Publicerad 2010-05-27 13:58:14 i Livet i Gnesta,

Nada internet, men liite update från oss!



Nada internet hemma igen! Så jag sitter nere på pressbyrån å skiver några rader medans lillan sover! ;D
Igår så va vi uppe i stan, blev helt helt fel. Skulle åka upp å träffa massa folk! blev inte alls nått me de, utan först kommer Pappa och Simon från Lidingö, så träffade upp dom. Prata lite med Pappa ang lite saker, sen stannade simon och jag i stan. Skulle träffa Denise och Grynet vid humlegården, samt KLARA! men ack! vi skulle med tåget. Då ringer Simons föräldrar, så vi drar till Söder. Och in på babyproffsen och köpte myggnät med Therese och Kelian! ÅÅÅÅÅH så fin han va! :)

Sen blev de mat hemma hos hans föräldrar. Tokmysigt! Så, om ni har missat så har Simon börjat jobba som snickare åt min Pappa! Så han har två takjobb att göra tills i mitten på Juni då hans schema börjar på fjällgatan.

Va på BVC med lillan idag också! 8 hela veckor blev hon igår! <3 vilken lycka!
5730 gram
57.5 cm lång
40 cm huvud omfång! Hon börjar bli SÅÅÅ STOR!

Inga som helst planer inför helgen, så vill ni ses! Så riiiing :)
Och tack för era underbara kommentarer, kommer aldrig sluta blogga om folk är som ni. PUNKT!

Publicerad 2010-05-24 19:08:46 i Wilja 0-3 månader,

Pinsamma människa!



Hm, vet inte vem du är! Men fått ett gäng kommentarer från samma IP nummer, alltid anonymt! Börjar bli rätt tröttsamt måste jag säga. Om att jag har förfallit, jag är fet, min unge är ful, att hon kommer bli mobbad etc.
Räcker det inte nu? allvarligt.. Tar inte bort mina kommentarer, det är bara du som är pinsam och inte jag! Väljer du att gå in på denna blogg gång på gång för att skriva elaka kommentarer, så är det du som slösar din tid. För jag tar inte åt mig av all din skit du kastar omkring dig!

Antagligen sitter du där bakom din skärm och klankar ner på folk för att du är så förnbannat osäker och missnöjd vem DU är, därför måste hitta fel hos andra.

-Om jag är fet, vad rör de dig?
-Om jag är ful och har hög panna, vad rör de dig?
-Om du tycker att min dotter är ful, vad rör DET dig?
-Om hon har fula kläder... ja... vad rör de dig?

Är tyvärr så pass säker i mig själv, så jag vet att jag går osminkad under sommaren, och skiter fullständigt om folk tycker att jag är but ugly! Jag är så pass säker så jag vet att jag faktiskt inte är fet kära du.
Och jag tycker att min dotter är vackrast i världen, och jag skiter fullständigt i vaf du tycker.

Publicerad 2010-05-24 17:32:05 i Livet i Gnesta,

pics.







Lägger in lite gamla bilder eftersom jag inte uppdaterat kameran med några nya!
Här har ni en fiiiiiin bild på älskade Lynn också! <3

Publicerad 2010-05-24 17:03:19 i Livet i Gnesta,

En såndär vanlig Måndag!





Har nyss kommit hem, har varit hemma hos Pappa på lite lunch! Sen blev det häng på thekannan ett braa tag idag! Solen lös, dock kallt som satan när de blåste. Så de blev på, av.. PÅ av med kläderna konstant!

Skulle egentligen upp till Stockholm idag, först till Astrid Lindgrens för sista kollen på hennes höft, sen till tuben förskola. Men fick avboka astrids, och flytta fram det i veckan! gick inga tåg som passade, sen så har det hänt en sak med mamma. Så hon ska komma hit nu på eftermiddan och sova kvar här hos oss! Så vi är hemma och inväntar henne nu.

Ska upp till stan dock imorgon! Träffa underbara och efterlängtade Lynn! :) så himla längesen.. men samtidigt känns de som det vore igår! Sen möta söta JOI om vi hinner å hon inte har tusen inplanerade saker som vanligt.

Simon kommer börja jobba lite åt Pappa nu också! Så snickare ska han bli.. spännande!
Sporadiskt och torrt inlägg, lillan sover på mig och ja ska fan ha käk!

Sista dagen med internet, Steffi kommer och hämtar det! "/ buhu! PÖSS på er sålänge.

Publicerad 2010-05-23 09:38:15 i Livet i Gnesta,

Grilldag, mysdag och kärleksdag!



Hade en helt UNDERBAR dag igår med söstra mi och alla barnen! :) Bleb grill, spel och mat för hela slanten.
Igår när vi satt här i solen, Simon hade PRECIS smort in sig i någon olja å skulle sola.. Så ringer telefonen! Han skulle ha JOBBAT! Men missade de helt! "/ Så de blev iiilllfart till Gnesta för hans del!

Så jag och Wilja fick sova utan honom för första gången.. Herregud vilken läskig känsla! Tycker inte alls om att inte få ha honom brevid mig när jag sover. Sov så himla orolig! Men kanske bra, nu saknar jag honom miljoner gånger om! sitter och bara vääntar på tåget hem.

Idag så blir de en mysdag rätt igenom! skitväder, så man FÅR äta massa onyttigheter och bara kolla film! Underbart.

Fårse va de är för väder imorgon, vill till tuben! Någon som ska dit? Vet ni om dom kommer vara inne, eller ute någonstans? Så ja inte åker dit och INGEN är där? :) Tusen svar är tacksamt!

Slänger in bilder när jag kommer hem. Tog ett gäng igår innan kameran dog ifrån mig!

Publicerad 2010-05-22 17:21:15 i Livet i Gnesta,

Underbara dagar!



Förlåt att jag intehar uppdaterat nånting! Igår hade vi en heldag i stan med mamma mormor alltså på stan igår!
Tänkte följa med henne och kolla på lägenhet, men ACK! bussjävel säger jag bara. Hoppade av i Södertälje för att ta bussen mot Fittja å sen tunnelbanan därifrån. Han ser att jag springer med barnvagnen, men HAN ÅKER! idioti. Nästa gick inte förns timman senare.. Förbannad som ett bi så satte jag mig! Sen kom Towe förbi tack och lov, fick reda på att hon följde våran blogg å visste aaallt om oss! lite roligt faktiskt. 
Simon va i Stuvsta, men vände med nästa tåg för att göra oss sällskap! Har jag inte sagt att jag har världens bästa pojkvän? Då säger ja de igen! De HAR jag.
Sen tog vi tillslut tåget mot stan igen, hoppa av på Södra och gick till medis! där jag invänta mamma för att avnjuta en luuunch i solen! smaka lite vittvin också, och OJ va smaskigt de va! :) Läskigt att dricka! kändes som ja smutta på nått alldeles förbjudet.
Gick ner till bågen och satte oss i solen/skuggan och la ut filten! satt där i minst två timmar, älskling kom förbi sen. Sen tog vi en promenad till Götgatsbacken och back till stammisfiket muggen! blev islatte på beställning å öl till Simon, sen gick vi hela slussen, gamlastan och tillbaka till centralen å bara NJÖT av vädret!
Idag så är vi hemma hos storesyster och grillar, bror och hans pojkvän har kommit också! super mysigt, alla kusiner är alldeles tokiga i Wilja! å hon bara ligger här och sover å skrattar när hon vaknar till.
Uppdaterar imorgon med massa bilder! :D

Publicerad 2010-05-21 08:00:51 i Livet i Gnesta,

<3





Min lilla tös! <3

Har varit uppe med tuppen idag.. Shit, somna efter 12 igår och vakna 4 imorse av att de va SOL och en förbannat mygga irriterade sönder mig. Och den DOG aldrig! så jag har inte somnat om ordentligt efter de, så jag har gett upp. Ska in i duschen alldeles strax, sen ska vi till Stockholm med Mamma och kolla lägenhet! =)
Väntar på samtal från Pappa, ska se om han skulle skjussa in oss! Fredag å grejer idag!
Simon ska dricka öl med syster som sagt, fårse va ja å mamma hittar på.

Grillning hos storesyster hela kvällen lång imorgon! MYS helg med fint väder.

Publicerad 2010-05-21 07:57:13 i Blandade bilder 2010,

Från MÖRK till LJUUS!





  

  

  

  

SER NI VAD SOM HAR HÄNT? JAG ÄR LJUUUUS I HUVUDET IGEN! =)
Vad tycker ni?

Detta är alltså första gången jag är så här ljus sedan September, å de är ju hur längesen som helst! Känns så läskigt, varje gång jag går förbi spegeln så blir jag lika chockad. Känns jätte wierd verkligen! Men jag trivs tror jag? lite ovant! men ja vänjer mig :) lättare å ha ljust till sommarn, de bleks ju så dant i solen! skitsnyggt å vara mörk, men hålla efter färgen? måste minst färga 2 gånger i månaden för att färgen ska va snygg.

Så jag Simon och Wilja åkte upp till stan igår! blev promenad till götgatsbacken där vi avnjöt en ISLATTE! iväg till skanstull, på tunnelbanan å iväg till Lidingö där vi åkte till Hanna så hon kunde fixa mitt hår! Tog sin tid... va hemma igen med kvart över tio! Än sålänge har ju inte lillan sina rutiner, då kan man åka som man vill! :)



Publicerad 2010-05-19 21:51:28 i Wilja 0-3 månader,

Om vi inte har blöja på Wilja!



Kommentar:
Ursäkta att jag frågar, men hur lyckas hon bajsa ner dig varje natt? o kissa i sängen?!
Har hon ingen blöja på sig eller sitter bara blöjjan jevlkigt kasst?!!!!!????????

Kommentar:
Okej, fast det var ju inget svar på min fråga?
Har hon ingen blöja eller? För även om hon har "sprutbajs" så borde det ju inte komma utanför blöjan isåfall?


Kommentar:
Har hon redan nr 3 :-O .. Du kanske ska testa med en mindre som sitter åt lite mer. Inte för att klampa ner på dig eller så utan för att du ska slippa med bajs på dig haha :) En blöja ska helst sitta lite tajt än löst :)


Svar:
Hur hon lyckas bajsa ner mig varje natt är för att jag masserar hennes mage så hon slipper få gaser i magen. Och när jag masserar henne så fiser hon som bara attan! Som jag skrev i inlägget också: Hon har gaser, även om hon blir rapad varje gång hon ätit. Så för att det inte ska bli kolik så har min barnmorska sagt att jag ska göra det en gång på dagen och en under natten så hon inte får ONT. :) därför så blir det sprutbajs! Dock ingenfara för oss, fler maskiner att tvätta, dock en förbannat nöjd bebis!

Och en annan kommentar som jag fick, hon använder Liberos nummer 3, så inga för små blöjor eller så, utan att vi masserar henne för att undvika kolik!

SVAR IGEN:
Fattar inte ens att jag svarar på denna idiotiska kommentar, va inte anonym! shit, de här är väl ingenting att ens orka lägga ner energi på? NEJ jag har inte blöja på henne när jag masserar henne, för det SKAVER i vecken då.

SÅ OM DET KOMMER BAJS PÅ MIG SKITER JAG VÄL FULLSTÄNDIGT I ? Bara HON inte har ONT! det finns dusch och tvättmaskin.

SVAR:

Att ni orkar lägga ner så mkt energi på bajsinlägget? Och va anonyma... suck!
Ja, hon har redan nummer tre, då hon väger ÖVER fem kilo! Alltså, är de nummer tre som gäller och inte new born längre. Den sitter tajt kära du! Men LÄS inläggen noga innan ni trycker era fingrar på tagenterna.

Publicerad 2010-05-19 18:53:21 i Wilja 0-3 månader,

FÖR VEEEEEEEEEET NI VAD WILJA KAN?!



Idag så låg lilla brevid sin pappa och sov! plötsligt så låg hon på MAGE och inte på rygg! Så lilljäkeln har alltså rullat runt, ÅÅÅH! Mammas stora stora fina tjej. Blir helt rörd! ^^,

Pizzan står i ugnen, min fiskgratäng ska strax ordnas! sen blir de fortsättning på MÖÖÖS :)

Imorgon så blir det att åka till Hanna på lidingö och äntligen få frisera håret, VÄÄL efterlängtat! Sen så skulle jag träffat mor min. Men får bli på Fredag istället, hon bytte jobbtid! typiskt, alltid är det nått.
Men då får jag iallafall sällskap till estockholmo! simon ska sätta sig på söder och dricka bira med söstra hans.

Publicerad 2010-05-19 15:25:48 i Wilja 0-3 månader,

Lite bilder från idag!





  

  

  

  

  

  

Klädde på oss och gick ner till nellies och åt lite lunch och tog en kaffe! så jäkla skönt väder idag, varmt med inte strålande sol. Perfekt för wilja! inte skydda henne som man varit livrädd för i flera dagar. Som bm säger, dom SKA ha sol på sig! de är nyttigt, dock inte bränna sig. Men ändå! tycker de e obehagligt, hon är ju så liten min tjej! så nä. Ska försöka hitta ett parasoll till vagnen nu också! även om sufletten är ganska lång och täcker henne när hon ligger där i. Sen tog vi en promenad till önskebrunnen å hittade lite fina saker hem! sen vidare till hemmet butiken och köpte några doftljus. MMHM! :) Nu har både S och W somnat in, sitter och kollar här på datan.

Juste ringde också till köpbarnvagn, ska ju reklamera vagnen! och dom skulle kontakta mig snarast via tele. Så känns skönt att få den utbytt faktiskt!

Nä, nu blir de en dusch! sen återkommer jag!^^ wihoooo, en till dag med internet! LYCKA!

Publicerad 2010-05-19 11:07:07 i Livet i Gnesta,

MUUUUSDAG! med internet... ;)





Hand i hand så kommer vi allra längst! <3

Till era fasa om att internet skulle försvinna igår, så blev ja lika chockad över att jag hade det kvar! dock lycklig! :) steffi har iinte kommit och hämtat det ännu. Och PHU för oss! Igår va de också en heeldag i Södertälje.
Va först på BVC på läkartid med Wilja, 54 lång och 5330 gram nu. Tjockis! Kollade även höften igen som såg helt strålande ut. Har alltså inte behövt att använda någon skena eller stöd...

Åkte till S-tälje sen å mötte Lindah, annakarin å com på Milano satte oss och fika lite snabbt! Sen mötte jag upp syster som kom och gjorde mig sällskap en stund! hur mysigt som helst. Hon berätta om minisemestern på Åland med ungarna! fan 25 grader varmt å bad? KOM HIT värme!
Sen tog jag mig till Millan och Micke för å se lilla Ella som kommit till världen. Stannade inte kvar sålänge, utan gick ner på stan igen och mötte Lindah vid maren! tog en glass å en kaffe, gick å snacka skit i solen. Va så jäkla supermysigt! Fan fy för södertälje på många sätt, men fan va mysigt de va igår! en BRA dag.

Åkte hem så ja va hemma runt kvart över åtta! Väntade in Simon! Sen blev de supermassage för min del. Har världens bästa kille! å va har ja gjort för jobbigt lixom? fikat med lattemammor! ansträngande liv jag har skaffat mig måste jag säga.

Vaknade nu för ett tag sen! idag blir det en såkallad muuuuuuusdag med Simon! bara vara, vi ska tydligen :

Pussas
Kramas
Promenera
Massera
Kolla film
Mysa med Wilja
Vara på bra humör hela kvällen lång
Och en massa annat! De hittade jag i min kalender! ;)

Mysig dag va? haha. Söta du!

Så de blir inte mkt gjort idag kan ja säga. Hopp in i en dusch, Wilja lyckades bajsa ner hela mig inatt. MUMMA! Över hela bh:n, bena.... magen, låren! ah, u name it. Gaser i magen ska man inte ha! KASKADBAJS får man räkna med då. Även hur mkt jag rapar henne efter hon äter så kommer de lika mkt iallafall.
Tack och lov för att hon inte skriker av dom, men LÅTER som en traktor istället.


Publicerad 2010-05-18 22:26:46 i Wilja 0-3 månader,

Kommer aldrig att glömma!





Jag är så otroligt ledsen över att jag inte uppskattade denna mage när jag väl hade den, för OJ vad jag saknar den nu! kollar tillbaka och bara minns känslan av att ta på den, krama om den, skydda den! prata med den.. Ja ni förstår, drömma och längta! då ville man bara få de överstökat, allt va jobbigt, man gnällde och va trött på den!

Men jag skulle kunna vara gravid i arton månader om det va så.. När dom väl kommer så förstår man inte varför man någonsin gnällt, HUR kan man ha gnällt? att vara Mamma är det bästa som någonsin hänt mig! De gör mig till den jag är, till den jag vill vara! Wiljas mamma.. föralltid.

Sitter här och kollar på min mage, åh vad jag älskar den! perfekt och så fin.

Nu vandrar mammas hjärta utanför kroppen.. vilken känsla, vilket mirakel!
Fyfarao vad vi älskar dig.

Publicerad 2010-05-18 08:28:36 i Livet i Gnesta,

Godmorgon världen! :)





Första bilden som togs på mig och Simon tillsammans, satt på saltsjöbanan från mig! jag skulle på rättegång, och Simon hem. Shit, är det här nästan ett helt år sedan? blir ju knäpp! vart flyger tiden fram? Och människa! hur kan man bara bli kärare och kärare i någon? i adore you! <3

Inatt så har det varit en konstig natt! första gången Wilja hållt Mamma och Pappa vakna lite? inge skrik eller så! men hon ligger och pratar å spänner sig. Tror hon har lite gaser i magen, fiser hela tiden gör hon! tröck upp hennes ben mot magen och masserade lite. Sket ner hela MIG, täcket, lakanet.. henne själv å blöjan! kaskasbajs rätt upp i luften. För mkt information? men som den slusk man blivit så torka vi bort de mesta... och la oss å sov igen! haha. La en filt över lakanet, POFF så va problemet löst.

Nu ska en trött mamma (skylla sig själv, somna inte förns två..) hoppa in i en dusch, ner i badet med Wilja! Sen ta oss till farbror doktor, Wilja ska ju på en kontroll. Sen till första bästa tåg och ta oss till Millan och Micke i Södertälje för att träffa andra tokiga mammor med deras toksöta barn! så ska bli kul. Simon jobbar tyvärr hela kvällen idag.. Så han kan inte följa med, småtrist! "/

Och för att inte göra er besvikna så meddelar jag nu att.... jag har haft internet i ett par dagar, men lyckan är slut! Steffi ska ha tillbaka det idag. Så nada mer blogg på ett par dagar!
SKA köpa en ny adapter till telenor, men är så förbannat dyrt.. å vi lägger hellre 1500 på nått annat just nu. Så vi får ta de när de kommer mer eller mindre, dock suger det mest i vida världen. SORRY!

Men se de på den ljusa sidan! ett inlägg är bättre än inget, och förstår att ni inte orkar läsa den här bloggen. Eftersom ingenting uppdateras! Men.... Ja ska försöka hitta er om ni slutar! skulle va så förbannat tråkigt, för ni är ju fan mitt andra liv.

Juste, HJÄLP MIG OM HUR JA SKA GÖRA med intervjun!!!!

Publicerad 2010-05-17 22:13:26 i Wilja 0-3 månader,

Lite mer bilder på 'fuuulingen' från idag! <3





  

MIN TJOCKIIIIIS!!<3

Imorgon så ska vi till läkaren med Wilja 09.45, ska kolla de vanliga man gör efter 7 veckor! hjärta, lungor, blodprov etc. Sen blir det att ta mig till Södertälje för att träffa Millan och hennes två små. Lilla Ella som bara är 5 dagar gammal idag. Otroligt å se en ännu mindre än Wilja! man glömmer ju SÅÅ snabbt! :O min tjej är ju den minsta? dock snart väger hon mer än en sexmånaders bebis! braaaa matställe där hon bor.

Sen fick jag också en kommentar här på bloggen för att bli intervjuad av en tjej som skriver på familjeliv och länstidningen! :D Eftersom jag och Simon bestämde oss för att behålla Wilja efter så kort tid tillsammans, och som unga föräldrar mer eller mindre.

Känns spännande, vad hade ni gjort? Ska ringa imorgon och berätta hur vi vill göra! :)

Publicerad 2010-05-17 22:01:03 i Wilja 0-3 månader,

En låååååång dag i stan, underbart!





  

  

  

Tack igen för era underbara peppande kommentarer! DÄRFÖR älskar jag min blogg, för även om en kommentar kan såra, så suddar ni bort de på en gång! ni är helt fantastiska. Och TACK! :)

Det är inte själva grejen att någon tycker hon är ful, de är de säkert FLERA som tycker, och de är okej! tycker de bara är tråkigt att folk yttrar sig på ett elakt sätt. För även om man tycker att en bebis är 'mindresöt' om de ens är möjligt så säger man varken A eller O ? för man ska ju inte vara falsk å ljuga å säga: ÅÅÅH va söt, sen hosta bakom ryggen å skratta. Säg hellre NADA!

Har haft en helt underbar dag, en HEL dag så att säga! började med att jag missade 09.30 tåget till Stockholm! så satt och väntade ute i solen i en timma, åt ett äpple, tog en kaffe å bara njöt! upp till stan, mötte love helt plötsligt i Farstastrand! Sen tog vi oss till alla andra, satt nere i Gubbängsparken! skulle upp och möta Simon sen, och DÄR dog min telefon! så tro inte att ja bara sket i er, utan visste inte om ni satt kvar eller inte! :(
Träffade på Love vid tunnelbanan, så hon satte sig vid mig, simon och storebror en stund innan hon åkte hem.

Käkade lunch med hjärtat å fika med bror! hur mysigt som helst, och vilket UNDERBART väder! :D
Blev lite nya inköp till prinsessan idag också! munkjacka, två par nya tights, tröjor. Skor och tröja till raring, och en till mig. Så ja är MER än nöjd!

Har varit en sjuuukt lång dag! kom till Gnesta, satte oss hos Karolina där hon bjöd på coffé, och sara å companie kom förbi. Satt ute en stund innan vi gick hem, nu sitter ja här nyduschad och kollar era underbara kommentarer. Ska läsa igenom allt som jag missat också!

Glömde kameran hemma idag! :( men har nååågra på mobilen från idag som jag tog! bättre de än ingenting, så får ni ta å beskåda min fula ankunge också! ;)

Publicerad 2010-05-17 09:19:27 i Livet i Gnesta,

Saknat att blogga? yepp!



Kommentar: sorry men hon är ju inte ett dugg söt...ser ut som en gammal tant! hoppas att hon blir sötare snart annars vill man ju inte fortsätta och läsa denna blogg blää...scary

Jag älskar verkligen att blogga måste jag säga! sluta läs.. Gör mig verkligen ingenting! :)
Är hon så ful så tack för att du är ärlig! eller? äsh.

Publicerad 2010-05-16 22:50:28 i Wilja 0-3 månader,

MIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKEL!!!



Efter att ha testat alla nappar som någonsin har tillvärkats, smala, runda, knottriga, platta, konstiga! ja.. u name it, så tog hon ÄNTLIGEN nappen på riktigt för FÖRSTA gången! 7 veckors kämpande. Och nu har pigan somnat med nappen i munnen, mamma är STOLT! å ännu gladare e mina nippels! ;)

Ett helvete att få henne å börja... å en mardröm å få henne att sluta!;)

Publicerad 2010-05-16 19:45:32 i Wilja 0-3 månader,

Nu blir de bye bye internet, ses på Tuben imorgon?





Åh, måste säga grattis till Therese som fick en liten Kelian också! :D Du ser hur mkt man missar utan internet, blir ju tokig.
Sitter hemma och väntar på Simon och Wilja! pizzadags för oss, lagom på en Söndag sådär! ;) vi har setat och kollat lite resor till Grekland nu också. Vi har ju tänkt att åka i slutet av aug, då både jag och Simon fyller 20 i sommar. Så de blir en liten present till oss båda! :)

Imorgon så blir det tuben som gäller, ska bli skitkul! så måste kolla upp tåg å allt nu, så jag kommer iväg.
Lite halvjobbigt utan att kunna kolla upp de NÄR man vill här hemma.

Sitter slaviskt här och läser igenom alla era bloggar, FAN va ja saknar er! <3

Publicerad 2010-05-16 11:52:22 i Wilja 0-3 månader,

Vårat lilla troll!





Lite uppdatering om våran lilla stora prinsessa!
Wilja är nu på Tisdag redan 7 veckor gammal! helt otroligt? tiden har bara försvunnit. Om veckorna kunde gå lika snabbt under graviditeten? redan två jäkla månader! Samtidigt känns det som hon alltid har varit här?

Nu är hon 53 cm och väger 5,2 KILO! Hon är ju KOLOSAL :D barnmorskan frågade mig om jag hade grädde i pattarna. Å herre säger jag bara.. Hon vilar på alla sina hakor! och alla hennes små veck? ja blir helt kär! <3
Hon kommer ju rulla fram i sommar!

Hon är tidig på allt, hon är med hela tiden och sover.. aldrig? :D Förutom på nätterna.
Än sålänge så har vårat lilla gryn inte hållt oss vakna EN enda natt sen hon kom! förutom när hon va förkyld å vi inte vågade sova. Men vaknar 2-3 gånger och äter, sen somnar jag medans jag ammar. Likaså hon! Så peppar peppar.

Vi vet inte ännu hur de är att vara föräldrar, - citat från barnmorskan.

Jag ska också på läkarkontroll nästa vecka! vet inte hur jag ska göra för att behålla vikten! "/ sa de, mitt mål va 55 och de va ett långsiktigt, men är redan nere på 54. Vad jag än äter, så går jag ner! inge roligt längre..
Käkar upp en hel prinsesstårta om dagen, men ingenting händer! vill bara stanna nu. Är nöjd, vill träna upp musklerna igen och öka i vikt. Och inte tappa! "/

Men ska få reda på va problemet är. Ämnesomsättningen verkar ju ha ändrats efter graviditeten iallafall.

Bråk med försäkringskassan har vi också, eller KRIG! fattas två föräldrapenningar, och sen får vi den här denna månad. Så tre st väntar vi in! catchiiiing när dom väl kommer, men nu är de tomt i fickan alltså. Idioter!
förstår inte hur dom kan strula så?

Publicerad 2010-05-16 11:42:32 i Wilja 0-3 månader,

Mitt liv! <3 utan er två är jag ingen!





  

  

  

  

  

  

Igår va de ju en helt jäkla fantastisk dag! och ja tror att alla håller med mig! ;D så jag Wilja och Simon åkte ut till min syster på landet och bara va! så himla skönt, shit! de va ju sommar på allvar? men idag.. titta ut och alldeles grått! "/ man mår ju dåligt! skulle upp till Stockholm idag och träffa mamma, men kände de... Nja! vi tar de en annan dag då de e sol å vi kan va ute och fika! sitta inne och uggla är ju inge roligt.

Men idag får vi besök av Farfar Lasse och simons lillebror! blir att mysa lite och kanske äta någon lunch.
Blir mysigt! första gången dom kommer hit och hälsar på faktiskt. Spännande!
Kommer uppdatera mer senare, har datan ikväll! så nu jäklar ska ja berätta allt som har hänt.

Publicerad 2010-05-16 11:18:15 i Wilja 0-3 månader,

Astrid Lindgrens/Stockholmsdag.





  

  

  

Åkte till Astrid Lindgrens för att kolla Wiljas höft! såg fint ut, så glada vart vi. Även lite bilder tog vi! ;D Åkte in till stan efter och mötte Klara och Loo, även Denise och Wilgot! Har lite bilder, men vill fråga innan jag lägger ut dom om det är okej.

Shit, de är så svårt att skriva när de va sålänge sen! :( kommer ju knappt ihåg. Fan va jag hatar att inte kunna uppdatera nu när Wilja är liten, och så tråkigt att inte kunna gå in och läsa om era dagar längre! :( men snart så, när hälften av alla mina läsare är borta så får ja ta tag i bloggandet igen! ;)



Publicerad 2010-05-05 11:58:31 i Livet i Gnesta,

im not deaaaad!



Jag har inte gått och dött, jag lovar!!! Har bara inget internet hemma igen för tredje gången.
Så jag har inte kunnat skriva, och inte varit inne på evigheter. Men allt är superbo med oss! inga konstigheter.
Internet kommer snaart igång igen, ska köpa nytt modem! :D Sen så är jag back on track.


äntligen är min IPHONE igång igen efter många om och men, med nytt nummer! också för TREDJE gången. Den andra la av.... Så om jag inte svarat, så är det därför! Så nu bugar jag och bockar för att få era nummer som jag hade tidigare? Utan data och tele så är jag alldeles alone annars.

Nu så ska jag Wilja och Simon ta oss till Solna! ska till karolinska för att kolla till lillans höft igen, eftersom allt såg bra ut sist. Men en koll efter tre veckor, TUR att vi kollade det! höll på att glömma bort allt.

Har bråk med FK också! skulle fått mammapenningen utbetalad i Måndags! fick hem papper om det idag. Men är de några pengar på kontot? NEJ! plats 218 i telefon också...... Jag är inte den enda som är förbannad så att säga...

Har gjort hur mkt roliga saker som helst i veckan! lillan väger nu också 4500 gram å e 52 cm lång. Det går verkligen undan! och vi har fortfarande tur med att få sova heeeela nätterna och har en unge som älskar att vara tyst. Så mamma och Pappa bara NJUTER! Sen har vi varit i stockholm ett x antal gånger. Va på föräldraträff också i Måndags i högdalen! hur mysigt som helst, träffade klara med loo, sen Denise och Wilgot, Jessica och Oliwer och massa andra! verkligen värt det.

Skulle träffa klara idag, men har nytt nummer å inte hennes! så har INTE kunnat meddela att jag inte kunde komma! :( så läser du de här, dont be mad!

PUSS OCH KRAM från oss!

Och DENISE! Bilderna på Wilja, kan du maila dom, eller lägga in? Vill så GÄÄÄRNA se dom! <3
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela