, har eventuellt ordnat ett extrajobb åt Simon nu under vissa helger, och kvällar då och då. Bra betalt med bra OB! förhoppningsvist så går det vägen, det är iallafall en liten extra inkomst. Och de kommer behövas! Så bara hålla tummarna att de går, och att Simon tycker det är kul :)

Ska in i duschen nu och göra mig till människa också!

Vet ni? JAG SKA ÄTA KÖTT IDAG! Vilket va nog en månad sedan sist jag åt....

Publicerad 2010-01-21 12:10:30 i Bloppis,

BOKHYLLA FRÅN IKEA SKA BORT!



Ikeas bokhylla ska säljas.

 

Denna underbara kombination som IKEA har ska jag nu sälja med sorg i hjärtat.
Eftersom den inte får plats i nya lägenheten, pga snetaket :(.Ser exakt ut som på bild, och har även spottarna fastborrade.
Men det går även att sätta om den annorlunda om man så önskar!

Inköpt i Januari 2009 och inte en repa på bokhyllan, stått i Saltsjöbaden innan. Och är nu nertagen från vägg och står i delar som går att flytta direkt i bil. Så inge krångel med att 'dela' ner den.
Är i tre delar som enkelt sätts fast med hjälp av skjutdörrarna.

Så är det någon som är intresserad, eller känner någon som är ute efter riktigt stilren bokylla med mycket utrymme, så hojta till! All hjälp :)

Publicerad 2010-01-21 10:42:24 i Livet i Gnesta,

Man kan inte vara felfri i alla lägen lixom, BEVIS!





HJÄLP! HAR MAN KUNNAT GÅ SÅDÄR?


Kolla på mina hemska ögonbryn! åh, lilla gumman.. va har ja gjort med mig själv? ser ju för taskigt ut alltså! HAHA.
Ibland är de fan för kul att ha kvar gamla bilder, man hittar dom lite här och där.. Här är från hm, början på 07.
Självfallet trodde man att man va SÅ snygg, men såg förjävlig ut. Illa flicka lilla! Med mobilkameran i högsta hugg. Allltid varit lika självgo me korten!^^, But hey! thats me.

Vaknade klockan sex imorse dum som jag va, vet inte riktigt varför! men Simon skramla i äppelmosburken, och jag kunde inte somna om. Jäveln har dragit i sig en HEL syltburk + äppelmosburken på 1½ vecka.
Så ja kokar upp lite havregrynsgröt, tar mjölk å tar för givet att de ska finnas kvar sylt? de e väl inte konstigt!
MEN NEJ!!! ingen sylt...
Så, ja får ta svartvinbärsgelé! ;D haha, hm.. Kan säga att de skar sig lite i smaken så att säga! men de gick ner.
Är man gravid och hungrig så är det bara att tugga och svälja. Faktiskt! för litens skull om inte annat. Men blä!
Bums ner i säng igen, somna om en stund. Å POFF sitter jag här och letar och smusslar me mina bilder!

Idag känns de som en bra dag? en tråkig dag dock.. Men bra! mår prima, har ingen telefon och skulle verkligen vilja få tag på min mamma. Känner att ja behöver någon som tar hand om mig imorgon! så, en mamma är väl perfekt?
Antar att hon jobbar.. Men de är synd om mig, och behöver få känna mig liten en stund medans älsk jobbar.
Ömka mig lite extra! Sådär, när man blir mammig och go.

Men idag så kommer iallafall snälla tant Stephanie hem och tar hand om mig med en massa go mat! så ska ner och handla tänkte vi, muuums. Bara längtar tills kl fyra... ;)

Publicerad 2010-01-21 10:30:26 i Livet i Gnesta,

HAHA! Läs dessa ;) klockrena.



Till: Chefen Göran
Sms: Kan du inte sätta dig och smeka dig framför webcamen i kväll? Puss
Svar: Jo eller hur. Fan är du full eller? Se bara till att vara pigg i morgon då vi har ett viktigt möte

Förklaring: Skickade till min chef istället för en tjej som jag träffat ett tag. Tur att min chef är cool och tog det bra. Lite pinsamt vart det ändå.


Till:
Chefen
Sms: Om du är ute och snurrar så snälla kan inte du köpa ett paket tamponger, normal. Tack du är bäst
Svar: Kan inte, sitter hos kund och måste skynda mig tillbaka. Sen så tycker jag att du kan köpa sånt själv på vägen hem

Förklaring: Var säker på att jag skickade till min man men det hamnade tydligen i min chefs inkorg. Min chef är inte den man ber göra saker åt en.


Till: Chefen
Sms: Fan pallade inte jobba i dag så jag sjukade ur mig. Kom över så köper vi en pizza och lirar Xbox.
Svar: Du skall vara på jobbet inom 30 minuter.

Förklaring: Skickade fel till min chef. Jag som planerade en skön hemmadag med Xbox 360, pizza och polare.


Till: One night stand
Sms: Nu förstår jag varför vissa opererar in silikon. Hon jag hamnade hos i natt hade behövt det.
Svar: Och du behövde en penisförstoring. Googla upp en bra klinik så kan vi gå tillsammans

Förklaring: Skickade till en tjej jag träffade och sov hos kvällen innan pinsamt nog. Det var meningen att skicka till min polare.

Gick in på Emmas blogg igår och hittade en sida hon brukar strosa omkring på! ;) Hittade några sköna ur MILJONER olika 'felSMS!' :D har de hänt er nån gång? att ni skickat nått helt snurrat å att de har kommit fel?
De har jag...

Publicerad 2010-01-20 19:17:57 i Blandade bilder 08-09,

Kastar in lite gammalt!









Bättre med gamla bilder än inga bilder alls då ja varit jävla dålig på att lägga in nytt! Har ju som sagt varit dundersjuk och orken är på noll att ställa sig framför en kamera! ;)

Hittade några när ja hade linser på maddes födelsedag förra året!
Så, BRUNA eller mina egna ögon?

Publicerad 2010-01-20 19:04:04 i Livet i Gnesta,

GASH!



Black 'n' white!
JAG vill ha sommar, och jag vill bli BRUN igen.
Att det ska va så svårt, varför föddes inte just jag i ett varmt och härligt land? där man går omkring och är fräsh året om, och inte endast under sommarn som varar 2 månader. Suck!
Brun utan sol VÄGRAR jag att använda då jag haft ett PAR missöden med skiten.

Använder ni någon grym brun utan sol som ni kan rekommendera?

Publicerad 2010-01-20 18:39:50 i Livet i Gnesta,

Pysslat



Efter ett par timmar med Peter Lemarc i öronen så är lägenheten helstädad, tvätten hängd, golven torkade, maten lagad, disken fixad! och allt är rensat. Hur skönt som helst! Mitt hjärta kom hem tidigare idag, helt förstörd stackarn. Så raka vägen rätt i säng och sov några timmar.. Ush, hans tur att bli ordentligt sjuk!

Tur att jag inte kan bli sjuk igen, för imåårrn.. Ja då jävlar kommer ja inte sitta inne längre! hållt mig inne två friska dagar så nu är ja ingen smitthärva längre. Hur bra som helst! Så ska se om ja får tag på Mamma på nått vänster.
Tänkte bjuda in mig själv på Middag imorgon! lär behövas. Måste stooooorhandla på måndag, nu ser de illa ut i skafferiet! ;)

Och till det andra. Är JÄVLIGT FÖRBANNAD på tittut också. Ringde en och en halvvecka innan tiden och avbokade, pga att vi behöver pengarna till andra saker den här månaden. Så tjejen i receptionen sa att de inte va nått problem å hon skulle bocka av oss!

Tror ni inte vi fått en FAKTURA på 1200 kr nu? för VAD?! Vi ringde och avboka. Och nu kan ja inte ens ringa tillbaka till dom och fråga va problemet är! visst kan vi betala, men då ska vi fan ha ett ultraljud också.
Bittert! och är de så att dom inte accepterar de, så kan räkningsjäkeln fara och flyga! för ja tänker fan inte betala.
Speciellt inte om man ringer och AVBOKAR! va är de för sätt.. Nä, arg arg!

Publicerad 2010-01-20 13:58:02 i Bara Patricia,

Varför glömma sig själv?





Nä, jag blir tokig! de här håller inte längre. Under denna tid när jag varit "ute" från marknaden så att säga! (inte kunna gå ut och klä sig snyggt i små klänningar) osv, så finns ALLA mina drömklänningar här! Ja blir helt till mig. Ja vill ha varenda en, och nu efter lillans ankomst så ska jag på påbörja mitt Projekt: Bli snyggare än någonsin! Och hoppas jag klarar av det. För i en 34:a ska jag allt! i en liten klänning. Morr! Ska träna som en dåre (när jag finner tid) ska ha ett eget litet gym här hemma medans hon sover. För någon slöhas tänker jag inte bli!

Såg en tråd idag på familjeliv. Alltid lika roligt att gå in och läsa där! ;)

Och tror det ligger sanning bakom det hela. Att kvinnor i Sverige inte längre tänker på sig själva, blir sådär bekväma och bara är... Kortklippthår (för de är bekvämt) inte en snygg page eller så! utan bara kort... Och sen inte tjocka, inte smala utan bara småfeta! klär sig som gud vet vad, sminkar sig inte.. Joggingdress! å de stämmer?
När man kollar på oss, den yngre varianten av mammor så är alla fan as snygga! de är ju så? Hur kommer det sig att man slutar bry om sig själv? slutar färga håret, ögonbryn, noppa.. inte tränar? ja.. men ni vet! Hur kan man tillåta sig själv att bara förfalla bit för bit?

Jag själv mår inte BRA om jag inte tränar, rör mig! gör mig snygg. (för MIN skull) och inte för någon annans! Att kolla sig i spegeln å känna: Fan, ja ser bra ut! de ger en människa en kick! så varför bara spoola bort det för man blivit mamma? tycker det är tråkigt!

Och nu säger jag inte ALLA, men MÅNGA bara förfaller och liknar med nått som dykt upp ur tippen! håller ni med mig? Nä! Så efter detta så blir det BRA mat, ut och promenera med vagnen! hinna ta hand om mig dom stunder de faktiskt finns. Även om man är trött och mjölken rinner, så KAN man.. Om man VILL! visst?

Publicerad 2010-01-20 12:35:33 i Livet i Gnesta,

Trött på livet? kom hit och hjälp mig!



SER NI DENNA MÖRDARTAPP?

Allvarligt, de är ju helt livsfarligt! bilden kanske inte är så bra, men ser ni hur stor och vass den är? DÄR SKA JA GÅ UNDER NÄR JA SLÄNGER SOPORNA! aldrig i hela mitt liv säger jag bara.

Tack och Gonatt för mig om den ramlar ner! nu när de e +grader också.
Nä, får helt enkelt ha en egen soptip här hemma, för där vägrar jag bara gå. Big NO NO!

Publicerad 2010-01-20 11:55:28 i Livet i Gnesta,

Hiss eller diss! hjälp.





Ni som känner mig vet att jag aldrig använder kladd på läpparna, även om de är så jäkla snyggt på alla andra. Tål bara inte den känslan av att man kladdar på glas, på allt man rör vid! och man kan inte pussas, vilket är de bästa som finns. SÅ, all natural brukar jag vara om läpparna. Men ja kanske ska försöka att gilla glans och färg? För de är ju faktiskt skitsnyggt!

Vad säger ni? en bild utan.. Och en bild med kladd? ;)

Publicerad 2010-01-20 11:40:17 i Livet i Gnesta,

Finns niii?



Har tänkt på en sak, läser några KILLAR denna blogg?

Man får ju kommentarer från alla tjejer, men ja undrar innerligt... FINNS det några killar? ;)

Publicerad 2010-01-20 10:55:12 i Livet i Gnesta,

Nu är ja inte sjuk längre, fuuullt frisk.



Nu har den här veckan bara flugit fram, det är redan Onsdag och jag har inte gjort nått vettigt alls! Känns riktigt bra? eller inte alls. Deppigt! gud, nu är ja ju frisk och nu vill ja ha tillbaka hela veckan, känns som jag missat så mkt! :(
Så, frisk, pigg & rastlös! ingen bra kombo. Va ska ja göra idag?

Och Simon tog med sig min telefon till jobbet också, ÅH! Så IFALL någon möjligtvist skulle vilja ringa, så går det bara inte. Förstår ni den då? de suger! ja är låst, ensam och helt handikappad i lägenheten. Hade ja ramlat och dött hade ingen hittat mig förns de skulle börja lukta som den gamla hyresgästen! OM ja inte hade haft Simon då.
Jävla portkod.. *skyller på den!*

Vad ska man göra idag då? ta tag i saker säger jag bara! skulle behöva gå ner till bibblan och skriva ett CV åt Simon. Men de går ju inte, för han har fortfarande inte skrivit upp vilka tider han arbetat vart hur och när. Så de är kört!
Ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig, de borde jag verkligen göra.

Men jag vill göra roliga saker! och inte ångestfyllda. Så, bio hade varit mysigt! kanske... En kopp téa med någon?

VAD SOM !!!! öppen för förslag.

Publicerad 2010-01-19 21:08:46 i Livet i Gnesta,

Kärlek, pizza och soffhäng.



Det som får mig att bli som lugnast i världen! Att pussa på dina UNDERBARA små läppar<3
Och titta, vilket fint kort ja även fick!^^, de bjuder vi på.

Tack att du förstår, tack för att du finns Simon!
Att få gå igenom allt detta med dig är det bästa som kunnat hända. Även om det är jobbigt, om vi är ledsna, så blir allt mellan oss bara så mycket starkare! så nu förstår jag inte hur nått ska kunna dela på oss? 9/10 personer i samma sits separerar kring det här, men du och jag? Nä! hade inte kunnat tänka mig sitta i en sämre båt me nån annan än dig. Utan dig ingen jag! så med din hand i min tänker ja rida ut denna storm!

Jag älskar dig!

Vi delade på en stor pizza och nu är ja alldeles tokmätt! skönt att äntligen kunna äta lite igen! Kollar på 2½ men, och snart så blir det Paradise igen! undra hur det kommer att gå? nu när även Catja har åkt ut. De gillar vi inte!
IN med Andreas säger ja bara, han gjorde hela spelat. Mkt hurraaa för honom under den korta del han va med!

Och nu till den där läskiga Pontus! ja förstår mig inte på karln? är de nått slags skämt, allvarligt? Är han bara inhyrd för att verka läskig? Nä, be till gudarna att Cimon eller Kristoffer tar de här spelet nu. Ut med Stefan!!!

Publicerad 2010-01-19 19:59:03 i Livet i Gnesta,

MMMMMMMMMMS.



Med tårar som sprutat ur ögonen på mig så tycker älskling att jag är värd en Viking Kebab! Så de e exakt det vi ska gå och handla. MUMS och massa fett. De gillas idag! Extremt äckligt mkt.

Publicerad 2010-01-19 19:26:08 i Livet i Gnesta,

HM!



Är det någon som ser mina länkar till er alla söta?
För jag ser nämligen inte dom själv! "/

Och jag vill ju såklart dela med mig av alla läsbara och underbara bloggar jag läser. ♥

Publicerad 2010-01-19 18:25:12 i Mina tankar,

Tankar..



Nä, ta en promenad upp till Pappa och röra på benen ska jag allt ta och göra! de här funkar inte. Så min första promenad på flera dagar, tror ni den behövs? jo men visst! förstår bara inte hur ja ska hitta all ork till att gå.

Jag klarade de, vi besegrade mounteverest med tanter som sprang förbi oss i 120 km timman. Nä, de tog nog minst 30 minuter att gå upp, som i vanliga fall tar ca 10 min om man rappar på. Duktiga oss! men kul hade vi påväg upp iallafall. Så, rensa pappas kyl! åt mat och nu tillbaka i soffan med ett samtal från mamma. Hon va arg minst sagt!

Är dålig på att prata om de är jobbigt, är dålig på att erkänna hur situationen egentligen ser ut.. Och vill klara mig själv, men ibland går det bara inte. Som just nu, känner mig bara allmänt off, och har inte någon lust med nått.
Kanske är sjukan som talar, men tror jag är i en riktigt ond cirkel just nu, och vet inte hur ja ska göra för att lätta på känslan och klumpen.. När man drömmer om problemen, då är de illa.. Man lever med dom varje sekund, sen vaknar man av att man drömmer skiten? känns inte riktigt helt hundra alltså..

Känner mig hemsk, elak och fan.. omänsklig! alla går runt och är lyckliga som gravida. Misstolka mig inte, de här är den största gåvan i hela mitt liv! men på samma sätt har jag nog aldrig mått trots allt som hänt tidigare. Alltså, att vara gravid enligt mig är inte underbart, jag tycker det är jobbigt. Folk mår bra av dessa hormoner, men ja gör det inte! ja vill inte vara gravid, vill ha ut min underbaring. Är inte mig själv längre känner jag, är bara deppig och försöker hålla masken.

Går alla runt i ett lyckorus under hela graviditeten? kan inte säga att allt har varit skit.. Varit lyckligare än någonsin! men samtidigt så är ja ingen som njuter av att vara gravid.

Är jag hemsk för det?



Publicerad 2010-01-19 10:13:24 i Livet i Gnesta,

Tisdagsmorgon.



Vet ni? VET ni? Ja tror jag börjar bli FRISK!!! Hela natten har jag mått super, nu på morgonen känner jag mig skitpigg. Lite ont i huvudet, men de är efter all sömn kan ja tänka mig.. Sen är de halsen som spökar bara, men annars! JA mår fasiken bra! Inge illamående, inge mera ont i kroppen. Nä, fyfan va skönt alltså! helt jäkla underbart. Me so happy!

Och som ni vet, ringer ni.. Och jag inte svarar så RING igen, eftersom ja INTE kan ringa upp eller svara på sms! de suger, men så är det. Bara att tat lixom ;) idag är de föräldragrupp, men ja kan inte gå såklart. Helt värdelöst :( men tänker hålla mig inne för att inte smitta allas små.. Elaka mig isåfall! så ut på en promenad tänker jag iallafall ta. De är jag värd, mer än värd. Tio gånger mer än värd!

Lite frukost i magen nu, sen planera en härlig dag inomhus!^^ :)

Publicerad 2010-01-18 21:15:02 i Livet i Gnesta,

Liten kille blir stor!



Idag blir Simon fem hela år också!
Och jag som inte kunnat vara där och grattat.. Känner mig som den hemskaste mostern någonsin, och förra året va jag inte hemma i Sverige! duktigt va? nu kommer ja få höra: du kommer på moas och alvas födelsedagar, men inte mina! Förra året fick ja höra de i tre månader efter! "/ USH. Elaka mig!

Men grattis grattis grattis!
Kan inte förstå hur snabbt tiden går? nyss va han en liten plutt som precis lärt sig att säga: tlaaaktor! och vaggade runt i blöja.. Nu står han på en skejtboard och glider omkring! nä ush.

Kommer filma varenda ögonblick med vår lilla tjej, vill inte att tiden bara ska susa fram.. den kommer lixom aldrig tillbaka igen, så man ska vara på den tiden så mkt man bara kan.

 

Publicerad 2010-01-18 21:05:23 i Livet i Gnesta,

Bläääblår.



Sitter här framför TV:N med proviva blåbär, spyhink och vittbröd! ;) lyxig måndag va? jajjemen, vet att ni bara vill byta plats med mig. Tack för alla era tips om va man kan göra me illamåendet, simon sprang ner och hittade blåbärsdrickan! och hade fått en massa kommentarer om att just de va bra. Så vi får allt hoppas på de bästa!
Kollar på 2½ men nu också, blir att se Paradisehotel ikväll! vad som står på den menyn!^^

Simon börjar bli ännu mera hängig nu, stackarn! "/ hur ska vi ta hand om varann om vi spyr ikapp?
Åh, känner mig helt handikappad nu med vetskapen att jag INTE kan ringa ifall jag VILL ringa, och ifall jag skulle behöva. Jag kan inte ringa, å simon har ingen mobil.. De här är verkligen toppen! Ja älskar't.

Publicerad 2010-01-18 18:05:37 i Livet i Gnesta,

Tryck ner de igen!



Det började med att jag tog ett glas med kräm och mjölk imorse, det kom upp snabbare än väntat. Sen vakna jag vid 10, och Simon gör havregrynsgröt... INGEN bra idé, kom upp igen. Somnade om, vaknade 16.00 och åt två knäckemackor! ÅH, dom fick stanna. Dock ett hysteriskt illamående nu i två timmar.. Och nu sprang hjärtat ner och inhandlade GLASS!! Åh, min prins. Hela magen kallna, illamåendet försvann och de lugnade.. Fasiken va skönt, och gott. Twister är nog utan tvekan den bästa glassen! Men iallafall, efter glassen blev jag sjukligt hungrig...

VAD KAN JA ÄTA?
Pasta = går bort helt och hållet.
Nudlar = Kommer komma upp fortare än dom kom ner!
Kött = tanken på att tugga gör mig spyfärdig..

Va tror ni om soppa? Kommer de gå? TIPS mot illamående, va ska ja göra åt de?

Är så otroligt trött på att ligga inne i denna lägenhet så ni anar inte! vill ut och leeka, ut och vara frisk! känner mig helt borta här hemma. Ensam och jävlig! och imorgon om simon mår bättre kommer han ju gå till jobbet, huur ska ja klara mig själv i min ensamhet? fyfan! *självömk!* och ut vill ja inte gå och smitta alla heller direkt..

Publicerad 2010-01-18 10:44:57 i Livet i Gnesta,

Magsjuka som plåster på såret!



Grattis Patricia, varför inte åka på magsjuka på samma gång när du redan mår som sämst?
Nä, verkligen inte min vecka... Har inte varit ute sen i Fredags, å kommer inte va de förns nästa vecka heller. Inatt började de, illamående, illamåående. Tillslut vid 4 sprang jag upp och kräktes! och så har de hållt på nu hela morgonen, ja ORKAR inte! :(

Är det farligt att få kräksjukan i slutet av grav? lite orolig för liten!

Publicerad 2010-01-17 20:21:40 i Livet i Gnesta,

Pappa helt ofrivilligt..



Imorse satte jag på 4:an och låg och kollade på tv:n. Då kom detta ämne upp, ofrivilligt faderskap. Det finns så mkt tankar kring detta, så många 'rätt & fel'. Så man varken vet ut eller in!

Detta va en kille som va tillsammans med en tjej under en kortare tid, hon åt p-medel enligt henne. Så, dom hade oskyddat sex! (båda tar sitt ansvar) vid denna fråga. Hon blir gravid! Han säger klart och tydligt att han inte är redo, och inte vill behålla detta barn, då det är fel tillfälle i livet osv. Men, hon beslutar att behålla barnet iallfall. Jag FÖRSTÅR henne, MEN.. Samtidigt förstår jag honom, mer än någonsin.

Iallafall, två år går! han tar sitt ansvar, lever med denna kvinna och hans son. Men, efter två år känner han fortfarande bara ångest och oförmågan att älska sitt egna barn! Eftersom allt bara har varit ångest.. Men han försökte, men klarade inte av det.

Alltså, de gör ont i mig.. Min 'mamma' del i mig förstår, men samtidigt! skulle inte simon velat behålla liten så hade jag inte heller velat det. Ett barn har rätt till båda sina föräldrar, PUNKT.
Och man är två om det, inte ensam. Säger killen nej, så är det nej nånstans känner jag!
Att inte dela dessa stunder när han håller på magen och pratar med henne, första gången efter 4 dagar vi började prata om namn.. Att gå igenom detta med någon som inte vill är fel.

Detta är mina åsikter, nu blir många kanske arga? Men skriv! hur tycker ni?

Publicerad 2010-01-17 19:34:56 i Livet i Gnesta,

Tack till er alla.



Jag går in här och läser, och blir så glad över era kommentarer!! Jag har ingen större ork att sitta och skriva idag, men såfort ja mår bättre så kommer jag komma med svar.
Febern har kommit tillbaka, men inte så farligt, men de känns! ont i kroppen, ni vet till och med på huden?

Jag har jordens bästa pojkvän som har varit hemma och tagit hand om mig, gjort varmamackor, sprungit ner och handlat halstabletter och allt som behövs hemma. Kramat, masserat mig, tagit tempen, gjort téa.
Kan bara säga att han är helt fantastisk på alla sätt & vis!

Så, ja LOVAR att svara på era kommentarer, tro inte att ja tokdissar er.
Men ögonen håller på att ramla ut om ja sitter kvar här.

Kärlek till er ALLA!

Publicerad 2010-01-17 14:09:32 i Livet i Gnesta,

ÅÅh, en sån dag jag bara vill gömma mig!



Efter en hel natts kämpande med feber som bara blev högre och högre, 39.5 slutade skiten på! Åh, kändes som jag låg i ett kokt bubbelbad i sängen, alvedonen gjorde ju så ja svettades som en gnu och förfrös i andra sekund! Va livrädd att koka liten? hoppas de inte är allt för farligt..

Febern sänktes imorse, men har alvedon! tror jag fått halsfluss, börjar få vita prickar i halsen! Tack å välkommen lixom. Så, vaknade precis IGEN.. Sov hela dagen igår, hela dagen idag.. å nu är ja super hungrig! MAAAAT.
Ska se va ja kan få ner i magen.

Så, dålig uppdatering.. Men sova 20 timmar per dygn.. hm, de gör att all den vakna tid ja har är att ömka mig innan ja somnar om igen! Hur faaasiken blev ja så sjuk från ingenstans?

Huvudvärk, ont i halsen, ryggen värker, ja.. Inte mkt som är bra just nu!
Kommer ett inlägg ikväll som jag tänkt mkt på, speciellt efter att ha kollat på 4:an imorse, vill ha era åsikter.

Publicerad 2010-01-17 00:22:19 i ,

En arg Simon, läs.



kära ord och inga visor.

först och främst vill jag bara gratulera och säga vad duktig du är som har läst dig igenom HELA bloggen, det som min flickvän eller det jag har skivit är ju absolut inte menat som ett hån mot någon speciell grupp av samhället,
men jag kan säga att det här är ett hån mot dig,
hur fan kan man vara ett sånt lowlife att man sätter sig och läser igenom en HEL blogg som har pågott i 7 MÅNADER för att sen skriva ett inlägg på åtta rader om hur vi egentligen har det?!
man tycker ju lite att någon som har pluggat på univeristetet i mer en fyra år borde ha lite mer bakom pannan, kanske alla år bakom skolbänken som har gjort dig socialt handikappad?, vem är du att berätta för oss om hur hårt livet är?!...oj just det förlåt du har ju pluggat på unversitetet, om någon vet det så e det ju du ellerhur?!
bara en liten fråga till dig... lär inte det ha varit det dummaste du har gjort i hela ditt liv att ha pluggat på universitet i fyra år och sen komma ut därifrån för att upptäcka att inte ens med din pojkväns hjälp tjäna lika mycket som en 20-årig säljare?...bara undrar...


//MVH Simon Brandén

Publicerad 2010-01-16 23:06:45 i Livet i Gnesta,

JÄVLA IDIOT.



KOMMENTAR:

NU har jag läst hela din blogg och jag blir inte klok på dig! Du skriver hela tiden hur fattig du är och vad synd det är om er och att ni inte har några pengar. Men du får ju megahjälp från dina föräldrar och har svindyra kläder, din kille har en IPHONE, ni har platt-tv, ni har köpt en ny svindyr vagn och du köper nya bebiskläder hela tiden. Var tacksam och gnäll inte över att du måste göra budgetmat som fullkornsbulgur, dettta är ett hån mot alla som är fattiga på riktigt.

Jag o min man är några år äldre än ni och är gravida i samma vecka och vi har båda läst på universitet i mer än fyra år och har fasta jobb. Jag kan säga att vi knappt kan ha samma levnadsstandard som ni har, vi har inga föräldrar som ger oss grejer, det är livet på riktigt. Väx upp och sluta gnäll över din låtsasfattigdom.

SVAR:


Och till att bli riktigt jävla flyförbannad när jag går in och läser din idiotiska kommentar!:

Att vi har en Iphone, vad har det att göra med att vi har dålig ekonomi eller inte?
Att vi har köpt en vagn, på AVBETALNING, de gör så att vi har jätte bra ekonomi?
Att jag inte har en MAMMA som hjälper till, de gör saken lättare? att HON lånat pengar av mig tidigare?
Att Simons föräldrar inte vill ha NÅTT med oss att göra mer eller mindre?
Att vi just nu har en HALV inkomst att leva på, de gör så vi knappt kan betala in hyran?
Att räkningar och påminnelser kommer in me brevlådan hela tiden?
Att jag FÅTT alla barnkläder vi har mer eller mindre, gör så att vi är rika?
Att vi inte ens har en SPJÄLSÄNG än, gör också det va?

Så hållkäften med ditt predik och sköt dig själv, varför läsa en hel blogg om den är så värdelös och bara massa gnäll?
Nä riktigt jävla less blir jag! och om ni studerat 4 år var och har sämre än oss ekonomiskt RÖR mig inte i ryggen!
Idiot. Stå upp för dig själv, och gå inte in här och läs!
Och om vi käkar fullkornsbulgur eller inte, vafan spelar det för roll? tar va man har i skåpet! Och ja, vi lever såhär för jag INTE har gått till soc och bett om hjälp. Så visst kan ja sluta gnälla, men SLUTA dumförklara nått du inte har en aning om! Och mina kläder? fafan snackar du om! Har inte köpt ett nytt plagg på evigheter.

Publicerad 2010-01-16 23:03:16 i Livet i Gnesta,

Ingen bra dag.... Sjuk som ett bi!



Jag har ingen ork! jag är helt slut, första inlägget på hela dagen, och jag känner mig helt jävla förstörd.. Vaknade imorse av att jag hade ont i hela kroppen, öm lixom! sovit dåligt hela natten.. Sen började det, tog tempen! ingenfara 38.. Och nu även om ja trycker i mig alvedon har jag 38,9 USH! jag vill inte vara sjuk. Halsen gör uppror, magen gör ont. Nä, de är inte mkt som är bra idag kan jag säga.

Så kolla klart på Adam sandler, sen kasta huvudet på kudden igen.. Tror jag varit vaken ca 3 timmar på hela dagen, duktigt va? och min kärlek har varit så duktig som städat hela lägenheten, diskat ALL disk, torkatgolv, dammat, å allt.. Blev så himla glad när ja klev upp som ett virrvarr med täcket kring mig. Åh! älskar dig så otroligt.

Publicerad 2010-01-15 23:10:01 i Livet i Gnesta,

Supermysig dag, som är svår att slå.



Jag och Loves lilla 'Buddha aka Stighelmer'!<3 sötunge.

Ligger hemma i soffan här nu och är heeeelt slut efter idag! Cassandra, Christoffer, Josefin, Jessica, Nellie, Oliwer och Jonas kom hit runt halvtre. Så in med allt i lägenheten, och iväääg mot ica för att handla MAT! och vet ni vad? Jag fick även testa min underbara vagn! åh, ja älskar den. Och duglig va den nog, för Oliwer sov riktigt gott i den. Blev att handla maaassa tacos för en hel armé! Sen blev det spring, lek kaos och massa GOS! efter en stund rullade Simon och Love in också. Hur mysigt som helst, nä en underbar dag blev det allt.

Och tack till Cassandra för dom FINA kläderna och skötväskan, blev så otroligt glad!<3
Är glad över att ha träffat er alla.

Nu blir det att kura ihop sig, lider av förvärkar, de gör ONT. Ondare än inatt... hua, USH. Gillart inte!

Publicerad 2010-01-15 10:36:41 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 32, 31+0.





Veckorna bara går och går, och snart är hon här hos oss.

Mamma:

I vecka 32 väger din bebis närmare 1.8 kg och är c:a 44 cm från topp till tå.

Under den här perioden rör bebisen sig mer och kraftfullare än någonsin. Kommande veckor bli utrymmet att röra sig allt mindre, och den så kallade fosterställningen blir den enda möjliga. Håll reda på fosterrörelserna och kontakta MVC om de plötsligt skulle minska i frekvens och/eller intensitet.

 

Tillväxttakten avtar nu något och utgörs främst av ökat underhudsfett som också gör att bebisen ser rundare och mindre skrynklig ut. Amningsreflexen är utvecklad och vid beröring av kinden vänder bebisen på huvudet för att söka efter bröstet, och beröring av underläpp gör att den öppnar munnen. Den klarar också att suga och svälja på ett koordinerat sätt.

Du

Din livmoders översta del finns nu c:a 13 cm ovanför naveln. Nu när bebisen vuxit sig så stor och livmodern är högre i buken kan du märka av en ny upplevelse: när bebisen ligger uppochner i mage kan den sparka uppåt och träffa dina revben. Trycket kan göra att det känns ömt, särskilt om bebisen fastnar med en fot mellan revbenen. Du kan delvis förhindra detta genom att sitta upp så mycket som möjligt.

Då bebisens behov av vitaminer och mineraler är större än någonsin nu så bör du fortsätta att äta ditt vitamintillskott ända fram till förlossningen. Om du inte redan har gjort det så kan det vara ide att skriva ett förlossningsbrev där du bland annat berättar om hur du ser din förlossning och vad du vill undvika, du kan läsa om tips för förlossningsbrev här.

Egna tankar:

ÅH! De där med att hon fastnar under revbenen.. Ja de stämmer verkligen! AJ säger jag bara. Hela tiden, va ja än gör så älskar hon att placera sina små fossningar där under. Och de bränner, ilar och värker! Men de är det värt. Varenda dag med smärta är en dag med glädje! våran lilla stora tjej.

Publicerad 2010-01-15 01:29:20 i Gravid med Wilja <3,

Tack för att du finns!<3






Våran älskade lilla flicka.

Lilla älskade du, jag kan inte sätta finger på mina känslor, kan inte sätta band för det jag känner för dig liten! Jag vet ännu inte vem du är i magen min, men jag vet att min kärlek till dig är större än något jag nånsin känt tidigare!
Det finns inte ett ord i världen som kan förklara hur mycket jag verkligen längtar tills du är här, tills jag äntligen får ligga och snosa på dig, krama om dig, trösta dig när du är ledsen.. Höra dig säga mamma för första gången, höra dig skrika på mig, säga att du hatar mig.. Till och med det längtar jag efter! att få se dig växa upp, att se vilken underbar flicka du kommer bli. Första dagen på dagis, första gången i skolan, när du tar studenten.. De finns så mycket jag längtar efter min lilla tjej.

Jag kommer aldrig kunna tacka tillräckligt för den här gåvan, att just jag får äran att bära dig i min mage, lyckan och känslan över att just jag kommer bli din mamma för all framtid.. Att du är våran? Du är min och din Pappas, ingen annans.
Idag är det bara 8 veckor kvar tills du kommer komma..  8 veckor? jag kan inte ens tänka klart! det har gått så snabbt, men ändå har denna tid känts som en hel livstid. Du har fått mig att utvecklas så mycket som person, du har hjälpt mig att hitta mig själv! du har hjälpt mig att se ljust på livet, du har hjälpt mig att äntligen få bli hel.

Din Pappa längtar efter dig lika mycket som jag, om inte mer! varje dag ligger han och kramas med dig där inne, och när du buffar på honom så buffar han tillbaka.. Han pussar, kramar och pratar om dig hela tiden! de vill jag att du ska veta. Att även om du inte känner honom på samma sätt som du känner mig, så finns han här! och han älskar dig så fruktansvärt.
Du är hans lilla prinsessa, och han kommer göra allt i hela vida världen för dig, och det är du värd!

Mammas och Pappas lilla ögonsten, vårt hjärta, våran prinsessa, vårat liv! Vi älskar dig högt.

Publicerad 2010-01-15 01:12:36 i Livet i Gnesta,

Ännu en natt jag är vaken, suck.



Sitter här och är helt hysteriskt obotligt trött, men sjukt ont i magen, så jag kan inte sova! låg ner, försökte och försökte, men blev förbannad och nu sitter jag här! ont ont ont. Och jag vet inte vad för slags ont de gör heller, kan inte sätta finger på det.. Inga sammandragningar, den saken är klar! men mer ONT, ren och skär smärta.
Ja gillar't inte, speciellt inte när jag mer än allt önskar att jag kunde ligga i den varma och nybäddade sängen.
Men ack så fel jag hade! "/

Läser runt på lite olika bloggar, kom in på bla Kissies, Katrins, Alex osv. Underhållande för en stund, men nu är jag lika uttråkad igen, försöker lägga tankarna på annat just nu! Kallt är det också. Bara en filt som värmer, kläder är helt överskattat när kl är 01.10 känner jag! :D

Ser fram emot imorgon, läängtar tills imorgon. Ny vecka för liten i magen! Sen kommer också Cassandra, Christoffer och Josefin. Sen Jessica, Jonas, Nellie och Oliwer hit på lite mys! letsdance kväll med tacos, MMMMS.
Hoppas bara inte de är nått tokigt med magen? känns ju inte alls som de brukar göra.

Publicerad 2010-01-14 19:58:21 i Recept, mat & bakelser,

BUDGET mat.



Det serveras ingen gourmémiddag hemma hos oss just nu! ^^, men här har ni ett tips ifall kassan arbetar MOT er.

Fullkorns bulgur
Bacon
Broccoli
Morot
Selleri
Rotfrukter
Majs
Ärtor

Creiméfresh
Lite grädde
Pesto
Krossad tomat


Publicerad 2010-01-14 19:05:59 i Livet i Gnesta,

Ingen rubrik!



<3

Äntligen så får jag använda min egna data! steffi och emma kom förbi förut när ja stod i duschen, lagom skrämd när ja hör ljud från lägenheten!^^, iallafall. På med téavatten och sätta sig ner för att snacka en massa skit! Steffis telefon + bredband är avstängt, = hon existerar inte längre. Så in på face va de första hon gjorde! ;)

Sen blev det fram med saxen och klippa till henne lite. 4 veckor sen sist, å det syntes! men toppa lite och fixa frisyren lite, skitsnyggt. Så, om 4 veckor är hon här igen. Fan va bra med gratis frisör alltså! önskar ja själv hade den turen just nu.

Iallafall, prata massa skit! och känns skönt att jag inte är ensam om ekonomisk kriiiiiis just nu.
Ringde FK också, men fel på deras system, så 'ledsna' att dom inte kunde hjälpa mig! så bara att ringa imorgon igen.
ÅH! är inte bitter... Är bara frustrerad just nu!

Nä, matlagning! simon är hemma inom 10, så nu jävlar. In med bilder ska jag också! SE, lite duktig är jag allt.

Publicerad 2010-01-14 12:18:06 i Livet i Gnesta,

Om ja e pigg? snarare yr!



Då sitter jag här i köket, berget av disk är besegrat! havregrynsgröt i magen, järntabletter och en kopp téa senare så är jag fit for fight för storstädning! om jag är sugen på det? inte ett helskottas dugg! det sista jag har lust med just nu, men det måste tas tag i. Idag ska också alla tomtar och julstakar bort bort bort! MEN, tänker behålla julstjärnan i köket, likaså den i sovrummet. De ger en sån där mysig belysning! ;) cosyness.

Har precis setat i ett samtal, och jag har jordens ångest. Förlåt! du vet vem du är. Det va inte meningen som ett påhopp, och det va inte alls tanken bakom det hela. Att du skulle bli ledsen över det!
Sitter här och tänker, klart jag skulle reagerat på samma sätt som du. Så hemskt ledsen! FÖRLÅT ännu en gång.

Sen blir det att ringa och tjata på försäkringskassan också, att jag vill ta ut tidigare mammadagar. Vi behöver verkligen det! går inte runt på en inkomst, helt förjävligt. Så får se vad dom säger!
Att vara hemma när räkningarna kommer, det kallas ren och skär panikångest. ÅH! man lever, man jobbar, man betalar för att leva, sen gonatt och död. HEJDÅ alla pengar! och hejdå för allt du jobbat för, helt i onödan.
Blääääh! Ge mig en fet lott så jag vinner och kan betala av allt skit, och leva som en gudinna!

Update later..^^, HALLONBLADSTÈA ska införskaffas också! måste, måste, mååste.

Publicerad 2010-01-13 21:44:13 i Livet i Gnesta,

Sov gott världen, imorgon ska jag vara PIGG.





Sådan mor, sådan son! söta som få. Love och Oliwer poserade på tåget hem! :) fina killen.

Jag lovade er nått idag som jag inte kommer kunna hålla, inte alls. Jag har inte tagit några bilder! Jag är nog den sämsta människan i världen, och ja.. Jag vet om det! SKA bli bättre. Bara kändes inte som stämning för korttagning på kebaben lixom!^^, men hoppas de inte är hela världen för er. För ja SKA ska ska skaaaa bli bättre!
Ikväll blir det en tiiidig kväll känner jag, skriva klart det här. Sen är det att kasta huvudet i väggen och hoppas att ja kommer somna gott! Imorgon ska jag ta fram saxen och klippa till Steffis hår, har växt så mkt sedan vi sist klippte det. Så putsa och fixa lite! STÄDA ordentligt ska jag göra också. Inte varit hemma på hela veckan nu!
Så nu är de dags på riktigt. Storstädning nalkas!

Ska bli skönt med en sån dag som imorgon, då man inte behöver göra nånting alls. Och jag kan faktiskt hinna med att laga en middag till älsk när han kommer hem, känns somde va längesen! :( De är han värd!
Dock ska ja blunda när räkningarna dimper ner i brevlådan. ÅH, vilken jävla ångest! att de ska struuuula..
Och nu bråkar FK med mig, så ska ringa in det första ja gör när jag vaknar imorgon.

Nä, ta att krypa ner i sängen med älskling! läsa lite ska jag också göra, myyyyyys.

Föresten!

Ska på barnvagnsbio kl 11 den 20:e Januari för FÖRSTA gången! haha, ska bli så himla kul! Love som har ordnat till. Funderar på att lägga en docka i min vagn för att inte känna mig heldum! :( Någon som har ett barn att låna ut för en stund?! :D

Publicerad 2010-01-13 19:29:41 i Livet i Gnesta,

Hemkommen!



Efter en heldag på stan så är jag helt slut, är så himla trött så jag knappt kan uttala mitt egna namn!
Började med att jag försov mig att duga, så BUMS in i duschen, på med kläder, på med ansiktet (sminket!), föna håret, försöka äta, gick inte... Så i med en frukt i mu! kolla klockan och 5 minuter innan tågfan går.
Så kastar i alla pengar i väskan, på med skor och KUTAR ner för trapporna, in på tåget där dörrarna stängs för att ta mig till stockholm, PHU. Jag hann, med dock ingen marginal! ;)

Men en snabb morgon, fick mig allt att vakna till.
Mötte Cassandra och Jessica + barn vid bögringen, myyys. Tog en promenad bort till Åhléns, väntade på kära Love och Olliwer som va en och en halvtimma sen! ;) hungriga som hyenor stod vi och väntade. GUD va hungrig jag va!

Sen blev det iallafall mot kebaben, kasta i mig mat! sen iväg mot akademibokhandeln där C ska bli ett snille och köpte en mattebok, duktiga dig! iväg till waynes och fikade, myste.

Blev en ganska kort dag, eller kort och kort.. Skönt, va så förbannat trött! mötte älskling vid tåget, åkte hem och nu sitter vi här. Med en virusbombad data, och denna som inte ens funkar! TRÖTT ja blir.

Publicerad 2010-01-13 19:23:20 i Livet i Gnesta,

SVAR angående Alkoholen, tack för alla kommentarer.



Nu har jag nyss kommit in innanför dörren, och OJ vad kommentarer jag har fått ang inlägget jag skrev klockan 2 inatt. Haha! Och jag är så tacksam, skönt att höra andra åsikter, så man slipper bolla med de själv i huvudet om det är rätt eller fel. Min åsikt är att det är fel men om man hör det från någon som tar de som världens naturligaste grej, så börjar man tänka lite. (är det bara jag? osv..)

Men, som de flesta har svarat på bloggen har mitt samtycke!

- Man dricker helt enkelt inte under graviditeten,  det är 9 månader utav ditt liv. Och det kan man hålla!
Njut av det glaset du väl kan ta när liten är ute, och ge eventuell ersättning om det är så viktigt. Men medans bebisen ligger i magen så förstår jag faktiskt bara inte hur man kan utsätta sitt barn för det.


Även om man smuttar och inte barnet får i sig nått, så känns det lixom onödigt? ifall att. Och under utvecklingen i magen, hjärnan, kroppen, organ osv. AVSTÅ säger jag! - MEN det är min åsikt.

Som en vis person sa: Efter ett glas vin så känner man inte bebisen längre, pga att den är tokdäckad! hur blir det då efter en flaska?

Men jag är jätte glad över att ni har kommenterat, och det va skönt att höra alla möjliga åsikter! för det är ju de man vill höra. För att kunna jämföra lite, så tack kära ni!

Publicerad 2010-01-13 02:02:37 i Mina tankar,

Alkohol - Gravid?





Nu kommer det en känslig fråga som jag jätte gärna vill ha svar på, så mkt kommentarer som möjligt, anonymt eller inte. De spelar ingenroll! utan säg va ni ärligt tycker.
Jag kan inte sluta tänka på detta. Hade en konversation häromdagen om just detta ämne, att dricka under sin graviditet.

1. Är det OK att dricka ett halvt glas vin under flera timmar, 'smutta'?
2. Om man dricker sig FULL under sin graviditet, och känner någon.. Ska man då göra nått åt det?
3. Vad kan man då göra?
4. Hur hade ni agerat ifall någon i er närhet gjorde det?
5. Har ni själv druckit medvetande under graviditeten. (alltså inte innan ni fick reda på +:et.)

Detta gnager verkligen. Alltså, jag själv kan inte förstå hur man kan utsätta sin lilla bebis i magen för det? jag kan inte förstå bara.. Hur ofarligt det än är, alltså! under graviditeten så tycker jag det är en självklarhet att inte dricka? eller alltså.. har du sånt beroende att du måste, varför blir man då gravid?
Samtidigt som de blir dubbelmoral. För jag tycker inte att de är hela världen om någon sitter och som sagt smuttar lite vin under en hel kväll utan att ens bli berusad eller påverkad.

Som sagt, det är upp till var och en, det är inte mitt liv, och inte erat liv lixom. Men man kan alltid prata om vad man tycker oavsett, eller hur? och JAG skulle aldrig göra det, men de är jag! och inte du.. Förstår ni?
Behöver verkligen så många svar som möjligt. Kan förklara mer sedan...

Publicerad 2010-01-13 01:54:02 i Blandade bilder 08-09,

'Tjock?'







Hittade ett par bilder här, det här är alltså i Mars 2009, inte ens ett år sedan. I mitt forna jag, i min forna kropp. Och jag förstår inte hur jag kunde vara så DUM och tycka att jag inte va tillräckligt tränad? förstår bara inte! tränade 5 gånger per vecka, MINST och va ute varje dag. Åt normalkost, dock bättre! men jag va ändå inte nöjd? Nu sitter jag bara och kollar tillbaka. Fan, de är ju skrämmande bara! Mina nyckelben ser ut att titta fram, och jag ser ju sjuk ut. Nä! tacka mina extrakilo. Och ska aldrig mer stirra blint på vågen! här vägde jag ändå 55, och 'normal' för mig ligger kring 50! Men... Muskler väger mer än fett, så de så! ;)

Tacka graviditeten, ja kommer aldrig mer kunna se ut som en fågelskrämma!

Publicerad 2010-01-13 01:39:20 i Livet i Gnesta,

Tootoolah!





En låt som jag alltid kommer värdera högt, en låt som alltid får mig lugn, oavsett vad!
Jag skulle kunna ge min högrahand för att få se denna man sjunga live.
Säger bara det, Peter och jag.. De är sann kärlek! <3

Publicerad 2010-01-13 01:26:52 i Mina tankar,

Peter Lemarc..



   

Sitter här ute i soffan, takfönstret är fortfarande överöst med snö. Det är så himla mysigt! nerkurad i täcket, och en svag lampa som står och lyser upp hörnet. Simon sover, och här sitter jag med bebis i magen som inte sover om nätterna.. Första gången på så länge så sitter jag faktiskt och lyssnar på musik.. Nu strömmar: Peter Lemarc ut här, och jag bara drömmer mig bort! den mannen kan få mig att känna så mycket! kan bli ledsen, lycklig, glad, känslosam, bara vara lixom.. Och just nu har jag bara kopplat bort just allt, för ett ögonblick så vill jag inte tänka.
Vill bara få vara här i nuet och njuta.. Inte tänka på imorgon, vad som händer då, alla problem runt omkring. Utan bara känna lycka över det jag har! för jag har allt man kan önska, och på det sättet så är jag den rikaste tjejen i hela världen. Jag har min största kärlek, jag har simon, jag har en pojkvän.. Han är pappan till vårat barn! bara det säger väl mycket? jag har gåvan i magen, en liten flicka som kommer att komma snart.. Jag lever för er, jag kämpar för er! och det kommer jag alltid att göra. Sålänge jag kan, sålänge jag orkar! sålänge jag lever.

Publicerad 2010-01-13 00:14:13 i Livet i Gnesta,

Superlycklig, lycklig, LYCKLIG!



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Att jag inte sa att den funkade, de gjorde visst susen! för se här, en helt ny data, helt nya programm, jag har LJUD på denna data! dock inga bilder... men lugn, en sak i taget! får försöka flytta alla över alla andra bilder hit från den andra datan. Och vet ni? jag kan till och med använda MSN, vadå överlycklig! så ska in en snabbis nu och se hur många nya kontakter jag kommer ha. WEEIIII!

Nä, sen är det gonatt på allvar. Annars kommer jag vara död imorgon också... DÖD!

Publicerad 2010-01-13 00:04:25 i Blandade bilder 08-09,

Någon som vill dra och kanske bowla?



Nä, nu blir det gonatt för mig och Simon! Försökt att starta om Simons data, (helt ny) men internet vill icke funka! så jag får väl dras med den här skiten ett tag till iallafall.
La upp lite bilder ang att vi va i Sickla idag! gick förbi bowlingen, och SOM jag är sugen på att spela! så jäkla kul.
Det blir en dag imorgon också!
Möta upp Cassandra, Jessica och barnen, Love och Oliwer i stan och bara strosa runt. MYS!
Så gonatt på er, och kameran ska finnas och den SKAAA med imorgon!

Publicerad 2010-01-12 22:13:57 i Livet i Gnesta,

Vårat väggord som många frågat om!



Det som står på väggen som många har frågat om nu är ett väggord som vi beställde, sååå vi har inte varit duktiga och målat de själva, dock så önskar jag det! ^^.


Att älskas utav dig, är det vackraste för mig! <3

Då vi har lyssnat mkt på den låten tillsammans, så kändes det fint.. Att påminnas om det varje gång jag kommer in i lägenheten.. :)

Tack för alla era kommentarer, era svar! ÅH, blir så himla glad. Och att komma in på bloggen har blivit så otroligt mkt roligare. Likaså med att uppdatera den hela tiden! såfort jag har tid. Och ska försöka med att variera mitt skrivande så gott som jag kan.

Men hädanefter så kommer det att handla mkt mer om BILDER framförallt, då jag är lite dålig på att lägga in det. Outfits, (de jag får på mig just nu lixom!), recept, lite olika tips, sidor etc!
KRAMAR till er alla.

Publicerad 2010-01-12 21:48:12 i Magbilder med Wilja,

Vecka 30, 29+0.





(Bilder på magen i vecka 30, 29+0)

Dom låg inne på telefonen också, så därför dom inte kommit upp! roligt med magen från en annan vinkeln då tatueringen inte syns! :) Lillan är inte så liten längre, och otroligt nog så kommer magen bara att växa ännu mer.
Känns som jag håller på att spricka nu!
Inifrån, får inte plats. Aldrig haft en lika hård mage någonsin tidigare! fck, kunde inte de va muuuuuskler istället? ;)
Blir härligt att träna bort sen om inte annat, ut å gåååå å ingen mera bacon för min del.

Publicerad 2010-01-12 20:47:21 i Blandade bilder 08-09,

Blandis från telefonen!



Här kommer det lite blandbilder från telefonen, lägger inte in dom allt för ofta! så här är lite allt möjligt, kan inte riktigt lägga in dom i någon kategori! Skitbilder.. Å ja som tyckte jag hade SÅ stor mage på dessa bilder.
Jesus.. Ja skulle då bara veta hur stor jag SKULLE bli! :)

Älskling har precis lagat scrambledeggs, bacon, smörgås i ugn, & tomat till mig! GAAASH så jäkla gott.
Ibland är han helt enkelt den bästa som finns! <3

 

Publicerad 2010-01-12 19:53:29 i Livet i Gnesta,

Hela dagen i stan.



(en morgon hos oss, datan i knät direkt..) MED kameran i högsta hugg! men nu är den alldeles spårlöst försvunnen?

Våran dag! började med valet och kvalet, föräldragrupp eller icke, eller ungmammaträff, vilket slutade med att jag tyckte Simon va kvinnlig nog att följa med. Så upp med tåget, av i Årstaberg, till sicklaudde, på bussen. Tillslut kom vi till köpkvarter, 2 TIMMAR sent. Så! In på donken, kasta i oss en hamburgare och sen vidare till Andys lekland! Där alla hade försvunnit! "/ nästan. Träffade Love, Cassandra, Jessica, Therese osv. Skit trevligt! så, vi får tacka för stunden som vara. SEN åter igen till Södrastation, försenat tåg. OCH såklart så är vårat tåg mot Gnesta EN timma försent! klockrent. Och jag som va kissnödig redan i sickla? USH! Men..... Ligger här i soffan med förfrusna fötter. Vill inte ens ställa mig upp, vill inte laga mat, vill inte duscha. Jag bara fryser ihjäl! = rena rama helvetet. Men snart så, snaaaart. Ska ta och ladda lite krafter bara, sen är jag på G igen.

Ikväll blir det att bara ta de luugnt, ingen ordentlig sömn på två nätter, känner att de verkligen skulle behövas inatt! Kolla på Paradisehotel ikväll, får se om nått intressant kommer hända!^^, ni såg väl allt vem som kom in i huset? HÖ! HEMSKA kvinna.

Publicerad 2010-01-12 11:03:34 i Livet i Gnesta,

Till er alla nya läsare!



Det är så OTROLIGT roligt!

Jag har fått så många nya läsare, skjutit i höjden på någon dag! över 600 nu, så vilka ÄR ni?!!!! Lämna ett avtryck, så jag får chansen att gå in och läsa era bloggar, se vilka ni är!!

Hur gamla är ni?
Vart bor ni?
Gravida?
Unga mammor?
Vad gillar ni att läsa?
Ska jag lägga in mer bilder etc?
Berätta!

Vill göra bloggen roligare att läsa, och de klarar jag av tack vare er!

KRAMAR!

Publicerad 2010-01-12 10:32:01 i Livet i Gnesta,

ÅHOOO, en ny morgon gror.



Imorse va en sån dag då jag inte alls ville gå upp! - men, åkte och storhandlade med Papps innan han begav sig mot Arlanda! har missuppfattat när han åker hela veckan, men IDAG så!! Gudarnas, vill också åka. Fick lite nervryck i bilen, : TA MED MIG, TA MEEED MIG! Men, fick nöja mig med att handla lite mat. Det funkar också!

Skulle på mammagrupp nu klockan 14.00 i Gnesta på mvc, men jag och simon har verkligen ingen större lust till det? känns som man vet det viktigaste lixom. Och om inte annat kan jag alltid gå på nästa, å de är nästa vecka!
Så får se, vi ska väl bestämma oss här hemma.

Sen till det andra! Mammagruppen för oss 'unga' är i Sickla 12.00 men tågen är efterblivna härifrån Gnesta! Så.... Kommer komma 1 ½ timma sent, kul? ne! helt värdelöst. Fasiken va ska vi göra! ju längre vi sitter här, ju längre tid kommer allt att ta. Hua!

I valet och kvalet lixom!

Har haft ångest hela denna långa natt!
Simons telefon.... Hans liv! hans älskade telefon.
AND I KILLED IT!
Hemska och onda Patricia! Skjut mig i huvuet lixom.

Publicerad 2010-01-11 23:19:11 i Livet i Gnesta,

För jag är en sån jävla KLANT!



Grattis Patricia, du har just gjort det igen! Jäkla klantfan.
Jag har alltså råkat tvätta Simons iphone, tror ni den fungerar? NE! klart den inte gör.
Så nu har jag en superduperargpojkvänsomintepratarmedmig!
ROLIGT VA?

Hur kan man vara så jäkla klantig!!!!
CATCHIIIING i kassan, detta gjorde de verkligen bättre. Helt enkelt inte min dag!
Men får försöka se de roliga i min ensamhet, annars lägger jag mig på golvet och gråter.

Publicerad 2010-01-11 21:55:11 i Gravid med Wilja <3,

Föräldragruppen!



Japp, jag har tappat bort papprena, eller inte tappat 'bort', men förlaagt dom NÅNSTANS här i lägenheten. Ska kika lite mer när ja får orken tillbaka i kroppen som är helt hokus pokus borta!
För jag tror nämligen den är IMORGON, men vilken tid? De har jag inte en aning om! Och jag vill helst inte gå ensam. Känns väl lite sådär? , vill ju ha Simon med mig! Men kul att ringa samma dag till jobbet och berätta de? låter bara som bullshit. Hatar att vi är i sista sekunden ute! så är de alltid.. ÅH, måste lova mig själv att bli bättre på sånt!

Är föräldragruppen verkligen så viktig, eller kan man vara utan den?
Man pratar om förlossning, amning och sånt.. Och de mesta är man ju ändå medveten om lixom! Man har ju vänner, syskon etc som berättat. Så, va säger ni, ska man gå eller inte? fick ni ut mkt på det?

Sen har jag och Simon diskuterat ganska mkt kring förlossningen! Ang att vi ska föda i nyköping, för vi bor i Södermanlandslän! känns helt skitdumt ärligt?
Tar ju längre tid dit, än att köra upp till Huddinge eller Södertälje? Vet ni FÅR man föda på annan ort? För som ni vet har varken jag eller Simon körkort, alltså är vi bundna till Pappa oavsett! = han måste köra oss.
Men Simon jobbar i stan, hur ska han ta sig dit i tid om de sker på dagtid?

Är det inte då bättre för oss alla att föda tex i huddinge?
NI SOM HAR ERFARENHET, SKRRIIIIIIIIIIIIIV!

Publicerad 2010-01-11 21:49:12 i Livet i Gnesta,

Hela långa dagen, i smärta! min rygg"/



Här sitter jag efter en hel dag! och ni kan inte ana hur otroligt trött jag är idag! ont totalt överallt, känns som kroppen har gått sönder bit för bit idag. Har inte alls känt mig på topp! redan imorse visste jag att det inte va den bästa dagen i hela mitt liv så att säga. Men bara att bita ihop!

Kom till Södertälje, och va hemma hos Millan kl 12 idag! myste, fikade, gosade små barn! Nellie och Cevin. Satt i flera timmar och bara va, ett och annat samtalsämne!^^, intressant.
Kändes som alla inte va på tiptop idag och va lite låga! vi gnäller på att det är Måndag! Men har haft jäkla ont i ryggen, sen ligger lilltjejen och trycker upp mot revbenen.

Känns som hon har placerat sig där för gott, trångt och mysigt och mamma har hur ont som helst.
Hon är smart den här ungen! vet vart hon ska trycka nånstans! ;)

Åkte in till centrum sen där älskling mötte upp mig vid tåget med vääääärldens blåsa på läppen! klanten brände sig med tändaren (?!) hur det gick till är en annan femma, men ont har han. Vilket är alldeles förståligt!
Kom hem, lagade lite middag, hoppade in och duschade tillsammans, nu ligger vi här i soffan och längtar tills vi får somna. Dock blir det paradisehotel innan de e dags för annat mys! ;) prio ett en måndag lixom.

Imorgon så är det även mammaträffen del 2 för min del i sickla! Ska bli skitkul. Inte hört nått annat, hoppas det fortfarande blir av? ska in och dubbelkolla det tänkte jag! lite halvtrist och åka upp, sen visar det sig att inte är så?
SÄG till om ni läser de här, ni som ska dit.

Publicerad 2010-01-11 09:52:01 i Livet i Gnesta,

PÅ G!



HUA - Jag är vaken, vill jag vara vaken? de är en annan femma! Plutonen blev det igår, dock såg vi inte färdigt, mina ögon bara föll och ville inte vara vakna! somnade på soffan, tur som fan att den är guldvärd. Men när älsk gick upp imorse så bäddade han ner mig i sängen! va skulle ja göra utan honom?

Nu har jag tok bråttom, men väljer att sitta här! vilken idioti. Har inte duschat, ingenting! och mitt tåg går alldeleles strax. Iväg till Södertälje och gosa Nellie! :) baka ska vi göra också.
Idag är det en sån dag då jag får va heeeelt slappklädd, och vet ni? de kommer jag vara också!
Med 4 tröjor på mig om jag så kan, kallare lägenhet har jag aldrig varit i!

HEJDÅ, skriver sen när jag kommer hem. Så de blir en dag utan mina fåniga inlägg! kul va? ;)

Publicerad 2010-01-10 20:13:29 i Mina tankar,

Våran egna lilla dag.



Och inte ett ord i världen kan förklara min kärlek till dig! Våran dag idag, den 10:e<3
Att man kan ha en alldeles egen dag... De tycker jag iallafall är jätte speciellt! nått man alltid kommer att minnas. Lixom, man har en dag då man är lite mer kärleksfull, kramas lite extra.. Pussas lite mera! säga lite mer fina saker.
Ja, ni förstår vad jag menar! Eller hur? Efter alla månader med dig, så blir dom ännu bara bättre och bättre! Undrar hur detta kommer att sluta. Hur kan man lägga ett lock på alla känslor? dom bara växer utan att man gör nått alls!
JAG HAR INGEN KONTROLL, kärlekstok.

Iallafall... Gick ner och handlade på G hem från Pappa! och tror ni inte jag fastnade vid disken där det fanns SEMLOR! Tror att jag kommer få cravings på skiten nu sista veckorna. GAH så gott det va?
Förra vintern så åt jag EN semla.. EN semla på hela vintern! pga att jag räkna kalorier i allt jag åt, tränade som en tok. Så sånt fanns inte ens.. Och nu? shit! de va ju så förbaskat gott.

Så får slå mig på fingrarna nu när ja går och handlar, annars kommer jag rulla fram om 9 veckor! Och man kan äta MÅNGA semlor under denna tid, jävla vinter. Då kommer allt gott fram!

Nä hit med sommarn, rosé, sallader, frukter i mängder och VATTEN.
Ingen fet mat för de är burrigt ute och man vill 'mysa', inge mera chips för de är 'gott' för de är det inte ens! flottigt ända ner i magsäcken.. Läsk, varmchoklad, ja.. Name it! Längtar tills lillan är ute, då blir det att se på andra bullar!

Publicerad 2010-01-10 18:03:47 i Livet i Gnesta,

Pojkkläderna som vi ska bli av med!





Här kommer en del av kläderna som vi fick, som jag kände va lite fööör 'pojkiga!' det är inte värstingkläder, men som sagt. Det går åt! super på dagis, att leka i eller att bara strosa omkring i! :) och är inget fel på dom alls.
Men tar bara plats att ha dom här hemma!

1 St ljusblå tröja från Name it i storlek: 68
1 St svarta byxor med gröndetalj från Name it i storlek: 74
1 St väst, vit från H&M i storlek: 80
1 St Jeans från Gibber i storlek: 9 månader ca.
1 St Collagetröja från H&M i strl: 86
1 St grå munktröja från Gibber i strl: 9 månader.

Och ett par Pumaskor i storlek: 25, lite småslitna! Men att springa i ute fungerar dom alldeles utmärkt.
Så, säg till om ni vill ha! vill bara bli av med det :)

Publicerad 2010-01-10 14:48:33 i Magbilder med Wilja,

Dagens Foto: Patricia & Bebis vecka 31, 30+3..



Här kommer det lääääskiga 'nakenbilder' på Mamma Patricia i vecka 31, 30+3.

Tvingade Simon att komma in med kameran i duschen, ville ha fiina kort på magen! Men de gick sådär. Av femhundrabilder så godkändes 5. Haha! Döljde inte allt på alla, så de såg bara sjukt ut. Men några lyckades vi allt med! Som många vet som har följt bloggen sen i början VET att jag önskar att ta kort på magen på riktigt, proffsfoto. Men vart hittar man det? Har ni några tips? fått riktigt fina bilder på magen?
Vill ju ha det innan liten kommer ut! så kul att ha senare, att alltid kunna minnas.

Snart är det egentligen dags för 3D/4D men vi vet inte hur det kommer att bli om vi kommer kunna gå! Se de återstår att se imorgon. Pengar inne eller inte! Gash, hatar att saker och ting styrs av ekonomin.
BLÄH! men ändå, 1700 är ganska mkt. Men de kommer såklart att vara värt varenda öre!

 


Publicerad 2010-01-10 13:45:40 i Livet i Gnesta,

Jajjemensan, nu är det bara att bita i äpplet.



Dags att bege mig upp mot höjderna, bestiga MOUNT EVEREST!
Tänk er, Gnesta ligger på en STOR kulle. Vi bor på den plana delen, mitt i centrum. Men min kära far valde att ha sin lägenhet på den allra högsta delen av Gnesta! vilket menas med att jag kommer brottas med kläder, brottas med snön som kommer att piska i ansiktet och en kondition värre än en 65-årings! men UPP ska jag! för att lämna ett bar badshorts som gubben kan glassa kring i när dom drar till thailand på Tisdag!

FYFARAO vad jag önskar att jag kunde följa med! Detta är alltså FÖRSTA året på SJU år som jag inte åker med till THAILAND! förstår ni? har inte varit hemma en enda vinter sedan dess.
Dock va jag ju nere en längre tid förra året utan familjen, men ändå. Att få åka! Min kropp är inställd på att åka, att börja packa! dra till arlanda, sitta 12 härliga timmar på planet. Men icke!

Så jag och Simon kom fram till en deal, slipper han följa me upp så kommer ja komma hem till en heeeelt städad lägenhet, och de tog ja rätt bra! ;) fasiken va skönt! för det händer typ... aldrig? för jag är nästan alltid hemma när han kommer. Så! Ska njuta stort denna gång.. Och mina kläder kommer vara vikta, tvätten hängd! Mmm, ja stornjuter!

Föresten.

Fick en massa pojk kläder igår av syster, som hon i sin tur fått, men inte använt. Pga att de kom en liten Thea!
Så vissa saker kan man ju ha som vi kommer spara, men lite mer små jeans, skor, tröjor etc. Någon som vill ha? Annars ligger dom bara här och skräpar! och som sagt med bebiskläder, inget är ju slitet eller så.
Säg till bara! så kan jag ta lite kort på dom så får ni se.

Vad ska man annars hitta på idag då? hm! sugen på att göra nått, leka med några! :D

Publicerad 2010-01-10 13:01:41 i Livet i Gnesta,

S o v m o r g o n ! !



ÅH! En sovmorgon har jag tagit på tiohundraår, och ingen blogg igår heller. Shit! Jag måste verkligen skaffa mig en ny data. Det funkar inte att skriva på den jag har! helt trasig! :( är det ingen som har en laptop över som ska säljas? Skulle va guldvärt! och vad som är bättre än denna. Bara den fungerar ihop med bilder, så ETT krav! :)

Utan data, = ingen Patricia! Då har ja inte mitt liiv kvar.

Igår va de en urmysig dag med syskonbarnen. Inte träffat Camilla på två år tror jag, och barnen hade blivit så stora. Känner mig hemsk att jag missat så mkt med dom medans Gosias barn alltid är här? ush! hur det kan bli. Iallafall, åkte till tredje syrran vid Hållsta och busade med Emma, William och Thea. Simon spelade hockey i hallen, hade en kupp.

Så, Emma satt och busade med min mage i en timma tror jag! så mkt frågor om bebisen. 'Hur ligger den, vart ligger den? - hur stor är den, hur sparkar den, hur ser man att det är en flicka, hur gör man då?- ÅHW! bara dog. OCH, till det roliga! våran lilla tjej är beräknad på samma dag som Emmas kalasdag! :) Så när hon blir 5 så ska lillan vara ute enligt BF. Men de får vi allt se! Vilken present isåfall.. En lillkusin på samma dag!

Publicerad 2010-01-09 12:55:14 i Livet i Gnesta,

HOCKEYDAGS!



GOMORGON!

Nu blir det hockey för min del, så havregrynsgröt i magen och kroppen duschad! Pappa kommer och hämtar mig om en liten stund. Sen blir det att träffa Camilla (äldsta syster) och Simon å William spelar! SKÅ mot GNESTA... ;) och gissa vilka ja hejar vilt på? jo! för en gångsskull så EKERÖ såklart! :D

Igår TÄNKTE jag ha min 'own' time i duschen, ja ni vet.. försöka ge sig in på ämnet RAKA sig utan att någon är hemma, eftersom det blir lixom svårare och svårare.. och du bara skär dig! varje gång så blöder jag halvt ihjäl. Och hittar ingen bra ställning att stå på överhuvudtaget! "/ Hur har ni gjort?
MEN... Jag fick hem en jätte full pojkvän som stank alkohol mer än någonsin. Antar att det bara är jag som är känslig när man är gravid! alkoholdoft känner jag på miiiiiiil.. ;)
Så.. De blev att ta hand om honom istället.

Tänkte lägga upp lite bilder här sen! Va ska ni göra ikväääll?

Publicerad 2010-01-09 00:20:45 i Gravid med Wilja <3,

Tack underbara ni.



Idag va de också en sådan dag som jag blev bortskämd, och jag är SÅ glad. Tack Millan och tack SYSTER för alla fina saker jag fick av er idag.
Uppskattar de så otroligt mkt, och blir så himla glad att få lite saker till liten. Och specielt nu när man behöver kläder i lite större storlekar också. Så våran prinsessa kan växa i sina sommarkläder som hon har fått! Hemma hos Millan så packade hon upp sina kläder till Nellie och sorterade allt hon hade, och ja är helt ställd. Överlycklig är vad jag är!
Tog inte kort på alla saker jag fick idag, men lite. Från syster så va de massa ytterkläder som kommer bli perfekta att ha i höst. Men här är en del iallafall som lillan kommer att mysa omkring i.

2 St omlott tröjor, en i vitt (massa detaljer man inte ser) OTROLIGT fin!
1 St T-shirt , de kommer alltid att gå åt.
2 St byxor, ett par jeans som jag kommer använda SLAVISKT! så otroligt fina.
1 St newborn set, mössa, vantar, haklapp, tossor.
1 St Overall, helt PERFEKT i vinter som jag fick av syster.
1 St klänning, jätte fin i ljusblått.
1 St hängselbyxor

TACK ÄNNU EN GÅNG, är SÅ glad för att ni finns!

Publicerad 2010-01-08 22:58:57 i Livet i Gnesta,

När era kom till världen, vad tänkte ni då?







Vad va eran första tanke när liten kom till världen? alltså! den första och konkreta? :D


Undrar så mycket över det! man älskar sitt barn HÖGT, men ändå! den första, tex: MEN gud så ful han är, eller: ÅH! Lik sin Pappa. Eller: SHIT, JA ÄR INTE GRAVID LÄNGRE!!!!

Publicerad 2010-01-08 22:41:55 i Mina tankar,

SEX del 2.



Tack alla ni snälla som svarade på mitt inlägg ang sex.. Det har hjälpt mig OTROLIGT mycket, och jag förstår att jag verkligen inte är ensam om detta. Och att det inte är 'mitt' fel som man ofta känner. De här med att man är otillräcklig osv osv, man bråkar ju med demoner i huvudet när huvudet vill, men kroppen strejkar!


Och som de flesta säger, att de kommer igång när man oftast ammat klart.. Så det är bara att hålla ut, för jag har ett vilddjur inom mig kan jag lova! tänker på sex, då blir jag skit kåt. Men såfort man kommer till 'det' så försvinner det ut i tomma intet, helt värdelöst.

Det roliga är på bloggen är att de som kommenterat om att sexlusten minskat är MER mammor som väntat flickor, och dom som har pojkar, har det varit tvärtom, - vill ha HELA tiden!!
Tror ni de kan ligga nått i det?

Eller handlar det om rena rama turen? man hoppas ju att nästa graviditet inte är likadan på den fronten iallafall! ;) vill aldrig mer känna dessa hemska känslor.

TACK igen för era svar och råd, tips och kommentarer. Helt guld värt!

Publicerad 2010-01-08 21:41:45 i Livet i Gnesta,

En heel dag med massa barn!



Idag så har jag inte skrivit nått ALLS! blev helt överaskad här hemma när syster kom imorse med tre små skitungar i släptåg! Men ack så söta, kom med fikabröd och en massa teckningar till mig! alltid lika glad när ni kommer hit. Så satt och fikade en bra stund, och käkade lite lunch! Sen blev det av mot Södertälje, glömde helt bort att jag va bortlovad till Södertälje! Hem till Millan, gosa lite med UNDERBARA ungen Nellie. Man kan inte bli annat än störtförälskad i denna söta! Satt och fikade, snackade och hade de allmänt mys bara. Precis som en Fredag ska vara! Sen blev det klipptajm för Micke också! Blev en HELT ny kille kan jag lova, bort med den ojämna pagen, och fram med hans ansikte! blev sjukt bra.

Sen för en stund sen så va dom så otroligt snälla att skjutsa mig HELA vägen till Gnesta! kan inte tacka tillräckligt. Underbara ni.. Slapp sitta på mördartåget hem, så ja blev riktigt glad! och påvägen så gav Nellie falskalarm. En riktig bajsfis.. Så in på ica, köpte blöjor och våtservetter, men väl här hemma på pälsen så fanns det inte en droppe i blöjan, helt underbart!

Kom hem nyss, med maat i magen! en kopp varma koppen, och två smörgåsar senare så är jag fit for fight. Älskling är ju inte hemma ikväll, sist ja hörde nått från den människan va kring 6, och redan då va han rund och go om fötterna!^^, haha. Ska bli så kul att se när han kommer hem, för full och för underbar. ÅH, saknar dig så!

Tänkte ha lite 'egen' tid, utan att någon väntar på mig! raka bena, ansiktsmask, pealing.. Ja ni vet sånt mys! behöver allt unna mig de känner jag. Sen mysa ner i mjukisar och svara på alla era kommentarer från idag.

 

Publicerad 2010-01-08 08:10:21 i Mina tankar,

Till de där känsliga ämnet, just SEX.






Nu kommer jag prata om ett väldigt känsligt ämne för vissa, nämligen sex! och det gör jag öppet, för jag vet att jag inte är ensam om detta!
Innan jag blev gravid så ville jag jämt ha sex, överallt och närsomhelst. Men nu i samband med liten i magen, så har sex blivit nått som är 'jobbigt' nått som känns som ett 'måste'. Förstår ni vad jag menar?
Alltså! jag blir inte tänd på samma sätt längre, och det gör mig så förbannat jävla frustrerad! Jag försöker, hela hela tiden. Har sex, men får så jävla ont så jag finner inte ett enda ord! jag får sånna extrema sammandragningar så jag vet inte vart jag ska ta vägen, känns som hon kommer NU och de är nu! Därför så känns det ännu jobbigare med begreppet sex just nu, för jag relaterar det till: smärta! och att jag kommer få ont.

Sen såklart så... när hon rör sig i magen samtidigt? de känns på nått sätt äckligt! det är min lilla tjej som skakas omkring där inne. Jag kan inte slappna av, och jag mår skitdåligt över att S får stå ut med mig just nu. Gnäll hit och dit, mitt gråt för att jag inte tillfredställer honom så som jag önskar! Nä, ärligt talat. De här är det VÄRSTA jag har varit med om! okontrollbar, jag har ingen kontroll över min kropp alls längre. Och det skrämmer mig! extremt.

Visst, de är inte så illa som man hör om vissa.. 5 månader sedan sist! utan de är iaf någon gång i veckan, men de känns så jävla dumt, rutinmässigt, och för att han ska få de skönt. Men ja då? njuter jag? nej inte alls! :(
Gud, vill bara att de ska bli som förut.

Känner mig helt jäkla dum! Önskar att ja va en av dom tjejerna som kastar sig på sina män när dessa alla hormoner slår till, och sliter kläderna av dom och vill ha sex hela tiden! men tyvärr, inte jag. Men jag ÖNSKAR!

Dock så har de såklart blivit en helt annan närhet till varandra, en närhet som man aldrig skulle upptäcka annars. En sorts respekt, jag litar på honom så otroligt mycket! och skulle aldrig oroa mig över att han skulle vara med någon annan. Att han förstår detta så bra som han gör, kan ja bara tacka till gudarna om!
Han har bara visat mig mer och mer vilken underbar människa han är, och att han faktiskt alltid finns här.

Hur har ni varit under era graviditeter? känner någon igen sig? Svara på detta om ni vill.. Har inte pratat ut om de här tidigare, så kan faktiskt vara skönt att få veta..

Kramar!

Publicerad 2010-01-08 07:57:56 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 31, 30+0.



Bebis:
Bebisens kropp, armar och ben fortsätter att rundas av i takt med att underhudsfett tillkommer – och de ser äntligen ut att vara i proportion till huvudets storlek. Den väger ungefär 1,5 kg nu, ser mer och mer ut som en nyfödd bebis ”ska” göra och är drygt 40 cm lång.

fetal development at 31 weeksPå grund av trängseln därinne, har du kanske märkt att bebisen inte längre rör sig lika livligt. Så länge den fortsätter vrida på sig lite, så vet du att allt står väl till. Det kan vara svårt att tro, men bebisen har fortfarande en hel del växande kvar innan den föds – ungefär 900 gram!

Bebisens inre organ fortsätter att utvecklas och mogna och den kissar nu vatten, vilket är bra träning inför livet utanför. Snart kan du vara förvissad om att ditt barn börjar få ett rikt inre liv – undersökningar har visat, att bebisar i magen har perioder av drömsömn redan kring åttonde månaden.

Mamma:
Du har förmodligen gått upp 1,3-1,8 kg denna månad. Ett knappt halvkilo (450 g) per vecka är helt normalt under sista trimestern, eftersom bebisen går igenom en sista växtspurt inför födseln.

Egna tankar:
Det här är helt otroligt, obeskrivligt! och jag saknar ord.
Hur kan nått så litet betyda så oändligt mycket? du är mammas allt, verkligen mitt allt.
Hon rör sig fortfarande mkt, eller inte som tidigare. Men känner av hennes rörelser mkt tydligare och nu kan de till och med göra ont för hon får in fullträffar upp mot revbenen! skönt, tack älskling!
Likaså att hon ligger så högt upp så de känns som jag tappar andan för hon toktrycker! Känns nu som magen kommer att spricka om den blir större, eller mer spricka inifrån, insidan av mig kommer bara: POFFFFF!

Det är fortfarande ofattbart, och kan inte förstå att jag ska bli mamma snart. Om bara några veckor så ligger vår skrutta här brevid mig i soffan och snosar! Sen får vi se om ja går övertid, de kan ja allt räkna med. Me min extrema tur så lär ja allt gå 15 dagar i övertid!^^ :)

Publicerad 2010-01-08 07:46:52 i Livet i Gnesta,

06.00.. Och frukost på bordet! duktiga mig.



Inte nog med att jag är vaken NU jag har varit vaken sen klockan 6, alltså snart i två timmar! OCH det är INTE okej, speciellt när det är svinmörkt ute, de är kallt.. och jag är hela övergiven och lämnad åt ödet. Nädå!
Men kunde inte somna om när Simon gick upp, så tog täcket kring mig och gick ut i soffan som en stolle och la mig och vänta medans han duscha, sen blev det lite frukost! gröt och youghurt för oss. Mysigt att vara uppe med Simon på morgonen för en gångsskull. Och nu tycker jag bara SYND om stackaren som sitter på tåget till jobbet.. Och de gör han varje dag i vardan? Hua! stackars. Som sagt, vill verkligen hitta en lägenhet upp mot stan nu.

Igår va de en sån dag då jag hade rekordbesök på bloggen! HELA 597 personer, inte illa.. Inte illa! Jag som började min lilla blogg alldeles för mig själv och liten. Och se nu! några månader senare. Hur kommer det sig? Helt värdelöst skräp jag skriver. Folk verkar tycka om att läsa bloggar där folk inte gör ett skit! man kanske känner sig lite bättre själv? ;) eller vad säger ni? är det så?

Idag är det också Fredag! Vilket innebär att det är en NY vecka för liten! hela 31 veckor gammal är hon nu. Nu börjar det bli nära.. 9 veckor kvar, åh! Kan inte tänka mig. Två månader, och sen är hon här! här hos OSS.

Publicerad 2010-01-07 20:43:54 i Bara Patricia,

HJÄLP mig!





SÅ OTROLIGT SVÅRT! Hur ska jag göra, färga eller inte? BLOND eller BRUNETT! HJÄLP MIG! vad tycker ni? usha, står och tvekar nu fram och tillbaka hela tiden! vad är mest - jag?

Publicerad 2010-01-07 20:09:15 i Gravid med Wilja <3,

Föräldraträff nummer 2, SÅ kul! Love är bäst.



Nu kör vi igång nästa träff för våran nya föräldragrupp. Vi träffades igår den 6 Januari och nu tänkte vi träffas igen redan på tisdag den 12 Januari, på Andys lekland i Sickla köpkvarter klockan 12.
Och det är stort och luftigt och man får plats med många barnvagnar. Jag rekomenderar att man tar med sig något att käka med det finns Waynes coffe där och även Willys precis nedanför

EDT: JAG VET ATT MAN EGENTLIGEN INTE FÅR TA MED SIG EGEN MAT IN DÄR SOM ATT JAG HAR JOBBAT DÄR TIDIGARE HEHE MEN DE ÄR SVINDYRT MAN FÅR VÄLL GÅ UTAN FÖR INGÅNGEN OCH ÄTA I VÄRSTA FALL

Hur du läst kommer dig söker du på sl.se och då ska du gå av vid Sickla köpkvarter. Eller åker till Nacka station med bussarna från Slussen eller saltsjöbanan också nacka station. Några frågor så är de bara att fråga mig.

Barn under 1 år kommer in gratis med vuxen men de är ju bara att säga att barnen är under ett år. Det gjort vi sist hehe. Det finns chans för barnen att leka av sig och för oss "vuxna" ;) att snacka och socialsera med varandra. Toppen kul.
Och vi tänkte köra träffarna var tisdag från och med nu.

Så nu är de bara att säga till om ni vill komma eller inte.

Föräldragruppsträff den 12 Januari klockan 12.00 på Andys lekland


Kommer

Jessica+ barnen Nellie och Oliwer
Denise & Staffan+barnet Wilgot
Cassandra+ Josefin
Patricia (gravid)
Matilda + Mercedes och bebisen i magen
Marie + Elsa(familjeliv)
Johanna + Majken och ev Svea(familjeliv)
Anna+ Isabel och  ev Antonio
(familjeliv)
Therese(gravid)
Miku & Sara-Li (familjeliv)

Ska bli så otroligt kul, och härligt att någon faktiskt styr detta nu! Som sagt, skriver ut detta på min blogg också, så är ni gravida, eller mammor som vill ha nått att göra, snacka skit så tveka inte! Bara att skriva till så kontaktar jag Love så skriver hon in er.
Trodde jag skulle vara ensam gravid, men icke! är verkligen värt det.

Publicerad 2010-01-07 20:02:51 i Livet i Gnesta,

En såndär liten bekännelse^^,



JAPP! Jag är färdig, eller... Ah, vi säger så! det känns bättre. Och vill ni veta vilken gourmémiddag vi har här hemma till middag idag? Hm! ärtsoppa, å vet ni? ska fan bli gott. Konstigt nog blev ja sjukt sugen på de, så köpte lantbröd till. Ska nog bli mumsigt!^^, visst är det en sån måltid man egentligen skäms över att erkänna att man gillar?

När jag va liten ÄLSKADE jag farmors egna! och tyckte de va sjukt gott. Men sen kom man in i åldern då man inte åt saker för ens kompisar inte gjorde det, och kom in i en period då ja inte stoppa de i käften på minst 9 år! så förra vintern så va de nypremiär för ärtsoppa, och de smakade sådär... Och nu blev ja sugen på de! så hoppas jag inte blir allt för besviken. Har inte råd att vara kräsen nu, ÅH! vill ha in pengar, varför måste dom strula? jämt jämt jääämt.
Men snart så! snart kommer allt igång.

Såg en rolig sak på Loves blogg idag, hon har länkat mig som en 'läsbar' mammablogg! ska bli jätte kul att följa hennes, och se vilka hon nominerar varje dag denna månad ut. Skitkul! De är svårt att hitta bra bloggar man fastnar för, visst? Vad är de viktigaste för ER när ni läser bloggar? Handlar det om bilder, sättet att skriva, modé? Ja berätta! Vore kul och veta vad man kunde ändra på. Och vad NI uppskattar att läsa!

Publicerad 2010-01-07 17:54:45 i Livet i Gnesta,

Städtant, kan inte renthus komma hit?




Skulle jag visa er mellan tummen och pekfingret hur otroligt osugen jag är på att städa, så skulle ni förstå mig. Men det måste göras, men idag är det en sån dag då jag verkligen inte vill göra nånting över huvudtaget.
Men, har tagit mig i kragen och iallafall dammat av allt, plockat undan! ska ge mig på disken nu, sen dammsuga och gå ner och handla, OCH laga middag tills S kommer hem. De är han allt värd! Frågan är när bara! hatar att jag inte kan nå honom hur jag vill, helt världelöst. Saknar ju honom om dagarna! men icke.

Imorgon har vi redan fredag! hela den här veckan har bara suuusat förbi och gått jätte snabbt! Så imorgon ska baby på 'afterwöörk' middagsbjudning och dricka på jobbet! klart att man inte kan tacka nej till allt som är gratis, de är ju bäst! så han ska ut och roa sig. Fårse hur jag ska underhålla mig bäst imorgon? liite dåligt med pengar nu! Så blir inte att åka in mot stan och handla som ja skulle önskat!

Föresten, har tänkt på att måla våran vita bokhylla vi har. Eftersom väggen bakom är vit, så känns de så himla tråkigt! Så tänkte måla den i samma bruna färg som tv-bänken! snygg mörk nötbrun, va tror ni om det?
De kan inte kosta så mkt med färg! sen får ja ha nått att pyssla med en hel dag också.

Publicerad 2010-01-07 16:12:28 i Magbilder med Wilja,

Dagens Foto: Patricia & Bebis vecka 30, 29+6.







Mammas lilla liten är inte så liten längre, magen blir bara större och större känns det som! Och det ilar, de värker vid revbenen. Hon är överallt i magen just nu, nere vid m*sen på sidorna, hela magen! ja överallt verkligen!
Känns lite halvkonstigt, läskigt, mysigt och underbart på samma gång!
Men de gör verkligen ont nu! "/ hela revbenen bara dunkar. Men värre kommer de att bli! Så de är bara att NJUUUTA av smärtan, för de kommer att vara värt varenda sekund.

Åhws, mammas lilla hjärta.

Publicerad 2010-01-07 14:54:50 i Mina tankar,

Några få ord.



Finns inget ord i världen som kan beskriva vilken lycka jag känner för att få dela allt detta med dig.
Att just jag har fått äran att träffa en sån underbar människa som dig! Jag sitter här hemma, helt sentimental. Skyller på mina graviditetshormoner just nu, men.. Jag är alldeles fylld av lycka, kärlek och tacksamhet!

Det känns som detta tog alldeles nyss, i våran lägenhet i Gullmarsplan. Handen på min mage, då vi bara va i vecka 12 tror jag. När liten hade bestämt sig för att stanna i mammas mage! och vara kvar.
Att du finns här för mig, att du ställer upp för oss. Och den kärlek du visar din ofödda dotter! det finns inte någon bättre Pappa. Kommer nominera dig till årets pappa alla år framöver.

Att jag har dig, att jag har lyckan att få bära på detta barn inom mig, vårat barn. Det är allt jag behöver! Och jag struntar i allt omkring oss. Bara vi har varandra, och inte glömmer bort oss. Då är allt som det ska, då får miljoner problem snurra omkring i rymden över oss! men med dig, så klarar jag allt.

Vi klarar oss genom allt, genom våran vilja.

Tack!

Publicerad 2010-01-07 12:59:57 i Livet i Gnesta,

Nått så litet, betyder så mkt.



Kommetar:

hej lilla du :)

hittade din blogg sent igårkväll, har nu läst igenom rubbet. åh vilken rolig blogg :) vill bara läsa mera. vad fint med ett litet underverk! kan du inte lägga ut flera bilder? det är så himla roligt att se på. du har underbart fin mage.. riktigt sött. kanske kan du lägga upp bilder på babysaker du har hemma? mera på magen, hemmet/ pappan osv.? :)

längtar tills eran skatt kommer. ska bli roligt att se vem hon är lik :) P.s. du är en stark kvinna. du klarar av detta! du kommer bli en jäättebra mor. det tror jag alldeles säkert. massa styrkekramar till dig.

Svar:

Åh, alltså! Jag blir så glad när jag kommer in på min blogg och ser nått sånt här. Det går inte att beskriva? några så få ord kan fylla hela en människa med lycka! och att en sån kommentar, kan faktiskt göra en människas dag.
Går inte att svara till dig på någon blogg, och jag har inte en aning om vem du är! så ska svara här OM du går in och kikar igen.

JOO! Jag ska bli duktig på bilder, men dock så är de tråkigt att lägga ut på mig, åter igen mig.. Förstår du? egoistiskskitblogg blir det då. Men jajjemen, bilder ska det bättras på! Haha, tack så mkt för magen.

Hm, babysaker har vi ju varit väldigt... sena med att inhandla! men idag kom de upp en på barnvagenen, så de lär bli mer och mer nu. Ja! vi längtar också, TRO oss! men nu är det bara nio veckor kvar, så de är bara att följa.
Va kul att du gillar bloggen så mkt!

De ger mig så mkt insperation att skriva, när folk faktiskt tycker om den! :)
Tack, massa kramar till dig också.

Publicerad 2010-01-07 12:15:20 i Livet i Gnesta,

Idag är det en Torsdag!



Vaknade för ett bra tag sen nu, med lite havregrynsgröt i magen med mjölk och sylt så sitter jag här inboad i en myyysig filt och bara har det hur bra som helst! Kollar med halva ögat på gamla topmodel, lite halvkul! men vet ju redan vem som vinner, hmfh..

Ska in i duschen! försöka att bli en människa, koka lite vatten sen kommer Stephanie förbi innan jobbet och fikar med mig. Gud, ja är så sällskapssjuk nu när jag bara går hemma och gör ingenting! det är ju verkligen deppigt.
Åh, ja skulle göra så mkt för att få jobba lite.. Komma ut härifrån en liten stund lixom! nä, men de får man icke.
Nu vill jag bara att liten ska få komma, så jag kan låsa in mig och bara ligga och snosa.

Jag och Simon satt igår och pratade. Mkt om namn! vi har ett par nu som vi velar mellan! och vi kan inte riktigt hundra bestämma oss! Men står mellan två... Och, sen kommer hon ut och visar sig vara en HELT annan! man ska ju inte bestämma namn tidigare egentligen. Men jag försöker knyta ett litet band här, och pratar med henne.. Och O har inte riktigt fastnat för någon av oss, väääldigt fint. Men.. Som andranamn kanske, och inte första? :)

Och som alla vet så flyttade vi in till en helt underbar lägenhet alldeles nyss och vi trivs så extremt bra! MEN.. såklart vill vi båda flytta upp till Stockholm igen så småningom. Och speciellt för Simon, sitter och pendlar varje dag. Slutar 5, men är inte hemma förns 7-8, man vill inte förlora så mkt när liten kommer.
Så, vi ska sätta oss och kolla på www.lagenhetsbyte.se tänkte vi. Se om det finns nått, OM det finns nått!

Publicerad 2010-01-07 12:02:59 i Gravid med Wilja <3,

Mammaträffen!!!



Tagna bilder från: http://shiiitonge.blogg.se/





Som sagt, igår så va jag på min första mammaträff någonsin! och SÅ kul det va? det trodde jag aldrig.
Och så mkt härliga människor, nä. Jag gillar detta skarpt!
Mötte upp Therese på t-centralen först. Eftersom jag tog tåget från Gnesta så gick det inte alldeles för ofta, men jag kom fram iallafall! och sen tog vi oss till söder, satte oss och fika lite på Georges! invänta alla andra mammor.
Och efter ett tag så såg vi inga, och oroade oss lite. Så ringde till Love, och bums så hittade vi ett gäng med mammor, minst 10 barnvagnar! ja, ni förstår hur de såg ut. Och alla irriterade människor kring oss, eftersom vi ockuperade allt ögat såg!

Enda stället för oss att sitta på blev donken vid skanstull, men ack så trevligt! satt där ett bra tag, och tur att jag va utan en liten. För Patricia fick bli ett avlastningsställe! men ingen kunde trivas mer än mig. Sen tog vi oss till ringen, och satte oss på ett stort fik. Skulle nästan satt oss där från början?

Sen började vi runda av vid ca 5-tiden! och det blev lite prat om att ses igen till nästa onsdag! skulle vara jätte kul! Fanns vissa som va otroligt trevliga, så detta gillas! Som Monica sa, föräldraträffarna är bäst. Och de visade dom sig att vara! Sen så fick jag även höra om ÖF i Farsta, nått som heter tuben varje måndag! låter jätte lockande.
Där både gravida och dom som har barn går till.
Nä, helt superbo!

Mötte upp hjärtat sen vid t-centralen, och där fick vi sitta nästan 2 timmar för att invänta tåget. Men fram kom vi tack och lov tillslut. In i duschen, koka upp théa sen kom älskade Steffi på besök. Satt och pratade någon timma, sen blev det att slänga huvudet på kudden och bara ha de bra.

 

Publicerad 2010-01-07 11:47:25 i Gravid med Wilja <3,

Vagnen står nu fint hemma hos oss.



Våran nya lilla skatt har kommit äntligen! <3


Dåligt uppdaterat, och från djupet av mitt hjärta så är jag extremt ledsen över det! men har lixom inte funnits tid, sen att datan laggar. De är ännu värre, blir ju bara arg på den! kasta den åt fanders, långt åt helvete. Sen kan jag vara nöjd! Aja, vi börjar projektet med den förbannade vagnen. Det gick ju inte riktigt som vi ville att de skulle gå!

Får ett SMS-avi och gick ner till ICA för att hämta ut den, lycka! ringde S och bad om hjälp, så hon mötte upp mig. När vi väl kommer fram, så icke! fungerat inte med bara mitt leg även om jag har jobbat där tidigare och dom känner pappa mer än någonsin! iallafall, dumt. Så jag får GÅ upp till Pappa i -40 jäkla hundra grader! Hämta hans körkort, och gå ner igen! Simon skulle möta mig från tåget, eftersom jag ALDRIG skulle orka bära med mig den själv! MEN.. Ingen pojkvän^^,

Så jag börjar att dra upp vagnen ur kartongen, tar mig 30 år innan jag fattar hur jag ska få upp den! så vi börjar där, två hjul på som inte ens sitter så lägger jag allt över sittdelen, med plast å hela skiten. Tror ni inte att julen faller av så allt ramlar på gatan? skämdes ju ihjäl alltså! och ingen pojkvän.. SÅ kommer jag HEM! och älsk står och viker tvätt av alla saker? ÅH va glad ja hade vart en annan dag, men inte den dagen!

Iallafall, vi börjar fixa och trixa.. tre timmar senare utan instruktionsbok, så står vagnen färdig och finare än någonsin! jag är så himla nöjd. Och för dessa pengar! :) har gått runt med den här hemma och känt lite. Som Simon sa, vi lägger i en docka och går ut och går!

Åh, så vi saknar vår lilla tjej.<3 mer och mer för varje dag!

 

Publicerad 2010-01-05 09:43:51 i Livet i Gnesta,

ICE COLD!



Jajjemen, idag är det istiden själv, så förbaskat vidrrriiigt kallt. Min temp står på -22 jävla grader! Kan de verkligen stämma, eller är min helt fel? gad dämit! vill ju inte gå utanför dörren. ÅH..
Ska ta mig ut alldeles strax, papps hämtar mig, sen till tälje. Slava med alla papper och försöka hitta dom!
Sen tack gode gud så hjälper millan mig med föräldrapenningen! hur skulle ja gjort annars? kört!
Förstår inte de där alls, så jäkla jobbigt. Alla dagar hit och dit.. nä vet du vad!

Skriver sen när jag är hemma. Känner mig lagom seg idag, ingen bra dag för att göra miljoner saker.
Mitt humör sen igår har åkt i botten! hoppas på att piggna till imorgon alltså.
Annars blir det att stanna hemma! hela dagen lång.

Publicerad 2010-01-05 00:42:37 i Livet i Gnesta,

Paradisehotel är igång igen, och jävlar vilka intriger! ;)



Nu har det gått FÖR långt...

Dahlin kommer in i huset. Hon har sex med Stefan, en timma efter har Stefan sex med Erika! dan efter så strular hon med Simon, sen strular hon med Patrik och suger hans kuk? välkommen in i huset.. Som erika sa, som att doppa dicken i en avloppstank!^^,

SHIT, nu börjar de bli SJUKT kul! intriger, drama hit och dit. Ja älskart! Paradisehorhus.

Börjar bli mer och mer patetiskt, och mer och mer vidrigt. Men fan, nu kan jag inte sluta kolla! Andreas saknar jag verkligen. Men nu blir det allt att ta Rami som favorit! han är skön, på sitt sätt. Fort lika mkt, men.. Ändå!

NOG med paradisehotel snack.

Imorgon blir det att vara färdig och klar 10.00 och sen iväg med Pappa till Södertälje! Ska till fk och hämta ut en massa blanketter. De måste fixas! nått måste göras, nu nu nu.
Sen så blir det att ta mig hem till Millan i tälje på en kopp kaffe, snacka skit och gosa nellie.
Ska bli trevligt!

NÄ, CIAAAAAO!

Publicerad 2010-01-04 21:25:52 i Livet i Gnesta,

BAJSDAG!



Hatar när livet går emot mig, gång på gång på gång kan ingenting bara gå smutt och som jag önskar?
NÄ, självklart inte. Bara sparka på mig igen när jag ligger ner! ÅH, kan vi inte leva i ett bekymmerlöst samhälle?
SÅ TRÖTT PÅ DET DAGLIGA BEKYMMRET! och att en liten rad på ett mail kan förstöra SÅ mkt.

Aja, bita i det sura äpplet och se frammåt, någon gång ska det väl gå för sig.

Fick även ett mess idag, jag är så upprymd! så många känslor, GRATTIS? min älskade och bästa! shit, jag är i chock. Tänker inte säga nått, men jävlar.. JÄVLAR! alex... du hade så förbannat jävla riktigt rätt. Here we come!

Publicerad 2010-01-04 13:31:33 i Gravid med Wilja <3,

MVC-Kontroll nr 4, vecka 29+0.




SF Mått: 28
Hjärtljud: 148/minut!
Vikt: 65,3 Så har ökat ett kilo sen förra månaden. Och 5,3 under heela graviditeten än sålänge.Järnvärden: 128, så dom stiger ännu mer! Även om jag är sämst med tabletterna.. "/

Kom hem för en stund sen, och Simon följde med mig till MVC för första gången, ÅH! Skulle följa med för att få intyg till Militära. Att han faktiskt ska bli Pappa och inte Mamma!^^,

Gick upp en sväng hem till Pappa sen och satt där en stund, prata lite om allt möjligt. ÅH, en vecka kvar tills familjen drar till Thailand, skoja om jag är avis på alla? vill också åka!
Sen blev det ner till banken och hjälpa honom med alla papper, kort etc. Ibland är det bra att ha en dotter som har koll på saker! :)

Iallafall, nu blir det att städa lite här hemma.

- Ringa FK och jävlar skynda på dom om allt.
- Militära igen.
- Nordea
- Blanketter

Ja, jag har en hel del att göra idag som sagt, mest att sitta i telekö.



Publicerad 2010-01-03 21:17:24 i Livet i Gnesta,

Kommer förföljas, ja har gjort nått dåligt idag! ingen karma till mig inte.











Har haft en helt underbar dag med mitt hjärta, vi är nog familjen annorlunda kan man nog säga.
Började med att vi sätter oss på tåget, tar oss till Mami i Liljeholmen, sen in till Centralen. Kom iiinte överens om film, så vi tänkte att vi käkar lite gott & bara myser och har det bra! Perfekt, så in på mongoliska och åt MASSOR med god buffé, fruktbuffé med glass och friterad glass, mumma! drack lite gott, eller isvatten för mig.

Sen iallafall, klädde vi på oss och gick... UTAN att betala!!!!!!!!!!! alltså, shit.. Kom inte på de förns vi gick längre ner på gatan mot John Chris! Alltså, helvete! de va inte meningen, men blev en såkallad 'omedveten springnota' CATCHIIING i våran kassa, men jäklar vilken ångest jag fick! ville gå tillbaka, men kändes bara dumt. Sen hade vi sparat en hel del..... så..... detta får vi INTE göra om! men, in på Chris och njuta av en gratis kaffe!^^, kändes ganska bra iallafall. Fast lovar er, att kineser kommer förfölja mig i mina drömmar inatt.

Strosa runt kring stan en stund, in på hemköp och handla hem massa go frukost! sen till Centralen för att ta tåget hem.
JÄVLA ÄCKLIGA OCH INVALIDA ÄCKELFÖRÄLDRAR PÅ 100+ Alltså, allvarligt. Såg nog den hemskaste och trasigaste familjen i hela mitt liv. Alla likna tattare, pratade helt utveckligstört, ivägen otrevliga och fattade ingenting! Alltså, gör mig SÅ arg! Skaffa inte barn om du inte är medveten om omvärlden själv. Så elakt, så egoistiskt! och samtalsnivån mellan föräldrarna låg på dagisnivå. Pappan va minst 60 och en unge på tre, resten va väl från 8-12. Skrek på hela tåget! - SEBAAAASTIAN, alltså.... ha koll på barnen? treåringen gick iväg SJÄLV på tåget och de va helt smockat, folk från jobb, hur lätt som helst att han kunde springa ut?

Fick så ont i magen.. :(



Publicerad 2010-01-03 20:46:29 i Livet i Gnesta,

Morr, gratisgran = pest!



Vi börjar här, lovade att lägga upp en bild på GRANFAN! här har ni den barrlösa saten, förstår ni? från den ena dagen till den andra så försvann varenda litet barr!!!!
Och här lyckades vi även få den att fastna mellan husen. För vi är helt enkelt så jäkla bra!

Och till det roliga projektet.. Att få den att lossna!

Publicerad 2010-01-03 14:29:18 i Livet i Gnesta,

UT med oss!!



NÄ NU BLIR DE TAMEFAN BIO I STAN!


Projekt nummer ETT: Träffa mamma i Liljeholmen

OCH

Komma överens om film, vilket lär gå åt helvete.

Publicerad 2010-01-03 12:25:31 i Gravid med Wilja <3,

Mammaträff på Södermalm.



Snart är det onsdag! och då blir det att ta sig till den FÖRSTA mammaträffen på Söder. Ska bli så jäkla kul faktiskt, ärligt så är jag lite nervös. Dock kommer jag vara nästan den enda som inte fått min lilla än! men å andra sidan gör det ju inget. Ska bli kul att bolla med några andra faktiskt, riktigt. Medans alla andra jobbar och är upptagna, har man nåågon i samma sits iallafall. Som inte dömer och är 30+ som har som intresse att sticka! känns inte så jäkla kul.

Ska ju på föräldrautbildning här om någon vecka! den vanliga, men ja känner mig lite splittrad över den. Klart att vi kommer att gå.. Men känner inte direkt att det ska bli roligt? och i denna lilla håla! nja.
Känner mest vemod att ta mig dit ärligt talat.

Någon mer som har känt så, och blivit positivt överasskad?

Publicerad 2010-01-03 12:22:28 i Livet i Gnesta,

Grus i ögnonen och skär fingrarna av mig snart!



Nu sitter jag här framför datan, tvungen att gå upp tidigare imorse. Eftersom jag lovade min pojkvän att göra honom frukost på morgonen (han vann på monopol två gånger) och DÄRFÖR ska han ha ett pris den saten!! ;)
Så.. Frukost på sängen ska det bli, sen över en supliiiiise. Och va de kan va, ja.. De kan man spekulera länge på!

Blev SENT igår, därför sitter jag här som ett vrak just nu! jag som lovat mig att gå ut.. Ja ska! måste dock städa undan först. Förstår inte hur två människor kan göra de så stökigt på en kväll utan att göra nått alls? handdukar hit och dit, kläder där och här, disk överallt! ja... Att man egentligen lyckas?

ÅH! har så mkt i tankarna, så mkt som jag VILL och SKA göra nu när liten är ute.

Framförallt ta tag i björn axén utbildningen igen som ja egentligen skulle ha börjat på nu i JANUARI!
Helt otroligt, jag som gick och längta nått enormt till detta.. En chans i livet lixom! men.. nehe^^, icke de!
Bli smal, snygg och smäcker! Inte känna mig som en padda längre.
Ta i mina extenstions, så ja blir fin i huvudet.
Få in miljoner på kontot så jag kan inhandla precis det jag vill till min egna lilla kollektion av kläder!^^
BRÖSTEN.
Ja.. Jag kan göra den här listan förbannat lång, men orkar inte klaga med!

Älska mig för den jag är, yeah right...

Publicerad 2010-01-03 12:22:21 i Livet i Gnesta,

Grus i ögnonen och skär fingrarna av mig snart!



Nu sitter jag här framför datan, tvungen att gå upp tidigare imorse. Eftersom jag lovade min pojkvän att göra honom frukost på morgonen (han vann på monopol två gånger) och DÄRFÖR ska han ha ett pris den saten!! ;)
Så.. Frukost på sängen ska det bli, sen över en supliiiiise. Och va de kan va, ja.. De kan man spekulera länge på!

Blev SENT igår, därför sitter jag här som ett vrak just nu! jag som lovat mig att gå ut.. Ja ska! måste dock städa undan först. Förstår inte hur två människor kan göra de så stökigt på en kväll utan att göra nått alls? handdukar hit och dit, kläder där och här, disk överallt! ja... Att man egentligen lyckas?

ÅH! har så mkt i tankarna, så mkt som jag VILL och SKA göra nu när liten är ute.

Framförallt ta tag i björn axén utbildningen igen som ja egentligen skulle ha börjat på nu i JANUARI!
Helt otroligt, jag som gick och längta nått enormt till detta.. En chans i livet lixom! men.. nehe^^, icke de!
Bli smal, snygg och smäcker! Inte känna mig som en padda längre.
Ta i mina extenstions, så ja blir fin i huvudet.
Få in miljoner på kontot så jag kan inhandla precis det jag vill till min egna lilla kollektion av kläder!^^
BRÖSTEN.
Ja.. Jag kan göra den här listan förbannat lång, men orkar inte klaga med!

Älska mig för den jag är, yeah right...

Publicerad 2010-01-02 23:44:58 i Livet i Gnesta,

Dropp, dripp dropp...



Happ! ännu en kopp téa på en Lördagskväll, lyssnar på 'changes' och har de sjukligt bra! ont i ryggen som FÅ idag.
Hoppas det går över! gnäller på att jag har rört på mig alldeles för lite.

Sen har jag nog universums bästa kille som ställer sig och BAKAR helt frivilligt, så chokladkaka vart det, dock utan ägg! smaka sådär.. Älskar ju kanter^^, så de gick för sig iallafall.

Föresten.. Ska det vara såhär? de senaste 3 dagarna har jag kissat oavbrutet! ca 3 gånger i timman, jag dricker ingenting! men de kommer iallafall, hela hela hela tiden. Nätterna, shit.. springer som en tok! Jag känner mig HUR törstig som helst, uttorkad.. Men när ja dricker vill jag inte ha! skummmmmt.

Så, imorgon Söndag! och jag SKA ta mig ut från dessa väggar, de lovar jag.
Upp till Papps och hälsa på!

Någon som har tips på spjälsängar? inga fantasisummor på 3000 nu tack...

Publicerad 2010-01-02 18:35:03 i Livet i Gnesta,

JÄVLA SKIT, Glömt bort militära HELT!




JAPP! för vi är föräldrarna med FRAMFÖRHÅLLNIG!

Shit.. Både jag och Simon fick PANIK tidigare idag. Vi kom på att Simon faktiskt ska rycka in i lumpen nu i Januari, den 11 för att vara exakt som skyttegruppsbefäl. Och vet ni vad? vi har GLÖMT att skicka in intyg ifrån barnmorskan om att han ska bli pappa till våren och inte kan fullfölja skiten.

Och vad fan ska vi göra nu? han börjar ju lixom om en och en halv vecka!
Dom kan ju inte tvinga honom att komma och vara med fast han ska bli förälder, eller? måste han in på introduktion och vara kvar ett par dagar, eller blir det smisk in i finkan?

JÄVLAR va dumma vi är! DUM DUM DUM!

Även om han skulle vara tvungen att rycka in så skulle vi klara det här hemma, han får ju permis på helgerna och ersättning därifrån. Likaså från FK om man tänker ekonomiskt! men jag vill inte vara tvungen att vara utan honom när liten är så liten.. Vill inte att han ska missa så mkt! och vill att hon ska vara så trygg som möjligt hos honom.
Om ni hade satts i detta läge, hur hade ni tänkt och velat?

Publicerad 2010-01-02 18:22:13 i Livet i Gnesta,

Skitspel!



Jag hatar uppfinnaren till spelet: monopol! världelösa skit. Och har en man här hemma som ÄLSKAR att se mig knäckas! - men vi spelar MEER, du är bara skyldig 40.000 redan på banken!^^,
GAH! sitter här med en kopp kallnat téa och väntar på att filmen på trean ska börja om ett tag! de gör man nu på lördagskvällarna, helt wonderful.

Hm, jag kämpar verkligen med mina inre demoner idag! ingen bra dag, och känner mig som en påse potatis.
ÅH, alla bara åker utomlands! själv får man inte ens flyga nu. Pappa till Thailand nu, Tedde åkte till Thai igår, Anton på G till Bahamas! ja livet är helt rättvist!^^, dock så kommer INGEN av dom få njuta av liten! kanske morfar då...

Skulle va SÅ skönt att komma iväg någon vecka islutet på sommarn då liten inte är så liten längre! bara få komma bort och njuta alla tre tillsammans. I mina drömmar, jag drömmer väldigt mkt ska ni veta!

Publicerad 2010-01-02 12:14:57 i Livet i Gnesta,

2 Januari



            

Gomorgon! Och som vanligt, så är mitt internet så fruktansvärt segt att det knappt går att sitta vid datan längre. Den har verkligen nått bristningsgränsen! och att köpa en ny nu, kommer inte på frågan. Inte nånstans!
Igååår så hade vi de tokmys, kolla film, åt mat ja, allt de vanliga. Men idag! jag är så extremt sugen på att göra nånting, men vaad? pengarna kommer inte förns på Måndag! så... nått man kan göra som inte kostar miljoner?
Snart kommer det kosta pengar att få gå ut från lägenheten. Helt sjukt! vad man än gör så ska allt kosta, kosta och kosta ännu mer! en fika, kostar. Törstig? de kostar! Om man behöver gå på toa, de KOSTAR! Hua.

Iallafall, på Måndag blir det mvc, och kolla så allt står rätt till med lillis! Sen så ska de börjas att inhandla saker till liten. En spjälsäng! Tänka sig! :) nu har vi äntligen kommit så långt, så de känns okej att börja handla sånna saker. Så, sängskydd, täcke, kudde, allt ska på plats. ÅH! jag som har längtat.

Men vad ska man hitta på ikväll? blir toookig av att sitta inne! dock är de skittrist väder ute, och stan är de inge kul att hänga i just nu. Så, har ni några tips? skulle bli förbannat glad!^^,

Hoppa in i duschen, så kanske ja blir på piggare humör!

Publicerad 2010-01-01 16:24:15 i Livet i Gnesta,

NU förstår jag varför vi fick granen....



Japp! som jag sa, fick ju en stor och fin julgran alldeles gratis från Bengtås, och det tackar vi för! Men kunde dom inte ha meddelat att granen hade PESTEN? alltså allvarligt! igår så ramlade en julkula, och ALLA barr bara rasade av! Kom då också ihåg att vi har vattnat skitgranen? Jesus! så den höll alltså i knappt två veckor. Hurra! Så idag hade jag och Simon jordens projekt, samlade upp flera kassar barr! Och ut med granen genom fönstret. Tror ni inte att den då fastnade mellan husen?!!! hahaha! inte skrattat så mkt på länge, men efter mkt kämpande så fick vi loss den. Snacka om pinsamt! aja. Så nu är vi julgransfria.

Har stooorstädat hela dagen, kastat kartonger, papper, skit och massa saker. Kändes skönt, behövs verkligen rensningar. Så efter en sen lunch nu så ska jag strax hoppa in i duschen, sen bege oss ut för en låång och skön promenad. Kan behövas känner jag! pannkakorna igår har satt sig på låren känner jag. Ut och rör på mig NU! :)

Är så otroligt nöjd efter gårdagen, var verkligen jätte mysigt att faktiskt inte göra så mkt! inge drickande, inte ståhej bara att vara och njuta. Helt enkelt värt allt! Så till nästa år lär det bli liiite mera röj, kan iallafall unna mig ett par glas vin!^^ GUD så jag saknar att bara mysa, ta ett bad.. mysa ner och korka upp!
Inte supa, men bara de här att 'koppla av i soffan och mysa med ett gott vin' . ÅH! såfort mamma Patricia har ammat klart, då jäklar! :)

Har också undrat över har ni nånsin pumpat mjölk, och fryst in? sen så vid nått tillfälle om man vill ta ett glas vin så är det bara att ge barnet via flaska istället? Om dom tar de såklart! :) Svara är ni snälla!

Publicerad 2010-01-01 12:51:25 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 30, 29+0.




Bebis:
Bebisens lungor och matsmältningssytem är nu nästan färdigutvecklade. Ökningen i längd kan komma att sakta av (bebisen är ungefär 40 cm lång nu), men den kommer att lägga på sig vikt ända fram till födseln.

fetal development at 30 weeksBebisen fortsätter att blinka och kan förmodligen se vad som händer inne i livmodern, till exempel skiftande ljusnivåer och rörliga ljuskällor. Om du håller en ficklampa mot magen, kanske bebisen inte bara vänder sig mot den, utan sträcker sig eventuellt mot ljuset. En del forskare tror att det stimulerar bebisens synutveckling om du har magen ”ute” i ljuset. Förvänta dig inte att bebisen ska ha perfekt syn när den föds, däremot – nyfödda ser bara någorlunda bra på 20-30 centimeters avstånd. Normalseende barn når inte vad vi menar med perfekt syn förrän de är mellan sju och nio år gamla. Bebisen har nu ögonbryn och ögonfransar.

Mamma:
Nu omges bebisen av ungefär en liter fostervatten, men det blir mindre när den blir större och det blir trångt. Din expanderande livmoder trycker på diafragman, vilket kan göra att du känner dig andfådd och har svårt att andas ordentligt, men det är en naturlig följd att att det är trångt om utrymmet. Vid ungefär 34 veckor (eller precis innan det är dags att föda, om detta är din andra eller tredje graviditet) kommer bebisens huvud att vändas nedåt i bäckenet inför förlossningen, vilket gör att det blir lättare att andas och äta.

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer.

Egna tankar: Jag kan inte tro att det är sant! det börjar bli himla verkligt nu, snart är hon här! Nu har vi bara tio veckor kvar till bf, helt otroligt. Så alltså, 10 veckor +/-, likaså är hon färdigbakad om bara 8!!
Jag mår ohyffsat bra, och har gjort det nästan hela tiden. Har lite svårt med andning då och då, sitter nog mkt i huvudet också, men känns som jag inte får tillräckligt med luft. Hjärtklappning osv, men det är nog ingen fara.
Nu den 4:e ska vi på en koll hos Barnmorskan också, och se till att allt ser bra ut i magen! :)
Helt obeskrivligt, allt jag kan säga. Nu har det gått fort!

Publicerad 2010-01-01 02:15:11 i Mina tankar,

Då tackar vi för 09, och ser fram emot 10 med glädje!<3



Okej, det blev allt en bild på mig på nyår iallafall. Dock osminkad och med mösse! men funkar fin fint iallafall. Tur att älskling gör sig bra på kort iallafall! Försökte fånga alla fina fyverkerier, men de va totalt omöjligt, sen dog min kamera! framförhållning kallar jag det, helt sämst i världen, aja! det stannar i minnet iallafall, det får vi allt tacka för.

Så, med andra ord så ska jag bara låta huvudet falla ner på kudden, kolla på älskling och minnas detta föralltid! Hur otroligt mycket jag uppskattar honom, vilken klippa han är. Och hur speciell han får mig att känna mig! Han får mig att gilla mig själv, älska mig själv, inte klaga och inte önska nått annat. Att bara jag är Patricia, det är det bästa han vet! och just därför har jag så mkt att tacka honom för. Vilken underbar pojkvän jag har hittat, och honom ska jag hålla hårt i. Väldigt hårt!

Fick ett samtal från min mamma också ikväll, gjorde mig rörd på många sätt.. Hon har kanske inte funnits där för mig förut, men nu.. Hon bryr sig, önskar, pratar, delar.. Hon vill så mycket, och jag hoppas hon kommer våga ta steget att faktiskt finnas här för oss nu. Och inte älta det som har hänt, utan leva idag och inte för 10 år sedan.
Önskar med hela mitt hjärta att det även blir ljusare för henne, hon har det jobbigt.. På många sätt! Men kämpar man inte, så kommer man ingenstans oavsett.

Nyårslöften för detta år!: (hade dock inte så många), MEEN...

- Att aldrig låta saker och ting gå ut över Simon, utan prata istället för att brusa upp mig.
- Minnas det fina hos honom, och aldrig glömma det.
- Aldrig glömma bort mig SJÄLV, ta hand om mig! unna mig själv saker och ting, även om lillan är här.
- År 2010 ska bli det året där Patricia ska bli SNYGG!
- Träna mer, bli mer aktiv. Nu säger jag INTE att jag ska sluta äta onyttigt då och då, för det kommer jag     aldrig. Älskart för mkt, men att träna! och inte gnälla på att jag aldrig har tid, för det FINNS tid, man tar sig tid.
- Bry mig om alla nära och kära extra, visa min uppskattning till människor!
- Ge våran liten den bästa starten i livet.
- Att försöka bli en underbar mamma i alla lägen.
- ATT vara snäll i ett helt år!

Att älskas utav dig, - är det vackraste för mig!

Vårat väggord.. Och det stämmer in så väl, du gör mig lyckligare än någonsin Simon.

Publicerad 2010-01-01 02:01:49 i Recept, mat & bakelser,

En nyårsmiddag inte lik någon annans! ^^,



Vi hade en sånhär dag då vi ville äta precis det vi ville!
Så hemma hos oss blev det inte direkt någon oxfilé med underbar sås till, potatisgratäng i ugn och en massa för och efterrätter!^^, men vi gjorde nått alldeles extra för oss själva.

Eftersom vi missade den 'traditionella' jul/påsk/midsommar-maten... Så bestämde vi oss för att göra en alldeles egen lunchmeny!

Avacado med Creimfreish, räkor, gräslök och oliver. ÖRTSALT = ett måste!
Senapssill, löksill, dillsill.
Koktpotatis i mängder
Ägghalvor med gräddfil, räka och lite gräslök på.
Varm baguette med lite olika ostar.
Sallad med oliver, tomat, basilika, ruccola, tomater etc.

Helt perfekt i våran smak!

Sen en ovanligt barnslig middag, men OFANTLIGT gott!

Pannkakor, GLASS, jordgubbar, vindruvor, silverkulor, COLASÅS och myyyyyys.

Med andra ord, den bästa nyårsafton jag någonsin varit med om, tack snälla hjärtat. Du & Jag klarar oss bäst på egen hand, hand i hand.

Publicerad 2010-01-01 01:48:54 i Blandade bilder 08-09,

Foto: Hjärtat sista stunden på 09.







Här kommer det lite bilder på hjärtat under dagen! jag har inte riktigt känt mig speciellt het denna kväll, så kort på mig blir det iiinte! ^^, så.. bland de sista bilderna vi tog 09, känns ganska bra faktiskt!
Har bara saker att se fram emot detta år.. Lämna det förra bakom oss, och börja om på nytt! en härlig start hoppas vi på.

Publicerad 2010-01-01 01:30:45 i Livet i Gnesta,

Första inlägget på Januari 2010



Oj! Känns så konstigt, så otroligt! Det är 2010... Hur fort går åren egentligen? Alltså! hur ska man säga nu..  - 'Kommer aldrig glömma sommarn 08', till nu? år10! helkonstigt. Man vänjer väl sig antar jag!

Har inte hunnit att skriva nått idag, eller hunnit och hunnit. Men har haft en heeelmysig dag med älskling, så har inte haft någon större lust att sitta och blogga! vi har haft det underbart på egen hand. Så datan fick vänta lite!

Men sitter här nu, nyduschad! kom nyss in från kylan, varit ute och sätt alla raketer. ÅHW så fint det är, men fan va kallt! känner inte av mina stackars frusna små tår.

Kändes konstigt att bara vara en 'beskådare' iår! Ingen skumpa i handen, inga klackar, ingen fin liten blåsa! och inte vara alldeles för odräglig!^^ kommer inte ihåg året jag va nykter sist på nyår. När jag va 12 drack jag inte, de är säkert.. Men åren efter det?^^ jajjemen!

Men kunde inte ha slutat bättre, kunde inte ha blivit ett finare slut på 2009. Fick min nyårskyss av min prins, kunde inte ha önskat mig mer än så! <3, den första att kyssa detta år och förhoppningsvist den allra sista! Ligger här nu och myser det sista innan huvudet ska falla ner på kudden..

Har ni haft ett bra slut på detta år?!! :)
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela