Publicerad 2011-01-31 17:46:52 i Livet i Gnesta,

Long time ago!



Längesen de senaste inlägget!
Eftersom jag inte KAN uppdatera, så känns de så jävla hemskt att ni måste gå in var eviga dag för att jag ska ha bloggat eller inte, och jag känner VÄRLDENS tvång att jag måste blogga.

Vad har hänt?
Jag har tränat varje dag sedan förra Onsdagen!
Läskigt stolt över mig själv, hade en ledig dag i Fredags! Dock en långpromenad blev det.
Och idag skulle jag simmat, men funkade inte med Simons schema, så har inte haft någon som kunnat ta Willis.

Vi kollar lägenheter varje dag! har ni nått tips så hör av er.

Universalkabel IMORGON.

Publicerad 2011-01-25 21:21:11 i Livet i Gnesta,

Så, varför har ja inte uppdaterat? JO!






HAAHAHA! hur kunde man gå sådär? helt insane! Tur att man har ändrats till de bättre.
Första året på gymnasiet, ynka 16 år! :)

Idag har det blivit nada bloggande.
Har inte haft fullt upp, tvärtom! har gjort: Shit nada. Laddat inför morgon dagen!

För imorgon börjar livet mot ett nyttigare & hälsosammare mig!
Ska möta Mimmi 09.00 för att gå o simma. Dag ETT, sen blir de träning på Torsdag på Sydpolen, sen simning på kvällen! Nu kör vi.

Ska åka till tälje imorgon och storhandla lite! fylla kyl och skafferi med konserver, tonfisk och massa annat som behövs. Sen så ska vi förbi Rusta! Tvättmedel och schampo i STORA lass! :D

Sen ska ja fråga kära Mamma om hon kan ta Wilja en stund på eftermiddan så jag får stoooorstäda och rensa igenom hela lägenheten! Behövs. På riktigt, städa varenda liten vrå och varenda skåp! slänga allt man tryckt in.
Simon jobbar nämligen imorgon kväll! "/ Så ska bli strålande rent här hemma.

På fredag blir emma 21 och är lite partay hemma hos henne! Får se om ja kommer iväg eller inte.
Va ute 2 gånger nu i Januari, känns lite mkt. Men men! FÅRSE.

Publicerad 2011-01-24 19:49:32 i Livet i Gnesta,

Ge mig en blogg!



Ny spännande och härlig läsning!
Sporra mig, MATA mig! Ge mig underbara och roliga bloggar.
Någon som läser någon blogg som påminner om mig? ;D

Bara för att jag själv är så jäkla BRA! haha.
Skämt åt sido!

Publicerad 2011-01-24 19:46:15 i Frågor & Svar,

Frågor & svar!



Anonym:
trode du o simon gjorte slut me varran för WILJAS skull??? det skrev du iaf i ett blogginlägg precis när nig jort slut. Jävligt konstigt, skiter ni i wilja nu då? eftersom nu e ni tillsammans igen o det är ju INTE för hennes bästa! så lite självisk kankse? inge illa menat men de va så du skrev, fakltiskt!

Svar:
Ja, jag och Simon valde att gå skilda vägar ett tag för att tänka över vad vi har!
Vi började ta varandra för givet, och vi började bara ledsna på att orka försöka! därför tog vi det beslutet innan de skulle börja påverka Wilja med bråk och skrik!
Både jag och Simon behövde tid för oss själva för att inse vad vi hade!
Och nu känns det bättre mellan oss än tidigare.
Även om det hände saker under tiden som sårat, så är de då. Och vi är här nu! Vi vill båda försöka en gång till! Vi saknade varandra för mycket, och vi älskar varandra alldeles för mycket för att bara ge upp! Och vi inser nu vad vi KAN förlora.
Och aldrig mer låter jag de gå så långt! Vi vill försöka för VÅRAN skull, och självklart för Wiljas. Hon ska ha sin Mamma och Pappa tillsammans sålänge vi är lyckliga ihop!

Lina:
VARFÖR SKA DU/NI FLYTTA??? NU NÄR NI ÄR TILLSAMMANS IGEN?????????

Svar:
Oavsett om vi är tillsammans eller inte så har vi velat flytta länge! pga att vi helt enkelt inte vill bo här och just i denna lägenhet. Så vi håller ögonen öppna på nått som passar oss bättre :)

Publicerad 2011-01-24 18:15:33 i Livet i Gnesta,

Mysdag hela dan!





Idag har denna fantastiska och fina unga herre lagat jätte god middag till mig och städat hela köket!
Jag är mer än nöjd att han tagit över alla mina sysslor! ;)
Tusen tack <3

Har inte gjort mkt idag alltså! Kollat lite lägenheter i sin vanliga ordning. Varit på en liten promenad, varit och fikat! nu är jag strandad i soffan och proppmätt! har ätit spenat i vitvinssky, ungsbakad potatis med morötter och kyckling! Hur gott som helst, duktiga du! Ska kolla på topmodel ikväll, sen blir de nog bums i säng tidigt!

Hoppas på att få träffa Mormor en stund imorgon, saknat henne.
Sen längtar jag tills på ONSDAG!
STORHANDLING.NU , fylla städskåp, kylskåp och skafferi. Ska ramla ut mat! så mkt ska ja införskaffa mig ;D

Publicerad 2011-01-24 12:47:19 i Livet i Gnesta,

3 mån efter förlossningen!





Såhär såg jag ut i kroppen tre månader efter Wilja! Och ja, jag blev jävligt glad att ja hittade mig själv igen så snabbt efter. MEN till de jobbiga.. Jag har ju förlorat så mkt mer i vikt än vad jag har velat! så jag vill öka med ca 7 kg för o ligga på 55 kg men då i muskler.

( och TRO mig, de är lika jobbigt att höra kommentarer som: Men Patricia, du som är så SMAL ska väl inte träna?!. Jo - De är PRECIS de jag vill göra, för jag VILL inte se ut som en pojke! VILL ha former. Och ja tror FAN de är SVÅRARE att ÖKA i vikt än att gå ner i vikt. Äta fast man inte vill... Så vill inte höra mer: DU ÄR JU SÅ SMAAAAAL..... )

SÅ! På torsdag börjar mitt nya liv. Ska då på babyträning på SYDPOLEN med barnpassning :)
Sen blir de simning 3-5 dagar i veckan.
Ni som läste i början på min graviditet, så simmade jag 5 dar i veckan fram till vecka 27 tror jag? så ja va riktigt duktig! Och nu blir de nya tag.

Äta BRA mat, skippa semlor och tårtor, för ingenting biter på min viktuppgång! mofflar pizza alldeles för mkt. Så hälsosam mat, mer träning så ska nog vikten öka så småningom! då i MUSKLER.
Och ja kommer bli den hetaste Mamman ever till sommarn ;)

Nu jävlar, PEPPAPEPPAPEEEPPPPPA!

Publicerad 2011-01-24 10:54:25 i Wilja 9-12 månader,

Tips, hon bits!





Vilken början på Måndagen! Världens sovmorgon, så ja är alldeles utvilad! Idag är till o med Simon ledig :) så vi får se vart denna dag tar vägen! Ska träffa S en stund, och sen möta Pappa förhoppningsvist! igår gick siiista pengarna bort, så ska låna en hundring tills på Tisdag! haha, nu är de slut i kistan satt säga. Hade så mkt utgifter när barnbidraget kom då ALLT va slut! förutom i frysen, för den är fortfarande proppad. Men ni vet småsaker, gröten börja lida mot slutet, tandkräm och tvättmedel helt tomt! mjölk, bröd och massa sånt kraffs. Betala tillbaka! en fika ute, sen poff 1000:- borta! De går fort, läskigt fort :) Och ändå får man knappt nått för de?

Den där människan som satte värde på saker är allt bra rolig han! :)

Wilja bits.
Jag menar hon HUGGER mig i brösten! (och nej jag har inte lyckats att sluta amma henne ännu).
Men hon har börjat bita mig så fruktansvärt hårt! OM och OM igen. Jag säger: AJAJ på riktigt och blir arg! : hon blir jätte rädd och gråter..... Sen blir de samma sak igen! AJAJ, och hon blir rädd... Vet inte vad ja ska göra! men jag måste ju säga ifrån, för hon tycker ju de e kul? hon skrattar till när hon biter och gråter när ja blir arg.

Hjälp!
Stoppar inte in den i den där månstermunnen om de fortsätter?
Har fått skavsår på tuttarna nu! PRECIS som efter förlossningen när dom suger så mkt så man blir alldeles sårig, gör förj*vla ont.

Publicerad 2011-01-23 20:24:51 i Livet i Gnesta,

Åh, uttråkad till max.





Idag har de varit en sånhär dag: Jag.har.så.tråkigt.så.jag.dör.dag!
Så Elias & Lindah kom till Gnesta i sällskap med Leif & Elina!
Jätte kul :) Mimmi & Liam va med oss också, satt och fikade och hade de trevligt.
Nu har vi fått dagen att gå äntligen! och nu är de SOLSIDAN, hur jäkla läskigt bra som helst!

Noll motivation idag! Saknar Simon.
Längtar tills pengarna kommer så man kan bli människa igen! :D
Och jag vill börja jobba, och det typ nu på momangen!

Publicerad 2011-01-23 11:36:26 i Livet i Gnesta,

Söndag hela dan!





Då får vi se vad den här dagen har att erbjuda? noll fantasi! Och jag tror att Simon har lyckats fått me sig min mobil till jobbet, för jag hittar den verkligen ingenstans! Sitter här i soffan och wilja somnade om i min famn! hon har blivit så jäkla mysig sista tiden! hon pussar allt och alla, hon myser och kramas.

Hon har börjat klappa händerna när hon står upp själv för att vi alltid gör de åt henne när hon är duktig! så förbannat sött. Hon 'delar' med sig av allt hon äter! Sträcker ut handen mot en och vill att man 'smakar' å tar en tugga! då blir hon helt överlycklig.
Så duktig min lilla tjej <3

Snart är hon tio månader! hur sjukt är inte de? snart är hon ETT helt jäkla år!
Vart tog detta år vägen nånstans? *poff* ska varje år gå såhär snabbt efter man fått barn så kommer ja bli gråhårig jäkligt snart!
Nu får tiden stoppas lite, DAGISJAKT är vi ute efter också! Till de svåra.
Ska jag flytta eller inte.

Beslutsångest.nu

Publicerad 2011-01-23 11:27:28 i Livet i Gnesta,

Röj hela helgen!





Nu har jag laddat upp datan, den har stått på högkant med laddaren i ^^, duktiga mig!
Sen igår när ja äntligen skulle sätta mig ner och blogga, tror ni inte då att internet fuckar ur totalt? ingenting går som jag vill! suck. Men iallafall, nu sitter jag här och ska hålla en slags liten update!

i Fredags så tog jag mitt pick och pack och åkte till storesyster och alla barnen! Simon fyllde 6 år i Tisdags, men. Till de roliga! Mimmi va här, kl va närmre 15.00 och hon frågade: Va ska du göra ikväll, kolla lets dance?
Sa att ja inte visste! sen FOR jag upp ur soffan o skrek: De e för i helvete FREDAG! Hade ju lovat att komma på kalaset!^^, men jag hade verkligen inte alls de i tankarna? Är ni också så? Att man har inte koll på dagarna men man har koll på vad som går på tv? lite skrämmande :P Men jag va i Järna kring 16.00! Inte illa pinkat.

Hade en jätte mysig kväll med alla små trollen :)
På Lördagen bestämde vi oss för att åka till: Naturhistoriska! men kors i taket för att vi INTE gjorde de. Wilja som är mammigast i världen, Alva som har hamnat i Trots! Men vi åkte till Torekällberget och skulle kolla på alla djur. Men inte en kotte ville visa sig ute i kylan! såg två tjurar, en get. Ja! - de va typ allt.
Ner till Centrum för o käka lite kebab!

Sen tillbaka till siss.
Mot 17.00 bestämde ja mig för att träffa Lindah och Elias <3 Hur längesen som helst! och de va så skönt att få prata lite, så stannade hela kvällen fram till 21.30, sen fick ja lyx! skjuss enda till porten, så va hemma till drygt 22.00. Sen kom Simon hem vid ett med en flaska vin! De tackar vi stort för.

Helt enkelt en jätte mysig helg :)

Publicerad 2011-01-23 11:19:44 i Bara Patricia,

Försöka.. <3




  

  

  

  

  

Massa saker har hänt de sista veckorna! nått som jag inte har berättat. Men.. Jag och Simon ska försöka igen!
De kommer säkert bli jobbigt miljoner gånger innan de blir riktigt bra! Om man pratar med folk som har haft ett väldigt långt äktenskap så säger de flesta: Vi har har haft många jobbiga år! notera de då, inte månader. Utan ÅR!
Men jag vill kämpa!
Jag är inte beredd på att släppa dig... För trots allt, så älskar jag dig! De är dig jag vill vara med. Och vi har gått igenom så mycket tillsammans, så detta SKA vi klara! <3
Släppa allt som har hänt, och fokusera på de som kommer.

jag lovar också dig, att även jag ska bättra mig! lovar dig att aldrig ta dig för givet...
Jag kommer nu göra allt i min makt för att få de här att fungera. Och jag hoppas att även du ger allt du kan? För man kan inte vara ensam om att försöka! de går inte så bra då..

Men jag vill att du ska veta, att jag aldrig kommer att ge upp.
Jag älskar dig Simon!

Publicerad 2011-01-17 18:11:30 i Dagens Mama,

Foto med storebror.





Har min fina storebror på besök här!
Så här kommer de ett par bilder som vi tagit.

Skriver lite senare! fullt upp med att mata & byta kläder på lillan, hon ska till Stockholm med sin Pappa och träffa Farmor & Farfar! =)

Publicerad 2011-01-16 21:05:55 i Wilja 9-12 månader,

Trollungen måste få vara med!





Och såklart får lilla Willis vara med på bilder idag ;)

Imorgon så kommer min käre bror till Gnesta för lite posering framför kameran. Han ska starta en spelblogg, och behöver nya och fina bilder. Sen blir de nog lugnt hela dagen imorgon! har inget alls inplanerat, vi ska åka till Wiljas farmor och farfar eventuellt på Tisdag!

Nä, nu checkar ja ut för dagen.
Mår lixom inte så bra... Och damen är trött! Så hon ska få somna om.

Och GRATTIS till Elliot som har tagit sitt första STEEEG IDAG <3 lilla skrutten så duktig du ÄR!

Publicerad 2011-01-16 20:59:43 i Livet i Gnesta,

Gårdagen, mår som en bäver!





Gårdagen va minst sagt jäkligt spännande! Fick nog in dom bästa kommentarerna också ;) Folket va så fint uppklädda! Allt från Hugh heffner till Hobbitarna :) Och ja å mimmi körde på: Nada! En enkel klänning. Så får de bli ibland! Jätte roligt att träffa massa folk va de iallafall - De behövdes!

Stod utanför, där står fina Micke i kryckor uppklädd och i mantel!

Jag kläcker ur mig: Och vad är du?
- SER du inte de?
Jo.. Cuasimodo?
Mimmi brister då UT i skratt och han ser mest ledsen ut..... ;D
Han visar i ett tappert försök om att ja ska fatta en ring runt HALSEN..
Gissade en gång till på: Ringaren i notredam! Då ja kom på att de e fan samma person.
Dom skrattar ännu mer!
Men för i helvete Patricia:
Jag är ju FRODO!
Biten föll på plats tillslut..... HAHAHA!
Sen trodde ja att han hade peruk och slet i håret och han SKRIKER till.
Efter en HEL sprayflaska och locktång hade han fått till de fina kaluffset.
Fan, förlåt alltså! ;D

Halvtvå stod jag redan färdig för att gå, ville bara hem! Och Maria kom inte förns ca 02.15 för de blev snöoväder från ingenstans. När ja kommer för o hämta Wilja har ja aldrig sett på maken! hon SOVER, och hade sovit i över TRE timmar, de händer ALDRIG när jag är iväg! hade förväntat mig gallskrik och röda ögon, men inte.
Så hon va verkligen i trygga händer <3 Hon och ellan hade lekt tills dom stupat! sen hade dom gått ut på långpromenad med barnen. Tack underbara ni!
Och eftersom hon sov så sött så bestämde jag mig för att sova kvar i deras gästrum <3

Åt lite mackor och snackade en massa skit! vid fyra så snurrade ögonen, gick & la oss och vaknade kl 10.00.
Då mådde jag: PRECIS SOM JA FÖRTJÄNA! Ändå tog ja Bakistabletter igår? :P
Beställde hem Pizza! där satt vi kl 11 på morgonen o käka.. Hur mysigt som helst! mimmi kom förbi en stund.

Sen blev de att ta sig hem! Sov från 14-17.00 me lillan! och sen somnade hon IGEN 18.00-20.00 så hon va TRÖTT. Riktigt seg dag!

Nu har ja käkat HAMBURGARE... och äter Chips! Vilken jäkla nyttig dag ;D
Nya tag imorgon, Måndag och NYA MÅL.

Publicerad 2011-01-15 18:37:37 i Wiljas Cornelias dop,

Wiljas sommardop!





Med blandade känslor så sitter jag och tittar på dessa bilder som Malin tog på Wiljas dop!
Jag längtar till sommaren så oerhört, allt känns så mycket lättare då? så mycket ljusare! Även om man gnäller på värmen, så är de ändå LJUST, de e vackert! de e behagligt ute.. Sommarkvällar, sitta i parken med barnen som jag och Madde gjorde i somras, bara kollade på dom och njöt i stora lass.

Wiljas dop blev verkligen p e r f e k t och dagen kunde inte bli mycket bättre än så!
Hon fick världens finaste gudmor den dagen också.
Här va en lycklig tid i livet!

Och jag som hade bakat så FINT! :D i flera veckor... haha! kändes som de iallafall.

Publicerad 2011-01-15 18:27:31 i Livet i Gnesta,

Hollywood + 25-årsfest ikväll!




Hey HO, lets GOOO!
Japp, nu har ja bestämt mig efter flera veckors hit & dit!
Jag SKA på 25-årsfesten ala Hollyywoodtema. Kan inte säga nej till den där Mamma Mimmi ;) Så strax kommer hon hit, madde kommer! sen blir de gourmemiddag, serveras: varmkorv! spännande va?
Sen så tar Madde med sig Wilja hem!
Hon kunde inte vara i tryggare händer, hon o Elliot kommer leka tills dom stupar!
Så från 22-02 är jag borta, så hon kommer att klara sig utan problem!
Skrollan är SÅ trött nu, försökt att få henne o sova så lite som möjligt under dagen, så att hon deckar som den prinsessa hon är tidigt ikväll!

Haft SKITSVÅRT med kläder...
Va fan har man på sig på detta tema?
Återstår o se! Bilder kommer självklart.

Publicerad 2011-01-15 12:10:37 i Livet i Gnesta,

Ut & lek!





Damerna i päls försvinner ut på en promenaaad :)
Ut i friska luften och döda baciller & bakterier! Hoppas mitt öga exploderar snart, detta är hemskt.
Ikväll är de ju 25 årsfest ala Hollywood som varit inplanerat sålänge! Får se hur de blir me det. Får inte tag på Mami och hon skulle ha Wilja ikväll! :/ Men. Vi får se hur de blir! har ett par timmar att bestämma mig på.

Publicerad 2011-01-15 10:24:38 i Livet i Gnesta,

Smärta!





Jag har världens festaste & vidrigaste vageln i ögat EVER!
Gör så förbannat ont, och jag är blind och jag ser den konstant för den typ hänger över ögat.
Är inte glad nånstans.
Har sovit skitdåligt inatt då Wilja har vägrat att sova och hostat hela natten. Är så trött & irriterad så de finns inte, kokar lite smått i mig! Denna dag som skulle bli så bra?

Så får avboka alla planer med barn under helgen. Inte Loos 1 årskalas, inte baby revolution imorgon "/ känns bara tråkigt! men vill inte smitta alla andra små bebisar. Vet inte hur de kom sig att hon fick hosta, från ingenstans kändes de som! Men nu är hon HUR pigg som helst och leker?
Så hon verkar inte må DÅLIGT, förutom den där slemhostan! äh, vi får se. Bättras de inte får vi gå till vårdcentralen och se vad dom säger.

Föresten!
Jag bloggade inte igår, ni kanske undrar why?
JO! Wiljas klåfingriga små fingrar hittade tagentbordet SÅ hon tröck in nått så hela SKÄRMEN blev sne, tänk er, menyn allt på kortsidan! så man fick läsa datan som en 'bok'. Gick till Magnus, försökte fixa! men icke. Men sen ser ja en kommentar från gamle Alex på Face <3 Tryck in ALT GR och pil, sen är allt klart.

TUSEN TACK!

Publicerad 2011-01-13 23:53:58 i Wilja 9-12 månader,

Älskade unge!







Lycka för mig stavas: Wilja Cornelia!
Även hur tungt de kan kännas, så får du mig på strålande humör!
Hur kan man inte älska sitt egna barn mest på hela jorden? De är den största gåvan man kan få! den finaste och renaste kärleken av dom alla, en kärlek som aldrig går att beskriva, den är oändlig! och den slutar aldrig.
Att få bli din Mamma hjärtat, de är meningen med mitt liv! Du är allt jag någonsin drömt om, men jag kunde aldrig i hela mitt liv tro att du skulle bli så fin, de är bara en stor bonus! för de är redan ditt inre som är så underbart, och ju äldre du blir, ju finare personlighet kommer du att få! Jag ska forma dig på de bästa sättet jag bara kan. Du har hela världen framför dig! och jag ska försöka vägleda dig på rätt spår. Vi kommer att bråka, miljoner gånger! Du kommer att skrika, du kommer att hata mig. Du kommer att önska att jag inte va din Mamma, men innerst inne så vet både Du & Jag att vi älskar varandra. Högt!


Fick reda på en Positiv sak idag för den delen! Men vågar inte hoppas, men ska upp och ringa väldigt tidigt imorgon! *snälla gode gud, va på min sida!* ska aldrig någonsin göra nått dumt isåfall. De hade varit så perfekt! Nu är det bara vänta & se. Vad som händer! But i have faith on this <3


Wilja har för den delen börjat hosta illa och snoret bara rinner! fy, hon väckte sig själv när hon hostade. Så imorgon ska vi inhandla hostmedicin om de blir värre under natten. Lilla trollet.
Gonatt mina fina!

Publicerad 2011-01-13 21:49:20 i Frågor & Svar,

Frågor & Svar!



Fina bilder :))
Måste bara fråga din tavla på Wilja från crimson, hur stor är den och hur mycke kosta den??
Tacksam för svar


Svar:
Den ena är 60x70 tror jag! Och totalt med frakt och allt så blev de 850:-
Och sen den större på Wilja och Liam (den största) 110x100 1300:-
Värt varenda korvöre!


Jag har några frågor:
* När mådde du som bäst i graviditeten (minst krämpor...)?
* Vad har du för vagn till Wilja? Är det en vagn du rekommenderar?
* Vilka är dina 5 bästa babyprylar som du köpt som du inte har klarat dig utan (förutom vagn, säng, blöjor och sådana självklarheter)? Gärna exempel på någon uppskattad leksak som sysselsatt Wilja länge, eller liknande.
* Vad var det som gjorde ondast under din förlossning och kan du beskriva vad det var för en typ av smärta (hur den gjorde ont, var det kändes)?
* Glömmer man verkligen smärtan efter en förlossning?

Jag har följt din blogg sedan början av din graviditet. Jag är själv i vecka 9 nu och är väldigt rädd inför förlossningen. Jag gillar din blogg för att du hela tiden har en så positiv inställning av din roll som MAMMA, vilket jag tycker är fantastiskt. Jag önskar er lycka till med ert Nya Liv!

Oj, vilken rolig kommentar! :D
Krämpor, alltså. I ärlighetens namn så hade jag inte en enda när jag tänker efter! Varken foglossning, eller ont nånstans. Herregud, sprang ju i trappor i vecka 42, tre trappor upp utan problem! Va ute på långpromenader, och då menar ja raska fram till dagen hon kom. Kunde röra mig precis som innan, enda va att jag va lite tyngre! slapp till o med att 'vagga' fram. Men DÅ fy så jag gnällde.... ;)

Jag har en Crescent Diva till Wilja, liknande buggan som jag är jätte nöjd med! Dock är de ingen landet vagn, så man ska tänka på HUR man bor och inte märke på vagn. De är så otroligt svårt i den där djungeln! du måste hitta en vagn som DU gillar, och inte någon som folk säger att du ska gilla. Jag ÄLSKAR buggan! hade jag haft dom pengarna att köpa en sådan ny, hade jag inte tvekat en sekund.

Jag har haft stor användning av: ingenting som jag inhandla till Wilja måste ja säga? haha! vagn, skötbord etc är mer eller mindre aldrig användt. EFTERSOM hon sovit i våran säng, annars så är de ju såklart de viktigaste. Skötbordet jag hade användes första veckan! sen byter man på plats lixom. Den här frågan va svår, kommer inte på nått. NÄSSUGEN va viktig! hon blev snorig direkt, och den underlättade. Och koksaltsdroppar :)

Allt som gick att tugga på! så kalla bitringar har varit en hit sen hon kom :)

VÄRKARNA utan att tveka!
Alltså, jag är hemskt ledsen, men de går inte att beskriva den sortens smärta! en dag kommer du uppleva den själv, då förstår du att de verkligen inte GÅR att beskriva den hur mkt man önskar!
Utdrivningen va en enda stor lättnad - som att skita ut en gigantisk bajskorv!
Och eftersom jag hade utan EDA så vet jag inte hur de skulle varit med den. Men detta va fantastiskt :)

Haha, ja... JAG har glömt bort! påmindes lite nu när mensvärken högg in ;) men nu skrattar man bara åt den fjantiga smärtan.

Tusen tack för din fina kommentar, och din förlossning kommer att gå super!
VÅGA se fram emot den hur läskigt de än är, tror de e de som gjorde min så lätt! att jag va positiv även om ja kände mig rädd över den, välkomna smärtan istället för o skjuta undan den, för bebisen kommer att komma! :)

LYCKA TILL.

Publicerad 2011-01-13 20:57:30 i Livet i Gnesta,

Tänker snäppet för mkt.





Kvällen är räddad!
Jag gick ner och handlade kladdkaka & godis, nu blir de att kolla Dexter mina kära vänner! season 5, och jag är mer än nöjd. Sen har jag förstört Wiljas nattrutin inför kvällen... Vi RÅKADE somna, och vaknade 20.14, Bra Patricia! la oss i sängen för o ammas kl sex. Så nu kommer hon va vaken ett bra tag innan hon blir trött! men så får de gå ikväll, mamma och Wilja mys för hela slanten <3 blir en liten sovmorgon imorgon.

Jag känner mig lite nere idag?
Jag gnäller på mensen.

Vet inte vad det är! Börjar få lite panik! Jag vill inte bo kvar här?
Känner att lixom. Ett, att jag har varit borta sålänge härifrån så jag kommer aldrig känna mig hundra procent här.
Sen känner jag, när de e dags för Wilja att börja på dagis! så MÅSTE jag hitta ett jobb här i Gnesta. De går inte att jobba i stan då jag kanske får ett samtal om att: Wilja har slagit upp pannan och måste in till akuten nu. Jaha, ska ja då säga: Ja kanske är hemma om 2-3 timmar beroende på hur tågen går?
De funkar bara inte!

Så drömmen är väl att hitta nått mot stan igen.
Hitta ett bra dagis till wilja, och börja jobba med nått jag VILL istället för o känna mig tvungen till ett jobb bara för att. Sen är de också så, man får sina rutiner här! och även i stan. Men i Gnesta kommer jag bli låst, oavsett om jag vill eller inte.

Publicerad 2011-01-13 16:21:21 i Extensions,

Hårförlängning!





Jag tar nu: 500:- för isättning och 150:- för VAX.
Eller om ni köper vax när ni köper hår. Finns på de flesta ställen!

Det ni behöver köpa är hår, hairnails eller hår på TRÄNS!

Finns att köpa på Thaimahal, rapunzelofsweden etc.

Jag ansvarar för isättning och klippning efter, för att håret ska smälta in i ditt egna.

Fråga gärna så kommer jag med tips!

Publicerad 2011-01-13 15:40:04 i Livet i Gnesta,

:)





Här är en av favoriterna! :)
Och fått lite frågor om kläderna.
Tightsen är inköpta på Nellys!
Och blusen är en ljusrosa från Divided, alltså H&M.

Har ätit lunch med mimmi, madde och mange! hur mysigt som helst, men mår sådär. Trött och har lite mensvärk, hur sjukt känns inte de då? :D Så wilja sover nu, ska passa på o vila en stund med henne nu. 
 

Publicerad 2011-01-13 12:28:40 i Livet i Gnesta,

TANT RÖD!





VET NI VAD?
MIN TANT RÖÖÖÖÖÖD är tillbaka! :D Och de skriker jag ut till hela världen nu.
Men jag blev så jäkla chockad när ja skulle kissa imorse och såg att de droppa blod! Trodde jag skadat mig ir nått :P Nästan fan 2 år sedan ja hade mens! Helt sjukt, TUUUUR att jag hade tamponger hemma!^^

Kom ut imorse från sovrummet och hoppade 10 meter bakåt! Där satt Pappa i soffan, sket nästan ner mig!
Haha, skrek till och Wilja blev livrädd för att ja är ett pucko som skriker, sen ropa han på henne och hon kom på stört. Älskade unge! <3

Hon har ätit lite idag föresten! hon har ratat ALLT som har med mat o göra hela veckan! hon har ju varit dålig i magen, lös. Och sen har ju som sagt tänder dykt upp! 2 st på bara några veckor, och nu är nog den 3:e påväg! så förstår att aptiten är på noll. Så jag ammar lite fortfarande! Eftersom hon spottar flaskan helt, välling ur glas går INTE och inte ens på sked. Så hon får slita i mammas tuttar lite längre!
Jag har redan gett upp hoppen för mina påsars skull ;) dom kommer aldrig att återhämta sig! och tack för era kommentarer, nu VET jag att dom är förfallna för ALL framtid om ja inte hostar upp ca: 50.000:- BARA sådär.

Ska ta och luncha lite med Ellie och hans föräldrar.
Så ses om en stund, och ska lägga in mera bilder från vår photoshooot!

Publicerad 2011-01-12 22:59:50 i Dagens Mama,

Vintersession!







Underbara o älskade vänner tvingades ut i minusgrader för o fotas! <3
Är hemma hos Madde nu och dricker en kopp te och barnen sover, de här kallas lyx i vardagen.

Elliot måste vara föresten den goaste ungen som finns.
*Upp med händerna i luften och ooouuuuuuuh* :D

Publicerad 2011-01-12 17:17:01 i Dagens Mama,

Sugna på att fotas?





Vackra fina människa! <3
Sitter och rensar lite på datan, alla miljoner bilder jag har.
Är det någon som känner sig manad att ställa sig framför kameran, eller barn! Har ett litet fotoprojekt på gång! och ja tycker de e så fruktansvärt roligt, även om ja kanske inte är så jätte duktig :)

Men ni får välja tema själva!

Publicerad 2011-01-12 16:47:30 i Livet i Gnesta,

Bröst & tankar!





(och NEJ de är inte min bröstvårta som syns, som någon tidigare kommenterat. Tyvärr, riktigt så långa är dom inte ;) de e spännet till klänningen som syns.)

Kom nyss hem! gick ut trots allt i detta skitväder, fick dra vagnen baklänges i snömodden! FY.
Mamma kom och våldgästade oss, och fick mig att starta en community till henne. Teknisk som hon själv är!

På Söndag blir de att dra till: babyrevolution! Ska bli skit kul, varken läst deras bloggar eller så. Men ska bli kul så Wilja får krypa omkring och leka med alla andra barnen :) någon som man 'känner' kanske också ska dit?

Sen har jag setat och tänkt.
Hade man haft dom pengarna i världen hade ja gjort så mkt med mig själv för att vara så nöjd man kan bli! Prio ett. Jag SKA börja träna, och de kan inte en enda kniv i världen fixa :P Även om jag är smal, så vill jag vara vältränad, hård och vara i form. För rumpan existerar inte ens!

Sen.....
TUTTARNA! Fan ska ja göra med dom? snart kommer de endast finnas två stora tomma påsar och två utdragna bröstvårtor kvar. Ni som slutat amma HELT, har era bröst återhämtat sig? eller är dom förstörda för all framtid?

Publicerad 2011-01-12 13:23:45 i Wilja 9-12 månader,

Min Wilja!





Jag gör A L L T för dig.

Lilla vännen
Jag älskar dig så
Mer än du någonsin kan förstå

Lilla vännen
Du sover nu sött på mitt bröst
Jag finns här om du behöver tröst
Jag vill se dig vakna
Jag vill se dig växa
Jag vill se dig stark

Lilla vännen
Att få följa din uppväxt är en gåva
Den största och bästa
Det vill jag lova

Publicerad 2011-01-12 13:02:54 i Livet i Gnesta,

What to do?





Fick nyss ett finbesök av min kärefar!
Kors i taket, han va kvar i över 2 timmar, undrade lite när soffan där hemma kallade! Men han satt kvar här och busade med Wilja.
Katten måste gå på crack för den delen! hon spriinger överallt, hoppar över sofforna, klättrar i bokhyllan! Tur att någon är road iallafall? ^^, ska ta och hoppa in i duschen nu. Wilja ska få vakna! Sen blir de att bege sig ut i snön. Vet inte hur jag ska ta mig fram för den delen.

Och ang lägenheter!
Söker för fulla muggar.
Nu är de nämligen såhär. Någon som sitter på en 2-3:a som vill byta? Är riktigt intresserad av de också.
Ekonomi finns för de, 6000:- max i hyra.




Publicerad 2011-01-12 10:57:32 i Livet i Gnesta,

KATT!





Lilla familjen gav sig igår ut på nya äventyr.
Hade en jätte rolig dag igår, dock va ja hemma igen efter 3 timmar :) så vi va inte speciellt långvariga.
Igår kom Simon hit och vi satt och prata, prata & pratade lite till. Inte för att de ledde någonstans direkt! Men de va skönt att som sagt få prata, det behövdes. Och Wilja blev såklart jätte glad över att få leka med honom :)

Wilja är så duktig o skriker: tsss... tattttt... efter Lova! <3
Och säger jag: BOOOIIING så kollar hon upp på lampan, tacka Simon för de ;) Men hon vet nu vart både lampan o booing är!

Publicerad 2011-01-12 10:51:03 i Livet i Gnesta,

"Män ska inte vara Pappor!"



Oj.

Jag fick så otroligt mycket kommentarer ang den meningen som jag fick höra från någon annan!
Och självklart håller jag inte med, jag skrev det i stundenshetta och jag va förbannad.
Jag har världens bästa Pappa som tog hand om mig SJÄLV utan min mamma! Där va de hon som 'drog' om man kan kalla det så.
Och det känns lite som ni valt att läsa mellan raderna? Jag skrev, många är dåliga, men det finns också änglar. Så jag drog inte ALLA över en kam som någon sa! De gör jag verkligen inte.
Men om ni läser i kommentarerna så ser ni vad de står. Och de säger ju sig SJÄLV hur dom flesta har det hemma? - Mamman gör OFTAST allt. Säger inte i ALLA hem! Men i många.
Och de tycker jag är fel.

Man är TVÅ att få barn, alltså TVÅ men lika mycket ansvar!

Och Simon är ingen DÅLIG Pappa om ni har trott att jag menat det. Utan det är mellan OSS det inte riktigt fungerar som vi önskar! Det va en klumpig kommentar, och ni som känner mig VET att jag inte menar så.
Alla VET att jag vill att han o Wilja ska ha en fin relation mellan varandra?

Förlåt till er som blev upprörda, men se över det.
Dom flesta som skrivit har de jobbigt, och då kan de va skönt att bolla med känslor.

Publicerad 2011-01-11 11:30:42 i Wilja 9-12 månader,

Upp mot den stora staden.





Prinsessan somnade om <3 Så nu får hon sova en stund till! som ja sa, hon brukar inte vakna så tidigt som imorse!^^.

Nu ska ja försöka få tag på Mimmi, vilket är helt omöjligt! har inga pengar på mobilen heller, så kan bara sms:a! hon måste rädda en vän i nöd o komma med frans + brynfärg :D
Sen så ska jag upp till stan med 14.30 tåget! :D:D:D:D

Tar de sen.
Och när jag kommer hem så ska jag svara på alla era kommentarer om inlägget då jag frågade er hur era sambos är hemma. Och fan alltså, tack så himla mycket! ni har lixom.... fått mig o veta att jag inte va ensam om de. Dom flesta är rötägg, och som någon sa: Män ska egentligen inte vara Pappor! dom vet inte vad ansvar är.
Jag håller med dig :) dom ger oss barnen, men tillför inte mkt mer än så.
SEN FINNS DE ÄNGLAR! :D

Publicerad 2011-01-11 11:25:30 i Frågor & Svar,

Frågor & svar



E :
Vilken fin mage du hade, men inte var den väl speciellt stor? :) Var tvungen att titta tillbaka lite i din blogg och enligt dina SF-mått så tror jag snarare att din mage var lite åt det mindre hållet. Men den kändes säkert väldigt stor med tanke på att du är rätt liten (ser ut att vara i alla fall :) ) och att du gick ver tiden så pass länge. Men som sagt, fin mage hade du i alla fall!

Svar:
Åh, haha! som du säger. På mig va den nog jäkligt stor & tung eftersom jag är så himla liten!
SF-måttet togs på BF då hade jag 35 (?!) tydligen. Fått för mig att jag haft 33? Men icke!
Så ja, jag va ju kolosal. På 156 är de jäkligt stort!

Anonym:
såklart det e hans val. och jag menade inget illa i det jag skrev..men det var ju faktiskt han som lämnade dig så då brukar det ju oftast vara nått motpartnern har gjort för den som lämnar e den som oftast e utsatt. oftast! säger inte att det e så för er men... och om nu allt e så hemligt vad han har gjort som du inte vill berätta säger man A kan man säga B......

Svar:
Jag berättar ingenting om honom eller vad han har gjort med tanke på att hans familj och nära vänner läser denna blogg. Så jag vill inte smutskasta honom! och han är Wiljas Pappa, även vad han en har gjort så är det mellan honom och mig.
Så, jag tänker inte säga nånting.

ANONYM
verkar konstigt. Men du har ju sagt att han har antytt att han inte vill träffa wilja?

Svar:
Om du själv skulle få höra kommentaren:
En familj kanske inte va nått jag ville ha?
Hur hade du själv reagerat? De är nått man ALDRIG säger oavsett hur arg & förbannad man är. Så ja, de va en antydan.

Cissi - Mamma till Cornelis:
Hur ser din drömtillvaro ut? Jobb? Utbildning? Boende osv?
Kan du tänka dig att skaffa mer barn sen?

Svar:
Min drömtillvaro.. Oj, vilka svåra frågor du har ställt! :)
Det är väl att kunna ge Wilja de jag önskar. En ekonomisk trygghet, ha ett hus! va en familj. Även om de ligger långt fram i tiden! - så ska ja försöka ge henne allt som jag kan! Jag vill fortsätta min utbildning på Björn Axén och de är frisör jag VILL bli. När, hur eller så är en annan sak. Men jag är bara 20 och har som sagt hela livet framför mig! mycket kan hända. Boende, jag vill antingen bo närmre stan och inte här. Eller ut mot landet! ELLER flytta, jag har ju ett hemligt projekt igång!^^, som jag inte avslöjar på bloggen ännu. Så tiden lär visa sig! och då kommer livet se HELT annorlunda ut för mig & wilja! Jag vill hemskt gärna ha mer barn!<3 Kanske 2-3 till. Känns dock som att de e ett dött lopp ;)

Millie:
Jag har läst din blogg ett tag, och jag kan inte sluta! Du verkar vara en underbar tjej. Och jag hoppas att allt löser sig till det bästa för dig. Nu till min fråga: Hur var det att växa upp i Gnesta? :)

Svar:
Vilken fin kommentar! och va glad jag blir :) Jo, de kommer att lösa sig! - De gör de alltid. Med jäkla anamma och enorm vilja! Och de är nått jag har.
Att växa upp i Gnesta.. Oj! Alltså.
När jag va liten från 6-12 va de verkligen de bästa! bodde ju på Hållsta, hade mina hästar och Pappa hade ju oxå de på den tiden. Red & tränade varje dag! lärde sig ansvar på ett helt annat sätt. Fan, kom igen! släppte in och ut hästar själv på kvällarna när ja va 8:a. Och sen skolan här va hur bra som helst.
MEN... i tonåren upptäckte man massa annat! och då va de skit. Alla känner alla, gör man ETT misstag så följer de en fortfarande idag. Jag skrev ett tidigare inlägg om de. Att folk som ja träffar NU blir chockade över vem jag faktiskt ÄR för dom har en helt annan bild. Från att ja va 14, de känns inte okej. Men Gnesta i ett nötskal :)

Så för BARN är de underbart, men för äldre är de ett helvete :) finns lixom inget o göra!
Men som nu.... då är de skönt :) så de är en hatkärlek för detta lilla ställe!


Anonym:
hur ska vi kunna fråga honom då? har han blogg? vi vill gärna veta... du är såpass öppen med ditt liv att man liksom blir insatt. vill så gärna veta. vad skadar det egentligen? vi kan knappast göra nåt åt det..

du är stark <3

Svar:
Tack så mycket för kommentaren om att jag är stark.
Men de handlar inte om att ja inte vill berätta för er! Utan de handlar om att visa honom RESPEKT. Och vad han har gjort eller inte, får han tala om själv. :) Hoppas NI kan respektera det.

E:
Hej! Är kanske en konstig fråga, men jag undrar hur det funkar att vara piercad i bröstet samtidigt som du ammar?
Du har en sån himla fin blogg, du verkar vara en väldigt fin mamma!! Är inne och läser flera gånger per dag!
Ha det jättebra! /E

Svar:
Jag har inte piercingen i när jag ammar :) men den har inte växt igen, så såfort hon släpper tutten helt så ska den in igen! ÄLSKAR de.
TUSEN TACK! <3

Helena:
hej undrar hur det går att amma med bröst piercing har själv två och funderar på hur det blir när man ammar :)

Svar:
Se ovan! Fick två likadana frågor :D Jag har inte den i, men ja testar o ta in den då & då, rengör väldigt noga innan såklart.

E:
Har inte Liam någon egen pappa?

Svar:
Jo, de är klart Liam har en Pappa?, man är väl två som gör ett barn? :)


Hoppas ni är nöjda med svaren som jag har gett :)
Och är de nått mer, så tveka inte på att fråga!

Publicerad 2011-01-11 11:13:24 i Bara Patricia,

Lägenhetsbyte!





  

  


Som många av er vet så är jag på jakt efter en lägenhet!
Skulle ni veta någon som har en lägenhet att hyra ut TVEKA inte på att höra av er! Är glad för de mesta.
Kring stan, RUNT stan. Spelar ingenroll!
För om jag inte byter lägenhet så har ja inga problem med att hyra ut min.
Bara de att jag och Wilja måste få tag på en sålänge.

Den är på 75 KV, stor och rymlig 2:a! Inbyggd 'walkinclouset'. Nytapetsering i v-rum i vår och byte av takfönster + vanliga. Nykaklat och renoverat badrum! Stoooooort sovrum.
Och resten ser ni på bilderna.

För mer bilder och info, kontakta mig.
Uppskattar alla tips om lägenheter!
En stor 1:a eller mindre 2:a.

Publicerad 2011-01-10 23:21:16 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 42... Stor som ett HUS!



   

Sitter och kollar på alla bilder under graviditeten! <3 och de e sjukligt hur mycket jag saknar den växande stora magen, jag saknar humörsvängningarna, jag saknar viktuppgången, jag saknar GNÄLLET! Jag saknar dom där sparkarna under revbenen. FY! Trodde man aldrig då <3
Nu undrar man mer: Kommer jag någonsin få ett till barn?
Kommer Wilja någonsin få ett syskon?
De hoppas jag verkligen så innerligt.

Dessa kort togs bara dagar innan Wilja kom, 11 jäkla dagar övertiden! De är ett mirakel att jag inte sprack hela jag! Jag va ju så kolosal, men inte en enda bristning fick jag. Faktiskt, helt sjukt.
De är min navel som har tagit stryk! den ser ut som skit och kommer aldrig någonsin bli normal igen. Haha!

En dag, kanske.
Då får man vara med om det igen!

Publicerad 2011-01-10 21:19:15 i Frågor & Svar,

Frågor & svar



Anonym:
varför tog de slut mellan dig och simon EGENTLIGEN???? kom inte med att ni bara småtjaffsat o så..som du sa man kan ju inte prata om syskon enda dagen o sen göra slut nästa? du måste ju ha gjort något riktigt ordentligt eftersom han bara fick för sig från en dag till en annan o dra o lämna dig o wilja???????

Svar:
Vad som hände fick jag reda på för några dagar sen.
Och DÄRFÖR har jag bestämt mig för att INTE försöka igen.
Mer än så vill jag inte säga, och vill inte hänga ut honom. Undrar du mer - Fråga honom.
Och jag vill ALDRIG mer höra: Vad JAG har gjort för att han ska ha ha gjort som han har gjort. Det är hans val, och de RÖR inte mig!

Publicerad 2011-01-10 18:18:55 i Wilja 9-12 månader,

Wilja BUUUS!





Detta kort tog Pappa Simon på Julafton ;) Haha, inte sätt de förns nu. Såg lite kul ut^^, ungen e frälst!
Som sagt, denna dag gör vi verkligen ingenting, och jag har så fruktansvärt tråkigt! vill gå hem till Mamma en sväng men i denna jäkla orkan? låter som taket ska flyga iväg snart. Helt sjukt att de kan blåsa så? hade de inte gjort de hade de ju varit jordens bästa vårväder! imorgon SKA vi på långpromenad och hitta på nått, annars blir jag knäpp.

Att ha blivit ensamstående med Wilja är ingen skillnad mot tidigare, då Simon oftast gick innan hon vaknade och sov när han kom hem. Så har de varit sen hon kom mer eller mindre! Så på den fronten känner jag verkligen ingen skillnad alls. Och när han väl va hemma, så sov han.

MEN. Vetskapen att någon kommer hem o frågar: Hur har din dag varit? mysa ner o kramas i soffan! De saknar ja som bara tusan.
Men annars så känns våra dagar precis som innan? lite läskigt! att man är ensamstående fast man bor tillsammans med Pappan? Har fler än jag haft det så?
Jag kan räkna på min HAND hur många gånger Simon varit iväg med Wilja själv tex.
Eller är de jag som är dum i huvudet och har målat upp Pappa rollen helt annorlunda?

SVARA gärna och förklara hur ni har de hemma, vilka uppgifter tex.
Spännande o höra hur andra har de, man kanske lixom inte är ensam.

Publicerad 2011-01-10 15:37:59 i Livet i Gnesta,

Hallå, vart är ni?





   

  

Måste fråga, vart har ni TAGIT VÄÄÄGEN ? :)
Inga kommentarer & inga läsare längre! Helt gone.

Har varit och handlat med Pappa! Jäkla bankomat som käkade upp kortet?! UTAN att slå fel kod.
Blir ju knäpp, på allvar! hur fan kan den göra så?
Och Nordea här i Gnesta har ju stängt ihop, så... Grattis till oss som lyckas!

Mimmi kom över, bjöd henne på lite lunch. Wilja har tokdeckat i mitt knä. Ikväll blir de en kväll som alla andra! LUGN, och jag behöver de verkligen. Är så läskigt trött! Känns att jag inte har sovit speciellt mycket.

Är det någon som vet vart man kan hitta snygga gratisdesigner? hittar ingenstans.
Och jag tycker om den jag har nu! skrift, kategorier och allt. Men headern och så är så tråkig! Känns inte som jag.

Publicerad 2011-01-10 11:45:58 i Livet i Gnesta,

Snoriga stackars mig!





Fy! Vill aldrig mer ha en natt som denna. Wilja slockna vid 22, då hon krigat för att inte sova! SEN.... Låg mamma vaken fram till 04.00 och bara vred & vände på mig! Vad jag än försökte med så gick de inte, fy. Sen fick vi sovmorgon! wilja vaknade inte förns 11, och då väckte Pappa henne när han ringde!

Jag har vaknat snorig & har ont i halsen. Jag gillart INTE! Och Wiljas näsa bara rinner.. "/
Idag ska ja iaf ta mig UT i blåsten! + 3 grader och sol? de bådar gott! ska åka och handla lite mat. Bunkra upp lite här hemma! Har mat i hela frysen, men ingenting i kylen. Hur lyckas man med det?

Får se vart den här dagen tar oss.
Längtar tills imorgon <3

Publicerad 2011-01-10 00:18:01 i Livet i Gnesta,

Lite såhär oviktiga saker!




Matvanor:

Använder du smör på smörgåsen? Ja herregud ja! annars blir de torrt och äckligt.
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis!

Favoritglass? Twister & Ben and Jerrys.

Hur mycket shoppar du för varje månad? Oj, den kategorin har ändrats helt! ;D men ca 1500:- till både mig o Wilja. Ibland mer o ibland mindre :)

Har du mer skor än kläder? Nej!

Favoritplagg? Tights

Hatplagg? All form av OBEKVÄMA KLÄDER! svårt och säga vad. Men är man inte bekväm med vad man har på sig, så kan man inte stråla! de har jag lärt mig^^.

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Jag är Mammaledig! så varken nått av de just nu.

Vad vill du bli? Jag vill & jag SKA bli frisör.

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Trivs med mammaledigheten - JA! men vill börja jobba nu :)

Är lönen viktigast? Både ja och nej. Man vill ju trivas på sin arbetsplats! men jag skulle inte jobba på ett ställe för usel lön bara för att jag trivs på jobbet. Så ja, lönen spelar stor roll för MIG!

Boende:

Lägenhet eller hus? Drömmen är att ha ett hus! och barnen får springa och leka hur dom vill på tomten. Om de blir några fler vill säga! Jag skulle hemskt gärna vilja ha tillgång till stall och ha hästar också :)

Framtidsplaner med boende? Just nu så är de väl att hitta en lägenhet som är bättre anpassad för mig och för Wilja! Att ha en mysig lägenhet där VI trivs. Och närmre stan såklart.
Litet eller jättestort?

Drömboende?

Mysigt eller sterilt? MYSIGT!!!

Lite allt möjligt:

Har du barn? Ja, jag har en underbar liten dotter på 9 månader som ni vet.

Är otrohet okej? Otrohet är inte okej under några villkor alls! De är de värsta man kan göra. Och ändå har jag tabbat mig med de en gång tidigare, och jag gör ALDRIG om det. Den som säger: En gång otrogen alltid otrogen kan fara in i väggen! för jag har aldrig mått så dåligt över nått innan, och jag mår fortfarande förjävligt över de, och de är då över 2 år sedan.

Älskar du någon? Ja! Jag älskar någon (några.)

Betyder familjen mycket för dig? Familjen betyder allt för mig. Framförallt nu! Jag har aldrig haft 'mamma,pappa-barn' familj någonsin. Har bara bott med min Pappa till o från! och som sagt, har inte bott med mamma sedan jag va sex. Och ja, mina föräldrar har varit som dom varit! så att ge Wilja en trygg uppväxt är målet med mitt liv. Jag gör allt i min makt för henne!
Men jag kan tacka mina föräldrar för mycket. - Dom har lärt mig hur jag aldrig ska beté mig eller vara. Det ska dom ha ett stort tack för.

Tycker du om att dricka dig full? Nej de e väl klart jag inte gör. Man mår dåligt!

Hemmafest eller krogen? Hemmafest helt klart! men de har avtagit. Tycker folk kan styra upp en ordentlig hemmafest nångång! :D

Shoppingvanor: Oj, jag..... är lite beroende, eller VA vill jag säga. Kunde inte gå in i en butik utan att komma ut med ett par trosor om jag inte hittade nått annat. Men de har jag blivit bättre på! Klart att jag handlar saker som ja känner senare: Men de här behövde jag inte... Men så gör väl alla? ;)

Bästa maträtt? Måste säga en fräsch måltid är alltid de bästa! så en hälsotallrik med färska räkor och skaldjur av alla slag. NOMNOOOM!

Bästa dryck? Dricker gärna vatten! gillar inte läsk, kan dricka de då och då! men nä, LOKA is the shit.

Hat Dryck och maträtt?
Jag klarar INTE av fiskbullat och egentligen all form av färdigmat, bläh! Spyr på det.
Och jag är nog konstig, men jag har aldrig gillat Pucko? :P

Bästa alkoholdryck?
Jag älskar Mojiiiitos! Och jag dricker en Cider, sen är de bra. Får ont i tänderna! Vin går alltid ner. Så, drinkar eller vin! ogillar öl.... Förutom Coronas!

Publicerad 2011-01-09 11:10:11 i Livet i Gnesta,

Jobbiga Söndag!





Jag har tagit ett beslut på morgonen som va tungt, men de är de ända rätta.
För att vi alla ska må bra! Jag kan inte, även hur mkt jag vill. Så tänker jag bara på vad du har gjort, och då går de bara inte. Inte just nu! kanske om ett tag, men nu är de kört. De gör för ont!

Så hur ska jag nu få dagen att gå? trista Söndag! Wilja sitter på golvet och leker med sin bok som låter. Hon älskar den! hon kan sitta i timmar med den om dagarna. Bra den där! :) Härmar alla ljud från djuren. Hur bra som helst!


För övrigt så har jag lyckats få HELSTOPP i toaletten, inte skitit stopp ;) men de är HELT STOPP! Och jag måste verkligen gå på toa. STORT BEHOV SEDAN IGÅR. Snart exploderar jag!^^, har testat med propplösare och hela skiten, men de går verkligen inte. Och kan inte ringa R förns imorgon för att han ska komma och fixa de. Akutjouren skiter fullständigt i om ja kan skita eller inte!

Ska nog sätta på lite kaffe. Känner jag min Pappa rätt så kommer han komma vilken minut som helst & vilja ha de. Sen blir de väl att försöka fördriva dagen på bästa sätt.

Jag är uttråkad.

Publicerad 2011-01-09 01:38:53 i Bara Patricia,

När försvinner de?





Idag har de varit en jäkla jobbig dag känslomässigt! handlar inte om Simon. Utan de handlar om mig själv, om vad jag har gjort tidigare  som jag fortfarande har en så stor ångest över. Ska smärtan över att ha gjort dig så illa någonsin försvinna? tror faktiskt inte de. Jag förbannar mig själv varje dag för hur jag kunde trolla bort allt så himla enkelt! fattade inte att jag lekte med elden. Jag vill bara gå tillbaka till den tiden, stå framför mig själv och klappa till mig på kinden. Hur fan kunde jag såra dig så?, hur kunde jag göra som jag gjorde?

Så många tårar, så många nätter och så mycket jag har ångrat mig.
Och det värsta är: Jag kan aldrig få de ogjort hur mycket jag än önskar och vill. Jag förstörde allt!

Om jag bara visste hur ledsen jag skulle göra dig. Om jag bara visste hur ONT det gör - För det vet jag nu!
Den smärtan önskar jag inte ens min värsta fiendé.

Jag gjorde ett misstag jag kommer få äta upp resten av mitt liv!
Och jag tror jag förstår nu.
Det funkar inte att försöka igen, för varje gång man ser personen. Så kommer tankarna alltid fram! och då gör de för ont. För personen man älskar - Har sårat dig på de värsta sättet.

Så många inlägg jag gjort som handlat om detta, men nu är de det sista.
Förlåt.

Publicerad 2011-01-08 19:04:12 i Bara Patricia,

Lite frågor.



Namn: Patricia Nathalie Lindh.

Piercingar: HAR haft i tunga, ögonbryn, läpp, näsa. HAR kvar i Naveln och i bröstvårtan.

Tatueringar: Jag har tre tecken på fotleden som betyder: Mamma, Pappa & Jag. Jag har en ödla tatuerad vid bikinilinjen, jag har en stor blomma tatuerad på halva min kropp & jag har lejonetstecken intatuerad på handleden. Min mest betydelsefulla tatuering! Gjorde den i thailand med Bambu med A.w <3

Längd: Jag är en kort tjej på 156 cm.

Skostorlek: 36/37

Hårfärg: Blond

Fräknar: Nej, TYVÄRR! så jäkla charmigt.

Motto: Må ha hänt!

Kär? Oj, just nu vet jag ingenting.

Önskar du att du bodde någon annanstans?
Ja, de önskar jag att vi gjorde.

Tycker du att du är attraktiv? Jag har ett gott självförtroende på gott & ont! men jag tycker jag ser bra ut, och jag är nöjd med mig själv. Med lite fix, så blir de ännu bättre ;)

Dricker du? Jag är inte direkt nykterist, men jag dricker inte speciellt ofta! har ju faktiskt barn nu förtiden. Och Ons-tors-fre-lör är lixom borta för ett bra tag sen.

Vilket schampo använder du? Just nu från Matrix.

Vilken parfym använder du? Calvin Clein.

Vad är du rädd för? Jag är livrädd för hajar - men har ändå simmat med dom!


Senaste...
Filmen du hyrde?
Beck!
Filmen du köpte? Beck det med.
Låten du hörde:
Billionare
Låten du laddade ner? Lars Winnerbäcks nya album.
Personen du ringde? Mimmi M
Personen som ringde dig? Pappa
TV-program du såg? Animal Planet
Person du tänkte på? Han den där söta!

Favorit...
Låt:
L.W, timglas, Nomy - Cocain <3
Sak att göra: Tänka! är en grubblare. Och shoppa!^^
Sport: Ridning - Styrke
Dryck: Latte!
Kläder: Tights
Film: För många, gladiator bla.

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke?
Ja!
Gråtit över en flicka? Ja!
Ljugit för någon? Ja!
Varit i slagsmål? Ja!
Blivit arresterad? Nästan!
Träffat någon från internet IRL? Många!

Antal...
Gånger du varit kär?

Jag har varit kär tre gånger, och tre olika kärlekar.
Den första kommer alltid betyda mkt, för de formade mig så mycket till vad kärlek va! Om de gjorde någon nytta vet jag inte, men de gills lixom inte.

Kär på riktigt, som jag då trodde va kärleken i mitt liv va Anton!
Och än idag älskar jag den människan, och kommer göra de på sätt o vis tills den dagen jag dör.
Så mycket han betydde för mig saknar ord! men jag va för ung, han va för stabil. Hur sjukt låter inte det? hade vi träffats idag så hade vi aldrig släppt varandra. De tror jag faktiskt inte! Men de va fel läge i livet. 

Sen har vi Wiljas Pappa! De va en kille jag aldrig trodde jag skulle kunna vara med. Förns jag lärde känna honom, och såg vilken fin person han faktiskt var. Jag älskar W Pappa så otroligt mycket! han har gett mig henne, inte konstigt? men han har sårat mig så förbannat mycket, så jag vet inte om de går att laga.
Men en stor skuld har jag till honom föralltid.



Gånger ditt hjärta brustit? Två gånger, den första kärleken! och den sista.
Hjärtan brustet på grund av dig? En gång, jag sårade A på ett sätt jag inte vill önska min värsta fiendé och jag kommer ångra mig sålänge jag lever. De står jag för!
Tjejer du kysst? Flera, är nog lite halvlebb på fyllan! :D
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Många, nästan alla från Gnesta som jag umgås med i dagens läge.

Senaste...

Personen du fick e-mail av?
Maria Eckervig
Personen du fick brev av? Simons Morfar & Kicki!
Personen du fick sms av? Den där killen....
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton!
Saken du köpte? Dekoration till Wiljas rum :)

Publicerad 2011-01-08 18:28:03 i Bara Patricia,

Varför bloggar jag?



Mammas ängel!
(första bilden som las in i denna blogg!) V 8.

1 - Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat sedan augusti 2009, jag startade denna blogg i samband med att jag blev gravid! Och jag tänkte då att jag ville skriva lite för mig själv, inte nå ut till er som läsare. Men bloggen blev min vardag - och min passion! Jag bara älskade att skriva, och jag älskade att läsa era.

Jag bloggade ett tag på en annan blogg, medan jag va i Thailand och reste med min förra pojkvän.
Då va väl bloggen jäkligt ytlig! och handlade om fester & inköp! inge roligt alls, så den raderades.
Lite tråkigt nu kanske! - för de va ändå mitt förra liv.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
Min syn på bloggare... Jadu, folk som vill ha bekräftelse och uppmärksamhet? De är de kanske fortfarande.
För varför ska man egentligen lägga ut sitt hela liv för främlingar?
Men, den ändrades när jag skrev för MIG själv! och inte för andra. Men klart, ibland har man skrivit onödiga inlägg som folk har tagit åt sig av, och sårat folk.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Den första bloggen jag förälskade mig i var: Stinas mamma till Maya, hon skriver på ett sätt så att varje människa känner sig rörd.
Hon delar inte med sig av allt - vilket jag tycker är bra. Hon håller oss på avstånd, men delar med sig så jäkla mkt ändå! bara att kunna göra en sån sak, de är en riktig bloggare för mig.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i
 efterhand läser dem?
Mitt första inlägg skrev jag då jag berättade att jag var gravid! så mkt blandade känslor, jag hade lixom inte en aning om HUR man skrev! och jag va då rädd, för att alla ytliga bekanta och vänner skulle få reda på att jag var gravid.

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Jag läser Klara - mamma till Loo, Love - mamma till Oliwer, Mimmi - mamma till Liam, Emma - mamma till Hugo, Cassandra - mamma till Josefin & Lexus Sen är det MASSA mer, kommer inte på de just nu på rakarm.

6 -Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Katrin Zytomierskas

7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Kan inte svara på denna.

8 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Mamma tycker att det är roligt att jag bloggar, min syster och jag har haft lite bråk över bloggen. Har skrivit ett par klumpiga saker som gjort henne rasande. De är DET som är felet med skrift! Jag kan skriva nått som jag inte menar nått illa om, men någon som läser kan verkligen ta åt sig och bli ledsen över det.
Men i de stora hela tror jag alla tycker det är väldigt kul :)

9 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja det tror jag verkligen & hoppas det oxå.
Jag träffade en kille för några veckor sen som jag pratade mkt med. Vi har känt varandra ytligt sedab jag var 13. Han blev chockad över att jag va som jag va! för han hade haft en helt annan uppfattning om mig. Och som han sa: Jag tror tyvärr att många fortfarande tror att du är den du va då! Och det är synd.

10 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jag har nog tänjt på den gränsen lite mer hela tiden! Jag väljer att skriva ner alla mina dåliga sidor också, inte måla upp min som en mönstermamma som aldrig har eller har haft tuffa stunder i livet.
Men de gör vem jag är i mitt bloggande! Jag är väldigt ärlig.

11 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Jag bloggar aldrig om saker som kan få människor ledsna, mina ÅSIKTER kan jag berätta om! Men inte skriva ut saker för att hänga ut en speciell person.

12 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Jag tror verkligen att alla människor som väljer att blogga gillar att synas och få bekräftelse! Varför gör man det annars? Folk som säger: för mig själv! Skriv en dagbok då istället. För de tror jag vad jag vill på! jag skriver mkt för MIG, men mkt för er också.
Jag gillar att bolla åsikter! därför skriver jag.

13 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Ja, jag tror verkligen man kan träffa vänner genom bloggen. Du skriver ju på ditt sätt, och folk VÄLJER själva att läsa den! Så absolut, de tror jag. Men Personkemin mellan varandra kanske inte alltid klickar. De är ju väldigt svårt att veta genom en dataskärm!

14 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Jag har träffat massa folk genom min blogg, och de är jag oerhört tacksam över! Folk man annars aldrig skulle ha mött på har man haft chansen o träffa. Så underbart duba människor som blivit ens vänner. Vad skulle ja ha gjort utan bloggen?

15 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Oja, de tror jag verkligen!

16 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar.
Jag tror inte jag blivit uthängd i någons blogg, inte vad jag vet OM iallafall! Men jag har blivit fruktansvärt ledsen för anonyma kommentarer som vanligt. Ett tag va de riktigt illa! Undrar varför de helt plötsligt slutade?

17 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Jag har nog skrivi en del klumpiga saker i min blogg - Ja! Om jag har kommenterat i någon annans - Ja! - Men har alltid då lämnat min mail adress.

18 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Folk kan vara jävligt elaka! och man vet inte hur olika läsare reagerar! man kan verkligen få folk att ta livet av sig, bokstavligen. Kolla in Kissie bara! de är sjukligt. Hur många små unga tjejer TROR att man ska se ut på ett visst sätt, eller vara på ett visst sätt? tycker de e sjukt.

19 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Oj! De vet jag verkligen inte.
Jag tror de? Livet kan förändras drastiskt på två år! Kanske är man gravid igen och bloggar me ny kraft, eller så bor man inte ens kvar i sverige? en alldeles för svår fråga att svara på!

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.


 Mia, Mamma till My
   Mimmi, Mamma till Liam
   Emma, Mamma till Hugo
   Nicole, Mamma till Chloé
   Jenna, Mamma till Viggo

Publicerad 2011-01-08 14:44:10 i Wilja 9-12 månader,

Kurering för lillan.





Idag ska jag inte göra nått som är allt för ansträngande! Riva potatis på sin höjd till raggmunkarna!^^, annnars ska jag vara strandad! ska ner & köpa lite godis till mig ikväll. Sen ska jag vara hemma och kurera min lilla snutt! Att febern bara kom från ingenstans? Kände på henne mitt i natten och då kokade hon! gnällde & kunde inte somna. Så vi har varit vakna mestdels av natten, fick sitta med henne i sängen, och hon sov BARA om hon låg på mitt bröst. Men jag va självklart tvungen o sitta! la jag mig ner, så gallskrek hon.

Så idag fuskar jag med amningen, hon vill inte ha någon mat. Så hon har tagit tutten en gång hittils, och somnade då på en gång.

Är bara rädd att hon inte får i sig de hon behöver, och då känner jag mig förjävla elak om jag inte skulle ge henne bröstet bara för att JAG vill sluta amma, egoistiskt.

Kommer någon och gör mig sällskap till en film? - vore förbannat trevligt!
'Mimmi läser du detta, känn dig tvingad'.

Publicerad 2011-01-08 13:52:01 i Livet i Gnesta,

Spontan utgång för mammorna!





  

  

  

Jag och Mimmi har gått och gnällt hur länge som helst om att vi har de så tråkigt & att vi inte har nååånting att göra. Så igårkväll! En impulsiv lite grej hittade vi allt på!^^, Pappa simon tog Wilja och Liam, och vi gick hem till forsen och satt o drack lite vin! Bara GREJEN att gå UT och prata med folk, och annat än bara barn och bajs, de behöver varenda mamma! Och de är inge FEL.
Och känslan när man kommer hem och känner: åh fy, gud va skönt de är & vara hemma! De är helt underbart.

Men vi va hemma hos L, sen gick vi vidare till en liten s-klubb ;D Haha! Kul vare om inte annat. Men kl 2 va vi hemma igen :) så va bara borta i tre timmar, men TRE välbehövliga timmar må jag säga! :)

Och idag, vaknar man och mår HUR bra som helst! dessa 'utgångar' älskar jag.
När man faktiskt inte mår som en avdankad bäver.
DOCK, så har Wilja haft feber hela natten ! :( Hoppas de inte kommer ännu mer tänder precis nu! Och sen imorse va hon lös imagen, precis som innan den första tanden! "/ inte alla på en gååång, snälla.

Publicerad 2011-01-07 18:13:50 i Bara Patricia,

Mammalyx!



     
     

      

  

     

DETTA KOMMER ATT HÄNGA I MIN GARDEROB INOM SNAAAAR FRAMTID! <3
Uppdatering till mig SJÄLV.
Ohoj! De va ett jäkla tag sen, så de tycker jag allt att jag är värd. Man köper BARA barnkläder nu förtiden ;)
Så... Mamma ska ha lite lyx hon också!
Jag bara älskar H&MS nya kollektion! så mkt fint, för nått år sedan hade dom shitnada.
Men nu.... Ja DÖR ! vill ha allt. Gäller o bara VÅGA!

Så leopardmorsa! here i come.


Publicerad 2011-01-07 17:25:51 i Wilja 9-12 månader,

Lite bilder från dagen!



  

  

  

  

  

  

Har haft en jätte mysig dag med Madde & Ellan!
Dom kom upp till mig, eftersom jag är så seg på morgonen, så ja hoppa in i en snabbdusch och raskade på! Blev faktiskt klar VÄLDIGT fort måste jag säga!^^, sen så gick vi ut på en liten promenix. Pratade lite, plötsligt blev de jäkla pinsamt o ja börja stamma... inte riktigt rätt läge o snacka allvar! :P
Men iaf, gick förbi Mimmi, men hon hade krig med FK. Så hon va inte kontaktbar! gick till nellys, käka lite. Och sen så kom hon tillslut, RASANDE! vet någon som behöver göra en viss grej ;)

Sen gick jag och hämtade ut min CAAANVAS! shit i helvete va stor den är. Men nu har jag både min gudson och min dotter på en stor tavla, kan de bli bättre? nope! Svårslaget.

Nu så blir de chill med lite vin och letsdance för mig!
OCH SNART BÖRJAR SOOOOLSIDAN! Vilken total lycka.


Publicerad 2011-01-07 12:51:07 i Livet i Gnesta,

Ut & lek!





Skepp o hoj!
Nu är det dags att ta sig ut medans den lilla solen faktiskt fortfarande lyser.
Och jag ska hämta tavlan!
Ska fika.
In på bokhandeln och köpa de sista till boken! två sidor kvar, sen är de finiiito.

Har även beställt en massa fina kläder från H&M, update i vår/sommargarderoben! Så mkt fint, och så VÅGAT.
Så nu jäklar blir ja leopardmorsan till sommarn ;)

Wilja är HUR duktig som helst med amningen! hon har verkligen tagit de bra. Från att ha tuttat flera gånger om dagen, till ingen alls. Hon somnar helt själv, lite vaggning! sen är de inga problem.
MEN, när pyjamasen har åkt på så får hon bröstet och somnar. Så några dagar nu kör jag på nattamning, och inget under dagarna. Förhoppningsvist ratar hon tutten själv tillslut.
Min önskan!

Publicerad 2011-01-07 10:22:46 i Livet i Gnesta,

Oh nu är de helg igen!





Godmorgon folket!

Idag är de en sånhär morgon då jag känner ett lyckorus genom hela kroppen! varför? - det vet jag inte! Jag vaknade upp med Wilja, och kände mig bara helt hel. Helt fulländad! Och jag vill inte ändra på ett endaste dugg.
De är vi, det är vi mot världen.

Förutom att jag fortfarande har skittråkigt, så nöjer jag mig med det :) ska försöka gå ut lite med Willis! men jag kommer verkligen ingenstans alls med mina förbannade framhjul på vagnen.
Ska ta och köpa en skitvagn, bara för att den ska gåååå fram! Vagnen är underbar i alla lägen, är de plogat är de ingenfara ALLS! men såfort de e MODD eller nysnö, så är de totalt omöjligt för mig.

NU HAR ÄNTLIGEN MIN STORA FINA CANVASTAVLA KOMMIT!
Så ska hämta den på ICA senare idag. OHYES <3

Publicerad 2011-01-06 20:27:39 i Wilja 9-12 månader,

Mammafika?





Några som känner för att styra ihop en liten Mammafika till nästa vecka?
Blir galen av tristess av att sitta hemma såhär! :D

Hör av er!

Publicerad 2011-01-06 16:36:59 i Livet i Gnesta,

Wiljas lilla kisse!





  

Älskade lilla mys-kisse!
Aldrig varit med om maken om att en kattunge har varit så mysig och kärlekssjuk!
Dom bits och rivs ju bara, men ack! inte lilla Lowa.

Mysigaste och finaste.

Publicerad 2011-01-06 13:50:26 i Wilja 9-12 månader,

Röda dumma Dag!





Fy bubblan så skönt! Vi har haft en riktig SOVMORGON idag! :D Vaknade kring 11, och sen har vi legat i sängen och slökollar på nya Harry Potter! Idag blir de inte mkt gjort alltså, BARA ta de lugnt, mysa i mjukisar och bara vara. Wiljas Pappa är här idag också! Så de blir hel cool. Snön ligger täckt över fönstrena, så vi lever i en bunker just nu.

På sin höjd ska jag gå ner och handla lite mat åt oss att äta! får nog bli tunnbröööörölle eller pizza! orkar inte ställa mig och laga mat, alldeles för avancerat.

Ammade 3 gånger inatt, och de känns OK. Men från o med vi stiger UPP ur sängen blir de INGEN tutte på hela dagen, och när kvällen kommer och de e dags för o sova! då får hon den igen, i ett par DAGAR till o börja med.

Publicerad 2011-01-06 00:05:51 i Wilja 9-12 månader,

Fan va du är SÖT!





ÄLSKADE, SÖTA, UNDERBARA, RARA, GOA, BRÅKIGA, GNÄLLIGA, BÄSTA UNGE!

Mamma älskar dig så hon snart spricker. Hur kan nått så litet ta över ett helt liv?
Du är de ABSOLUT finaste & bästa som nånsin har hänt mig! Och jag är så jäkla tacksam för att jag träffade din Pappa, annars hade du aldrig funnits! och jag är så jäkla glad att jag tog de BÄSTA beslutet någonsin genom att behålla dig! för vem i helvete hade jag varit utan dig Wilja?


Du är mammas livskraft, min glädje och mitt allt.

Publicerad 2011-01-06 00:03:18 i Wilja 9-12 månader,

Min min min min.





  

  

  

  

  

Som ni ser så har jag gjort nått med min blogg!
Det är inte som jag VILL, men de får duga tills någon känner sig MANAD till att designa en åt mig! För jag är helt jäkla oteknisk när de gäller sånt här!^^, är lycklig att jag fick in denna.

Nu kan man iaf KOLLA i mitt arkiv utan att de står: BLOGG OGILTLIG, eller AVSLUTAD! Den fungerar felfritt. Så duktig är jag iaf :P

Sen annars ikväll har jag och Wilja haft lite krig!
Men de går, men har tänkt och tänkt. Det blir KVÄLLSAMNING enbart några dagar! inget på dagarna, men vid läggdags. Mina bröst spricker annars! och de känns så elakt från att ena dagen få HUR mkt hon vill, till den andra då e HELT slut! :) Så vi kör på den!

Publicerad 2011-01-05 18:04:13 i Livet i Gnesta,

SUGMÄRKE I PANNAN! Jävla leksak ;)





Fråga mig inte HUR jag lyckats.....
Wiljas Pappa gav henne en leksak! Och självklart så skulle han sätta fast den på mig. Så! Slet som en tok, tillslut fick vi bort den. Satte mig på tåget och tog av min mössa! (HADE INTE EN ANING OM HUR DE SÅG UT) På bilden är sugmärket SMINKAT! :D och ändå syns de så....

ALLA verkligen ALLA kollade på mig! och undrade vad jag hade på mig?
Kändes som ja hade skit i ansiktet! Iaf, tänkte inte på de.

Kom hem, städa undan! Och efter 20 min såg jag mig själv i spegeln.
JAG DOG AV GARV!

Så....
Jag är vacker!

Publicerad 2011-01-05 17:58:10 i Livet i Gnesta,

Trött på sofflocket!





     

  

Wilja har börjat ligga sådär HELA tiden och MYSA! så jäkla fantastiskt, och jag bara  n j u u u u t e r.
Idag så blev de lite Mamma-mys nere på Nellys, fikade med Madde och Mimmi.
Satt där ett tag, sen överasskade Gosia och min storebror mig. Kom hit och drack kaffe, barnen röjde o käka godis! Precis så de ska vara.
De roligaste.
Gosia: Jag ska börja på Parkout.
Jag: ÅH ska du bli en såndär Ninja?

Bra Patricia....

Nu återstår de o se hur kvällen kommer o bli!
Wilja är snäll hittils. Skulle ha en övernattning hos Madde, men eftersom vi båda försöker sluta amma så kommer de bli ett tredje världskrig under natten sannolikt! Så.... De kommer lixom inte att gå!

Ska sätta mig och redigera lite bilder.
Inte varit hemma på sålänge, så jag njuter. Att vara hemma, och att vara själv.

Publicerad 2011-01-05 17:48:08 i Wilja 9-12 månader,

Operation: SLUTA AMMA!, hjälp tack.





OPERATION: SLUTA AMMA PÅ RIKTIGT!

Jajjemen, 10 timmar sen sist! Och de går faktiskt OK än sålänge!
Vaggat henne till sömns 2 gånger, lite gnällig mellanåt är hon. Och sliiiiter i mina kläder o e allmänt förbannad^^, men har hon nått att göra är de lugnt.

Massa vatten o frukt får hon i sig nu iaf :)

Hur många dagar tog de för er tills de blev 'LUGNT' ?
Och när försvann mjölken?

Har ni några TIPS? , sova med kläder etc?
HJÄLP!

Publicerad 2011-01-04 20:41:49 i Livet i Gnesta,

Prinsen Gudsonen Liam <3





  

  

Vet inte om man får säga så! Men fyfan va du är vacker, ett VACKERT barn! <3
Som tillhör min allra bästavän.
OCH HAN ÄR MIN GUDSON!
Alla tjejer kommer köa för dig handsome one! <3

Publicerad 2011-01-04 20:28:22 i Wilja 6-9 månader,

Wilja Cornelia 9 månader.





  
 
  

Min fina stora Wilja!
För varje dag som går blir du bara större och större, de är så läskigt! SLUTA väääxa nu och stanna upp och förbli min lilla bebis för alltid.
Wiljas ANDRA tand är på gång nu! <3 så två tänder nertill. Lilla stora skruttan!

Kom hem från Jessheim igår!
Fy så skönt de är att komma bort, men FAN så skönt det är o komma hem! antar att Lotta & Håkan känner preciiis samma sak. Två små bebisar som skriker hemma när man inte är van vid de!
Har haft de jätte mysigt, och LUGNT framförallt.
Och Norge är ett Låtsasland som jag bara älskar! :)

Så igår åkte jag och Wilja till Stockholm vid Sju. Ett jäkla farande fram & tillbaka!
Men ville att hon skulle få hälsa på sin Pappa. Och nu har vi kommit hem igen, och jag NJUTER av att vara hemma! städa, tvätta & diska! MYSA med kissen står på schemat. Sen lär jag decka som en slagen hjälte i sängen inatt ;)

Publicerad 2011-01-02 01:14:27 i Livet i Gnesta,

Mitt tvåtusentio.



 

Nyårspussen förra året! <3
Vi hade ingen aning hur livet skulle förändras, vi hade inte en aning om hur vacker och underbar de lilla livet i mig var. Vi hade verkligen ingen aning om att vi skulle få våran fantastiska lilla Wilja! Jag vågade inte ens drömma om hur de skulle bli, för ja skulle bli så besviken. För att att vara Mamma är BÄTTRE & underbarare än vad jag någonsin har kunnat föreställa mig!

Jag har misslyckats med mycket här i livet.
Men att vara Mamma, det vet jag att jag kan! Och de är de sista jag kommer att misslyckas med.
Jag gör allt för min dotter!



Wilja Cornelia Lindh 10-03-30
Den bästa dagen i hela mitt liv <3
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har blivit Mamma detta år, nått som jag enbart har kunnat drömma om tidigare! Min största önskan på denna jord, och har alltid varit. Även om hon inte var planerad, så är hon de bästa som kunnat hända. Och i o med att jag har fått barn, så har jag även FÖTT barn! och de är en känsla som aldrig kommer gå att beskriva! den mäktigaste av dom alla, och jag kan göra de TUSEN gånger om! Så lätt... och utan EDA! all natural.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag lovade mig själv att bli mer ekonomisk, och jag tror att jag hållt de till en del? Jag missbrukar inte pengar på mig själv... Men kanske till Wilja? hon har LITE för mkt kläder för att hon ska kunna använda allt! :P

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min allra bästavän Mimmi blev gravid helt från ingenstans 5 månader efter jag plussade! den största överaskningen, och i o med då... Så blev jag även gudmor! <3 Sen ett gäng bekanta vänner blev föräldrar. Och MÅNGA i bloggvärlden!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack gode gud för det.

5. Vilka länder besökte du?
År 2010 är de FÖRSTA året sedan jag va 6 månader som jag inte har rest under! :)

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Att kunna slappna av på ett annat sätt, Wilja blir större och förstår AJAJ! har varit livrädd nu när hon tossar omkring, slår i huvudet här o där. Är livrädd varje sekund att ja ska behöva besöka akuten!
Och jag vill börja JOBBA vilket jag kommer detta år :)

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Självklart kommer jag aldrig glömma den 30/3-10, dagen då Wilja kom till världen efter 11 dagar övertiden.
Och jag kommer aldrig glömma den 4/9-10 då min gudson kom med RASKT tempo <3

8. Vad var din största framgång 2010?
Att bli Mamma, utan att ens behöva tveka.

9. Största misstaget?
Det största misstaget gjorde nog både jag och Wiljas pappa! Vi tappade kommunikationen till varandra, och därav har allt blivit som de blivit.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte en enda gång!

11. Bästa köpet?
Det är nog alla prylar till Wilja, för till mig själv har ja inte köpt speciellt mycket.
 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Dum fråga, till Wilja & till hemmet! - de e vår oas! och de är så jävla viktigt att trivas hemma för MIG.
Ha de FINT, välstädat och iordning! Annars är de kaos i vardagen - vilket jag avskyr! bor man själv, är de OK.
Men med barn? fy! äckligt.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När dom sa på BB att jag inte skulle åka hem utan Wilja, och våran förlovning.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Byssanlull ? haha. Barnsånger har de varit mycket av detta år :)

var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har varit mycket gladare & helare än tidigare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Som min vän Mimmi sa, NJUTIT MER AV STUNDEN SOM GRAVID!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Jag önskar att jag och Simon inte haft våra onödiga bråk, som bara förstörde. Att vara sur - utan anledning! Att vi inte prata om de, och låtsas som ingenting. Jag önskar att jag fokuserat mer tid på honom, och tagit den tid de behövt istället för att stressat med allt runt omkring. De kan faktiskt vänta!

18. Hur tillbringade du julen?
Jag och Wilja firade hemma hos oss! <3 först frukostmys med gudmor och Liam, Wiljas vän Elliot m familj.
Sen kom mormor/morbror och respektive och firade.

19. Blev du kär i år?
Ja självklart, i S.

20. Favoritprogram på TV?
Kollar faktiskt knappt på tv, så måste hoppa denna.

21. Bästa boken du läste i år?
Kan jag inte ens komma på, jag som alltid lyssnar på musik!

22. Största musikaliska upptäckten? 
JAY SMITH, jag kan ligga med honom bara för hans röst alltså!

Nåt du önska dig och fick när du fyllde år?
Fick skuldsanering av Pappa, inte så jäkla roligt!^^, men behövligt efter alla år man lånat en femhundring hit & dit. Den skulden hade jag aldrig haft råd o betala av sålänge jag levde! :P

25. Något du önskade dig men inte fick?
Jag önskade mig ingenting.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hemma hos mig och bjöd på fika och tårta! mimmi, simon, mamma, pappa, madde & magnus, karolina m.f kom över och grattade mig på 20-årsdagen! gick till bolaget tio i sju, bara för ATT! ;)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej ingenting! tack vare allt som har hänt, så är jag den jag är idag! :) Stark!

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Första halvåret så hade jag en kolosal JÄTTE mage och trivdes inte i nått!^^, men nu är jag för SMAL och till o med XS sitter löst på mig! så... Ja, tigths, koftor, t-shirts! Mössa? :P
Tror min stil har blivit 'colare' än tidigare. Klippt av mig allt hår föfan!

29. Vad fick dig att må bra?
Wilja kan göra mig lycklig i varje lägen! men ibland så är den där lilla lilla ensamheten väldigt skön, och man uppskattar den så väl när man väl får den. Ta vara på den, och man tar vara på sig själv och samlar ny kraft och ny energi :)

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Som jag nämde tidigare, JAY! han är inte snygg. Men kan överväger!

31. Vem saknade du?
Jag har saknat Kornelia!

32. De bästa nya människorna du träffade?
Jag har träffat en vän, som alltid kommer betyda extremt mycket för mig.
Vi lärde känna varandra väldigt snabbt, och de blev intensivt! de är en tjej som ja känner samhörighet med. Vi har varit likadana som yngre.... Vi ÄR likadana nu, tänker och tycker likadant! hon är ÄRLIG och rak på sak, hon är STARK och hon är så jävla vacker som person! hon har en UNDERBAR kille som är snäll. Faktiskt! ;)
Och hennes son... Lilla Elliot, du betyder oändligt! <3 Älskar er hela högen, och ni vet vilka ni är.

Sen självklart, mitt första möte med min dotter! de är oslagbart.
Har mitt hjärta vandrande utanför kroppen nu.. Och sen har vi min gudson <3 Älskade lilla Liam!

Detta år kunde inte ha blivit bättre. Även om de fick ett tråkigt avslut, så finns de ingen bättre början! En NYSTART för oss alla, nått att sträva efter. Nått att kämpa för!

Mamma och Du Wilja.


 

Publicerad 2011-01-02 00:15:38 i Livet i Gnesta,

Dexter-Lördag!





Efter en HEL morgon-dag-kväll med att se om säsong tre av DEXTER är jag nu helt död!
Och alla flyr Norge, för de finns inte en enda biljett hem kvar! :P Jag som lovade att komma hem imorgon till kissen. Men Pappa får allt ha henne en dag till!
De e så skönt att komma bort, men de e förjäkla skönt o komma hem igen! FAKTISKT, så har jag lite hemlängtan till hålan. Speciellt efter min lilla Lill-E och Madde <3

Och jag HOPPAS av hela mitt hjärta att DOM har hjärta nog att möta mig med min MÅÅNSTERPACKNING vid tåget?! annars vettetusan hur ja ska komma ut i tid :P 

Imorgon blir det att åka och hälsa på Mimmi & Lottas gamle Calle! Ska bli spännande.

Och TUSEN tack för era kommentarer! Lite svårt o svara när jag är här, då ja knappt sitter vid datorn.

Men ang vad jag har gjort... är ÄN sålänge väldigt hemligt, och nått väldigt personligt! så de behåller jag allt för mig själv ett tag.
Men de är ett steg i rätt riktning, och ett JÄVLIGT stort steg fram! och jag är stolt och imponerad av mig själv. Nu är de dags, de får bära eller brista! Vi gör ett försök, hej å hå.

Publicerad 2011-01-01 13:11:19 i Wilja 6-9 månader,

Vi har 2010 bakom oss... och 2011 är nu här! <3





Det nya året, det firades helt annorlunda! På ett sätt som jag aldrig firat på tidigare!
Med min dotter och med min bästavän och hennes familj.
Och IFÖRDA I ONEPIECES! Hur hett är inte de då lixom?

Norrmän är helt skadade med raketer, dom flyger överallt! Igår vet vi hur ett attackanfall i bagdad kändes!^^,
Åt trerätters, vilade, spelade guitarhero och hade de allmänt bra faktiskt.

Det är så mycket som har hänt under 2010, och de året kommer alltid ligga mig närmast hjärtat.
Jag och Simon fick vår efterlängtade dotter, vi har haft upp & nergångar, stunder jag aldrig kommer att glömma. Min bästavän fick sin son, jag blev gudmor! mimmi flyttade till Gnesta, jag och Simon har separerat, jag och Wilja har startat på nytt!

Men jag känner mig så otroligt taggad inför 2011, detta år SKA jag lyckas med mina mål!
Jag SKA göra de bästa av allt.
Och jag ÄR stark för att klara av det här!
Ni ska bara veta, jag har så jävla mkt motivation!

Och jag har inte känt mig såhär glad.... på väldigt länge
:)

Jag och du Wilja.

Publicerad 2011-01-01 13:06:38 i Livet i Gnesta,

Jag är i Jessheim!





Jag har haft fullt upp sista dagarna!
Jag har också flytt Sverige till Grannlandet NORGE! :)
Kom hit i Onsdags, så nu får Wilja leka med sin käre Gudmor <3

Har haft ett par jätte mysiga dagar med promenader till Storsentret, men jävlar.
Man gör bara av med PENGAR här, för allt man gör är o shoppar!^^, men massa fint har vi införskaffat oss.
Ett gäng med olika tights, ONEPIECES, vi har köpt barnkläder, och sen tröjor! UNDERKLÄDER. Ja, jag förstår faktiskt inte hur vi ska kunna ta oss hem.

Sen.....
Förstår ni hur SJUKLIGT DET ÄR! Jag har köpt MASSOR med blöjor..
48 st blöjor för 4.90:- ALLTSÅ, på allvar? Så jag har bunkrat upp med 10 paket blöjor, och 17 barnmatsburkar, 5 kr burken och varannan gratis.

Så för 208:- så fick jag allt detta, knappt att de räcker till ett paket i Sverige!

Så nu har vi blöjor hemma enda till sommaren.
Iallafall.
Vet inte när jag kommer hem igen, men liiite hemlängtan har jag!^^, hem till våran lilla kisse.
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela