Publicerad 2010-08-31 21:59:44 i Wiljas Cornelias dop,

Bakelserna till dopet.  

ÅTERIGEN måste jag skryta och säga till mig SJÄLV hur förbannad grym jag är på att baka! efter den ANDRA tårtan jag har bakat i HELA mitt liv blev detta resultatet! och mina cupcakes är LÄTT godast i stan! ;D
Som sagt inte bara fina.... Utan smakar som en DRÖM!

*Pepp på mig själv!*

Publicerad 2010-08-31 21:47:03 i Wilja 3-6 månader,

Dagen i bilder med Wilja!

  

  

    

  

Wilja fullkomligt ÄLSKAR sin gåvagn hon fick av sin Moster!
Och vi har ju bara ställt henne där lite på skoj, men nej! HON TAR SIG FRAM?!!!! Hon tippar försiktigt med tårna, och sen.... tog hon ett kliv FRAM! är i chock, min fem-månaders FÅR inte börja såhär tidigt. Så vi satte henne ner på golvet, men nä! Gallskrik! upp och stå igen.

Så låste den så hon bara kunde stå, men då steppar hon på stället! gullunge<3

Idag så har det inte hänt nånting alls! Gick ut på en liten promenad imorse och mötte Elliot och Madde vid parken, drack en kaffe och pratade lite skit! Sen gick jag och mötte Simon, satt och prata ett par timmar om allt och ingenting, sen gick vi hem! :D

Lagat mat, diskat, tvättat, MÖBLERAT om i HELA sovrummet! ;D Tjoho! Känns äntligen snart efter ett ÅR att det är ett sovrum.. Tack gode gud! nu kanske vi vill va här inne? Fattas en liten garderob åt Wilja, och lite mer plats för hennes tusen leksaker! någon hylla som man kan ställa lådor i, korgar. Och sen till ALLA hennes böcker! Shit, hon har mer böcker än mamma och Pappa tillsammans nu!

Har kollat på fångarna på fortet och RENA RAMA ROLF! Ja älskart.
Nu blir det bara sängmys och simon tvingar mig till att kolla på ailiens med honom....

OCH TACK FÖR ERA TIPS OM KAMEROR! Guldvärt att veta för/nackdelar med alla kameror! Men ska in till butik och 'känna' lite på dom! Typiskt att det är så förbaskat dyrt bara! :( Men som alla säger, de är VÄRT varenda krona! Dags att börja spara.Publicerad 2010-08-31 11:56:27 i Livet i Gnesta,

SYSTEMKAMERA, ALL hjälp!
HJÄLP MIG! Vad FOTAR ni med hemma hos er?

För nu är det nämligen såhär. Vi måste köpa oss en ordentlig kamera. De går ju inte att fota hela Wiljas uppväxt med en mobilkamera..... Det GÅR bara inte!
Ge mig TIPS och RÅD om BILLIGA men Bra kameror? jag är ju inget proffs och behöver ingen värsting värsting.

Eller har ni någon hemma som ni vill SÄLJA! Så prata med mig, jag VILL HA!

Publicerad 2010-08-30 21:59:41 i Livet i Gnesta,

En kändis i släkten!

Haha, det roligaste var under dopet... Alla kom fram och sa: Jag känner henne! Min mamma trodde att de va någon hon träffat på tunnelbanan, eller någon kompis i någon krets! Men icke det, utan det är kära Magdalena som Simon har vuxit upp tillsammans med! :)

Du är så härlig Magda! :) Vi är lyckliga över att få ha er i vår lilla familj.

Publicerad 2010-08-30 18:33:40 i Wilja 3-6 månader,

En del av Wiljas dop-presenter!

Den här otroligt fina läderfotöljen fick vi av Magdalena Indebetou och familj / Simons bästa barndomsvän och hans mamma. Den tackar vi och bockar för! Wilja har redan suttit i den, och ÄLSKAR den! <3

  

Den fina BRIO-spisen fick Wilja av sin Gudmor eller, från BÖRJAN så fick hon ett gåvagn! Men min syster köpte även det. Så, fick kvitto! Och så bytte vi till en liten spis. TUR att nån av dom bytte! ;D Och från min syster/moster så fick Wilja den här JÄTTEFINA gåvagnen med hennes namn på. Wilja har REDAN stått vid den, kommer nog uppskattas mkt mkt mkt sen.

Av Simons syster så fick vi det som står på spisen, kladdkakor, brödrost med brödskivor i, visp etc! TACK :)

  

  

Wilja fick en mängder med fina smycken, halsband och armband med ingraveringar på! Ett speciellt guldhalsband från Gudfar Jim som alltid kommer ligga henne nära till hjärtat, flera olika ramar. Fick två av varje (så visar inte kort på allt). Min första tand - Min första lock osv.

  

Hon fick den URFINA Adidas-dressen av Marcus. Hon fick en massa böcker, barnkammarböcker, min första boksamling, Nalle Phu och massa annat smått och gott.En stor och mysig kanin av mormor! ska försöka få henne att ÄLSKA den då hon varken vill ha nån snuttis eller napp. Än sålänge ratar hon den.. Hon fick mer nallar av Louise & Daniel!

Hon fick en massa kläder som jag inte har fotat, klänningar, bodys & två par skor.
Ett Presentkort från Farmor och Farfar på en hel del, så nu ska vi inhandla hela vintergarderoben!!
Hon fick en massa pengar som nu ska in på hennes sparkonto, ja.. Kan inte säga mer än MILJONER tack till alla!


  

En present från oss till Gudmor, Wiljas hand och fotavtryck + foto. Gudfar Jim fick ett likadant.

  

The Godfather and the Daddy! <3

Publicerad 2010-08-30 18:13:41 i Wilja 3-6 månader,

Wilja har en bästevän som heter Elliot!

  

  

  

  

Här kommer det lite fina bilder från idag! Haha, jag som hade LOVAT mig själv att aldrig sätta på Wilja ett hårband om hon inte hade hår! Men FÅR man de så är de en annan sak!^^, men ack så söt hon blev!
Hon har på sig allt som hon fick i present av hennes Gudfars mamma! Och se så sött höstklädd hon är.

Idag fick hon också träffa lilla Elliot och leka med honom! :) Hennes första och bästevän kan jag lova! Han är ju då dryga månaden äldre än henne, och har LOOOVAT att alltid ta hand om Wilja ;)

Pappa Simon har varit och handlat ramar, och nu så har vi printat ut dopkorten så nu sitter dom fint på väggarna, tills vi framkallar ut STORA foton på riktigt :)
Mamma kommer inte idag, så de blir vi här hemma ikväll. Lugnt och skönt, precis som de ska va!

Publicerad 2010-08-30 15:46:55 i Wilja 3-6 månader,

5-månaders tjejen idag! <3

Wilja kan vid 5-månader:

Sitta och leka alldeles själv (med en BARRIÄR kring henne).
Hon kan äta en HEL burk med mat! och de älskar hon.
Wilja kan GÅ när hon håller i Pappas/mammas händer.
Wilja rullar från mage-rygg/rygg-mage.
Wilja kan jollra och SKRIKA så högt hon bara kan - bara för att det är kul...
Hon greppar och leker med allt som kommer i hennes väg, och ÄLSKAR sina fötter!


Idag är det ingen vanlig dag, för idag så är det Wiljas FEM-MÅNADERSDAG! Hipp hipp hurraaaaa <3
Idag är det alltså 5 månaders sedan jag låg i förbannade värkar och trodde att hon aldrig skulle komma 11 dagar övertiden. Men tillslut kom hon 20.14 slog hon upp sina stora blå! och det va den lyckligaste dagen i hela våra liv. Och nu sitter hon här i sin pappas famn och jollrar och har sig, vägen hit har gått så OTROLIGT snabbt! <3

Sitter här och monterar upp hennes fina läderfotölj som hon fick i doppresent av Familjen: Indebetou/lorent. Har även monterat upp hennes fina : gåvagn där det står Wilja på och hennes fina briokök hon fick av sin kära gudmor! <3 Ska göra iordning en liten hörna åt hennes leksaker nu, ska försöka hitta en matta till hennes 'rum' också! Men det börjar arta sig! Nu har hon en hel pool av leksaker som hon fick av lilla elliot som ska invigas med vatten idag också! :D

Ikväll kommer eventuellt wiljas mormor hit! men nu ska ja göra små projekt, ner till bibblan och skriva ut ett par saker, och fixa hennes 3 ramar som ska upp på väggen! :) LETS DO IT!

Publicerad 2010-08-30 15:32:15 i Livet i Gnesta,

7 saker ni kanske inte visFick denna awad av http://mariic.blogg.se/ 

Får man denna award så ska man skriva 7 saker om sig själv och sen skicka vidare till 7 andra bloggare.

1. Jag har alltid velat börja på poledance! haha, och de är nått jag skäms lite över.
Men det är en sån SJUK bra träning för hela kroppen, och samtidigt har man KUL medans man tränar! så man känner lixom inte av det. Inte samma sak som att stå och pumpa på GYM som enligt mig är APTRÅKIGT!  

2. Jag är så oekonomisk som man bara kan bli! Och jag MÅSTE verkligen bli bättre på det. 
Någon som vet nån kurs man kan bli? Lära sig att storhandla korrekt osv. För att handla frukost på konsum för en femhundring är INTE okej. 
 
3. Ända sedan jag va 6 månader så har jag MINST varit utomlands 2-3 gånger om året. Bortsett från detta år, då jag senast va utomlands i Maj FÖRRA året! :( Men kan jag så ska ja ge Wilja den möjligheten att resa & upptäcka! 
 
4. Mitt bästa ämne i skolan var histioria! 
 
5. Jag har gått ett militärgymnasium, kanske inte det första man tänker på när man läser min blogg! Men natur och friluftsliv är nog det bästa jag vet! Älskar att utmana mig själv till max. 
 
6. Innan jag blev 18 så jobbade jag på Vanilla - Solidaritet - och stått i garderob på Fellows i Stockholm.

7. Jag och min bästavän mimmi har gått i Samma klass i TRE ÅRSTID och hatat varandra mer än pesten själv! Jag va den 'tuffa' och hon den 'mobbade' med tandställning och kortklippt hår! De kan man inte tro idag! ;)

Publicerad 2010-08-30 11:24:34 i Livet i Gnesta,

Och ja loggar in här, och njuter!

Bild tagen av Storesyster.

ÅH! Blir så glad när jag kommer in här och läser era värmande kommentarer och er respons! åter igen så minns jag varför jag fortfarande bloggar, för ER! Och nu blir det oftare uppdateringar & bättre på att SVARA på era kommentarer. Men ni får hjälpa mig på traven! Ge mig lite mera tips för att få lite mer liv i den här bloggen. Visst att det är en blogg om Wilja, men de är inte kul att bara läsa om en liten tjej som faktiskt konstant är glad? :P

SÅ skönt, vaknade nu! och vaknade sist kring 07.00 tror jag, Wilja sover (än!)

Nu så har monstret vaknat, och vi ska ut på promenad med Wilja och lilla Elliot! Kommer tillbaka sen med lite mer spännande att säga! ;D Haha.

Publicerad 2010-08-30 01:11:57 i Livet i Gnesta,

Jag har nu som ni ser, en OTROLIGT fin ny design!

Vill börja med att tacka underbara Cassandra för att hon har hjälpt mig att orna min nya otroligt fina design! Hon va SNABB i svängarna, hon skrev ett mail och efter nån timma va förslaget färdigt, och jag KAN inget göra mer än att älska den på alla sätt och vis.
Den är SUPERFIN! ni hittar henne på: http://weareyoungparents.blogg.se där ni kan läsa om hennes liv som snart tvåbarnsmamma och sambo med sin fästman.

Återigen miljoner tack!

Publicerad 2010-08-29 21:49:53 i Livet i Gnesta,

VILL INTE BLI SMALARE NU!

  

Va ska jag mer säga?
Imorgon börjar det nya livet! För Kak-bullar-pizza-tårt DIETEN biter inte på mina OBEFINTLIGA BEN!
Jag känner mig sjuk, oattraktiv (har inte ett gram kvar) och jag HAR ingen rumpa kvar!
Känns helt sjukt att folk KÄMPAR med att gå ner, när man själv mer än allt vill ÖKA i vikt UTAN resultat! :(
Det är minst lika jobbigt! Och höra : Vad FIN du blivit känns inte OKEJ när man själv känner sig som en förbannad fågelskrämma!

Så från och med imorgon så blir det att bojkotta ALLT som har med bakelser/pizza, cola att göra och börja äta HÄLSOSAMT och OFTA! Ut och gå, börja träna.
Det kanske ger en annan effekt och gör så att ja känner mig som en kvinna igen.

fyfan för det här :(

Har någon av er varit med om de, att ni bara RASAT? och HUR mkt man äter, så spelar det ingenroll? Ge mig tips och råd om HUR ja ska göra! För behöver verkligen a l l a just nu.

Publicerad 2010-08-29 20:34:26 i Livet i Gnesta,

BLOGGTORKA, hjälp!Hjälp mig nu! Känner att min blogg har fallit i tristess, och att ingen kommenterar längre! Känns som allt man skriver bara är BORING!

Så hjälp mig, vilken DRASTISK förändring ska skes i bloggen? Inväntar nu SPÄNT också på den nya designen som ska komma.

Så , vad ska jag skriva MER om?
Vad ska jag skriva MINDRE om?
Ska jag göra nått i stil med 'Dagens....'?

Publicerad 2010-08-29 16:49:20 i Livet i Gnesta,

Känns att det är en söndag!FOTO taget av: www.inwe.se

Idag så har det varit en seg seg seg dag! Vaknade HÖR och häpna klockan ETT! och wilja låg fortfarande och sov, hon va helt slut efter igår, dock så somnade hon tidigt för natten! Så nu idag är vi ännu tröttare.
Jag och Wilja gick och fikade lite med Louise på dagen, sen har vi setat här hemma hos oss ett tag och busat med lilltjejen och pratat en massa skit om allt och ingenting.

Ikväll så ska Pappa Simon bort, så vi ska ha en liten Girlsnight all night long hade vi tänkt. Se på såna där filmer som inte Pappa vill se, göra saker som inte Pappa gillar att göra! ;D MYSA!

Har inte så mkt att skriva idag, en jävligt tam-dag om man säger så.

Publicerad 2010-08-29 09:26:49 i Wiljas Cornelias dop,

Bakelser & Dekoration!

FOTO taget av: http://www.inwe.se/

Här kommer det lite bilder från bakningen och dekorationen vi gjorde på borden till dopet. Är verkligen så himla nöjd! Blev rosa och 'fluffigt', PRECIS som det ska vara vid flick-dop! ;) Så LÖN för mödan efter att jag ängnat de tre sista veckorna till att just BAKA! Men nu så, allt är klart och en sten har lättat från axeln.
OVER AND OUT satt säga!

Wilja ligger och sliter armarna itu på sin stackars nya mjuka kanin som hon fick av mormor! En HUR bra investering som helst. Hon gosar med den jämt nu. Själv har jag en extrem TRÄNINGSVÄRK i armarna? Ligger i sängen, hör regnet slå mot taken och bara ÖNSKAR att Wilja vore lika trött som sin mamma! Men icke de, hon är en gla liten fis som sovit heeela natten som NU vill vara vaken!

Får se va vi får gjort denna dag?
Har på känn att det blir en sånhär: Göraabsolutingentingionödan dag!

Vill också ge en tanke till Wiljas Gudmor som igår kväll blev hämtad av sin Mamma från K-stad! Hennes slemmis gick eventuellt igår, och nu hoppas vi så oerhört att den fina lilla killen vill titta ut! Är så himla spänd, nervös och lycklig för din skull! Vi håller tummarna, sen tar jag och W första bästa tåg!
Längtar efter min lilla gudson nu, UT med dig L.

Publicerad 2010-08-28 22:34:44 i Wiljas Cornelias dop,

Wilja Cornelias DOPBILDER!


Dessa underbara foton kommer jag kolla på tills den dagen mitt hjärta inte längre orkar att slå.
Jag är så lycklig så det gör ont i hjärtat! Jag lever verkligen i min drömfantasi med världens bästa fästman, och den goaste dottern i hela världen.

Dessa foton Malin Lövström, gå in på hennes blogg och se hennes vackra bilder och läs lite om henne och hennes fina familj: http://inwe.se

tagit som även hon är mammledig som jag! Som ni ser så fotar hon magiska foton även om hon endast för stunden är hobbyfotograf. Så, vill ni ha fina bilder till dop, kalas, bröllop så kan jag med handen på hjärtat säga att denna tjej är helt FANTASTISK! Miljoner tack.

Publicerad 2010-08-28 18:07:22 i Wiljas Cornelias dop,

Dopet är nu avklarat!

Här kommer nu ett litet försmak på bilderna från Wiljas dop!

Oj, vart ska jag börja? Dagen har varit helt underbar och går inte att beskrivas med ORD! Tusen tack till alla som närvarade på Wiljas stora dag, känns helt otroligt kul! Och så fantastiskt att våra familjer nu också äntligen möts på samma ställe.
Och TUSEN tack till Underbara Malin Lövström som kom och fotade idag! Väntar nu på bilder från henne, så ni kommer få se mkt mkt mer.

Igår så kom Gudfar Jim till Gnesta, va ute i Kyrkan och bakade tårtor, spritsade alla Cupcakes med ett otroligt vackert resultat! är faktiskt STOLT över mig själv.
Som alla sa, hur gott som helst! och ja borde nog bli bagerska i mitt nästa liv.

Wilja fick så OTROLIGT mycket fina presenter som kommer att betyda så oerhört mycket när hon blir äldre. Vilka gåvor, vilka vänner och vilken familj! Älskar er alla precis lika mycket.

Nu är vi helt SLUT här hemma, varit ute i kyrkan nu i 9 timmar och de känns verkligen! Huvudet är som bommul.
Skriver mer sen och fotar lite av det fina vi fått!

YTTLIGARE SÅ TUSEN TACK! Vi är MER än glada över denna dag.
Åh, våran skrutt!

Mamma och Pappa älskar dig så oändligt.

Publicerad 2010-08-27 01:21:44 i Livet i Gnesta,

Fixar dag!Tack för era TIPS och kunskaper angående försäkringskassan! Ni anar inte hur mkt det har hjälpt, och ni förklarar tusen gånger bättre än vad dom nånsin gjort! Nu fattar jag kruxet.
Simon kan flyyytta sina 240 dagar till mig OM han vill, annars får han vara hemma och jag jobba! Och jag har tagit ut 7 dagar i veckan, därför så har jag bara fram tills i Dec.
Varför kunde dom inte förklara de tidigare?:P

JESUS vad jag har fixat idag!
Beslutade oss för att åka till Södertälje jag och Louise. Så åkte in, kom nog hem med 6 olika kassar, och ALLT till dopet! Men nu är varenda PRYL kirrad, servetter är vikna (70 st) DOPKLÄNNINGAR, limmat fast rosetter på alla. Ja... De tog hela kvällen! ;D Har fixat klart Gudföräldrarnas presenter vill så gärna lägga in en bild, men det kan jag inte då Wiljas gudmor besöker denna blogg oftare än ni nånsin kommer hinna göra på EN dag.

Så ni får allt vänta tills på Lördag! Och kan inte lägga in bilder på de andra heller, för de ska ju bli en liten suuuplise till dom som läser denna och som kommer.

Imorgon blir det städning, STORSTÄDNING! Wiljas Gudfar Jim kommer hit imorgon också, ska ut till prästgården och duka färdigt, och sen ska han kramas lite med lillan! :)

Så det enda jag glömde handla är: Margarin (till tårtbottnarna) sylt, och..... KRISTYR! Sen så är vi färdiga.

Hur mycket la ni ner på era barn/ert barn dop?

Publicerad 2010-08-26 11:16:02 i Livet i Gnesta,

Hjälp mig, FÖRSÄKRINGSKASSAN!

Igår lovade jag mig själv! 'bara för att jag är uppe till kl fyra IGEN så betyder de INTE att ja ska sova hela dagen!' och klockan är nu 11 och jag har varit vaken BRA länge! HAHA, säger ja bara, jag kan också. Simon har nog vaknat på jordens bästa humör, vet inte va han va med om i drömmarna? Nått bra verkade de som! Så nu är han påväg ner med lilltjejen för att handla frukost och kaffe till mamma. Ibland kan han också!^^, kors i taket ja mår BÄTTRE! Har inte ont i öronen, är förkyld, men hey! de kan jag ta. Inte värre än så, lite ont i huvudet, men de e ingenting en alvedon INTE fixar!
Wilja är förkyld, men febern helt borta. Så hon ska ut och få luft idag, en lång promenad och handla hem de sista till Dopet på Lördag!

FÖRSÄKRNINGSKASSAN!:

Som alla vet är det rena rama DJUNGELN att hålla med med dom.
Och även om jag har barn så fattar jag FAN ingenting!
Igår fick jag ut min ersättning (och ja, jag har den lägsta) så fick jag HALVA den, någon som råkat ut för samma sak?

Sen gick jag in på mina sidor för att se om JAG har gjort nått fel, anmält för kort osv. Men icke det! Så sitter i telekö nu, ROLIGT!
Men..... Jag har bara ersättningsdagar till i DECEMBER, hallå! de e fyra månader dit, då är Wilja bara 9? Jag fattar inte HUR de går ihop? Hur kan man vara hemma tills barnen är 1.5 år? HJÄLP mig nu!

Allt som har med Pappa dagar att göra också, vi behöver verkligen gå en LEKTION på de här!

Publicerad 2010-08-25 16:09:27 i Livet i Gnesta,

Mottagande på vårdcentralen?- Nu är det 4:e dagen med feber, och andningen låter bara sämre för varje dag. Kan det vara nått som ja behöver oroa mig för? 
- Ja, men de där är ingenfara! låt henne harkla.
- Ja, men va kan jag göra för att underlätta hennes andning? den låter så himla ansträngande?
- Nä, lägg henne på mage.
- Okej... Men så när hon är riktigt tagen, så då är det dags att ringa in?
- Ja i princip...

Ska de va så att hon nästan dör för att dom ska kolla om det är nånting? tycker de låter jävligt konstigt iallafall.
Undrade om de kunde vara öronen som spökade, eftersom hon tar sig så mkt på öronen, och gnäller.
Men en öronflamation är ingenting enligt tanten?

Eftersom Wilja aldrig varit såhär sjuk så VET jag inte om det är VANLIGT att dom säger såhär?
Kändes konsigt att dom inte ens lyssnade på andningen?
'Hon ler ju' va de man fick höra, då är hon pigg. Men HALLÅ! Hon ler när hon sover, hon LER när man väcker henne. Hon ler alltid!

Och eftersom de e 4:e dagen med feber så är de KLART att jag är orolig?
Eller så är jag en hönsmamma enligt henne...

Publicerad 2010-08-25 12:23:21 i Livet i Gnesta,

Den 25:e och lönen på kontot, NOT! :(

  

Åh min duktiga lilla sjuka Wilja kan sitta ALLDELES själv nu! <3
när började era småttingar sitta själva?

USH, de blir verkligen inte bättre här hemma, förkyld och nu har jag börjat få ont i ÖRONEN också! Simon ska ta med Wilja till vårdcentralen nu, för att kolla om nått är alldeles tokigt, eller om de bara är en extrem förkylning.
Shit, de är ju DOP om tre dagar! kommer vi hinna bli friska? Be till gudarna!

Ett TILL problem är att Simons LÖN inte har kommit in på kontot! så jävla tröttsamt.. Antingen så krånglar dom med OB:N eller så får man ingen lön alls. Skit jobb!
Dom har alltså glömt att skicka in hans tider förra månaden till lönekontoret hur lång tid kommer inte DET att ta att ordna till? Vi har ju räkningar, hyra allt ska betalas! KAN inte komma sent med de nu. Likaså ska vi handla det sista till dopet, för VADÅ! :(

Ångest & Panik! och de jävligaste är att man inte kan göra NÅNTING åt det!
Ska be kärringen betala ur sin egna ficka.

Publicerad 2010-08-24 14:01:43 i Livet i Gnesta,

Begrav mig eller nått.

Kan verkligen påstå att jag känner mig SNYGG, fräsh eller lycklig idag!
Har inte  varit ute på dar, och mitt HÅR! Ja, kommer inte ihåg när ja tvättade de sist...

Glansig om ögonen, ringar under ögonen! färgen på huden är röspräcklig!
Ja... Behöver jag säga mer?

En sjuk och FRÄÄÄÄSH Patricia! Här har ni mig, h e l t  f ö r s t ö r d.

Publicerad 2010-08-24 13:41:07 i Livet i Gnesta,

Vill bli frisk!

Bara för att du är så förbannat snygg hjärtat! ;)Min lilla bebis sitter tryggt på min lilla Gudson! <3Helan & Halvan! Men ändå bästa vänner.En klänning som testades i mammas garderob! Haha, när använder man en sån? Sjukt snygg om man hade nått Grekiskt tema, liknade mest en grekiskgudinna i denna! ;D

Här hemma är vi fortfarande lika sjuka om inte sjukare. Mår skit, och de är bara förnamnet! Hade verkligen en hemsk natt idag, sist jag kollade på klockan så va den 05.30, USH! Låg och vände och vred på mig i flera timmar, blev så övertrött så ja blev ledsen! Att sova utan : Halstabletter, nässpray, alvedon OCH vatten kommer jag aldrig mer göra om! Ska försöka ta mig till Pappa idag och låna några hundra, såhär DAGEN innan lön så är det tomt i plånboken, och vi behöver verkligen alvedon! Köpte medicin igår till Wilja för dom sista, så hon sov som en prinsessa inatt, febern försvann och nässprayen gjorde så hon kunde andas.
Min lilla tjej! åh, gör så ont i hjärtat när ja inte kan göra nått ÅT att hon är sjuk! :(

Fan, nu är vi SJUKA och har NOLL ork till att förbereda inför DOPET! De är ju på Lördag? Herregud!
Muffins - Bakade, Kakor - Bakade, Kanelbullar - Bakade!
Tallrikar: Inhandlade
Muggar: Inhandlade
Skedar, servetter: Inhandlade
Serpentiner, ballonger: Inhandlade

Det som fattas är : Pappersdukar, och vi MÅSTE ringa kyrkan ang KLÄNNING!
Skulle ju ha lånat en, men vet inte hur de blir med det. Så vi vet att kyrkan har klänningar att låna ut?

Publicerad 2010-08-24 00:57:09 i Livet i Gnesta,

KILL ME!S j u u u u u u u u k a!

Behöver jag säga nått mer? Därför jag inte är inne och skriver nånting! Mår som pesten själv.
Helt hemskt! Ush, verkligen STACKARS lilla oss!

Bakat kanelbullar idag med älskling, det måste varit de mest ansträngande vi har gjort på hela dagen.
Och han har bränt varenda fingertopp han äger! Fyyy. Blåsor över hela händerna!

Skriver om de finns nått att skriva om imorgon , just nu vill ja bara att någon ska komma och skjuta mig!
Sår under NÄSAN har jag fått också, fan va jag hatar att SNYTA mig! Gör så ont :(

Publicerad 2010-08-23 01:25:42 i Wilja 3-6 månader,

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, stolt morsa!WOOOOW säger jag bara! Wilja 4 månader och 22 dagar kan SITTA alldeles själv!
Min lilla lilla goding. Hela kvällen har spenderats med att hon har setat upp, ligga = skrika, stå = skrika! SITTA = överlycklig lillbebis!

Sitter bakom och är beredd på att hon ska falla såklart, i början vingla hon åt sidan. Men sen kom hon på kruxet att hålla händerna på knäna, och POFF så hittade hon sittställningen! Mamma är så jäkla stolt! :D Har verkligen insett nu att hon inte är min lilla mini bebis längre, men fortfarande MIN UNDERBARA bebis!

Nä återgå till sängläge, är helt förstörd efter idag.

Fick läskiga SUPERPILLER av Mimmi som har funkat susen, men direkt när hästmedicinen slår av så mår man sämre än innan. Så proppar mig full! Och JESUS va de svider i näsan, va har du gett mig kvinna?

ÅK IN OCH FÖD BARN KÄRA DU!! <3

Publicerad 2010-08-22 22:49:41 i Livet i Gnesta,

Sjukstugan fortsätter!

Sitter och lyssnar på skön musik och precis fått Wilja att somna! gud va hon kämpar, snörvlar & hostar! Vaknar varje gång hon hostar till och är jätte ledsen :( Imorgon är det BVC som gäller, ska kolla om hon ska få nått eller om alvedon är det bästa. Antar att hon inte kommer ta 5 månaderssprutan imorgon.

Och ang inlägget tidigare så tror folk att jag menar att hon är för STOR för att ammas? Herregud! va tror ni? klart jag vet de! hon helammas fortfarande :)
Menade mer på att droppa BRÖSTMJÖLK I NÄSAN! Eller är det bara på spädisar man gör så?

Publicerad 2010-08-22 15:00:47 i Livet i Gnesta,

Vilken Söndag!

Som jag sa... Det är rena sjukstugan här hemma idag! Fyfan, mår som en påse gamla skridskor... Har försökt sova sålänge som vi bara kan! Wilja snörvlar och kämpar på, duktiga tjejen! Överdoserar med koksalt.. Och nu är det slut, och apoteket är stängt! Hur gör man då?

Någon som har tips om hur man kan göra när barn är förkylda?
Hört med bröstmjölk, men de är hon väl ändå förstor för nu?

Det kommer inte bli många barn gjorda idag känner jag allt. Brist på ork, fantasi och vilja... GNÄLLDAG!
Mitt huvud känns också som att de ska explodera vilken stund som helst.

Publicerad 2010-08-21 23:46:22 i Livet i Gnesta,

Jag vill flytta HEEEM!Jag lider med min käre vän mimmi som har kämtat att hålla takten med min polska släkt idag! (dock e hon faktiskt KVARTS polsk också!^^), morgonen började SNÄPPET för tidigt för mig känner jag.

Som sagt, igår tvekade jag fram och tillbaka i timmar på om jag skulle gå ut eller inte, klockan 22.00 bestämde jag mig för att fan GÅ ut! Så, gjorde oss iordning. Inväntade att Lena skulle hämta oss, och vidare till nyköping och ut på Tellus. Påminn mig IGEN om varför jag tvekade! det värsta jag varit med om ever! gick inte en SEKUND utan att jag längtade hem, oroade mig konstant. Att få höra: fan va snygg du är! hade jag haft ett baseballträ hade ja klubbat ner varenda idiot. Och när man säger: JAG ÄR FÖRLOVAD OCH HAR BARN så tror man dom ska skrämmas... Men nä, då blire MIIIIIILF istället! USH säger jag bara.

Iallafall, va kul att se lite folk. Men nä, jag är INTE redo! Och att dricka en drink kändes bara skumt... uppskatta inte att dansa, kollade klockan för ja bara längtade tills dom stängde! Not OK.
Så, de kommer nog dröja innan jag lämnar Storatorget 1 för att gå ut på krogen igen! Inget för mig alls just nu känner jag. Fy!

MEN , idag började de med att vi möter Mimmi och åker till Stockholm! i S-hamn kommer storesyster och Moa, likaså Melinda! Strosa omkring en stund i stan, gick in på ZARA och plockade på oss lite smått & gott! Tog en promenad till Gamlastan, satte och oss käkade! dyraste pizzorna jag nånsin varit med om! Ett par kronor fattigare.... Sen så tog vi oss ner till tunnelbanan för att ta oss till storebror som hade ett 'avskedspartay' i Farsta, han flyttar nämligen till Gotland i tre år! "/ Så kommer inte träffas förns i Jul kan ja tro? Kommer kännas tomt :(

Stannade ett tag, käka lite och sen iväg mot kära sööööööööööööööööder för att fika lite och bara kolla på folk! Fan va jag vill flytta tillbaka. Det kommer och går! hela tiden.. Ena stunden lägenhet på Söder, andra så vill vi bo i hus.. Fan ska man göra? för här har vi inget! :/

Satt på Muggen och bara myste! Efter 10 timmar i stan så är vi nu hemma, helt jävla slut! Och dessutom:

Simon hostar - Check!
Simon förkyld - Check!
Wilja förkyl - Check!
Wilja hostar - Check!
Patricia hostar - Check!
Patricia förkyld - Check!

Så med andra ord så nalkas det SJUKSTUGA här hemma imorgon! fattar inte, från ingenstans, POFF nu på kvällen slog det till för alla oss tre! Därför vi varit så sega hela dagen?
Ska till BVC med Wilja på Måndag och kolla också, ska även ta 5-månaderssprutan :(

Nä med andra ord: EN KASS kväll slutade med en underbar dag med dom som betyder ALLT! och nått man lever för, jag får UT nått av att vara med dom, att få se Wilja varenda vaken sekund! Nä, nu har jag iallafall varit utan henne i fyra timmar och de va de värsta jag varit med om!

Gonatt från oss.. Långt inlägg, så har du läst ända ner hit! BRA kämpat.

Och mimmi min älskade, jag VET hur jobbigt du har, jag VET hur mkt du kämpar, och du ska veta hur STOLT jag är över dig! Du försöker och försöker, de går inte snabbt... Men du ger inte upp! Älskar dig min vän. <3
Snart är Liam här, och då kommer du att SAKNA magen och graviditeten, TRO mig! för de gör vi, nått så kolosalt.

Publicerad 2010-08-20 10:30:42 i Livet i Gnesta,

Iväg på nya äventyr!Sitter här nu och ska ta mig in i duschen, få Wilja att ligga snällt i ca 20 min medans jag duschar och klär på mig, iväg till stora stockholm för att möta mamma! köp ALDRIG vax från THAIMAHAL! säger då de, det lossnar. Så vi ska dit och gnälla, eftersom det sitter stenhårt på mig och Mimmi, två har lossnat ALLT som allt. Halva mammas huvud ligger på mattan lixom, INTE okej!

Sen ikväll är det snack om att gå ut för första gången sen Wilja föddes i Nyköping med Louise! Men allvarligt... Jag känner mig fortfarande inte redo? vill vara närmre IFALL jag plötsligt bara vill hem: nu nu nu!
Så kanske blir en öl eller två med tjejorna imorgon, men inte ut ikväll, eller?

Shit, vilken ångest över att ens lämna henne! Då måste de betyda att JAG inte är redo, även om HON kommer att klara sig helt galant med Pappa?

Publicerad 2010-08-20 10:27:15 i Livet i Gnesta,

20 år och BOLAGET!


  

   

Gårdagen!

Den började med att min älskade sambo, pojkvän, fästman och pappa till våran dotter gick upp och gjorde en brakfrukost åt mig på sängen! dock så va jag så förbannat trött att jag inte hajade det. Så simon la sig bakom mig och krama om mig! WIPS så va kl en timma senare. När jag slog upp ögonen så stod frukosten på sängkanten och väntade, och jag blev alldeles varm i hela kroppen!

Som när jag fyllde: 19 förra året, då vaknade jag upp med HJÄRTFORMADE pannkakor som han har stått och gjort själv. Sprang till seveneleven innan kl 06.00 och köpte sylt, muffins som han satte ett ljus i! Fan, ni ser. Jag har nog hittat den BÄSTA!

Sen kom Pappa innanför dörren och grattade mig utan present?! haha, men jag fick en skuldsanering på ett x-antal tusen.. Så de kan fan inte bli bättre! Så nu har jag massa pengar att kunna låna till godo!^^, nedå. Men SKÖNT att bli av med den här skulden! *lätta från hjärtat!*

Mimmi kom med presenter och blommor till mig, åt upp fem cupcakes och 4 bitar tårta också... Hungriga kvinna!
Mamma kom från stockholm kring halv två, med ännu mera blommor! Jag har så jävla dåligt med vaser, men FAN så bra att vi fick en fin av Mimmi.
Sen ska vi bo på HOTEL mellan den 30-31 okt också, den ni! Med miiiin bästevän! :)

Sen kom Karolina upp med ännu en fin blomma, fikade lite! Sen kom Madde & Magnus med fina lilla Elliot med en STOOOR & fin blomma. Fikade lite till! är spyfärdig bara jag tänker på fika just nu..

Gick till BOLAGET en halvtimma innan dom stängde bara för att jag får! Köpte hem lite vin, ett par öl till Simon och några Cider. Gick och käkade sushi/thaimat med Mimmi, Simon, Wilja & Mamma! Hur mysigt som helst.

Så för att fylla år på en Torsdag MED ett liten barn så va de en alldeles perfekt dag och vill inte göra om den om jag så kunde. Fick va med dom som betyder allra mest, precis som det ska vara! Och jag kommer ju träffa hela tjocka familjen på dopet. Så om släkt och så kom, är faktiskt inte så viktigt! Ser alla då.

Publicerad 2010-08-20 10:11:51 i Wilja 3-6 månader,

En dag för ett par dar sen...

  

   

  

  Här kommer det lite bilder från i Onsdags när minifamiljen tog sig in till stan och strosa omkring! (den här bloggen är KÄND för alla sina bilder... nu kommer dom flera dar efter) känner att de går braaaa nu! Har inte ens skrivit om den dan? Men! Simon skulle åka upp och hitta en födelsedagspresent åt mig (dock UTAN resultat!) så gick hela götgatan, tog en fika. Jag satte mig på snaps en sväng och väntade på Simon! en timma senare, fortfarande inget inslaget fint paket som väntade på att bli öppnat.

Så vi tog oss till Skanstull, men icke där heller! Nu börja kl bli mot 19.00 så vi gav upp, iväg med tåget hem till landet igen. Mötte Louise som följde med oss hem och bakade prinsesstårtor & cupcakes! THANK u. Och sen blev det lite seen middag som Simon skjussade rätt i ugn!

Har fått fyra st förhandsbiljetter också på Tingeling 3 som jag ska bjuda syskonbarnen på! :)
Hur mysigt som helst kommer det att bli! Den 4:e september när käre Mimmi är på gång och kalvar!
Men om jag får som JAAAG vill så går hon över MINST 11 dagar, bara för att jag fick!^^,

Nä, nytt inlägg kommer!

Publicerad 2010-08-18 00:27:25 i Livet i Gnesta,

Hemska film!Allah akbar .....
JAG ÄR ARG!

Setat och kollat på Soraya.M alldeles nyss och ögonen bokstavligen SVIDER! har gråtit så mkt så jag har hulkat mig.. Baserad på en sann historia! Det är helt SJUKT att detta kan pågå år 2010.. Det är som att åka tillbaka flera hundra år i tiden!

Hur kan en människa vara så hemsk? Hur kan folk göra så mot en annan person? Någons mamma, någons fru, någons DOTTER! Alltså.. Förlåt, skit rasistiskt låter detta inlägg! Tro mig, jag är inte det nånstans. Men just SÅNNA HÄR SAKER får mig att explodera och hata ALLT och alla! Speciellt männen i dessa kulturer då kvinnan har NOLL att säga till om.

I helvete att jag kommer kunna sova inatt iallafall.. Är arg, ledsen, förvirrad och FÖRBANNAD!
Av en film? - Ja! Men att detta faktiskt händer det är de som gör mig helt jävla mörkrädd.

Publicerad 2010-08-17 18:37:18 i Wiljas Cornelias dop,

Hemmafrun i mig!

  

ÅÅÅH jag lyckades..... Dom kanske inte är en njutning för synen, för det misslyckades jag totalt med! Men smaken.... alltså herrejesus säger jag bara! Jag älskar sevenelevens cookies, men dessa slog med HÄSTLÄNGDER! Sådär riktigt knapriga men SEGA! OOOOOh säger jag bara. Gjorde ljusa cookies, och även mörka.

I dom så har jag:
Vitchoklad
Fudge-nougat
Mjölkchoklad (jäklar!) mmmmmmms.
Och sen den vanliga 'smeten' som används. Jävligt gott! Nu är det bara att träna på att göra dom fina också.  

Nu har jag bakat över 100 st MINIMUFFINS som vi har fryst in. Kommer ju att ta ut dom innan dopet och spritsa dom fina! :) Men känner att jag inte har en suck i världen att baka allt dagen innan, de GÅR bara inte!
Men i dessa ljuuuvliga minisar så har vi i:

Digestiv/krossat vitchoklad i botten.
Två små chokladbitar
Och sen blåbär på toppen!

Hur GODA som helst också! Som sagt, de SER inte fint ut! Men viktigaste är ju allt hur de faktiskt smakar! ;)

  

Äppelkakor, tre st formade i små hjärtan.
Och sen har vi en liten smaktitt på våra fina krumelurer vi pysslat med! :)

  

Så med andra ord så har den lilla hemmafrun i mig varit på besök hela veckan! Men shit va mysigt det är att stå och baka? hela lägenheten luktar så himla GOTT! Sen sätter man sig och kurar ihop i soffan med nygräddade muffins.. Bakar ju alltid på kvällarna då Wilja sover! Så jag och Simon har alltid en liten mysstund... Nä, HUR mysigt som helst! men ja kommer nog tröttna rätt snabbt!

Om inte annat så kommer vågen visa ett par extrakilon när den här månaden är slut! ^^,

Publicerad 2010-08-17 18:13:25 i Livet i Gnesta,

TERAPIARBETE!Jäklar......

Ingen uppdatering, har inte hittat sladden till mobilen, men äntligen! Så nu ska ja sätta mig och lägga in lite bilder. Har bakat.... Återigen så har jag bakat! Cookies, mera muffins.... äppelkakor! Igår kom kära mimmi och hjälpte mig att göra små dekorationer till cupcaksen! Haha... Säger va ja vill om dom, men fan! Inte så jäkla fint utan verktyg! :P Men de funka. Gjorde hemmagjord sugerpaste och sen satt vi och gjorde blommor och allt för hand! :P

Måste handla verktyg, kommer ALDRIG palla göra över 200 små blommor för hand! noway.
Satt iallafall uppe till kl 01.00 med skiten.

Idag kom kära syster och väckte mig! käka frukost, ner till hobbybutiken och köpte lite presenter till dopet! gick till ica och hämtade ut två paket från NELLY nu har mina fiiiiiiiiina skor kommit, och en klänning + en tröja. Lite nytt i garderoben slår aldrig fel! ;D

Sen gick jag och sola... 12 små ynka minuter! men jag är bränd som en kräfta?! måste varit nya rör... har kunnat sola 30-35 min tidigare, och NU har jag fått pigmentförändringar på magen? EFTER graviditeten? Fattade ingenting. Iallafall! pinsamt nog så gick vi till nellies där syster och mimmi satt.
Fikade lite! Gick hem, Simon sprang och köpte en mängder med olika ramar!

Så vi har fixat en hel fotovägg! HUR fint som helst blev det, bara kort på lillan också! ^^, hennes EGNA vägg så alla kan se hur underbart go hon är.

Nu har vi setat och pysslat med gipsavgjutningar och gud vet vad!

Nej, men bilder sa jag va?

Publicerad 2010-08-15 16:49:08 i Livet i Gnesta,

Ont i mamma hjärtat mitt!

Känner mig hemsk, här är magen i vecka 38 tror jag. 

Jag kommer inte ihåg hur det känns att vara gravid! Jag kommer inte IHÅG Wiljas alla tusentals sparkar varje dag... Jag kommer inte ihåg hur det känns när hon hade hicka i magen! När hon slog miljoner volter.
Allt jag kommer ihåg va att jag klagade & gnällde på hur jobbigt allt va! Ush... Hur kan man minnas dom stunderna, men inte känslan av henne?

Känner mig jätte ledsen! hela graviditeten är som bortblåst.. Hade det inte varit för den pyttelilla bristningen över naveln så finns det inte ett SPÅR kvar av min gigantiska mage! :( är ju hur sorgligt som helst...
Lovar mig själv till nästa graviditet att ta vara på tiden och NJUTA! För den kommer aldrig komma tillbaka..

När jag sitter och kollar på kort på lillan när hon kom, så kommer jag inte ihåg känslan att hålla den nya lilla bebisen i famnen, hur liten och hur ömtålig hon va! Jag kan inte förstå att hon en gång va 47 cm och vägde 3220 bara... Jag har bara Wilja i minnet som hon är nu! Min LILLA bebis som väger över 8 kilo! Men... Hon har ju inte varit så alltid? Men vart har tiden tagit vägen!!!! Jag har njutit varje dag, men ändå... Kommer jag inte ihåg den?

Fyfan vad konstigt det känns! Som jag sa förut: fattar inte hur man kan vara gravid gång på gång...
Men nu förstår jag verkligen! för varje barn är en lycka, en lycka som inte går att beskriva.

Det är NU mitt liv har börjat, jag har hittat meningen i MITT liv! och ett liv UTAN barn, är inget liv.
Som vissa säger: Man ska leva loppan innan! Till vilket pris?

Jag är en MAMMA och jag kan inte tänka mig ett liv då jag inte är det.
Om jag så ska skaffa mig en farm, jag har SÅ mkt kärlek att ge.

Fyfan vad jag älskar dig Wilja Cornelia!<3

Publicerad 2010-08-14 15:37:11 i Livet i Gnesta,

Olidliga äckel värme!Det är så förbaaaaannat varmt i den här lägenheten så jag tror att jag spyr!
Som simon sa, vi borde ha skaffat oss en golvfläkt! Lite lagom sådär när löven börjar falla.... Säger de, bor vi kvar här till nästa sommar. Så ska vi MINST ha en i varje rum!

Idag va det även första gången som jag och Simon var ENSAMNA med varandra på över 4 månader! Den ni. Gudmor Mimmi kom hit och hämtade lillan på en spontanpromenad! Gick hur bra som helst. Då hon sov hela vägen... Och mamma och pappa fick duscha tillsammans, och ligga och kramas UTAN att tänka på om hon är vaken eller inte!^^, dock sa simon: Undrar va Wilja gör nu?

Man blir ju helt skadad! Gick ner till Nellies och mötte upp Mimmi och Wilja där! tog en kaffe, monsunregn kom.... Simon ligger och spelar! Wilja snurrar på golvet... Och jag letar febrilt efter ett par höstkängor! Måste has.

Publicerad 2010-08-13 22:30:04 i Livet i Gnesta,

FYYY!

Mina ovårdade cupcakes i smak av:

Raspberry cheescake!
Vanilj och hallon.
Frosting: Creemchees
Smält vitchoklad

Bakade även muffins med smak av:

Choklad, vitchoklad och hallon.
Knäck-kulor och Noblesse i.
Står i ugnen nu, får allt ta och smaka av den varianten! :D

SHIT vad jag är trött!
Den här dagen hoppas jag att jag aldrig mer kommer att göra om.

Morgonen började med att Pappa stod utanför oss halvtolv, in i bilen och iväg mot södertälje! in på willys och storhandlade, då menar jag TVÅ FULLA vagnar med mat! fullt i skafferiet, går inte in en grönsak till i kylen! Wilja har numera 8 paket blöjor och ett helt SKÅP med barnmat. Kommer inte behöva handla en pryl till på flera månader känns det som nu! :P

Iväg till ÖB för att köpa lite saker till dopet!
Kom till kassan med en överfull VAGN med allt från platstallrikar till bestick, till tvättmedel, till GODIS, till hemsaker. Ja, you name it!

Fick packa på oss allt PÅ varandra i bilen, inte en pryl till gick in! så, kom vi hem. Sprang flera vändor, och hissen fick åka upp TVÅ gånger med alla matkassar. Den ni! ^^,

Sen sprang jag iväg till stopp, handlade saker till bakeriet! :D
Så nu har jag bakat 56 muffins som ligger i frysen, två stora sockerkakor. Och kommer baka två tårtor till dopet!

Testade för skojs skull hur de skulle bli att frosta! ;D fult som fan men det va bara för att känna hur man gjorde mer eller mindre, men jesus va smarrigt!

Och sen blev det att inhandla lite olika dekorationer hem, väggdekoration. Orkidéer, saker till köket.
Ja, nu ska jag fan SOVA!

Publicerad 2010-08-12 23:19:56 i Livet i Gnesta,

ÅÅÅÅH, underbara dag!Som jag sa igår, HUR kunde jag känna som jag gjorde igår? Förbannade amningshormoner!
Och idag fick vi en fiiiiin ÖVERASSSSSKNING i brevlådan! Skattepengarna kom till oss idag!^^, på check! Shit, oväntade pengar. Hade helt glömt bort dom! så de satt fint i kassan. + i kanten lixom! Så vi tänkte... Varför inte åka till stan och unna oss lite prylar när vi ändå fick in oväntade pengar?

Så tog 14.30 tåget upp till stockholm!
Hittade två fina koftor och ett linne till mig på H&M och ett gäng med kläder till Wilja! Men fan ingen dopklänning:( Simon hittade tvspel och sen från ingenstans så hade han piercat bröstvårtan?! Haha, spontant eller vadå. Jag köpte mig ett par nya vita converse, hittade även ett par AS SNYGGA kängor på Nilsons, men jag väntar ett tag. Det kanske kommer in några nya höstskor som ja gillar äännu mer. Eller så tar allt slut lagom då jag VILL ha, otur som vanligt.

Blev en snabbrunda i stan! iväg till söder för att träffa Wiljas farmor & farfar! Supermysigt verkligen, satt där och pratade och åt lite. Gick in på babyproffsen och köpte lite smått & gott till wilja! Nappflaska, NUK och vet ni? HON SUGER FAN PÅ DEN! Laban-haklapp, REGNSKYDD till vagnen, (brios) men den funkade.
Bitleksaker, och massa annat!

Kollade även GÅSTOLAR När började era barn använda dom?
Har hört så olika, allt från fyra mån till sex. Beroende på hur stadiga dom är :)

Iallafall, iväg sen till farmor Magda och familjen! ^^, HUR mysigt som helst. Wilja fick presenter från USA ett par converse, nu har hon två par!^^, och två klänningar. Superfina!

Kom hem nu kring tio, är helt s l u t. Imorgon blir det av till Södertälje! Ska inhandla allt till dopet, dukar, dekorationer, tallrikar osv. Spännande spännande! :D

En BRA dag med andra ord.

Publicerad 2010-08-12 00:27:49 i Livet i Gnesta,

Jag är deppig... och ska börja jobba? :( eller?Hela dagen har varit helt underbar! träffade käre Emelie och hennes lilla Leija idag! Inte sätt henne sen vi slutade på igelstaviken alltså, flera ÅR sedan! och har inte ens träffat hennes dotter ännu! så de va hur mysigt som helst, satt och prata, fika, klippte henne även här hemma! va till BVC och vägde hjärtat mitt också.
Ja, hur som haver en superdag verkligen! Kom hem, Simon kom hem. Va och handla, ätit godaste köttfärssåsen någonsin, kollat film. Simon sover, Wilja sover och här sitter jag...

DEPPIG?!
vad i hela världen har JAG att deppa för? Har en underbar dotter, har en pojkvän som jag avgudar! Vi har det bättre än vi nånsin har haft. Så varför känns det såhär? nått i kroppen bara skriker fel! men jag vet inte vad det är, jag är skit trött.. Men jag kan inte sova! jag tänker för mkt, men när jag väl tänker på vad jag tänker på... Så kommer jag fram att jag inte vet VAD jag tänker på? Fan jag känner mig som en ren idiot.
Va är det för fel? Är påväg att börja gråta... men det har inte hänt nånting? Äsh, vet inte vad det är!
Ont i magen och mår konstigt, jag gillar inte den här känslan för fem öre. Okej om det hade varit nått, så jag hade en anledning! men helt från NOWHERE när vi kollar på film känner jag att ja bara vill böla ihop? :(

Är det någon amningsdepp? för jag slår vad om att imorgon kommer jag att må
susen!

Skitsamma, nu struntar jag i det här fullständigt.

Föresten! Jag kommer kanske börja jobba nu så att Simon får vara pappaledig och hemma med Wilja. Känner mig kluven om det.... Vill verkligen inte lämna min prinsessa om dagarna! Men hur vi än vrider och vänder på det, så kommer de gynna oss ekonomiskt nått otroligt.
Om Simon är hemma med henne mån-fre och jag kanske jobbar 3 dagar i veckan, (kväll eller morgon), och Simon jobbar helger? jag vettefan!

Är det någon som har erfarenhet av det här, kom med råd om hur vi kan lösa det!

Publicerad 2010-08-10 18:48:30 i Livet i Gnesta,

Älskar er så!

Har haft en super mysig dag! Mamma kom som sagt efter kl 12.
Sen så blev det en fika på Nellies, till bibblan och skrev ut ett par foton! Till bokhandeln och handla papper och pennor, ska göra klart de sista dopkorten som jag missat!

Sen så har resten av dagen bestått av att fixa hår, pratat skit med mamma och skrattat. Mamma bjöd på mat och ett glas vin till mig som tack! :D Så hur nöjda som helst.

Simon sover, Wilja sover... Mamma sitter vid datan! hur pass beroende är man inte?
helt enkelt så har de varit en superdag.

Publicerad 2010-08-10 18:38:32 i Extensions,

Extensions på Mormor!

  

Mamma hade innan isättning tunt och kort hårt, så på henne satte vi i 140 st egen gjorda 'Nailhairs!'
Resultatet blev ett fint och tjockt hår, bilder kommer.

  

På ena bilden ser ni hur fästena placeras och på den andra bilden ser ni när allt hår på baksidan är på plats. Dock INTE inklippt.

  

På den första bilden är håret INTE inklippt, men på den andra så är baksidan fixad.Stylat och fixat.

  

  

Med lite spray och en locktång så blev Mormor överlycklig! Första gången hon sätter i på detta sätt.

Så vad tycker ni om resultatet? :)

Publicerad 2010-08-10 11:18:57 i Livet i Gnesta,

Obotoligt trött!SHIT! MED stora bokstäver också vad jag är trött. Trodde aldrig att den dagen då Mamma skulle ta sig hit ner till Gnesta självmant skulle hända... Men kors i taket så är hon påväg?! Och jag har försovit mig. Bra!
Satt uppe till tre inatt och kollade på Karatekid med Will Smiths son i, Jason! Så jäkla bra... haha! Satt och fick rysningar och grät en skvätt. Vilken kärring jag är!

Nä, nu blir det att städa av lite snabbt, stuva in mig i duschen en snabbis, i med frukost och möta Mamma vid tåget! Så... Idag blir det att sätta i hår, aigen :) but i like it!

Och VÄCKA WILJA.... Sjusovaren själv! <3

Publicerad 2010-08-09 21:45:30 i Livet i Gnesta,

En härlig Måndag & Priser!Ni har så många frågor angående PRISERextensions. Och det är så svårt för mig att säga på rak arm, för alla vill ju ha olika. FULL extensions, förtjockning! Vissa använder sig av nailhairs, och andra träns.

Det bästa är att skriva ett MAIL och förklara vad ni önskar.

Det billigaste för ER är att köpa en hel träns som jag klipper ut mellan 130-150 slingor och gör egna vaxfästen av. Det tar mig ca allt mellan 2-4 timmar, och kräver som sagt en hel del jobb!

En träns kostar mellan 700-1200 beroende på vilken kvalite ni önskar.
Medans nailhair kostar 299:- PAKETET! (20) st i varje. Alltså ca: 2990 bara för HÅRET!

OM ni vill sätta i NAILHAIR tar jag: 750:-
Och om ni vill sätta i träns (då jag gör dom själv) så tar jag: 1000:- Eftersom jag får några mer timmars arbete.

Men som sagt, FRÅGA mig innan. Så jag vet! Det här är bara ett CA pris.
Dagens Outfit:

Tröja: Nelly
Tigths: H&M
Skor: Nelly

  

  

I vilket fall som helst har vi haft en supermysig dag jag och Wilja! Träffade Mormor i stan, strosa runt och letade som galningar efter en fin klänning till Wilja som hon kan ha efter dopet! Happ.. Inte så långt ögat kan nå! Hittade inte en klänning. Inte ens inne på ZARA! Någon som vet vart man kan hitta?

Sen så kom underbara Klara och lilla Loo förbi på Waynes! Så himla kul att se dom. Å att Louisa väger ca 2 kg mindre än Wilja och är två månader äldre... Ja gillar min knubbo!

Hittade tillslut lite smått och gott till Wilja, hennes garderob är uppdaterad i strl : 68, 74/80! Nu har hon kläder hela hösten. Gick upp till TajMAHAL, mamma köpte hår som jag ska sätta i på henne imorgon. Ska bli spännande! Första gången mamma sätter i nämligen. Så hon kommer kring tolv tiden!

När jag kom hem så hade älskling gjort trerätters! <3 Toast skagen, pasta med tomatsås och oliver och fruktsallad med glass.
Han är fan den bästa! Jag älskar dig.

Publicerad 2010-08-08 21:05:00 i Livet i Gnesta,

Extensions ala Mimmi.     

Innan isättning så hade jag mitt korta marsvinshår!     
Hade beställt 130 nailhairs i tre olika färger för att få en slingad effekt.

  

Med lite hjälp från Mimmi så fick även JAG i mitt löshår!
Hennes första gång, och hon är superduktig! fick sitta och förklara, men bra blev det!

Har dock inga kort på hur de ser ut FÄRDIGT!
Ska ta det imorgon, de lovar jag.
Men har klippt av ca 15 cm nu, så de är precis under brösten! och MKT tunnare.

Visar resultat imorgon, och på en hemmagjord klippning av MIG själv! ;D

Nattar lillan här hemma nu, har färgat ögonbrynen också... Oh hello you mac donald!

Upp till stan ska jag imorgon också, vilka vill ses och fika?!

Publicerad 2010-08-08 20:56:26 i Klippningar / Stylingar,

Extensions numero UNO!  

Innan isättningen så hade Mimmi axel långt hår och väldigt TJOCKT!
På henne satte vi i 130 st nailhair.Här mäter jag ut med hjälp av plastskyddet hur många slingor som ska fästas med värmetången.
Vi tog 8 rader med tio slingor i varje!

  

Här har vi satt i ca hälften av håret.

  

Nu sitter alla på samma plats, dock är det INTE inklippt ännu.

  

Min fina och bästaste vän, man kan inte se med blotta ögat att hon har en förlängning!
Håret smälte in så otroligt bra.Publicerad 2010-08-06 14:35:44 i Livet i Gnesta,

Va e de för fel på mig! :(Idag kommer käre syster till mig också. Som jag har längtat efter henne! Dom åkte ju till Polen och träffade Mormor och alla kusiner. Så nu vill ja höra en massa storys därifrån! Blir en kaffe hos Lina också kan jag tänka mig.

OBOTLIGT trött.... vad ska jag göra? kanske dags att införskaffa sig nya järntabletter innan jag svimmar!
Är sådär skakis och yr i huvudet? Skit jobbigt är det! Läskigt att hålla i Wilja. Tänk om ja ramlar och tappar henne rakt ner i backen? hemska tanke!

Och sen är vi fattiga! Väntar in pengar som skulle komma för en vecka sen, börjar bli förbanand måste jag säga.

Publicerad 2010-08-06 14:33:00 i Livet i Gnesta,

Sjukling?

  

  

  

  

Nu har jag inte skrivit på flera dagar! Men har legat helt utslagen hemma utan att jag blivit sjuk? känns som de e nått som spökar i kroppen! är matt... konstant trött även om jag sover mellan 8-10 timmar per natt om inte mer. Vet inte vad de kan vara! har haft super ont i magen också.

Men nu är det nya tag som gäller!
Tjockisen här hemma göder på riktigt bra... Mat är som sagt det bästa hon vet, men vi har fortfarande smakportioner och inga 'mål' ännu. Men när gröten är slut vill hon ha MER! ska man ge henne de då?

Dopet ligger i tankarna, inatt DRÖMDE jag om vilken tårta ja skulle baka och hur den skulle se ut...
Snacka om att man inte kan slappna av!
Nu är det nämligen såhär att vi har över 50 gäster som kommer kunna komma.
Är det normalt eller mycket?
Då är verkligen bara dom närmsta bjudna också!

Är skit nervös också.... FÖRSTA gången våra familjer träffar varandra? hur i helskotta ska det gå!
Pappa med brallorna nere över halva röven... Mamma kommer i ett par high-heels och väger inte över 40. Sminkad och fixad! Syster kommer med sin farm av ungar.... Simons mamma och pappa som är ordentliga, (pappan är MILITÄR). Hur ska dom stå ut med min sida av släkten? Som är högljudda och skämtar om allt och alla. Och... Min bror har ju dessutom med sin POJKVÄN! och dom älskar att kramas...

Men är det sammankomst så är det.

Har bestämt oss för i vilka färger det ska gå i.

Ljusrosa
Vitt
Limegrönt

Och CUPCAKES ska det bli! Så ska köpa en massa fina muffinsformar nu, sprits och allt som behövs.
Sen så ska vi ju dekorera dom! Dekorera borden... Vilka servetter!
JÄVLAR vilken tur att vi får börja med lokalen kvällen innan. Annars vore de kört!

Publicerad 2010-08-03 16:48:06 i Livet i Gnesta,

Suurrrrr....Idag är jag så extremt uttråkad, jag vill fixa miljoner saker! men jag KAN inte. Vill ha saker under kontroll vilket jag verkligen inte har nu. Gör mig tokig! :P Kan inte sitta hemma, njuter inte av det. Även huur många bra filmer jag har tankat ner så suger alla just nu! Har miljoner paket som väntar på att ja ska hämta dom på posten, men jag KAN inte. För pengarna kommer in imorgon! suck, otålig som en gris är va jag är! ;P

Såå... lugna ner mig ett hekto, städa och duscha! möta mimmi vid sju och dricka kaffe.
Blir en lugn dag fast jag vill göra driljoner saker! åh.. hatar sånna här dagar :(

ÄLSKLING KOM HEM NUUUUUU!

Publicerad 2010-08-03 16:39:15 i Livet i Gnesta,

DOP-PANIK!

En helt otroligt vacker dukning!<3

Nu börjar dopdagen närma sig! Och jag sitter här och planerar, försöker komma nån vart! Om hur många det är som kommer kunna komma. Om man skriver OSA så betyder de väl OSA? Och inte höra av sig till någon helt annan o tala om att man kommer, hur fan ska vi få reda på det då? Blir ju tokig och alldeles stressad!

Jag trodde detta skulle bli lätt, men jag vet ju inte ALLS hur man ska göra vid ett dop!
Hjälp behöver jag HJÄLP!

Duktips?
Dekorationer?
Bakelser, cup-cakes ska vi bara iallafall!

Vi vill ju att hela hennes dag ska vara minnesvärd och därför göra det där lilla extra! Man läser o
m folk som skriver deras barn namn på stenar och lägger framför bordet vid tallriken etc. SÅNNA tips vill jag ha! :)

Snälla, alla tips, allt kan verkligen komma till HJÄLP!

Det ända vi vet är i vilka färger allt ska gå i, men inte mer än så.

Publicerad 2010-08-02 18:17:55 i Livet i Gnesta,

Vilken?     

  

Har tänkt på dessa klänningar! vilken tycker ni är finast? Tycker om den enkla längst ner till höger!
ENKEL, stilren med spets på armen! Kan ha nått fint halsband till. Eller vad tycker ni?

Publicerad 2010-08-02 17:45:10 i Livet i Gnesta,

Regnmys, CHECK!BAD UPDATE!

Yepp, jag vet. Men nu är det nämligen såhär! Vi har haft mys hemma i stora lass! Och en dator pajar lixom lätt den stämningen. Så, igår va det en helt perfekt söndag! regn.... MYS, pizza och Dexter stod på menyn!
Gick upp till pappa och hälsade på. Gratismat är ju också alltid gott!^^,

Somnade ihop med hjärtat efter att ha kollat ca 7 avsnitt av D, men vakna UTAN honom! Shit va läskigt de va när ja vaknade. Kollade in i sovrummet, och där låg ängeln och sov så sött. Han hade tydligen legat och spelat schack fram tills fyra imorse! Varför inte lixom?

Så... Jag gick ner till Konsum o handlade lite frukost åt oss. Och även ett bara för att kort! <3 från mig och lilla W. Fan va glad han blev! De är just dom här små små sakerna man aldrig får glömma i ett förhållande.
Sen så blev det jobb för honom! Wilja och ja kröp ner och satte på sex and the city2, och fan va besviken jag blev?! Är ja den enda som tycker att Carrie va ett PAIN in the ASS i denna film? "/

Gick ner till Nellys ett tag, och där va Mimmi! och gissa om hon har fått sitt inatt?! ;D haha. Fan va chockad ja blev när hon förklarade! Men fan så roligt.
Och... sex and the city stod på deras schema! tröttna snabbt och gick hem.

SÅ... Nu är jag här! Och kikar på klänningar till dopet!

Vad ska man ha på sig?
Får man ens ha klänning på dopet som är urringat, eller knälångt?
Kan inte nått sånt där.... Så va e OK och va är inte OK?

Publicerad 2010-08-01 15:19:29 i Livet i Gnesta,

Sugen på extensions?

   

  

Två bilder, med isatt hår. Håller mellan 2-5 månader beroende på skötsel, hår, och hur mkt ditt egna växer.

Nu är det nämligen såhär. Många har frågat om mina EXTENSIONS som jag sätter i själv med KERATINVAX och värmetång.

Jag köper mitt hår från TAJMAHAL eller RAPUNZEL of Sweden (lite dyrare, men finare kvalitet. Rekommenderas om man vill ha håret i en längre tid.)

Nu har jag tänkt på att hjälpa er att sätta i om det är någon som vill och önskar? Istället för att betala mellan 3000-7000 på salong.
Ni köper håret, och keratinvaxet (50 kr) påse.
Så ansvarar jag för isättning/klippning etc.

Pris kan disskuteras, beroende på hur mkt som ska sättas i, full extension, eller bara utfyllnad. Eller om ni väljer att köpa färdiga Nailhairs, istället för träns.

Är ni intresserade så SKRIV
http://www.rapunzelofsweden.se/1/sv/products/europeiska-hartraensar.php
http://www.tajmahal.se/hair-dress-conditioner-p-215.aspx

Det tar ca 2 dagar för att håret att komma hem till brevlådan! och jag är som sagt mammaledig och har inte mkt annat att göra. Så vill ni ha håret isatt inom en vecka, så är det inga problem.

Klipper även, både tjej och kill. Finns bilder i mina kategorier på före & efterbilder.

Publicerad 2010-08-01 13:30:06 i Bara Patricia,

Nostalgitripp genom livet...
  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


Har haft en nostalgi tripp på datan.. Bilder från 2003, fram till 2010! helt otroligt... Från balen i 9:an, till kvällar i huddinge! från utgångar i Stockholm, till resan på Kefalonia i Grekland... Från Thailand med Madde, till Thailand med Anton. Till Zakynthos, till tiden i saltis! Ja.. herregud va saker man egentligen har gjort?! Och de känns som de är i ett annat liv!

Jag hade aldrig någonsin kunnat trott att jag skulle vara på den platsen jag är idag om man tänker på hur mitt liv tidigare har varit. Antingen hade ja slutat som död eller så hade jag iallafall inte bott i Sverige kan jag lova!

Jag älskar mitt liv där jag är idag, och hade aldrig under några omständigheter velat ändra på det! Jag har rest för mig själv, MÅNGA gånger! och framöver så vill jag dela allt med Wilja. För resa ska vi, annars dör vi! :)

Publicerad 2010-08-01 11:15:49 i Livet i Gnesta,

1 Augusti 2010Och så kom Augusti månad hit....

Den här sommaren har gått snabbare än nånsin! Känns som jag knappt har hunnit blinka, och nu är den snart slut? Snart kommer hösten! Snart kommer vintern.. Snart är min prinsessa ETT år! Va är det som händer? Varför går allt så vidrigt fort? Om 19 dagar så fyller jag 20 om 28 dagar så ska Wilja döpas! Om 34 dagar så är mimmis lilla pojke beräknad att komma.

Stanna tiden, hon blev ju fan NYSS gravis! och nu ska de komma en bebis? Varför varför måste allting gå så jädrans snabbt? :( Känns så läskigt! tar jag vara på tiden ordentligt?
Den här sommaren har iallafall rusat fram och ärligt, så har jag INTE njutit av värmen då jag mest gnällt över att de är så varmt för Wilja! Går ju inte o vara ute på de sättet, såå... Ja är väl en gnällis! Men ja längtar som fan till höst.

Vad ska man ta och hitta på idag då? Söndag och allt! Simon jobbar... Ovanligt va? Han är inte Ledig förens på Onsdag! förhoppningsvist så ska vi upp till stan och gå ut och käka lite.
Bara vara oss tre. NJUTA!
Och ja, de KAN man faktiskt göra med baby! Ingen barnvakt här inte, förbannade hönsmamma som jag är.

Jag har verkligen b o o r i n g.
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela